Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 minutes ago, red66phone said:

Ισχύει ότι η τεχνολογία Gore-Tex μετά από κάποια χρόνια, 2-3 ίσως, αρχίζει να χάνει σε απόδοση ή μύθος? 

δεν ζουν για παντα.πολλες φορες σε αδιαβροχα ρουχα  χρησιμοποιεις σπρευ αδιαβροχοποιησης που και που.στο δικο μου πιο πανω μετα απο πολλλλααα χρονια χαλασαν οι θερμοκολλημενες ραφες.για αυτο δεν αγοραζω πανακριβα jacket εκτος αν μιλαμε για down

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, μετά από μια προσφορά που βρήκα πήρα αυτό το μπουφάν. Σύμφωνα με κάποια άρθρα που βρήκα τα 600αρια είναι για θερμοκρασίες από -4 και πάνω. κατά πόσο ισχύει αυτό? Δηλαδή με μία μπλούζα πόσο αντέχεις? Δεν είμαι κρυουλιάρης και ούτε θέλω να βρω το απόλυτο απλά ένα μπούσουλα λίγο πόσο ζεστά είναι τα μπουφάν γιατί είναι αρκετά ελαφρύ και σου δίνει τη ψευδαίσθηση ότι δεν είναι ζεστό.

1 hour ago, sotiris123 said:

Καλησπέρα, μετά από μια προσφορά που βρήκα πήρα αυτό το μπουφάν. Σύμφωνα με κάποια άρθρα που βρήκα τα 600αρια είναι για θερμοκρασίες από -4 και πάνω. κατά πόσο ισχύει αυτό? Δηλαδή με μία μπλούζα πόσο αντέχεις? Δεν είμαι κρυουλιάρης και ούτε θέλω να βρω το απόλυτο απλά ένα μπούσουλα λίγο πόσο ζεστά είναι τα μπουφάν γιατί είναι αρκετά ελαφρύ και σου δίνει τη ψευδαίσθηση ότι δεν είναι ζεστό.

δεν εχει να κανει μονο με το αν ειναι 800αρι η 600αρι αλλα και την ποσοτητα. εχω 850αρι αλλα δεν θα το φορεσω με ενα t shirt στους μειον 10. για να το κανω πιο κατανοητο δες εδω

https://cumulus.equipment/eu_en/sleeping-bags/down.html

ιδια ποιοτητα 850 αλλα διαφορετικη ποσοτητα αρα και διαφορετικες θερκοκρασιες comfort

Οκαυ καταλαβαίνω τι εννοείς και λογικό αλλά μπορεί κάποιος να μάθει τι αντέχει το κάθε μπουφάν όπως πχ το δικό μου; Η απλά το δοκιμάζεις και αν σου κάνει είσαι οκ. αλλιώς φοράς και άλλα;

2 hours ago, sotiris123 said:

Οκαυ καταλαβαίνω τι εννοείς και λογικό αλλά μπορεί κάποιος να μάθει τι αντέχει το κάθε μπουφάν όπως πχ το δικό μου; Η απλά το δοκιμάζεις και αν σου κάνει είσαι οκ. αλλιώς φοράς και άλλα;

δυστυχως για διαφορους λογους τα μπουφαν,ρουχα δεν εχουν ratings οπως εχουν τα sleeping bag

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, IoannisSM said:

www.northfaceshopgreece.com

Γνωμες? Να προχωρησω σε αγορα?

oxi.fake.το χουμε ξαναπει.δεν υπαρxoυν northfacegreece northface italy, ktl.scam sites

μπορεις να προχωρησεις αν θες να τους χαρισεις λεφτα 😛

ουτε τονοι.αλλου μικρα αλλου κεφαλαια.

