Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε μια πλάκα κάναμε to desktop εκεί μου πήγε 2000.... Καλο είναι οτι έχει να κάνει σχέση με τεχνολογία!!! Αμα έβγαινε πριν 7 χρόνια όταν δούλευα και έπαιρνα 1600 το μήνα δεν θα με πείραζε τώρα όμως που παίρνω 700 απλα το κοιτάω..... Πουτ@ν@ ζωή που μας κατάντησε...

• Like 1
Δημοσ.

Κομματάκι επικίνδυνο το concept του να βγαίνεις με vr εξοπλισμό στον πραγματικό κόσμο. Γιατί ΟΚ,στο σπίτι το πολύ να χτυπήσεις κανά δάχτυλο ποδιού στο τραπεζάκι,να σπάσεις κανά βάζο ή κάτι σχετικά ανώδυνο. Αλλά έξω; Εδώ με το κινητό βγαίνουμε και μας πατάνε (ή πατάμε - εξαρτάται από ποια μεριά του οχήματος είσαι,εντός εκτός ή επί τα αυτά).

Δημοσ.
Καλά ρε παιδιά τώρα αναπτύσσεται το concept. Όταν με το καλο αναπτυχθεί κι άλλο η τεχνολογία θα μπορούν να τα μικρύνουν και να μειωσουν και την τιμη.

Μάλλον μικροί είσαστε και δεν θυμάστε πως έγινε η επανάσταση στα PC. Όταν κάθε 6μηνο έβγαινε CPU 2-3x την ταχύτητα του προηγουμενου. 

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά τώρα αναπτύσσεται το concept. Όταν με το καλο αναπτυχθεί κι άλλο η τεχνολογία θα μπορούν να τα μικρύνουν και να μειωσουν και την τιμη.

Μάλλον μικροί είσαστε και δεν θυμάστε πως έγινε η επανάσταση στα PC. Όταν κάθε 6μηνο έβγαινε CPU 2-3x την ταχύτητα του προηγουμενου. 

Καλά δεν είμαστε όλοι μικροί (ούτε και πολύ μεγάλοι) αλλά τι σχέση έχει η cpu με το να κουβαλάς desktop pc στην πλάτη?

Εδώ είμαστε στις εποχές του tablet και του φαμπλετ , μικραίνουν τα πάντα και σημασία έχει η φοριτότητα, καλό το concept αλλά για εμένα σε γυρίζει 20 χρόνια πίσω , είναι σαν κάτι αστείες εικόνες που έδειχναν το desktop pc στην πλάτη όταν δεν υπήρχαν τα laptops.

Υ.Γ. Είμαι και δουλειά για να ποστάρω το αντίστοιχο video απο AMAN :D

• Like 1
Δημοσ.

περίπου 2 ώρες αυτονομία και μετά σου λέει ότι οι χρήστες θα γλιτώσουν από τα καλώδια. Ότινανε.

μάλλον για τις μπαταρίες hot swap δεν το διάβασες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...