Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Titos301 είπε

βαζεις λινκ; (επιτρεπεται)

Με πρόλαβες 😂 Έβαλα λινκ πριν από λίγο και μετά είδα το μήνυμα σου.

Άκυρο, μάλλον εννοείς να βάλω λινκ από εκεί που το αγόρασα. Το είχα παραγγείλει από About You, αλλά ήταν ένα τελευταίο τεμάχιο στο νούμερο μου και τώρα έχει εξαντληθεί.

Επεξ/σία από intruder99
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, intruder99 said:

Εγώ αγόρασα το ίδιο αλλά χωρίς κουκούλα και σήμερα έφτασε στα χέρια μου. Το πήρα στο χρώμα summit navy και μου άρεσε που δεν είναι χοντροκομμένο. Μόνο με χάλασε λίγο το logo που είναι θερμοκολλημένο (το γνώριζα αυτό εξ αρχής) αλλά το βρήκα σε πολύ καλή τιμή στα 70€, επομένως δεν στάθηκα πάνω σε αυτό. Βγήκα σήμερα μια βόλτα φορώντας μια απλή μακρυμάνικη μπλούζα και δεν κρύωσα καθόλου, αλλά είχε 8 βαθμούς έξω με ένα ελαφρύ αεράκι. Για -5 ακόμα και με fleece αμφιβάλλω αν θα σε κρατήσει ζεστό.

Αυτό που προβλημάτισε λίγο, αν και μάλλον θα ισχύει με όλα τα μπουφάν που έχουν επένδυση από πούπουλα, είναι ότι από την πρώτη στιγμή που το φόρεσα ξεπρόβαλλε ένα χνούδι στο μπράτσο το οποίο προσπάθησα να το τραβήξω μέσα αλλά δεν κατάφερα και τελικά το έβγαλα. Ελπίζω να μην έχω ανοίξει τρύπα στο ύφασμα. Μέχρι τώρα όλα τα μπουφάν που είχα στην κατοχή μου ήταν με συνθετική γέμιση και ίσως για αυτό δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.

θα δεις πολλα πουπουλακια να βγαινουν οσο το φορας. τωρς για το +8 και -5 ολα ειναι σχετικα με βαση το ποσο κρυωνεις αλλα και αν περπατας ή οχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

θα δεις πολλα πουπουλακια να βγαινουν οσο το φορας. τωρς για το +8 και -5 ολα ειναι σχετικα με βαση το ποσο κρυωνεις αλλα και αν περπατας ή οχι

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να μην βγαίνουν ή είναι αναπόφευκτο; 

Άντε 70€ που το πήρα δεν θα λυπηθώ πολύ, αλλά αν έδινα 170€ ας πούμε και έβγαιναν πολλά πούπουλα θα μου έριχνε την ψυχολογία σίγουρα.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.
Στις 17/1/2025 στις 3:50 ΜΜ, poulinos είπε

τα down δεν ειναι full αδιαβροχα.εχουν μια μικρι επικαλυψη αλλα αν φας πολυ νερο θα περασει κανονικοτατα μεσα και οχι μονο θα βραχεις αλλα το down θα χασει ολες τις ικανοτητες του.το βρεγμενο down ειναι χειροτερο απο το βρεγμενο συνθετικο. τα down φτιαχτηκαν για το κρυο οχι για την βροχη.ή αντιστοιχα για το χιονι.

πχ στο north face που εχω.

20250117_155125.jpg

σε καποια αλλα ισως χρειαστει google ή μπορει να γραφει στην ετικετα κτλ

Κάτι τέτοια είναι πιο ζεστά/ποιοτικά από άλλα αρκετά ακριβότερα (πχ canada goose langford)?

Δημοσ.
4 hours ago, intruder99 said:

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να μην βγαίνουν ή είναι αναπόφευκτο; 

Άντε 70€ που το πήρα δεν θα λυπηθώ πολύ, αλλά αν έδινα 170€ ας πούμε και έβγαιναν πολλά πούπουλα θα μου έριχνε την ψυχολογία σίγουρα.

εδωσα 100 απο 180.το εχω καμποσα χρονια.το φοραω αρκετα.εχω βγαλει καμια 50αρια .δεν με πειραζει. εχει παρα πολλα μεσα. τα 50 δεν ειναι τιποτα. αν χαλασει σε 10 χρονια χαλαλι.και εχω ενα που κανει πολλα παραπανω αλλα δεν ειναι για να το φορας εδω( expedition) που οκ δεν εωχ δει κατι αλλα το εχω φορεσει 1-2 φορες.και τωρα πηρα ενα ακομα που θα ειναι για αρκετη χρηση και θα δω αν θα χασει και αυτο. ειναι forclaz αυτο.το αρχικο ειναι north face και millet το expedition

δεν μπορεις να κανεις κατι.απολαυσε το μπουφαν σου απλα

2 hours ago, FireKiller said:

Κάτι τέτοια είναι πιο ζεστά/ποιοτικά από άλλα αρκετά ακριβότερα (πχ canada goose langford)?