σακιδια πλατησ

χωρις τελικο ς

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 01/03/2024 at 18:14, poulinos said:

μετα παιζει και αυτο αν θες κατι πιο καλο απο το precip

https://www.marmot.com/men/jackets-and-vests/rainwear/mens-gore-tex-minimalist-jacket/AFS_195115101398.html

Όντως καλύτερο από το precip αλλά μέχρι εκεί. Τραγικά ακριβό για αυτό που προσφέρει. Το έχω 4 χρόνια πια και μπορώ να πω οτι ΔΕΝ είναι με την καμία αδιάβροχο. Σε ψιλή βροχή ημιώρου που είχα βγει για τρεξιματάκι πέρασε πρώτα από τους ώμους και σιγά σιγά πλάτη και στήθος. Το ίδιο και σε φίλο μου καθώς έχει το ίδιο (τρέχαμε μαζί φορώντας το ίδιο τζάκετ).Επίσης επειδή είναι  gore (τρομάρα του) έχει αρχίσει να ξεκολλάει το κορδόνι που σφίγγει την κουκούλα. (Το κορδόνι είναι κολλημένο πάνω στην μεμβράνη.) Κόλλες υφασμάτων δεν πιάνουν. Προσωρινή λύση η Logo.

Γενικά ένα μέτριο τζάκετ χωρίς πολλές απαιτήσεις.Σε καμία περίπτωση πάνω από 120-130 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2024 στις 12:14 ΠΜ, IoannisSM είπε

www.northfaceshopgreece.com

Γνωμες? Να προχωρησω σε αγορα?

Εξαρτάται, ποιο από όλα έχεις στόχο, οι τιμές σε μερικά είναι αρκετά τσιμπημένες.

Επεξ/σία από Mhdenistis

4 minutes ago, Mhdenistis said:

Εξαρτάται, ποιο από όλα έχεις στόχο, οι τιμές σε μερικά είναι αρκετά τσιμπημένες.

Το συγκεκριμένο site είναι ψεύτικο. Δεν πουλάει αληθινά προϊόντα North Face. Δεν υπάρχει northfaceshopgreece.com. Πονεμένη ιστορία αυτά τα  sites

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, velissarios1 said:

Το συγκεκριμένο site είναι ψεύτικο. Δεν πουλάει αληθινά προϊόντα North Face. Δεν υπάρχει northfaceshopgreece.com. Πονεμένη ιστορία αυτά τα  sites

Τελικα αυτα τα sites, πως προμοταρονται, την πατησα κι εγω χωρις να το καταλαβω, εχουν παρει πολυ κοσμο στο λαιμο τους. Αντικατεστησα την καρτα της τραπεζας πριν φαω καμια χρεωση, και πηρα οριστικη αποφαση, παντα πληρωμες online μονο με paypal.

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1

On 16/03/2024 at 10:25, velissarios1 said:

Όντως καλύτερο από το precip αλλά μέχρι εκεί. Τραγικά ακριβό για αυτό που προσφέρει. Το έχω 4 χρόνια πια και μπορώ να πω οτι ΔΕΝ είναι με την καμία αδιάβροχο. Σε ψιλή βροχή ημιώρου που είχα βγει για τρεξιματάκι πέρασε πρώτα από τους ώμους και σιγά σιγά πλάτη και στήθος. Το ίδιο και σε φίλο μου καθώς έχει το ίδιο (τρέχαμε μαζί φορώντας το ίδιο τζάκετ).Επίσης επειδή είναι  gore (τρομάρα του) έχει αρχίσει να ξεκολλάει το κορδόνι που σφίγγει την κουκούλα. (Το κορδόνι είναι κολλημένο πάνω στην μεμβράνη.) Κόλλες υφασμάτων δεν πιάνουν. Προσωρινή λύση η Logo.

Γενικά ένα μέτριο τζάκετ χωρίς πολλές απαιτήσεις.Σε καμία περίπτωση πάνω από 120-130 ευρώ.

