Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά blackberry συσκευή, ολα αυτά τα χρόνια σε android συσκευές αποφάσισα οτι δεν μου αρέσουν καθόλου τελικά  λόγο κάποιων κάποια προβλημάτων: 

• κολλάνε μετά από κάποιο καιρό 
  • Δεν κλείνουν τα προγράμματα άλλα συνεχίζουν να τρέχουν και επιβαρύνουν το κινητό  
  • Πολλά και ανόητα προγράμματά 
  • Δεν παίζει το youtube στο minimize τραγικό για μένα!

Δεν ειμαι χρήστης που το καίω το κινητό στα παιχνίδια για την ακρίβεια δεν παίζω καθόλου , χρειάζομαι εναν καλό κατάλογο , καλή συνδεσιμότητα καλή μπαταρία , να μπορώ να τσεκάρω κανένα mail / η να μπω στο google, στο facebook/messenger / skype 

Εχω ακούσει οτι από το 2017 δεν θα υποστηρίζει το blackberry facebook είναι αλήθεια; 

Εχει το blackberry Ελληνικά; 

Υποστηρίζει google συγχρονισμός με gmail και γενικά υπάρχουν τα προγράμματα της google για android; Oπως μετάφραση google , drive ,gmail, google map ή όχι ? 

Εχει καλό Service? 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι η εικόνα που έχεις σχηματίσει για το android είναι πλασματική από κάποιο σαπάκι που πιθανόν είχες στο παρελθόν. Όσο για το "πολλά και ανόητα προγράμματα", δε σε υποχρέωσε κανείς να τα εγκαταστήσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Νομίζω ότι η εικόνα που έχεις σχηματίσει για το android είναι πλασματική από κάποιο σαπάκι που πιθανόν είχες στο παρελθόν. Όσο για το "πολλά και ανόητα προγράμματα", δε σε υποχρέωσε κανείς να τα εγκαταστήσεις. 

Αν θεωρούνται σαπάκια οπως λες τα εξής 3 android που είχα htc desire-s ,nexus 5 και sony compact z5 οκ, εγώ για καλά τα επαιρνα..  + 2 ταμπλετ android

Όσο για το "πολλά και ανόητα προγράμματα", δε σε υποχρέωσε κανείς να τα εγκαταστήσεις. 

φυσικά και δεν με υποχρεωσε κανεις να τα εγκαταστήσω, άλλα αυτό αναιρεί οτι το 80 % στο μάρκετ ειναι σαβούρες; 

Νομίζω ότι η εικόνα που έχεις σχηματίσει για το android είναι πλασματική

Ακόμη και πλασματική να ειναι η εικόνα , εγώ άνοιξα το θέμα για να μάθω πληροφορίες για τα Blackberry γιατί είναι ποιο κοντά σε αυτό που θελω σαν συσκευές ειναι ποιο πολυ εργαλείο παρά σαν παιχνιδοκονσόλα . 

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά blackberry συσκευή, ολα αυτά τα χρόνια σε android συσκευές αποφάσισα οτι δεν μου αρέσουν καθόλου τελικά  λόγο κάποιων κάποια προβλημάτων: 

• Δεν κλείνουν τα προγράμματα άλλα συνεχίζουν να τρέχουν και επιβαρύνουν το κινητό  

Δεν ειμαι χρήστης που το καίω το κινητό στα παιχνίδια για την ακρίβεια δεν παίζω καθόλου , χρειάζομαι εναν καλό κατάλογο , καλή συνδεσιμότητα καλή μπαταρία , να μπορώ να τσεκάρω κανένα mail / η να μπω στο google, στο facebook/messenger / skype 

Εχω ακούσει οτι από το 2017 δεν θα υποστηρίζει το blackberry facebook είναι αλήθεια; 

Υποστηρίζει google συγχρονισμός με gmail και γενικά υπάρχουν τα προγράμματα της google για android; Oπως μετάφραση google , drive ,gmail, google map ή όχι ? 

Εχει καλό Service? 

Φιλε πιστευω πως μπορει τα blackberry να σου φαινονται τελεια κτλ αλλα πιθανοτατα θα απογοητευτεις, στο σκρουτζ βλεπω μονο 3 συσκευες που κυκλοφορησαν το 2015 και μετα και οι 2 απο αυτες τρεχουν android... Δυστυχως αυτο για το facebook ισχυει, το ιδιο θα γινει και με το whats up. Μαλλον εχεις λανθασμενη εικονα για το android και θα σου προτεινα να του δωσεις μια δευτερη ευκαιρια. 

