Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 λεπτά πριν, dazed&confused είπε

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Γνώμη για τα  παρακάτω; Πέρα απο τη ζεστασιά, με ενδιαφέρει και η εφαρμογή αν κάποιος γνωρίζει, γιατί η κοιλιά δεν κρύβεται εύκολα...😂

Ευχαριστώ!

Rab Microlight Alpine Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν Puffer Πράσινο QDB-12 vs Helly Hansen Dubliner Insulated Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν Αδιάβροχο Μαύρο 53117-990 | Σύγκριση | Skroutz.gr

Το rab το εχω και ειναι φανταστικο νομιζω δεν υπαρχει συγκριση με το αλλο εξαλλου φαινεται και στην τιμη, τωρα για την κοιλια τι να σου πω δεν ξερω ποση την εχεις ωστε να σε βοηθησω😜

Βρες ενα μαγαζι και δοκιμασε το, παντως αν το σηκωνει η τσεπη σου παρτο και δεν θα το μετανοιωσεις.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/12/2023 at 04:13, TasosPk said:

Καλησπέρα,
έχω ενα north face triclimate dryvent ,δεν θυμάμαι ακρίβως ποιο "μοντελο"  αλλα θα το κοιταξω.
Το εξωτερικό εχει αρχίσει να ξεφτίζει καθώς το έλιωσα και το φορούσα και στην δουλεία.
Η επένδυση ειναι σε πολύ καλη κατάσταση μιας και δεν έφαγε το ίδιο λίωσιμο, μπορώ να βρώ σκέτο το εξωτερικό και να παιρνει και την επένδυση η αναγκαστικά κοιτάω για νεό και έχω δύο εσωτερικά? :P

μπορεις να παρεις και αλλο triclimate και να την αλλαζεις.επισης δεν υπαρχει λογος να πρεπει υποχρεωτικα να κουμπωσεις την επενδυση στο Hard shell. μπορει απλα να φορας την επενδυση (fleece συνηθως) και απο πανω μια μεμβρανη ή οτι θες χωρις να πρεπει να τα ενωσεις.δεν ξερω αν θα βρεις κατι με διπλο φερμουαρ αλλα ειλικρινα δεν βρισκω λογο. εγω εχω πολλα fleece και πολλα Hard shell και απλα κανω συνδυασμους χωρις να εχω παρει ποτε triclimate και χωρις να εχει διπλο φερμουαρ για να δεσουν μαζι.

On 11/12/2023 at 04:42, Dante80 said:

Κρατάς την επένδυση και παίρνεις μια μεμβράνη/shell εξωτερικά να κάνεις την δουλειά σου στα πολλά κρύα που χρειάζονται και οι δύο μαζί. 

https://www.skroutz.gr/s/38726790/The-North-Face-Quest-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Adiavrocho-kai-Antianemiko-Mayro-NF00A8AZJK3.html#description

Δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά της ίδιας εταιρίας. Δύο ακόμα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό. 

https://www.skroutz.gr/s/36906694/Rab-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Hardshell-Adiavrocho-Navy-Mple-QWG-82.html

https://www.skroutz.gr/s/20416752/Marmot-PreCip-Eco-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Adiavrocho-Mayro-41500-001.html

και δεν χρειαζεται να δεσουν και μαζι. εχω την Precip.εχει και φερμουαρ κατω απο τις μασχαλες.

On 13/12/2023 at 16:59, TasosPk said:

Ωραίος ευχαριστώ.
Άρα,αν καταλαβαίνω καλα, στην ουσία ολα τα εξωτερικά shell εχουν το δευτερο φερμουαρ για την επενδυση.
Σωστά?

oxi.συνηθως δεν εχουν.απλα δεν χρειαζεται να τα κουμπωσεις μαζι.

On 11/12/2023 at 11:10, natsolibre said:

Καλημέρα σε όλους,

θέλοντας να αποκτήσω καινούργιο μπουφάν και εν αναμονή ταξιδιού σε μέρος με χιόνια και αρκετό κρύο-υγρασία θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω τα οποία έχω ξεχωρίσει.

Αρχικά να πω ότι διαθέτω μπάτζετ γύρω από 100 έως 150 ευρώ οπότε δεν περιμένω το σούπερ μπουφάν, αλλά ένα αρκετά ζεστό.

