Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πουλινέ http://www.columbiasportswear.gr/catalogue/products/lay-d-down-jacket/ 120 απο 250 , μου φάνηκε σούπερ ζεστό, τι λες;

go for it.εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και στην τιμη αυτη πολυ μια χαρα με βαση κιολας αυτα που εχω καταλαβει οτι σου αρεσουν.ειναι αρκετα γυναικειο που λογικα το θες.το καλο ειναι οτι εχει και under arms ventings.εξωτερικα προσωπικα δεν μαρεσει ειδικα με αυτο το γουνινο αλλα ευτυχως βγαινει.αλλα το εξωτερικο εσυ το αποφασιζεις.τα χαρακτηριστικα του ειναι μια χαρα οπως και η τιμη του.που το βρηκες σε ποιο καταστημα;
  • Like 1
Δημοσ.

columbia The Mall το ειδα το Σαββατο, βεβαια τωρα που μιλαμε παιζει και να χει τελειωσει και να μετανιωσω που δε το πηρα :mad:

δεν βλεπω να εχει μεινει.κατι τετοια δεν τα αφηνουν.
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@mihalis.zodiakis Καλα κανει μπαπ οτι βαζεις σκοπιμα links προς το Spartoο, και με μια αναζητηση ολων των μηνυματων σου το επιβεβαιωνει

• Like 1
Δημοσ.

@mihalis.zodiakis Καλα κανει μπαπ οτι βαζεις σκοπιμα links προς το Spartoο, και με μια αναζητηση ολων των μηνυματων σου το επιβεβαιωνει

να μην προωθήσουμε το μαγαζί που δουλεύουμε :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Είναι δυνατον να εισαι ακινητος για αρκετη/πολυ ωρα σε χαμηλη θερμοκρασια (π.χ 0 βαθμους ή και πιο κατω)

και να μην σε διαπεράσει το κρύο; Δηλαδη υπαρχουν μπουφαν που το επιτυγχάνουν αυτο;

sheepskin , goatskin,  parka .....

https://www.cockpitusa.com/men/b-3-sheepskin-jackets?p=1

μιλαμε για usa μπουφαναρες οχι κινεζικα ναυλον που εχουν υπωθει προηγουμενως

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Columbia παίζουν παντού και φυσικά ώντας χρόνια πελάτης του Σπαρτού βρήκα πολλά μπουφάν, αντρικα γυναικεία...

αν δεν ξερεις το νουμερο σου ειναι ενα μεγαλο θεμα.επισης το spartoo ειναι γαλλια δεν ειναι ελλαδα και ας ειναι spartoo.gr

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, μιας και ερχεται ο χειμωνας :devil: :devil: σκεφτομαι να παρω μπουφαν που χρειαζομαι, να μην ψαχνομαι τελευταια στιγμη.

Μεχρι τωρα ειχα ενα Timberland με 2 layers, fleece + εξωτερικο, πολυ τιμιο αλλα ιδρωνα οταν περπαταγα αρκετη ωρα και δεν ειχε φουλ κρυο (γενικα ιδρωνω και ευκολα). Δυστυχως το budget δεν ειναι πολυ μεγαλο, 150 max. Ευτυχως δε μενω σε καμια πολυ κρυα περιοχη (Πατρα), ουτε κανω εκδρομες στα χιονια ή τιποτα αλλο extreme. Ενα απλο μπουφανακι που θα με κρατησει ζεστο τις κρυες ημερες-νυχτες του Δεκεμβρη-Γεναρη θελω.

Βρηκα αυτο:

71lPbmnZDjL._SL1500_.jpg

Το οποιο μου αρεσει πολυ ως ρουχο, αλλα δε ξερω πώς τα παει με τη βροχη. Δε με νοιαζει να μη περναει σταγονα, αλλα με νοιαζει να μη βραχω μεσα. Το μπουφαν ειναι το Quiksilver EQYJK03231.

Το ειχε κανεις ή μπουφαν αλλης εταιριας και ιδιου υφασματος; Με το κρυο δε νομιζω να εχει θεμα, ετσι και αλλιως το πολυ μεχρι ~0C πεφτει η θερμοκρασια.

Δημοσ.

κοιτα κατι σε north face,marmot και γενικα ορειβατικες εταιρειες και τις quicksilver και τετοιες μαρκες αστες στην ακρη. :)

σαν μπουφαν το ενα που εχω ειναι να North face plasma το οποιο ειναι καλυτερο απο τα μπουφαν Fleece + μπουφαν μαζι.ειναι πιο ελαφρυ και ειναι με primaloft>δεν εχω θεμα να ιδρωσω αφου οταν κανει παρα πολυ κρυο θα βαλω απο μεσα απλα ενα fleece 100ari ή αν ειναι ο καιρος καλυτερα μπορει απλα απο μεσα να ειμαι με ενα dryfit απλα.επισης εχει ανοιγομενα φερμουαρ κατω απο τις μασχαλες.και ναι αντεχει νερο. αν εισαι απο αθηνα κοιτα σε factory outlet αεροδρομιο.επειδη εκει παει αρκετο stock κατι θα βρεις να σεκαλυψει.

Δημοσ.

Σε softshell αδιαβροχο αντιανεμικο αλλα και να μην ειναι αρκουδα στο μεγεθος κοιτάμε north face και geographical norway?

Bugdet εως και 300,καταστημα καποιο απτα ευρωπαικα αμαζον ισως.

Δημοσ.

North face summit series, ότι καλύτερο έχω φορέσει και φορώ από μπουφάν.ελαφρύ και ανθεκτικό.λίγο τσιμπά στην τιμή όμως αξίζει το κάθε ευρώ

Δημοσ.

North face summit series, ότι καλύτερο έχω φορέσει και φορώ από μπουφάν.ελαφρύ και ανθεκτικό.λίγο τσιμπά στην τιμή όμως αξίζει το κάθε ευρώ

γραψε και μοντελο για να βοηθησεις καποιον:)

summit series ειναι η καλη σειρα της North face.

και πραγματι οι τιμες τους πονανε λιγακι εκτος αν πετυχεις stock.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...