Δημοσ.

Ισως απλα να μην ηξερες να τα χρησιμοποιεις...καλα τα αλλα,αλλα το οτι κολλαγε το nexus 5 μου φαινεται καπως κομματακι δυσκολο...εδω εγω με ενα g2 3μιση χρονων και ακομα δεν εχει κολλησει.Αν ας πουμε κολλημα εννοεις τι βλακειες που κανει το facebook/messenger γτ ειναι οτι πιο κακογραμμενο κυκλοφορει στο playstore τοτε αναθεωρησε...Εκει φταινε οι εφαρμογες οχι οι συσκευες!

Επισης αν εσυ βαριεσαι να πατησει 2 δευτερολεπτα ενα κουμπι και να κλεισεις οτι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο παλι δεν ειναι προβλημα του κινητου.Και τελος αν το φορτωνεις με οτι χαζομαρα κυκλοφορει τυπου σωστε την μπαταριες σας η αδειαστε την ραμ σαςκαι την cache σας παλι δεν ειναι θεμα κινητου αλλα θεμα χρησης κινητου.Θα σου προτεινα να ψαχτεις καλυτερα με κανα android γυρω στα 200-300 ευρο και να το παρεις παλι απο την αρχη γτ προφανως εισαι προδιατεθιμενος αρνητικα χωρις λογο!

Και ετσι και αλλιως η blackberry ειναι νεκρη απλα δεν εχουν πει τον επικηδειο της ακομα...ειναι κριμα να χαραμισεις τα λεφτα σου εκει.

Να λεγαμε οτι θα παρω iphone γτ τα σιχαθηκα τα andoid να σου πω οκ δοκιμασε και πες μου αν κολλαει αλλα τωρα για blackberry δεν μπορει να γινει λογος....

Δημοσ.

Έχει φίλος μου blackberry και τρέχει εφαρμογές αντροιντ...οπότε δεν κερδίζει πολλά κατ' εμέ. Θα σου πρότεινα καλύτερα iphone αν πιστεύεις ότι τα αντροιντ δεν σε καλύπτουν . Για social media και εφαρμογές google δηλαδή καμία δεκαριά εφαρμογές ακόμα και το ταπεινό moto g3 μου με 1gb ram με υπερκαλύπτει μετά από παραπάνω ένα χρόνο χωρίς προβλήματα και μπαταρία που βγάζει χαλαρά όλη μέρα και μένουν 30% όταν ξυπνάω την επομένη. Στα 300€ σίγουρα δεν θα έπαιρνα bb είναι τελειωμένο πλέον .. τώρα το να μην παίζει στο backround Yt δεν νομίζω ότι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα .Επίσης με το ΜΜ ότι τρέχει στο μπακραουντ μπαίνει σε παυση οποτε δεν καταναλώνει ενέργεια ή μπαταρία .

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε πιστευω πως μπορει τα blackberry να σου φαινονται τελεια κτλ αλλα πιθανοτατα θα απογοητευτεις, στο σκρουτζ βλεπω μονο 3 συσκευες που κυκλοφορησαν το 2015 και μετα και οι 2 απο αυτες τρεχουν android... Δυστυχως αυτο για το facebook ισχυει, το ιδιο θα γινει και με το whats up. Μαλλον εχεις λανθασμενη εικονα για το android και θα σου προτεινα να του δωσεις μια δευτερη ευκαιρια. 

Οπως προειπα εχω αλλαξει 3 συσκευές και χάλασαν και οι 3 η πρώτη πηγε 1 φορα service μεχρι που το παρατησα μεσα στο καποιο καθισμα απο το scooterάκι μου , το nexus ηταν καλό αλλα και αυτό μια φορά μου χαλασε μεχρι που κολλησε μια μέρα η οθονη και το πέταξα στο διπλανο χωράφι , και μετά λέω θα παρω ενα καλο βασικα οτι καλυτερο και διαλεγω το sonyz5 μετα απο πολυ ψαξιμο και το κινητό χαλάει 4 φορές και διαφορετική βλάβη , πείτε με προκατειλημμένο αλλα εγώ μια φορά android δεν παίρνω ίσως δοκιμάσω το iphone. 

