Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα δεν λεει ποσα γραμμαρια ειναι το Fleece.ειναι 100αρι ειναι 200αρι για να ξερεις και ποσο ζεστο ειναι.

ναι το factory εχει αρκετο πραγμα.εχω παρει αρκετες φορες και οι τιμες πολυ καλες λογω οτι ειναι Stock.απλα θα πρεπει να βρεις και στο νουμερο σου.αλλα ναι σιγουρα προτιμω τα icepeak απο τα zackret.δες και τον καταλογο της Polo.σαν 100αρι μου μοιαζει με βαση την εικονα.καπου εκει πηρα και ενα δικο μου 100αρι ice peak

Συνολικά προτείνεις να αποφύγω "no-name" καταστάσεις. Κοίτα, με ενδιαφέρει το λεπτό φλις (το 100άρι λογικά είναι αυτό, έτσι; )με πλήρες φερμουάρ και με εξαίρεση το κόκκινο, σε διακριτικά χρώματα (μαύρο, γκρι σκούρο κλπ). Σε τί εταιρείες προτείνεις να κοιτάξω;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά κατάστημα με ποικιλία σε μπουφάν της North face που μπορώ να πάω;  Στοκάδικα υπάρχουν;

το ενα που φερνει καινουρια μοντελα γενικος ειναι το alpamayo .to site  ειναι www.alpamayopro.gr. υπαρχουν βεβαια και αλλα.τωρα για stock οπως εγραψα πιο πανω στο Factory outlet.και στην πειραιως εχει αλλα ειναι λιγα ενω πιο καλο stock θα βρεις στο αεροδρομιο.εχει και columbia εκει.

Συνολικά προτείνεις να αποφύγω "no-name" καταστάσεις. Κοίτα, με ενδιαφέρει το λεπτό φλις (το 100άρι λογικά είναι αυτό, έτσι; )με πλήρες φερμουάρ και με εξαίρεση το κόκκινο, σε διακριτικά χρώματα (μαύρο, γκρι σκούρο κλπ). Σε τί εταιρείες προτείνεις να κοιτάξω;

ναι θα αποφευγα No name Καταστασεις.η ice peak ειναι value for money αν δεν θες να πας σε κατι πιο ακριβο.μετα υπαρχουν και αλλες μαρκες οπως polo .north face,columbia,marmot και παει λεγοντας.το 100 αρι ναι ειναι λεπτο γενικα.δεν ειναι κακο εξαρτατε με τι θα το συνδυασεις.αν εχεις καλο μπουφαν δυσκολα θα πας πανω απο 200αρι + μπουφαν.ice peak νομιζω εχει και η ιδια η Polo περα απο το αεροδρομιο.απο το alpamayopro μπορεις να παρεις πολλες ιδεες τι μπορεις να παρεις χωρις να σημαινει οτι θα τα παρεις απο εκει.

http://www.survival.gr/tzaket-brandit-m65-giant-dark-camo-31033-p-3816

Αυτό φοράω τώρα στα κρύα. -10 το πρωί με πουκάμισο μόνο από μέσα και ψιλοίδρωνα. 

γενικως αυτο οπως το γραφουν ειναι ενα Jacket για κρυο αλλα χωρις χαρακτηριστικα τεχνικου μπουφαν ουτε με μεμβρανες κτλ.δηλαδη ενα ζεστο jacket αλλα απο διαπνοη κτλ και αδιαβροχοποιηση :( .σε κατι βαμβακερα αν βραχουν μετα απλα δεν στεγνωνουν ποτε.οποτε προσοχη τι χρηση το θελει ο καθενας.αλλο ζεστο jacket αλλο ζεστο διαπνεον αδιαβροχο και ολα τα συναφη.αλλο συνθετικο υλικο αλλο απλα βαμβακι

Ετσι οπως τα λες και μονο που το διαβασα μου εφτιαξες τη μερα

η περιγραφη ναι απλα δεν υπαρχει.χαχα.που να βαλει κανα North face:p

Δημοσ.

το ενα που φερνει καινουρια μοντελα γενικος ειναι το alpamayo .to site  ειναι www.alpamayopro.gr. υπαρχουν βεβαια και αλλα.τωρα για stock οπως εγραψα πιο πανω στο Factory outlet.και στην πειραιως εχει αλλα ειναι λιγα ενω πιο καλο stock θα βρεις στο αεροδρομιο.εχει και columbia εκει.

Σε ευχαριστώ φίλε!

Δημοσ.

Αφου εφαγα τον τοπο (σε εκπτωσεις αλλα και αρκετα νωριτερα) και αφου δοκιμασα πααααρα πολλα μπουφαν, κυριως παρκα γιατι ηθελα να δοκιμασω αυτο το στυλ μιας και τοσα χρονια φοραω τζακετς, κατεληξα σε ενα Camaro απο Brokers (outlet-θεσσαλονικη) το οποιο εκανε 60 ευρουλακια και πληρει αυτα που ηθελα. Ειναι ναϊλον και δεν περναει αερας/νερο, πολυ ζεστο και σφιχτο οσο πρεπει, δηλαδη οταν το κουμπωνεις ειναι σα να σε αγκαλιαζει, εχει αρκετες τσεπες (που μαρεσει :-D ) και συνδιαζεται ευκολα με τα παντα.Υστερα πηγα ZARA και χτυπησα ενα σκουρο μπλε τζακετ που ειχαν βγαλει σε προσφορα γιατι ειχαν μεινει 2-3 XL απο 60 στα 25 ευρω με fleece απο μεσα και μου εκατσε λουκουμι.Το οποιο φορεσα οταν χιονιζε και ημουν εξω για 4-5 ωρες με ενα φουτερ απο μεσα και δεν καταλαβα τιποτα. Το μονο κακο ηταν πως γινομουν χιονανθρωπος και επρεπε να τιναζω το χιονι απο πανω μου συχνα.

