Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι να κατσω να ψάχνω αδερφέ 2 ωρες για να κανω Minimize το youtube άστο.. , έχουμε και δουλειές! Θελω κάτι ready to work , επίσης σε θέμα φωτογραφίας και οθόνης πιστεύω οτι το iphone λειτουργικό ειναι πολυ ανώτερο , οσες φωτογραφίες εχει τύχει να τραβηξω με το iphone πραγματικά το ευχαριστιέμαι καλύτερα και απο την dslr μου, όσο αφορά την αναλυση της οθόνη 1334x750 διχνει τα εικονιδια μεγαλύτερα , για ποιο λόγο να παω σε hd?

Τώρα φίλε μου η είσαι άσχετος εντελώς όμως η μας δουλεύεις..

1) μου λες ότι η οθόνες της iphone είναι η καλύτερες? Πως το συμπέρανες αυτό?

Όταν η ίδια εταιρία στο 7s θα βάλει οθόνες της samsung?

Μου λες για την ανάλυση που παρόμοια είχαν τα 3310.. δεν το σχολιάζω..

Μπαταρια? Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι μην τους λες τέτοια....

Και όσο αφορά που δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς λίγο με το youtube η να κλείσεις καμία εφαρμογή στο iPhone που θα των βρεις χρόνο για να περάσεις της όμορφες φοτο που θα τραβάς μουσική κτλ στον υπολογιστή?

• Like 2
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως προειπα εχω αλλαξει 3 συσκευές και χάλασαν και οι 3 η πρώτη πηγε 1 φορα service μεχρι που το παρατησα μεσα στο καποιο καθισμα απο το scooterάκι μου , το nexus ηταν καλό αλλα και αυτό μια φορά μου χαλασε μεχρι που κολλησε μια μέρα η οθονη και το πέταξα στο διπλανο χωράφι , και μετά λέω θα παρω ενα καλο βασικα οτι καλυτερο και διαλεγω το sonyz5 μετα απο πολυ ψαξιμο και το κινητό χαλάει 4 φορές και διαφορετική βλάβη , πείτε με προκατειλημμένο αλλα εγώ μια φορά android δεν παίρνω ίσως δοκιμάσω το iphone. 

Η παραπληροφοριση στο μεγαλειο της αγαπητε ή τα εχεις μπερδεψει ολα στο κεφαλι σου και δεν βλεπεις τι γραφεις.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά blackberry συσκευή, ολα αυτά τα χρόνια σε android συσκευές αποφάσισα οτι δεν μου αρέσουν καθόλου τελικά  λόγο κάποιων κάποια προβλημάτων: 

• κολλάνε μετά από κάποιο καιρό 
  • Δεν κλείνουν τα προγράμματα άλλα συνεχίζουν να τρέχουν και επιβαρύνουν το κινητό  
  • Πολλά και ανόητα προγράμματά 
  • Δεν παίζει το youtube στο minimize τραγικό για μένα!

Δεν ειμαι χρήστης που το καίω το κινητό στα παιχνίδια για την ακρίβεια δεν παίζω καθόλου , χρειάζομαι εναν καλό κατάλογο , καλή συνδεσιμότητα καλή μπαταρία , να μπορώ να τσεκάρω κανένα mail / η να μπω στο google, στο facebook/messenger / skype 

Επειδη αλλα πορισματα αναφερεις παραπανω στην αρχη για τα Android και αλλα αναφερεις μετα απο εμπειρια χρησης που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που εγραψες,θα πω ενα πραγμα μονο. Ξεχασε τα τα blackberry γιατι δεν εχουν καν επισημο service στην Ελλαδα,ουτε υποστηριξη/updates οπως Iphone/android(το BB priv ειναι πανακριβο για αυτα που προσφερει)και δοκιμασε iphone.

Τώρα φίλε μου η είσαι άσχετος εντελώς όμως η μας δουλεύεις..

Και όσο αφορά που δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς λίγο με το youtube η να κλείσεις καμία εφαρμογή στο iPhone που θα των βρεις χρόνο για να περάσεις της όμορφες φοτο που θα τραβάς μουσική κτλ στον υπολογιστή?

Νομιζω οτι στο σχολιο οτι ''κολλανε ενα διαστημα'' αναφερονταις Z5 και Nexus 5 καπου χαθηκε η μπαλα.Ο φιλος γενικα τα εχει μπερδεψει ολα στο κεφαλι του.Ουτε οτι το καλυτερο ηταν το Z5 οταν κυκλοφορησε,ουτε το Nexus 5 ειχε καλη μπαταρια που τον ενδιεφερε επισης οταν πρωτοκυκλοφορησε,ουτε τα κινητα που ειχε επαθαν στην πραξη αυτα που ανεφερε στο αρχικο post.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είχα ΒΒ από εποχές Torch περίπου, σταμάτησα να ασχολούμαι με την εταιρεία όταν αποφάσισε να βγάλει κινητό με ανδροιδές. Πλέον κάτοχος iOS (περιμένω και το SE σε λίγες μέρες) και περιμένω να δω τι θα γίνει με Sailfish OS και κυρίως Ubuntu.