Ισως απλα να μην ηξερες να τα χρησιμοποιεις...καλα τα αλλα,αλλα το οτι κολλαγε το nexus 5 μου φαινεται καπως κομματακι δυσκολο...εδω εγω με ενα g2 3μιση χρονων και ακομα δεν εχει κολλησει.Αν ας πουμε κολλημα εννοεις τι βλακειες που κανει το facebook/messenger γτ ειναι οτι πιο κακογραμμενο κυκλοφορει στο playstore τοτε αναθεωρησε...Εκει φταινε οι εφαρμογες οχι οι συσκευες!

Επισης αν εσυ βαριεσαι να πατησει 2 δευτερολεπτα ενα κουμπι και να κλεισεις οτι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο παλι δεν ειναι προβλημα του κινητου.Και τελος αν το φορτωνεις με οτι χαζομαρα κυκλοφορει τυπου σωστε την μπαταριες σας η αδειαστε την ραμ σαςκαι την cache σας παλι δεν ειναι θεμα κινητου αλλα θεμα χρησης κινητου.Θα σου προτεινα να ψαχτεις καλυτερα με κανα android γυρω στα 200-300 ευρο και να το παρεις παλι απο την αρχη γτ προφανως εισαι προδιατεθιμενος αρνητικα χωρις λογο!

Και ετσι και αλλιως η blackberry ειναι νεκρη απλα δεν εχουν πει τον επικηδειο της ακομα...ειναι κριμα να χαραμισεις τα λεφτα σου εκει.

Να λεγαμε οτι θα παρω iphone γτ τα σιχαθηκα τα andoid να σου πω οκ δοκιμασε και πες μου αν κολλαει αλλα τωρα για blackberry δεν μπορει να γινει λογος....

Eχεις απολυτο δίκιο φταινε οι εφαρμογές πολύ σαβούρα ο κάθε ασχετος γράφει και μια εφαρμογή..  Οσο αφορά το kill ναι φιλε μου ΒΑΡΙΕΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ  να κανω kill ολη την ώρα γιατί δεν κλείνουν απο μονες τους και εχω την εντύπωση οτι και Kill να της κάνεις συνεχίζουν και τρέχουν αυτές και δεν ξέρω αν ειναι ιδέα μου.. 

Ναι εριξα μια ματια και οντως σταματάει η αναπτυξη του λογισμικου των BlackBerry  καρφί για iphone με βλέπω!!! 

τώρα το να μην παίζει στο backround Yt δεν νομίζω ότι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα 

ε για μερικούς είναι όμως :) 

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά blackberry συσκευή, ολα αυτά τα χρόνια σε android συσκευές αποφάσισα οτι δεν μου αρέσουν καθόλου τελικά λόγο κάποιων κάποια προβλημάτων:

Εχω ακούσει οτι από το 2017 δεν θα υποστηρίζει το blackberry facebook είναι αλήθεια;

Εχει το blackberry Ελληνικά;

Εχει καλό Service?

Εχε στο νου σου και την λύση iPhone! Είναι αξιόπιστα, γρηγορα και δεν κολλάνε ποτέ σε στυλ ανδροιδ. Για να κολλήσει iPhone θέλει 4 χρόνια χρήσης και αυτό ούτε καν σχέση με ανδροιδ. Μόνο που δεν θα σε καλύψει για το YouTube με το minimize που λες. Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές σόου κάνουν αυτό που θες αλλιώς υπάρχει κολπάκι μέσα από το browser(safari) του iPhone και δεν κλείνουν τα βίντεο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά blackberry συσκευή, ολα αυτά τα χρόνια σε android συσκευές αποφάσισα οτι δεν μου αρέσουν καθόλου τελικά  λόγο κάποιων κάποια προβλημάτων

Οπως προειπα εχω αλλαξει 3 συσκευές και χάλασαν και οι 3 η πρώτη πηγε 1 φορα service μεχρι που το παρατησα μεσα στο καποιο καθισμα απο το scooterάκι μου , το nexus ηταν καλό αλλα και αυτό μια φορά μου χαλασε μεχρι που κολλησε μια μέρα η οθονη και το πέταξα στο διπλανο χωράφι , και μετά λέω θα παρω ενα καλο βασικα οτι καλυτερο και διαλεγω το sonyz5 μετα απο πολυ ψαξιμο και το κινητό χαλάει 4 φορές και διαφορετική βλάβη , πείτε με προκατειλημμένο αλλα εγώ μια φορά android δεν παίρνω ίσως δοκιμάσω το iphone. 

Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει αν οι προβληματισμοί σου με το android οφείλονται στις 3 συσκευές που έτυχε και σου χάλασαν, ή στις softwarικές ατέλειες που θεωρείς ότι έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει καλό Service? 