Γυρισα βεβαια και πολλες επωνυμες μαρκες και μπορω να πω με σιγουρια πως αν δεν επαιρνα τα παραπανω, θα επαιρνα σιγουρα ενα superdry ziphood (καπως ετσι) το οποιο ηταν πλεκτο με επενδυση απο μεσα και ηταν παρα πολυ ζεστο. Το μονο κακο ηταν οτι δεν ειχε ΧΧL (damn, στενη γραμμη) και δεν ηξεραν ποτε θα φερουν :-(

Γενικα παντως, οσον αφορα τις μαρκες, δεν ειδα καποια τρελη διαφορα σε αυτα που προσφερουν =εξαιρειται η ποιοτητα βεβαια=

Εννοω πως αν ψαχνεις κατι ζεστο που να κραταει νερα κλπ δεν ειναι αναγκη να τα σκασεις χοντρα σε επωνυμα, υπαρχουν και με λιγοτερα χρηματα αξιολογα "no name" μπουφανακια..Τωρα αν θελει καποιος για χιονια και πιο εξτριμ καταστασεις λογικο να παει σε κατι ανωτερο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε!

καλη αγορα.

Γενικα παντως, οσον αφορα τις μαρκες, δεν ειδα καποια τρελη διαφορα σε αυτα που προσφερουν =εξαιρειται η ποιοτητα βεβαια=

Εννοω πως αν ψαχνεις κατι ζεστο που να κραταει νερα κλπ δεν ειναι αναγκη να τα σκασεις χοντρα σε επωνυμα, υπαρχουν και με λιγοτερα χρηματα αξιολογα "no name" μπουφανακια..Τωρα αν θελει καποιος για χιονια και πιο εξτριμ καταστασεις λογικο να παει σε κατι ανωτερο.

για αυτο λεμε παει παντα αναλογως την χρηση.αλλο ζεστο αλλο ζεστο κ διαπνεον ή να στεγνωνει γρηγορα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, έχει κάποιος άποψη για τα triclimate της North Face?

παρα πολυ ζεστά κ ανετα + οτι το εσωτερικο το φορας κ μονο του κατα την ανοιξη !

οπως ειχα πει, πηρα το παρακατω μετα απο παροτρυνση του πουλινου :

http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2104

και ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ, απιστευτα ζεστο & μπορω να εργαστω ανετοτατα !!!

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει απλώς. Πολύ καλή ποιότητα, πολύ ζεστό, επαρκώς transformer και "τριών εποχών". Μειονέκτημα που βρήκα εγώ είναι οτι δεν έχεις πολλές τσέπες

Δημοσ.

εχουν και συν και πλην.το συν ειναι οτι ειναι πιο φτηνα απο αλλα οπως και επισης οτι βγαζεις το Fleece οποτε το κανεις πιο ελαφρυ.

το μονο μειονεκτημα οτι μαζι με το fleece βγαινει πιο χοντρο σε ογκο πανω σου απο οτι ενα jacket που εχει πχ Primaloft το οποιο δεν ειναι αποσπωμενο βεβαια.

Το έχω δοκιμάσει απλώς. Πολύ καλή ποιότητα, πολύ ζεστό, επαρκώς transformer και "τριών εποχών". Μειονέκτημα που βρήκα εγώ είναι οτι δεν έχεις πολλές τσέπες

συνηθως τσεπες παιζουν 2 χαμηλα μια πιο ψηλα και μια εσωτερικη.

παρα πολυ ζεστά κ ανετα + οτι το εσωτερικο το φορας κ μονο του κατα την ανοιξη !

οπως ειχα πει, πηρα το παρακατω μετα απο παροτρυνση του πουλινου :

http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=2104

και ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ, απιστευτα ζεστο & μπορω να εργαστω ανετοτατα !!!

και αν εχεις και αλλο Fleece μπορει να συνδυαστει με αλλο Fleece πιο λεπτο ή πιο χοντρο εφοσον βγαλεις αυτο που εχει

• Like 1
Δημοσ.

εγώ είμαι πολύ ενδιαφέρον τύπος μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα 

2002

58c5_3.jpg

2008

APBA-MWX0002.jpg

2014

12EPVL4W.jpg

το 2020 ίσως πάρω μπλε να σπάσω τη μονοτονία του καφέ/πράσινου

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω και εγώ για ζεστό μπουφάν και αν είναι του σκι ακόμα καλύτερα. Είδα κάποιες επιλογές στο Spartoo.gr για ανδρικά μπουφάν

Είμαι ανάμεσα στη G-star, τη Νike, τη Salomon, την Patagonia(απίστευτη μάρκα αλλά ακριβή)...

Ακούω απόψεις για τα μπουφάν αυτών των εταιριών!

Μιχάλης

Δημοσ.

Πήρε για το βαρύ φετινό χειμώνα ο κουμπάρος ένα μπουφάν-τζάκετ wellesteyn.

ΟΧι πώς ήξερα οτι ειναι "μάρκα", μετά το έψαξα. Παιδιά, είναι τόσο ζεστό, που ζήλεψα! βέβαια, δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα, αλλά ειμαι πεπεισμένος πως αξίζει τα φράγκα. (Χωρις να έχω αποψη αν ειναι υπερεκτιμημένο ή όχι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...