Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, john_023 said:

Παιδιά παίρνω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? 130€

Για -5 με -15 θερμοκρασίες 

https://www.decathlon.it/p/parka-trekking-uomo-sh900-blu-20degc/_/R-p-340344?mc=8755599&c=nero fumo

η quechua ειναι μια τιμια εταιρεια.σε αυτα τα λεφτα ετσι και αλλιως δεν παιρνεις ευκολα down εκτος αν πετυχεις πολυ καλη προσφορα.οποτε αν θες και parka ειναι μια χαρα.αλλιως μετα 3-1 αλλα δεν ειναι parka συνηθως

πιο πολυ το 3 σε 1 αν θες να βγαζεις καποιο layer

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, poulinos είπε

η quechua ειναι μια τιμια εταιρεια.σε αυτα τα λεφτα ετσι και αλλιως δεν παιρνεις ευκολα down εκτος αν πετυχεις πολυ καλη προσφορα.οποτε αν θες και parka ειναι μια χαρα.αλλιως μετα 3-1 αλλα δεν ειναι parka συνηθως

πιο πολυ το 3 σε 1 αν θες να βγαζεις καποιο layer

Το 3 σε 1 το χω σε columbia.. το κλασικό με το φλις από μέσα,  αλλά θέλω ένα λίγο πιο μακρύ. 

Με layer από μέσα θελω να πιστεύω πως αυτό το παρκά θα είναι οκ.

Down νομίζω πως θες πάνω από 200€ ίσως και περισσότερα. Δεν το έχω ψάξει καθόλου.

Επεξ/σία από john_023
Δημοσ.
1 hour ago, john_023 said:

Το 3 σε 1 το χω σε columbia.. το κλασικό με το φλις από μέσα,  αλλά θέλω ένα λίγο πιο μακρύ. 

Με layer από μέσα θελω να πιστεύω πως αυτό το παρκά θα είναι οκ.

Down νομίζω πως θες πάνω από 200€ ίσως και περισσότερα. Δεν το έχω ψάξει καθόλου.

ναι σε  down θα τα περασεις τα 200.οποτε αυτο ειναι μια χαρα για τιμη και αποδοση.απλα συνθετικη μονωση αρα πιο βαρυ

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, poulinos είπε

ναι σε  down θα τα περασεις τα 200.οποτε αυτο ειναι μια χαρα για τιμη και αποδοση.απλα συνθετικη μονωση αρα πιο βαρυ

Αντε δώσε και μία επιλογή αν θέλεις σε down,Αδιάβροχο,σε ένα εύρος τιμών 200-250€

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Και εγώ ψάχνω μπουφάν και άρχισα να σας διαβάζω

Μια ερώτηση 

"ζεστο πας σε  down jacket"

Τι ακριβώς είναι το down jacket

Διάβασα μια είδος μόνωση. Σωστά;;

Από decathlon.it αγοράζεις εύκολα, τα μεταφορικά πόσο περίπου πάνε;;;

Δημοσ.

Γιατί όχι από το ελληνικό decathlon; 
ο,τι ειναι σε απόθεμα στην Αθήνα έρχεται σε 3-4 μέρες.

τα υπολοιπα 1-2 εβδομάδες. Μεταφορικά έχω πληρώσει από τίποτα ως 6 ευρώ.

Δεν έχω δοκιμάσει μπουφάν, αλλά από αδιάβροχα, ισοθερμικα και φλις δεν έχω παράπονο. Γενικά από εκεί πήρα ρούχα κι εξοπλισμό για πεζοπορίες για να δω αν τελικά θα μου αρέσουν, οι πεζοπορίες, και μετά να πάω σε καλύτερα αν τελικά ασχοληθώ,  αλλά τελικά με κάλυψαν μια χαρά.

Δημοσ.
15 hours ago, broxopios said:

Από Decathlon έχει παραγγείλει κανείς; Είναι αξιόπιστο; Επίσης τι μεταφορικά έχει;

μια χαρα σοβαρο καταστημα ειναι.εχουμε ενα στο εκπτωτικο χωριο και ενα κορινθο περα απο αυτα στο εξωτερικο.

8 hours ago, animor said:

Γιατί όχι από το ελληνικό decathlon; 
ο,τι ειναι σε απόθεμα στην Αθήνα έρχεται σε 3-4 μέρες.

τα υπολοιπα 1-2 εβδομάδες. Μεταφορικά έχω πληρώσει από τίποτα ως 6 ευρώ.

Δεν έχω δοκιμάσει μπουφάν, αλλά από αδιάβροχα, ισοθερμικα και φλις δεν έχω παράπονο. Γενικά από εκεί πήρα ρούχα κι εξοπλισμό για πεζοπορίες για να δω αν τελικά θα μου αρέσουν, οι πεζοπορίες, και μετά να πάω σε καλύτερα αν τελικά ασχοληθώ,  αλλά τελικά με κάλυψαν μια χαρά.

πιο πολυ φερνει quechua  που κια χαρα εταιρεια ειναι ειδικα για καποιον που θελει κατι φτηνο.

11 hours ago, lambros said:

Καλησπέρα σας, 

Και εγώ ψάχνω μπουφάν και άρχισα να σας διαβάζω

Μια ερώτηση 

"ζεστο πας σε  down jacket"

Τι ακριβώς είναι το down jacket

Διάβασα μια είδος μόνωση. Σωστά;;

Από decathlon.it αγοράζεις εύκολα, τα μεταφορικά πόσο περίπου πάνε;;;

ειναι σαν πουπουλο αλλα απο συγκεκριμενο σημειο.πιο ακριβο  απο πουπουλο.βγαινει σε ποιοτητες. cuin 400 εως 1000 .οσο πιο μεγαλο τοσο καλυτερο και πιο ακριβο

https://www.mammut.com/us/en/stories-guides/about-down

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, και σαν άσχετος που είμαι, 

Αν τύχει και βρεθώ σε κάποιο πολυκαταστήμα  πως θα ξεχωρίσω κάτι ότι είναι down?? Και σε τι cuin???

Θα το γράφει κάπου πάνω στο μπουφαν;;

Η θα πρέπει εκεί την στιγμή να ψάχνω ίντερνετ;;;

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 hour ago, lambros said:

Καλησπέρα σας, και σαν άσχετος που είμαι, 

Αν τύχει και βρεθώ σε κάποιο πολυκαταστήμα  πως θα ξεχωρίσω κάτι ότι είναι down?? Και σε τι cuin???

Θα το γράφει κάπου πάνω στο μπουφαν;;

Η θα πρέπει εκεί την στιγμή να ψάχνω ίντερνετ;;;

Ευχαριστώ πολύ 

συνηθως τα αναφερουν καπου.πχ η north face το εχει σαν ραμμενο χαμηλα στο μανικι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...