Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, Neo4 said:

Βρήκα κάποια στιγμή σε προσφορά online το North Face Carto αλλά δεν το τόλμησα γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.

Ναι κάτι σε ελαφρύ αδιάβροχο τζάκετ που θα συνδυάζεται με fleece όταν πέφτει πολύ η θερμοκρασία.

Το marmot που αναφέρεις υποθέτω είναι αυτό https://www.amazon.de/-/en/14500/dp/B09QSSFZGG/

σωστα αυτο ειναι.πλεον το εβγαλαν ως eco.εχω ενα πανω (πρασινο) και 2 για κατω (μαυρα). το ενα κατω το χαλασα.του χαλασα σαν μια μεμβρανη που εχει απομεσα.δικη μου ευθυνη.

αν εισαι αθηνα παιζουν αρκετα καταστηματα και με stock πραγματα για αρκετα καλυτερες τιμες.γενικα αυτο που καποιος θελει να παρει ενα ρουχο για ολες τις συνθηκες δεν υπαρχει.καθε φορα που ηταν να κανω ενα βουνο ολο και κατι χρειαζομουν.και σιγα σιγα υποχρεωτικα εφτιαξα ολοκληρη συλλογη. καπου χανει το ενα καπου κερδιζει. δεν χανεις κατι να το παρεις απλα μπορεις να το φτιαξεις και ξεχωριστα αντι να το παρεις 3 In 1

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα μπουφάν ιδανικό για υψηλά επίπεδα υγρασίας, κρύο και αέρα. Το θέλω για Ηράκλειο Κρήτης, αλλά θέλω να πάω Φεβρουάριο με Απρίλιο Ολλανδία, οπότε θα ήθελα αν γίνεται να κάνει και για εκεί. Τιμή μαξ 120 ευρώ. Δεν έχω θέμα να το πάρω από Ευρώπη. Φοράω 3XL μάλλον, γιατί ένα πολύ καλό μπουφάν Columbia που είναι 2XL δεν μου κουμπώνει.

σε ΠΕΡΙΠΟΥ  τετοια τιμη καποιο 3 in 1 αν παρεις (north face triclimate). το down jacket ειναι πολυ ζεστο αλλα ανεβαινεις σε κοστος.επισης το down jacket δεν θα σε καλυψει αν βρεξει. για λιγο νερο ναι.για πολυ νερο οχι.

36 minutes ago, Nate said:

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα μπουφάν ιδανικό για υψηλά επίπεδα υγρασίας, κρύο και αέρα. Το θέλω για Ηράκλειο Κρήτης, αλλά θέλω να πάω Φεβρουάριο με Απρίλιο Ολλανδία, οπότε θα ήθελα αν γίνεται να κάνει και για εκεί. Τιμή μαξ 120 ευρώ. Δεν έχω θέμα να το πάρω από Ευρώπη. Φοράω 3XL μάλλον, γιατί ένα πολύ καλό μπουφάν Columbia που είναι 2XL δεν μου κουμπώνει.

• Thanks 1

18 λεπτά πριν, poulinos είπε

σε ΠΕΡΙΠΟΥ  τετοια τιμη καποιο 3 in 1 αν παρεις (north face triclimate). το down jacket ειναι πολυ ζεστο αλλα ανεβαινεις σε κοστος.επισης το down jacket δεν θα σε καλυψει αν βρεξει. για λιγο νερο ναι.για πολυ νερο οχι.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για αυτό έχεις κάποια γνώμη; https://www.amazon.de/-/en/Höhenhorn-Starsgard-Waterproof-Breathable-Functional/dp/B0DDT62NP3/ref=sr_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.M_dV9ceQrXnYgsZE0edWzXZqEbliceiFjrNQccKrkR0okYClrC35HeNX-sxembckdPTeWMdqxGqXNqLDMyAGPaVNRq2fne0jPxZzKypO8qDjVrNOqp4ti1k80IseJnJRLBe977HYlSu7lE-tVdqNAWS8zCykldQTxv7uM4wCG0yKSAq2mTLbjtfjc4V3KWVaEUBV4MuhHJ6OmJloTa7nysBnNSHu2JmW_hCzaj38j0XlEwLfV5vzAmr1nNFYvEqkrKiiCVVtBZVzE5-puyPjsTOMC2HCCLRIdYnF7wMAnqg.owu76lE4S9PBUJG35zYvAwOuKdUmzpU4jLQwBj8pVlo&dib_tag=se&qid=1729673400&refinements=p_36%3A-11000%2Cp_n_feature_twenty-eight_browse-bin%3A96332710031%2Cp_n_feature_fourteen_browse-bin%3A30336209031%2Cp_n_size_browse-vebin%3A2136442031&rnid=2085361031&s=apparel&sr=1-2&th=1&psc=1

22 minutes ago, Nate said:

δεν την ξερω την μαρκα .αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στο συγκεκριμενο ειναι αν ειναι 3 σε 1 ή αν ειναι ενσωματωμενο το fleece πανω στο μπουφαν. αν ειναι ενσωματωμενο το κακο ειναι οτι αμα ζεστενεσαι θα πρεπει να το βγαλεις ολο ενω αν ειναι 3 σε 1 μπορεις να χρησιμοποιησεις το καθε κομματι ξεχωριστα.