1) https://www.sportdepot.gr/product/jack_wolfskin_boyfan_m_helium-N_1200573-6000-basic.html

2) ski jacket 100 από decathlon το οποίο δεν με αφήνει να παραθέσω

3) https://www.cosmossport.gr/el/399400-columbia-powder-lite-jacket.html#/404515-χρωμα-black

4) https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/boufan/mc-kinley-andriko-boufan-terang-3in1-ii_1014909

Επίσης ως εναλλακτική επιλογή αν και αρκετά πιο φθηνό έχω βρει το παρακάτω.

https://www.decathlon.com.gr/el/p/331992-199338-mens-waterproof-winter-hiking-jacket-sh100-x-warm-10c.html?objectID=4272519&queryID=75944288ed71e79b4852a09602c793dc

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Θα προτιμουσα το πρωτο που δεν ειναι συνθετικο αλλα ειναι πουπουλο εστω και αν δεν ειναι down. δεν ειναι αδιαβροχο .μετα θα πηγαινα στο columbia που επισης δεν ειναι αδιαβροχο. το τριτο ειναι 3 σε 1 και ειναι αδιαβροχο.

On 11/12/2023 at 11:16, Dante80 said:

To Modivo αυτή την στιγμή τρέχει έκπτωση στο 3in1 bugaboo εντός του budget σου.

https://www.skroutz.gr/s/47584770/Columbia-Bugaboo-Ii-Fleece-3-se-1-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Mayro-1800662-015.html

καλη τιμη !

On 11/12/2023 at 11:28, natsolibre said:

Εγκρίνεις?? επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά columbia τι μέγεθος να επιλέξω? Εχω ακούσει ότι βγαίνου σε φαρδιά γραμμή...Φούτερ φοράω XL, το ίδιο και το τελευταίο μπουφάν που έχω αλλά με τα χρόνια έχει μπει (ή εγω έχω παχύνει).

σε columbia εγω φοραω οτι φοραω και σε North face.καλο ειναι να το δοκιμασεις. 1.80 80 kg και ειμαι Medium

On 11/12/2023 at 11:34, Dante80 said:

Από columbia έχω 2-3 fleece, ένα softshell και μια μεμβράνη, είμαι ευχαριστημένος προσωπικά (το μόνο που προσάπτω είναι πως βάζουν μικρότερα σε μέγεθος φερμουάρ από άλλες μάρκες).

Να πας σε ένα μαγαζί να δοκιμάσεις πρώτα αν δεν ξέρεις την φόρμα, δεν αγοράζουμε τέτοια πράγματα στα κουτουρού. Το συγκεκριμένο μπουφάν (στο μαύρο του για παράδειγμα) το βρίσκεις εύκολα για δοκιμή. 😉

επισης οτι εχωσε columbia μια χαρα με εχει βγαλει.απο παντελονι μεχρι μπλουζακια κτλ.

On 15/12/2023 at 13:24, Prasino Mantarinh said:

Καλησπερα παιδια, ειπα επιτελους να παρω ενα σοβαρο μπουφαν γιατι συνηθως αγοραζω απο προσφορες των μαγαζιων fast fashion οποτε τα αλλαζω στον χρονο αμα ειμαι τυχερος. Εχω λιγο χαθει διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ με τα layers, 3-1, shells 😟. Βλεπω τους δρομους οι περισσοτεροι μικροι μεγαλοι,  κυκλοφορουν με Columbia ή North face αξιζει αγορα απο εκει ή ειναι mob mentality αυτο το φαινομενο? 

Budget: 100-150, πιο πολυ για μεσα στην πολη για το πολυ το κρυο, δεν προκειται να παω για καμια ορειβασια ή κατι τετοιο 

αγοραζουν αυτα για τους παρακατω λογους.

α.αυτα βρισκεις κατα κυριο λογο σε ελληνικα καταστηματα

β.ειναι πιο φτηνα απο Rab κτλ.

γ.και για τις 2 εταιρειες παιζουν stock house σε Factory outlet,mc arthur κτλ.