τι συσκευές ανδροιντ ειχες ?

Δημοσ.

Εχε στο νου σου και την λύση iPhone! Είναι αξιόπιστα, γρηγορα και δεν κολλάνε ποτέ σε στυλ ανδροιδ. Για να κολλήσει iPhone θέλει 4 χρόνια χρήσης και αυτό ούτε καν σχέση με ανδροιδ. 

καλα μην ορκιζεσαι κιολας...

εχω iphone 6 απο τον αυγουστο του 15 αν θυμαμαι σωστα ακομα δεν εχει κολλησει και η μπαταρια βγαζει μια μερα ανετα με πολυ μετρια χρηση...φιλη εχει 6s στον 1το μηνα της κολλησε!

Για αυτο λεω οτι πανω απο ολα ειναι και το θεμα της χρησης!

Δημοσ.

ποια ειναι η διαφορά 6 με του 7 iphone, εχει ποιο καινούργιο λειτουργικό; 

Οχι, ειναι νεοτερη συσκευη με οτι αυτο συνεπαγεται. Θα σου προτεινα να το ψαξεις λιγο γιατι τα προβληματα που ειχες με το android φαινεται πως μαλλον οφειλονταν σε εσενα και οχι στο os, για να θετεις την ερωτηση "ποια η διαφορα μεταξυ Iphone 6 και iphone 7" σε τεχνολογικο φορουμ στο οποιο εχεις και 700 μηνυματα. Αν τελικα πας σε Ios με την λογικη "δεν χαλαει/κολλαει ποτε επειδη ειναι apple" τοτε μαλλον θα απογοητευτεις.  

Επισης το να μην κλεινουν οτι τρεχει στο background ειναι κατι καλο. Μολις η μνημη ram γεμισει τοτε το λειτουργικο "σκοτωνει" ο,τι δεν ειναι απαραιτητο, αν λειτουργουσε ετσι οπως εσυ λες το multitasking θα ηταν ανυπαρκτο. Τωρα το επιχειρημα "κολλανε μετα απο καιρο" ακομα και τα μεγαλυτερα apple fanboys εχουν σταματησει να το χρησιμοποιουν επειδη δεν ισχυει. Το πως η μεγαλη ποικιλια απο apps ειναι κατι αρνητικο δεν το καταλαβαινω, λες και εισαι υποχρεωμενος να τα κατεβασεις ολα.

Οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι εχεις σχηματισει λαθος εικονα για το Android και με αυτην την λογικη πιθανοτατα θα απογοητευτεις και απο το IΟS. Καμια συσκευη δεν ειναι αθανατη, εαν εσυ την κακομεταχειριζεσαι θα εμφανισει προβλημα και κρινοντας απο το πως περιγραφεις τα προβληματα που εμφανισαν οι συσκευες σου μαλλον εσυ φταις για αυτο ή απλως ησουν απιστευτα ατυχος

Υ.Γ.:Υπαρχουν λυσεις για το "προβλημα" σου με το youtube, απλως εσυ δεν εχεις κατσει να ψαξεις

Οσον αναφορα τις συσκευες που ανεφερες η μια ειναι κινητο του 2011, εποχες gingerbread,  το lg ειναι του 13 και η lg ειναι γνωστο πως εχει θεματα με bootloops οποτε εσυ φταις που το αγορασες στα τυφλα χωρις να ασχοληθεις και οχι το android και το sony που ανεφερες μονο καλη αγορα δεν το λες με τετοια specs/τιμη, απορω πως κατεληξες σε αυτο επειτα απο "πολυ ψαξιμο". Και πες πως το πηρες επειδη ηθελες κατι compact, οι βλαβες που εμφανισε δεν τις καλυπτε η εγγυηση; Ή μηπως νομιζεις οτι τα bb και τα iphone ειναι αθανατα; Οποτε παλι καταληγουμε στο συμπερασμα οτι τα επιχειρηματα σου ειναι τελειως αστοχα. Πες καλυτερα "δεν θελω android  γιατι ετσι" παρα να λες μπουρδες

