Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, tzotzo said:

προσωπικα δεν θα εδινα ευκολα 300 ευρω για συνθετικο. εχεις βεβαια το αδιαβροχο κομματι που δεν το εχεις με το down. αλλα προσωπικα με τα down εχω βολευτει για πολλους λογους και με πιο βασικους οτι ειναι ελαφρυ οτι χωραει παντου και ειναι ζεστοοοοοο

εχω πληρωσει παρομοια λεφτα(λιγο παραπανω) παλια για να παρω το north face plasma που ηταν συνθετικο (Primaloft) αλλα πανε 20 χρονια :P

και συμφωνα με το

https://www.fjallraven.com/uk/en-gb/men/jackets/winter-jackets/skogso-padded-jacket-m/

και αυτο εχει primaloft.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 hours ago, lambros said:

Καλη εβδομαδα,

Αυτο λέει τιποτα;

Ειναι down σωστα>??  Αλλα δεν ειναι 800?

image.png.2e9b6331c10e789d602239eb223bed76.png

image.png.d6b5b465a54d6b97afdaab71130cdf0c.png

ειναι down οπως ειπες αλλα οι τυποι δεν γραφουν καν τι ποιοτητα ειναι.αρα μπορει να θεωρηθει και με βαση την τιμη οτι ειναι τιποτα 550,600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει κανείς δυνατότητα να δει να μου προτείνει από bestsecret ή από αλλού , μπουφάν down 800 που από ότι κατάλαβα είναι ελαφρύ και ζεστά

Θα έλεγα puffer αλλά είμαι 185 βάρος 120κ με κοιλίτσα άρα δεν θέλω να φαίνομαι και Michelin 

Θα προτιμούσα κάτι που να φτάνει λίγο ποιο κάτω από ζώνη παντελονιού.

Επίσης θα ήθελε να κλείνει το λαιμό.

Βασικά μια βοήθεια για να ξέρω τι θα ψάχνω τώρα που έχουν εκπτώσεις 

Χωρίς να ξέρω κοστολόγιο υπολογίζω μέχρι 200€, θα βρω εκεί ή πρέπει να ανέβω;;

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από lambros
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση προς @poulinos ή όποιον άλλο γνωρίζει. Είχαμε αγοράσει σε ένα ταξίδι στην Τσεχία που μας έπιασε κρύο που δεν είχαμε υπολογίσει down puffers μάρκας Husky. Παναλαφρο πολύ ζεστό, στη σύνθεση δεν γράφει down 600 700 800 κτλ αλλά  90/10. Αυτο πρακτικά σημαίνει 900 ή ότι μπορεί να είναι πχ 700 σε αναλογία down πούπουλο 90% 10% 

IMG_20250120_190433.jpg

Δημοσ.
53 minutes ago, Morosana said:

Ερώτηση προς @poulinos ή όποιον άλλο γνωρίζει. Είχαμε αγοράσει σε ένα ταξίδι στην Τσεχία που μας έπιασε κρύο που δεν είχαμε υπολογίσει down puffers μάρκας Husky. Παναλαφρο πολύ ζεστό, στη σύνθεση δεν γράφει down 600 700 800 κτλ αλλά  90/10. Αυτο πρακτικά σημαίνει 900 ή ότι μπορεί να είναι πχ 700 σε αναλογία down πούπουλο 90% 10% 

IMG_20250120_190433.jpg

το 90 10  σημαινει αναλογια.90 down,10 feather. to cuin ειναι 3ψηφιο.500 καπου εκει ειναι το μικροτερο και καπου 909 950 το μεγαλυτερο

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

το 90 10  σημαινει αναλογια.90 down,10 feather. to cuin ειναι 3ψηφιο.500 καπου εκει ειναι το μικροτερο και καπου 909 950 το μεγαλυτερο

Θα κάνω λίγο έρευνα, όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα μιας και είναι ζεστό για τις απαιτήσεις μου και ποτέ δεν θα το έψαχνα αν δεν υπήρχε το νημα αλλά έτσι για να ξέρουμε τι πληρώσαμε κάποτε μιας και δεν ήταν και φθηνά 😛

Το μόνο που βρήκα γιατί πρόκειται για παλιό μοντέλο ...coat will keep you warm even when temperatures drop below zero. Thanks to the waterproof finish of this model, you will feel comfortable even in adverse weather. Combined with a comfortable, fashionable cut, it is a great companion for everyday wear in the city or for winter outdoor activities in nature.