το ποσο ζεστο θα ειναι εχει να κανει με το τι down  εχει . πχ 800,900,700,550 οπως και την ποσοστητα.οσο πιο μεγαλη ποσοτητα τοσο πιο ζεστο.οσο πιο ψηλα το quin πχ 900 τοσο πιο ζεστο με λιγοτερο Down Μεσα.

δηλαδη 100 γραμμαρια down 900 θα ειναι πιο ζεστο και με λιγοτερο ογκο απο 100 γραμμαρια Down 550

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που μπορώ να βρω κάνα πέτσινο από αυτά που φοράει ο mr nvidia?

Επεξ/σία από Raylan
  • Haha 3
Δημοσ.
7 hours ago, Raylan said:

πεστου να σου δωσει ενα και να βαλει και λογοτυπο nvidia. δωρεαν διαφημιση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Raylan said:

c.jpg

Δημιουργει trend....δεκαετιας του 80!

Επεξ/σία από mindreader
  • Haha 1
Δημοσ.
19 hours ago, intruder99 said:

Με πρόλαβες 😂 Έβαλα λινκ πριν από λίγο και μετά είδα το μήνυμα σου.

Άκυρο, μάλλον εννοείς να βάλω λινκ από εκεί που το αγόρασα. Το είχα παραγγείλει από About You, αλλά ήταν ένα τελευταίο τεμάχιο στο νούμερο μου και τώρα έχει εξαντληθεί.

μπορει να το ξαναφερουν

19 hours ago, intruder99 said:

Εγώ αγόρασα το ίδιο αλλά χωρίς κουκούλα και σήμερα έφτασε στα χέρια μου. Το πήρα στο χρώμα summit navy και μου άρεσε που δεν είναι χοντροκομμένο. Μόνο με χάλασε λίγο το logo που είναι θερμοκολλημένο (το γνώριζα αυτό εξ αρχής) αλλά το βρήκα σε πολύ καλή τιμή στα 70€, επομένως δεν στάθηκα πάνω σε αυτό. Βγήκα σήμερα μια βόλτα φορώντας μια απλή μακρυμάνικη μπλούζα και δεν κρύωσα καθόλου, αλλά είχε 8 βαθμούς έξω με ένα ελαφρύ αεράκι. Για -5 ακόμα και με fleece αμφιβάλλω αν θα σε κρατήσει ζεστό.

Αυτό που προβλημάτισε λίγο, αν και μάλλον θα ισχύει με όλα τα μπουφάν που έχουν επένδυση από πούπουλα, είναι ότι από την πρώτη στιγμή που το φόρεσα ξεπρόβαλλε ένα χνούδι στο μπράτσο το οποίο προσπάθησα να το τραβήξω μέσα αλλά δεν κατάφερα και τελικά το έβγαλα. Ελπίζω να μην έχω ανοίξει τρύπα στο ύφασμα. Μέχρι τώρα όλα τα μπουφάν που είχα στην κατοχή μου ήταν με συνθετική γέμιση και ίσως για αυτό δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.

γενικα απλα το αναφερω προσπαθησε να προτιμας μπουφαν που εχουν κουκουλα.προσφερουν πολλα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, poulinos είπε

μπορει να το ξαναφερουν

γενικα απλα το αναφερω προσπαθησε να προτιμας μπουφαν που εχουν κουκουλα.προσφερουν πολλα.

Μπορεί ναι γιατί όχι, οπότε ας βάλω το link. Είναι αυτό εδώ. https://www.aboutyou.gr/p/the-north-face/mpoufan-pezoporias-aconcagua-3-21678087

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, κι εγώ νιώθω κατά κάποιο τρόπο περισσότερη ασφάλεια με κουκούλα, αλλά έχω ήδη 3 χειμερινά και 2 μεταβατικά μπουφάν με κουκούλα, οπότε είπα να πάρω χωρίς κουκούλα αυτή την φορά.

Δημοσ.
28 minutes ago, intruder99 said:

Μπορεί ναι γιατί όχι, οπότε ας βάλω το link. Είναι αυτό εδώ. https://www.aboutyou.gr/p/the-north-face/mpoufan-pezoporias-aconcagua-3-21678087

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, κι εγώ νιώθω κατά κάποιο τρόπο περισσότερη ασφάλεια με κουκούλα, αλλά έχω ήδη 3 χειμερινά και 2 μεταβατικά μπουφάν με κουκούλα, οπότε είπα να πάρω χωρίς κουκούλα αυτή την φορά.

μεχρι και τα fleece μου προσπαθω να τα παιρνω με κουκουλα.αλλα δεν ειναι παντα ευκολο ειδικα αμα ψαχνεις και κατι σε προσφορα.πχ το north face το down δεν εχει κουκουλα αλλα ευτυχως εχει το forclaz.βεβαια παιζει παντα και σκουφακι αν καποιος δεν εχει κουκουλα ειτε να εχει Fleece απο μεσα με κουκουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...