Ναι ακόμα θεωρώ το ΒΒ10 από τα καλύτερα OS εκεί έξω αλλά τι να το κάνεις όταν δεν το υποστηρίζει καν η ίδια εταιρεία.

• Like 2
Δημοσ.

Μιλάω για την ανάλυση "της οθόνης" δεν θελω hd οθονη  γιατί θέλω μεγαλύτερα εικονίδια και μεγαλύτερες γραμματοσειρές, είναι αλλο αν το iphone  μπορει να αναπαραγάγει hd αρχεία και αλλο η οθονη του κινητού ή κάνω λαθος? 

Θα ξανα αγόραζα μονο κινητό lg για το αψογο σερβις ή το p9 με τα 3 giga αν μπορεσω να ξεπεράσω το ψυχολογικό και ακομη και να μου το αντικαταστησουν το sony δεν προκειτε να το βγαλω απο την ζελατίνα θα φυγει για πουλημα αμεσως!

Δημοσ.

Μιλάω για την ανάλυση "της οθόνης" δεν θελω hd οθονη  γιατί θέλω μεγαλύτερα εικονίδια και μεγαλύτερες γραμματοσειρές, είναι αλλο αν το iphone  μπορει να αναπαραγάγει hd αρχεία και αλλο η οθονη του κινητού ή κάνω λαθος? 

Μπαταρία το iphone 7s εχει 2800 περιπου  δεν αγοράζω πλεον με κριτήριο κινητό με τα περισσότερα mah μπαταρίας και τον σουπερ ντουπερ  επεξεργαστή. 

Ειπα εγώ καπου οτι ολη μερα  θα περνάω ομορφες φωτογραφίες και θα ακουω μουσική στο iphone ή οτι θα τραβάω selfie ? 

Δεν υπαρχει λογος για διαμαχες, το thread το ανοιξες για να ζητησεις βοηθεια. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι:

Μην παρεις 5s/6, ειναι σαπια για τα δεδομενα του 17

Εαν σε βολευει η 4αρα οθονη παρε ενα se

Εαν βρεις μεταχειρσιμενο 6s σε καλη τιμη παρτο

Εαν εχεις λεφτα να δωσεις πηγαινε κατευθειαν για το 7

Ο λογος που βλεπεις τοση επιθετικοτητα ειναι ο,τι λες αρλουμπες για να δικαιολογησεις την αποψη σου, το ενα σου επιχειρημα αναιρει το προηγουμενο και οσα λες δεν ισχυουν, μην το παιρνεις προσωπικα. Αυτα απο εμενα, καλες αγορες σου ευχομαι και ελπιζω να μεινεις ικανοποιημενος με την αγορα σου

Δημοσ.

Δεν το παίρνω προσωπικά και δεν θελω καν να αγοράσω μηλαράκι απλά δεν ξερω ..  σαν επιλογή κοιταω το p9 με τα 3 giga αλλα δεν ξερω τι γινετε με το service και με εχει χαλάσει το οτι δεν εχει ταχυφόρτιση , επίσης πως κανουμε το android να παίζει yt με minimize? 

Δημοσ.

Δεν το παίρνω προσωπικά και δεν θελω καν να αγοράσω μηλαράκι απλά δεν ξερω ..  σαν επιλογή κοιταω το p9 με τα 3 giga αλλα δεν ξερω τι γινετε με το service και με εχει χαλάσει το οτι δεν εχει ταχυφόρτιση , επίσης πως κανουμε το android να παίζει yt με minimize? 

Το p9 ειναι εξαιρετικη επιλογη, μην σε χαλαει η ελλειψη fast charging, το κινητο εχει πολυ καλη αυτονομια (το Iphone δεν θα δει fast charging ουτε σε 5 χρονια ετσι που το παει). Το service στην Ελλαδα ειναι μια χαρα και εχει 2 χρονια εγγυηση οχι σαν το Iphone που εχει 1. 

Οσο για το youtube σε minimize εγω θυμαμαι να το κανω εδω και μηνες μεσα απο το app, με ενα γρηγορο googlαρισμα βρηκα αυτο http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/google-android/how-play-youtube-videos-in-background-on-android-phones-2015-3447673/

Δημοσ.

υψηλό sar ομως 1,4 ..  οταν τα lg εχουν 0,4 περίπου ? 

Head SAR 0.88k w/kg

Body SAR 0.53 w/kg

Το iphone 7 εχει 1.10 και 1.14 αντιστοιχα. Δεν ειδα πουθενα να λεει 1.4, εκτος και εαν κανω κατι λαθος.