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι να κατσω να ψάχνω αδερφέ 2 ωρες για να κανω Minimize το youtube άστο.. , έχουμε και δουλειές!  Θελω κάτι ready to work , επίσης σε θέμα φωτογραφίας και οθόνης πιστεύω οτι το iphone λειτουργικό ειναι πολυ ανώτερο , οσες φωτογραφίες εχει τύχει να τραβηξω με το iphone πραγματικά το ευχαριστιέμαι καλύτερα και απο την dslr μου, όσο αφορά την αναλυση της οθόνη 1334x750 διχνει τα εικονιδια μεγαλύτερα , για ποιο λόγο να παω σε hd? Επίσης η οθονη των iphone μου φαινετε καλυτερη  αλλα και πολλα ακόμη πραγματα , σίγουρα θα εχει και καλό service υποθετω άλλα και καλή συμβατότητα με φορτιστές και music station αλλα και στερεο ηχο αλλα και εφαρμογές για ηχογραφιση μουσικής , ποιο ομορφα ημερολόγια και καταλογους , όμορφο  , δεν με ενδιαφέρουν πλεον μονο οι επιδόσεις , βάση αυτών αγόρασα τα προηγουμενα κινητα μου και εφαγα φόλα και απο τα 3 γιαυτό και ηθελα να αλλαξω πλατιφόρμα τελείως και να παω σε blackberry άλλα δυστηχώς την οδήγησαν πάνω στον τοίχο την εταιρία ειδικά αν υποστήριζε το facebook θα αγόραζα blackberry αυτην την στιγμή .

Δημοσ.

Αν ειναι να κατσω να ψάχνω αδερφέ 2 ωρες για να κανω Minimize το youtube άστο.. , έχουμε και δουλειές!  Θελω κάτι ready to work , επίσης σε θέμα φωτογραφίας και οθόνης πιστεύω οτι το iphone λειτουργικό ειναι πολυ ανώτερο , οσες φωτογραφίες εχει τύχει να τραβηξω με το iphone πραγματικά το ευχαριστιέμαι καλύτερα και απο την dslr μου, όσο αφορά την αναλυση της οθόνη 1334x750 διχνει τα εικονιδια μεγαλύτερα , για ποιο λόγο να παω σε hd? Επίσης η οθονη των iphone μου φαινετε καλυτερη  αλλα και πολλα ακόμη πραγματα , σίγουρα θα εχει και καλό service υποθετω άλλα και καλή συμβατότητα με φορτιστές και music station αλλα και στερεο ηχο αλλα και εφαρμογές για ηχογραφιση μουσικής , ποιο ομορφα ημερολόγια και καταλογους , όμορφο  , δεν με ενδιαφέρουν πλεον μονο οι επιδόσεις , βάση αυτών αγόρασα τα προηγουμενα κινητα μου και εφαγα φόλα και απο τα 3 γιαυτό και ηθελα να αλλαξω πλατιφόρμα τελείως και να παω σε blackberry άλλα δυστηχώς την οδήγησαν πάνω στον τοίχο την εταιρία ειδικά αν υποστήριζε το facebook θα αγόραζα blackberry αυτην την στιγμή .

Δεν χρειαζεται 2 ωρες ψαξιμο αλλα τελως παντων. Τα iphone ουτε καλυτερη καμερα εχουν και σε καμια περιπτωση καλυτερη οθονη, ειναι κατωτερες απο τις περισσοτερες ναυαρχιδες.

Το θεμα σου ειναι πιο πολυ ψυχολογικο και δεν μπορει να γινει κατι για αυτο. Σου εχει κολλησει η ιδεα οτι το android θα καταστραφει/κολλησει κτλ και δεν μπορω να κανω κατι για να σου αλλαξω γνωμη αφου οτι και να πω θα σκεφτεις καποιο αλλο ακυρο επιχειρημα που δεν στεκει. Το μονο που μπορω να κανω για να σε βοηθησω ειναι να σου προτεινω να μην πεσεις στην παγιδα να παρεις καποιο μεταχειρισμενο iphones 5s/6 γιατι θα εχει απογοητευτικες επιδοσεις και μπαταρια. Εαν θες κατι compact και φθηνο προτιμησε το iphone se, αν και εγω βρισκω την 4" οθονη απιστευτα δυσχρηστη (το εχω δοκιμασει) εσενα μπορει να σου αρεσει δεδομενο οτι ειχες και sony z5 compact. Ενα iphone 6s μεταχειρισμενο δεν θα ηταν κακη επιλογη, φροντισε ομως να μην ειναι το 16αρι μοντελο. Εαν θες να σκασεις μπολικα χρηματα τοτε παρε ενα 32αρη Iphone 7

edit: Το 6 και το 7 τρεχουν την ιδια εκδοση του IOS, απλως το 7 ειναι "γρηγοροτερο" και θα παρει updates για περισσοτερο καιρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...