δυστυχως να αναφερω οτι δεν ειναι για απειρα χρονια ειδικα με μεγαλη χρηση.το precip οκ το φοραω λιγες φορες και κραταει ακομα αλλα αν το φορας καθε μερα που λεει ο λογος θα φθαρει γρηγορα.χαλανε και οι μεμβρανες και η goretex δεν ειναι εξαιρεση. ειχα παει ενα salewa και αρχισαν να ξεκολανε οι θερμοκολλημενες ραφες και δεν το εχω φορεσει απειρες φορες. ακομα και αποθηκευμενο εχει φθορες.και το north face plasma που εβαλα πιο πανω θα δεις οτι εβγαλε αρκετα προβληματα ασχετα που το εχω λιωσει τελειως τοσα χρονια.

On 16/03/2024 at 16:38, mindreader said:

Τελικα αυτα τα sites, πως προμοταρονται, την πατησα κι εγω χωρις να το καταλαβω, εχουν παρει πολυ κοσμο στο λαιμο τους. Αντικατεστησα την καρτα της τραπεζας πριν φαω καμια χρεωση, και πηρα οριστικη αποφαση, παντα πληρωμες online μονο με paypal.

απο Facebook links>και το κακο ειναι οτι τα προμοταρει και ο κοσμος.εχω δει ατομο πχ που δεν το εκανε επιτηδες αλλα νομιζε οτι πραγματι επαιζαν προσφορες και το εκανε share στο facebook.με αποτελεσμα να το δουν και αλλοι και να την πατησουν. αφου προλαβες πριν πεσει η χρεωση εισαι μια χαρα

On 16/03/2024 at 11:13, velissarios1 said:

πολυ Fake εκει εξω.και fake site και fake προιοντα

On 16/03/2024 at 11:05, Mhdenistis said:

ειναι Fake.Καποτε τα εδιναν χωμα αλλα ο κοσμος το υποψιαστηκε .οποτε πλεον τα εχουν σε καλυτερες τιμες με μια καλη εκπτωση ακριβως για να μην δειχνει οτι ειναι fake και οτι οι τιμες ειναι χωμα.

On 29/02/2024 at 20:56, IoannisSM said:

οκ. Τι θα πρότεινες? Κατι σε puffer της ιδιας εταιριας? Γενικα μου αρεσει το στυλ της north.

υπαρχουν διαφορα.η μια λυση ενα Triclimate 3 in 1. η αλλη λυση 3 in 1 αλλα με down απο μεσα.και η τελευταια λυση κατευθειαν ενα down jacket. υπαρχουν τα κλασσικα puffy τα οποια ειναι με down 550,600 που ειναι ογκωδες και ασχημα και υπαρχουν και πολυ πιο ωραια τοσο σε north face οσο και σε marmot που ειναι 800-850 και πολυ πιο ζεστα και ομορφα.εγω πχ τωρα εχω αυτο.

north face trevail. βγαινει και ολο πορτοκαλι και με κουκουλα που ειναι ακομα πιο ωραιο.

the-north-face-men-s-trevail-jacket.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κάποιος το παρακάτω  site?

https://www.revolutionrace.eu/campaigns/outlet

Έχει κάποια πράγματα (τζάκετ και παντελόνια) σε εξευτελιστικές τιμές (όσα προλαβαίνεις τέλος πάντων). Ειδικά αν βάλεις και τον κωδικό 20EXTRA στο checkout η τιμή κυριολεκτικά σε κάνει να απορείς!

Επεξ/σία από velissarios1

1 hour ago, velissarios1 said:

Γνωρίζει κάποιος το παρακάτω  site?

https://www.revolutionrace.eu/campaigns/outlet

Έχει κάποια πράγματα (τζάκετ και παντελόνια) σε εξευτελιστικές τιμές (όσα προλαβαίνεις τέλος πάντων). Ειδικά αν βάλεις και τον κωδικό 20EXTRA στο checkout η τιμή κυριολεκτικά σε κάνει να απορείς!

δεν φαινεται για scam αλλα εγω τις μαρκες δεν τις ξερω καν.. 

Σε διαφορα check sites  δεν βγαινει scam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...