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά blackberry συσκευή, ολα αυτά τα χρόνια σε android συσκευές αποφάσισα οτι δεν μου αρέσουν καθόλου τελικά λόγο κάποιων κάποια προβλημάτων:

• κολλάνε μετά από κάποιο καιρό
  • Δεν κλείνουν τα προγράμματα άλλα συνεχίζουν να τρέχουν και επιβαρύνουν το κινητό
  • Πολλά και ανόητα προγράμματά
  • Δεν παίζει το youtube στο minimize τραγικό για μένα!
Δεν ειμαι χρήστης που το καίω το κινητό στα παιχνίδια για την ακρίβεια δεν παίζω καθόλου , χρειάζομαι εναν καλό κατάλογο , καλή συνδεσιμότητα καλή μπαταρία , να μπορώ να τσεκάρω κανένα mail / η να μπω στο google, στο facebook/messenger / skype

Εχω ακούσει οτι από το 2017 δεν θα υποστηρίζει το blackberry facebook είναι αλήθεια;

Εχει το blackberry Ελληνικά;

Υποστηρίζει google συγχρονισμός με gmail και γενικά υπάρχουν τα προγράμματα της google για android; Oπως μετάφραση google , drive ,gmail, google map ή όχι ?

Εχει καλό Service?

απλά μακριά αφού η ίδια εταιρία έχει εγκαταλείψει και το λειτουργικό και την κατασκευή συσκευών ... πουλάει πλεόν μόνο το όνομα στους κινέζους
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το Passport Silver Edition που είναι τέλεια συσκευή με εκπληκτικό λειτουργικό που μόλις ανανεώθηκε πάλι. Η οθόνη έχει μοναδική ευκρίνεια 1400χ1400. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά και minimised μιας και η συσκευή είναι multitasking δηλαδή μπορεί να τρέχουν πολλές εφαρμογές συγχρόνως. Το facebook εάν δεν ανανέωσης την εφαρμογή πού έχει λειτουργεί τέλεια και στέλνει και όλες της ειδοποίησης στο hub όπως και τα μηνύματα τα email, twitter, Instagram είναι πολύ βολικό με μια ματιά να έχεις όλη την επικοινωνία σου. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ισχύουν για το συγχρονισμό με Gmail και ημερολόγιο και κατάλογο. Όσο για το λογισμικό που πολύ λένε ότι πεθαίνει, μπορεί να είναι έτσι αλλά ακόμα υποστηρίζεται και είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί. Όποιος το έχει χρησιμοποιήσει θα στο επιβεβαίωση οι επικριτές δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ούτε καν συσκευές ΒΒ και γράφουν κατηγορίες χωρίς να ξέρουν. Είχα επίσης Ζ10 και Ζ30 πριν πολύ καλές συσκευές που ακόμα δουλεύουν σε χέρια άλλων μετά από 2 και 3 χρόνια χωρίς προβλήματα. Τα Blackberry δεν χρειάζονται service γιατί δεν χαλάνε εκτός ίσως από τα τελευταία μοντέλα που είναι φτιαγμένα στην Κίνα όπως βέβαια και πολλά άλλα όπως και τα I phones. Η ποιότητα της συσκευής που έχω είναι μοναδική στιβαρή κατασκευή με τέλεια συναρμογη. Το ασυνήθιστο σχήμα της μετά από λίγο χρήση συνηθίζεται και είναι τελικά πολύ βολικό. Τα ηχεία βγάζουν εκπληκτικό ήχο, η οθόνη τέλεια, η κάμερα βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Ειδικά τώρα που έχει προσιτή τιμή το Passport είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή εάν κάποιος δεν έχει τρελλα με το να έχει όλες της νέες εφαρμογές αλλά να το θέλει για κλήσεις, μηνύματα, ίντερνετ και social media. Εγώ το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

Ειδικά τώρα που έχει προσιτή τιμή το Passport είναι μια πάρα πολύ καλή συσκευή εάν κάποιος δεν έχει τρελλα με το να έχει όλες της νέες εφαρμογές αλλά να το θέλει για κλήσεις, μηνύματα, ίντερνετ και social media. Εγώ το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ποια ειναι η προσιτη τιμη? 320ευρω απο ακυρα σκρουτζομαγαζα με ανυπαρκτο service(στελνεται εξωτερικο δεν καλυπτεται στην Ελλαδα)ή 550ευρω απο μεγαλη αλυσιδα?

Αν καποιος θελει για την παραπανω χρηση που αναφερεις γιατι να μην κοιταξει προς android μερια(καλη ωρα Honor 8)ή σε Ios με λιγα παραπανω το SE?

Σιγουρα το Passport ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες συσκευες που εχει βγαλει η blackberry οπως εν μερη και το priv,αλλα δυστηχως η blackberry χρεωνει απαρχεωμενο hardware(επεξεργαστης που βλεπαμε σε κινητα του 2014)σε τιμες τωρινων συσκευων.

Κριμα γιατι ηταν πολλα υποσχωμενη συσκευη αλλα απαραδεκτα υπερκοστολογημενη.

Δημοσ.

Αν είναι υπερκοστολογιμενο το BlackBerry Passport τι να πει και η Apple με τα IPhone με πολύ χαμηλότερα χαρακτηριστικά σε όλους τούς τομείς και πολύ υψηλότερη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...