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν την ξερω την μαρκα .αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στο συγκεκριμενο ειναι αν ειναι 3 σε 1 ή αν ειναι ενσωματωμενο το fleece πανω στο μπουφαν. αν ειναι ενσωματωμενο το κακο ειναι οτι αμα ζεστενεσαι θα πρεπει να το βγαλεις ολο ενω αν ειναι 3 σε 1 μπορεις να χρησιμοποιησεις το καθε κομματι ξεχωριστα.

Κατάλαβα. Θα ψάξω κάποιο 3 σε 1 λοιπόν.

με βαση την φωτογραφια μου μοιαζει σαν να ειναι ενσωματωμενο.

1 minute ago, Nate said:

Κατάλαβα. Θα ψάξω κάποιο 3 σε 1 λοιπόν.

επισης βοηθαει παρα πολυ αν το εξω κομματι δηλαδη το αδιαβροχο/αντιανεμικο εχει και φερμουαρ στις μασχαλες. ειναι πιο ακριβα αλλα πολλες φορες βοηθαει 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

με βαση την φωτογραφια μου μοιαζει σαν να ειναι ενσωματωμενο.

επισης βοηθαει παρα πολυ αν το εξω κομματι δηλαδη το αδιαβροχο/αντιανεμικο εχει και φερμουαρ στις μασχαλες. ειναι πιο ακριβα αλλα πολλες φορες βοηθαει 

Σε τι βοηθαει ; για να γινεται αμανικο;

Παιδια ψαχνομαι για ενα ανετο τζακετ κ σκεφτομαι το παρακατω. Ο λογος που το επελεξα ειναι γτ πλεον στην Ελλαδα οι θερμοκρασιες δεν ειναι τοσο χαμηλες. Γενικοτερα μια επιλογη για φθινοπωρο/ανοιξη. 

https://bettersport.gr/el/69395-columbia-cascade-ridge-iii-softshell.html

Αξιζει?

Επισης, δοκιμασα και μου αρεσε το πως καθοταν πανω μου οπως και ποσο ανετα το ενοιωθα το παρακατω:

https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/boufan/the-north-face-andriko-boufan-quest-insulated_884837/?srsltid=AfmBOoo-ifyFhP9g6fkYgFki2-a99IP3po-M4dbPXxCBZEdC-fY24FnA

Αλλα πλ πιο ακριβο απο το απο πανω κ σιγουρα διαφορετικη κατηγορια. 

Εχετε δοκιμασει καποιο απ τα παραπανω? Αξιζουν τα λεφτα τους? 

Σκεφτομαι να παω κ καποια απ τις επομενες μερες στο mcarthur μηπως βρω κατι σε εκπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, ma3stros said:

Παιδια ψαχνομαι για ενα ανετο τζακετ κ σκεφτομαι το παρακατω. Ο λογος που το επελεξα ειναι γτ πλεον στην Ελλαδα οι θερμοκρασιες δεν ειναι τοσο χαμηλες. Γενικοτερα μια επιλογη για φθινοπωρο/ανοιξη. 

Αξιζει?

Επισης, δοκιμασα και μου αρεσε το πως καθοταν πανω μου οπως και ποσο ανετα το ενοιωθα το παρακατω:

https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/boufan/the-north-face-andriko-boufan-quest-insulated_884837/?srsltid=AfmBOoo-ifyFhP9g6fkYgFki2-a99IP3po-M4dbPXxCBZEdC-fY24FnA

Σκεφτομαι να παω κ καποια απ τις επομενες μερες στο mcarthur μηπως βρω κατι σε εκπτωση

To Columbia το έχω δύο χρόνια τώρα σε γκρί, είναι ουσιαστικά μια ενισχυμένη ζακέτα με πολύ καλή ποιότητα. Μακριά μανίκια καθώς το φοράνε και ποδηλάτες. Δυστυχώς τα φερμουάρ δεν είναι τα καλύτερα (δεν χαλάνε ή κολλάνε, αλλά θα τα ήθελα λίγο μεγαλύτερα/πιο εύκολα στο άνοιγμα).