Features:

Filling made of selected duck feathers for great loft and high thermal insulation.

Breathable and waterproof material HUSKYTECH 7,000 with a membrane with a water column: 7,000 mm H2O and breathability: 5,000 g/m2/24 h.

DWR water-repellent outer treatment of the top layer of the garment material prevents moisture from seeping through and water immediately drains off the surface in the form of beads

Δημοσ.
10 ώρες πριν, lambros είπε

Καλη εβδομαδα,

Αυτο λέει τιποτα;

Ειναι down σωστα>??  Αλλα δεν ειναι 800?

image.png.2e9b6331c10e789d602239eb223bed76.png

image.png.d6b5b465a54d6b97afdaab71130cdf0c.png

Για ρίξε μια ματιά εδώ 

https://www.wellensteyn.com/page/category/26

Είναι ελβετική εταιρεία,  αλλά  νομίζω ότι είναι πιο πολύ για μόστρα. 

Είναι ακριβά για αυτό που προσφέρουν. 

Δημοσ.
5 hours ago, lambros said:

Αν έχει κανείς δυνατότητα να δει να μου προτείνει από bestsecret ή από αλλού , μπουφάν down 800 που από ότι κατάλαβα είναι ελαφρύ και ζεστά

Θα έλεγα puffer αλλά είμαι 185 βάρος 120κ με κοιλίτσα άρα δεν θέλω να φαίνομαι και Michelin 

Θα προτιμούσα κάτι που να φτάνει λίγο ποιο κάτω από ζώνη παντελονιού.

Επίσης θα ήθελε να κλείνει το λαιμό.

Βασικά μια βοήθεια για να ξέρω τι θα ψάχνω τώρα που έχουν εκπτώσεις 

Χωρίς να ξέρω κοστολόγιο υπολογίζω μέχρι 200€, θα βρω εκεί ή πρέπει να ανέβω;;

Ευχαριστώ πολύ 

800 αρι με 200 ευρω σε βρισκω αισιοδοξο εκτος αν πετυχεις κανα stock. αν εισαι αθηνα τοτε εκπτωτικο χωριο και μετα factory outlet σε αεροδρομιο και πειραιως που παιζουν καλες εκπτωσεις. για να το δοκιμασεις παντα και να δεις αν καθεται οπως το θες πανω σου. το north face travail το ειχα παρει 100 ευρω απο 180 απο το εκπτωτικο χωριο αλλα πανε και 5-6 χρονια. και ειναι 800αρι και λεπτο.

2 hours ago, Morosana said:

Θα κάνω λίγο έρευνα, όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα μιας και είναι ζεστό για τις απαιτήσεις μου και ποτέ δεν θα το έψαχνα αν δεν υπήρχε το νημα αλλά έτσι για να ξέρουμε τι πληρώσαμε κάποτε μιας και δεν ήταν και φθηνά 😛

Το μόνο που βρήκα γιατί πρόκειται για παλιό μοντέλο ...coat will keep you warm even when temperatures drop below zero. Thanks to the waterproof finish of this model, you will feel comfortable even in adverse weather. Combined with a comfortable, fashionable cut, it is a great companion for everyday wear in the city or for winter outdoor activities in nature.

Features:

Filling made of selected duck feathers for great loft and high thermal insulation.

Breathable and waterproof material HUSKYTECH 7,000 with a membrane with a water column: 7,000 mm H2O and breathability: 5,000 g/m2/24 h.

DWR water-repellent outer treatment of the top layer of the garment material prevents moisture from seeping through and water immediately drains off the surface in the form of beads

γενικως αποφευγω εταιρειες που δεν λενε ξεκαθαρα τι ειναι αυτο που αγοραζω. σου λεει ο αλλος down.τι down και up? οι διαφορες ειναι τεραστιες και στην τιμη και στην αποδοση. οποτε εγω κραταω οτι εταιρεια που δεν γραφει τι δινει απλα δινει το πιο μικρο. πιο παλια ηταν καποια πιο ακριβα. το north face plasma το ειχα πληρωσει 340 ευρω πριν απο 20 χρονια. primaloft ειναι με αδιαβροχη μεμβρανη και νομιζω ηταν summit series. για την εποχη του πολυ καλο.

2 hours ago, vjshadow said:

Για ρίξε μια ματιά εδώ 

https://www.wellensteyn.com/page/category/26

Είναι ελβετική εταιρεία,  αλλά  νομίζω ότι είναι πιο πολύ για μόστρα. 

Είναι ακριβά για αυτό που προσφέρουν. 

αλλη μια εταιρεια που δεν γραφει τι down βαζει. για να εισαι stylish ναι οκ ....... αναλογως τι κοιταει ο καθενας.

Δημοσ.

Καλημέρα, αυτό σαν μπουφάν τι λέει? Για θερμοκρασίες πόλης -5με φλισάκι από μέσα θα αντέχετε? δεν κρυώνω εύκολα γενικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το 600αρι που λέει κατά πόσο είναι ζεστό και αν έχει έστω και λίγο αντοχή στον άνεμο. Το βρίσκώ περίπου στα 150 ευρώ. Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Κοβουν τον αερα.και με ενα Fleece απο μεσα γενικως θα εισαι αρκετα καλα εφοσον θεωρησουμε οτι οπως ειπες αντεχεις το κρυο και επισης δεν εισαι στασιμος στους -5. δεν εχει να κανει μονο η ποιοτητα αν ειναι δηλαδη 600-700-800 αλλα και η ποσοτητα που εχει. αλλωστε ακομα και αν κρυωνεις μπορεις να προσθεσεις ενα θερμοεσωρουχο ή λιγο πιο χοντρο Fleece αν και το θεωρω δυσκολο

4 hours ago, etzi said:

Καλημέρα, αυτό σαν μπουφάν τι λέει? Για θερμοκρασίες πόλης -5με φλισάκι από μέσα θα αντέχετε? δεν κρυώνω εύκολα γενικά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το 600αρι που λέει κατά πόσο είναι ζεστό και αν έχει έστω και λίγο αντοχή στον άνεμο. Το βρίσκώ περίπου στα 150 ευρώ. Σας ευχαριστώ πολύ

εγω μεσα απο το fleece φοραω καλοκαιρινο t-shirt ουτε καν θερμοεσωρουχο

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και σε ευχαριστώ. Ναι και εγώ κοντομάνικη και φανέλα (βαμβακερή φοράω). Γενικά σαν μπουφάν με τα χαρακτηριστικά που γράφει θεωρέις ότι αξίζει? Η σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι εξίσου καλό? Απλά επειδή είμαι από επαρχία δεν έχω τη πολυτέλεια να τα δοκιμάσω.

Δημοσ.
On 23/01/2025 at 10:28, etzi said:

Καλημέρα και σε ευχαριστώ. Ναι και εγώ κοντομάνικη και φανέλα (βαμβακερή φοράω). Γενικά σαν μπουφάν με τα χαρακτηριστικά που γράφει θεωρέις ότι αξίζει? Η σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι εξίσου καλό? Απλά επειδή είμαι από επαρχία δεν έχω τη πολυτέλεια να τα δοκιμάσω.

to down ειναι ακριβο.οποτε η τιμη ειναι φυσιολογικη.οκ παιζουν καποια stock αλλα δεν ειναι παντα ευκολο να βρεις ειδικα εσυ που δεν εισαι αθηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...