Για κάτι λίγο ελαφρύτερο σε softshell αν είσαι σε κίνηση, το έχω από πέρσι και έχω ενθουσιαστεί πραγματικά με την ποιότητα του. Ειλικρινά, δεν το βγάζω.

https://www.skroutz.gr/s/46780284/Rab-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Softshell-Adiavrocho-kai-Antianemiko-Mple-QWS-35.html

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2

36 λεπτά πριν, Dante80 είπε

To Columbia το έχω δύο χρόνια τώρα σε γκρί, είναι ουσιαστικά μια ενισχυμένη ζακέτα με πολύ καλή ποιότητα. Μακριά μανίκια καθώς το φοράνε και ποδηλάτες. Δυστυχώς τα φερμουάρ δεν είναι τα καλύτερα (δεν χαλάνε ή κολλάνε, αλλά θα τα ήθελα λίγο μεγαλύτερα/πιο εύκολα στο άνοιγμα).

Για κάτι λίγο ελαφρύτερο σε softshell αν είσαι σε κίνηση, το έχω από πέρσι και έχω ενθουσιαστεί πραγματικά με την ποιότητα του. Ειλικρινά, δεν το βγάζω.

https://www.skroutz.gr/s/46780284/Rab-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Softshell-Adiavrocho-kai-Antianemiko-Mple-QWS-35.html

Σ ευχαριστω πλ για το χρονο σου! Οντως και το 2ο φαινεται πλ ωραιο. Απλα εγω το θελω για casual βολτες οχι τοσο για αθληση πιο πλ να μην ειναι κατι πλ χοντρο και βαρυ αλλα να κοβει κ λιγο κρυο. Το κακο με μενα ειναι οτι φοραω παντα μονο κοντομανικα T-shirt απο μεσα γιαυτο σκεφτομουν κ το north face.

Απ την αλλη θα πω το γνωστο οτι δεν "δεν κανει κρυο στην Ελλαδα" οποτε ισως κατι τετοιο να με καλυψει για τους περισσοτερους μηνες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Titos301 said:

Σε τι βοηθαει ; για να γινεται αμανικο;

δεν βγαινουν τα μανικια.εχει φερμουαρ που ανοιγει 30 40 ποντους ωστε αν ζεσταινεσαι να τα ανοιγεις ωστε να μπει αερας και να μην ιδρωνεις αλλα χωρις να χρειαστει να το βγαλεις. και αναπνεουν και οι μασχαλες που συνηθως εκει ιδρωνεις καμποσο

3 hours ago, ma3stros said:

Αξιζει?

το πρωτο ειναι πιο ελαφρυ απο το δευτερο σαν softshell ενω το δευτερο παει σε πιο cold καταστασεις. το πρωτο εινσι καλυτερο απο  fleece αλλα χειροτερο σε αδιαβροχοποιηση απο ενσ hardshell κτλ. ειναι αυτο που θα λεγαμε μπουφανακι για τα λιγα κρυα.

1 hour ago, ma3stros said:

Σ ευχαριστω πλ για το χρονο σου! Οντως και το 2ο φαινεται πλ ωραιο. Απλα εγω το θελω για casual βολτες οχι τοσο για αθληση πιο πλ να μην ειναι κατι πλ χοντρο και βαρυ αλλα να κοβει κ λιγο κρυο. Το κακο με μενα ειναι οτι φοραω παντα μονο κοντομανικα T-shirt απο μεσα γιαυτο σκεφτομουν κ το north face.

softshell τοτε.σαν και μενα εισαι.καλοκαιρινο παντα απο μεσα και απο πανω fleece. απλα το softshell θα ειναι λιγο πιο ζεστο απο το fleece και πιο αντιανεμικο.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 2

Προχωρησα στην αγορα του COLUMBIA Cascade Ridge™ III Softshell. Φαινεται ιδανικο για εμενα στον καιρο που εχουμε αυτη τη περιοδο στην αθηνα (θεωρω οτι ετσι θα ειναι για το μεγαλυτερο διαστημα του εκτος περιοδο καλοκαιριου).

Το μονο κακο που δν ειναι προβλημα του μπουφαν... ειναι τα παραπανω κιλα μου (1,78 /92κιλα)... κανονικα επρεπε να φοραω/αγορασω το μιντιουμ οπου μου καθοταν ιδανικα σε μανικια κ μηκος κατω στη μεση αλλα ηταν λιγο τσιτα και πηγα σε large για να αναπνεω ελευθερα χαχα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...