On 15/12/2023 at 14:20, imr said:

https://empoli.gr/el/andriko-mpoyfan-parka-m5011500a-d2-code-xpd-everest-23290037r1400.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAyeWrBhDDARIsAGP1mWT_RtEHPYN94QfX5v3Ib7R0Ev0El6V8jEQTmFFtJkzGTGch1HL0ahMaAv5PEALw_wcB#208=4617#208=4620#208=4621#208=4622#208=4686

Για το συγκεκριμενο εχει καποιος γνωμη? Ψαχνω για καποιο παρκα μεχρι 100-150 για καθημερινο στα κρυα. 

Το δοκιμασα απο κοντα και μου αρεσε αρκετα. 

θα προτιμουσα καμια ορειβατικη εταιρεια παρα την superdry

On 21/12/2023 at 20:07, dazed&confused said:

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Γνώμη για τα  παρακάτω; Πέρα απο τη ζεστασιά, με ενδιαφέρει και η εφαρμογή αν κάποιος γνωρίζει, γιατί η κοιλιά δεν κρύβεται εύκολα...😂

Ευχαριστώ!

Rab Microlight Alpine Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν Puffer Πράσινο QDB-12 vs Helly Hansen Dubliner Insulated Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν Αδιάβροχο Μαύρο 53117-990 | Σύγκριση | Skroutz.gr

rab πιο ζεστο.

helly hansen.Λιγοτερο ζεστο αλλα αδιαβροχο

On 21/12/2023 at 20:29, Menelaos83 said:

Το rab το εχω και ειναι φανταστικο νομιζω δεν υπαρχει συγκριση με το αλλο εξαλλου φαινεται και στην τιμη, τωρα για την κοιλια τι να σου πω δεν ξερω ποση την εχεις ωστε να σε βοηθησω😜

Βρες ενα μαγαζι και δοκιμασε το, παντως αν το σηκωνει η τσεπη σου παρτο και δεν θα το μετανοιωσεις.

ωραια τα Rab αλλα ακριβα ρε γαμωτο.

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

ωραια τα Rab αλλα ακριβα ρε γαμωτο.

Ειναι οντως ακριβο, βεβαια εχει ανεβει πολυ η τιμη οπως σε πολλα προιοντα τα τελευταια 2 χρονια.Το συγκεκριμενο το ειχα παρει 180 και το προλαβα λιγο πριν αυξηθει και για αυτα που προσφερει νομιζω ηταν καλη τιμη.

6 minutes ago, Menelaos83 said:

Ειναι οντως ακριβο, βεβαια εχει ανεβει πολυ η τιμη οπως σε πολλα προιοντα τα τελευταια 2 χρονια.Το συγκεκριμενο το ειχα παρει 180 και το προλαβα λιγο πριν αυξηθει και για αυτα που προσφερει νομιζω ηταν καλη τιμη.

και δεν βρισκεις προσφορες οπως σε North face ,columbia σε stock-houses. h Rab γενικα πολυ καλη αλλα ακριβη

• Like 1

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για μπόλικο κρύο (Αυστρία) αλλά να να ταιριάζει με ελαφρως επίσημο ντύσιμο (πουκάμισο, γραβάτα, Oxford παπούτσια). Έχω μάλλινο παλτό αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι αρκετό αν βαρέσει μείον. 

Just now, Disrespect said:

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι για μπόλικο κρύο (Αυστρία) αλλά να να ταιριάζει με ελαφρως επίσημο ντύσιμο (πουκάμισο, γραβάτα, Oxford παπούτσια). Έχω μάλλινο παλτό αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι αρκετό αν βαρέσει μείον. 

κανα Parka μονο σε κυριλλε

• Thanks 1

Guys επειδή έχω χαθεί λίγο - και στο skroutz βλέπω ότι όλα είναι για τους μεταβατικούς μήνες - έχετε να προτείνετε αμάνικο μπουφάν με επένδυση; Να φοριέται δηλαδή τώρα τον χειμώνα απ' έξω από τα φούτερ με κουκούλα και να μην κρυώνεις.

Κοιτούσα κάτι σε Columbia, North Face, Gant κτλ. αλλά με τα descriptions τους έχω χάσει τη μπάλα...

• Like 1

Επειδή μου την σπάει το ονλαιν σόπινγκ γιατί σχεδόν ποτέ δεν πετυχαίνω το σωστό μέγεθος με την πρώτη φορά (ειμαι μεταξύ medium kai large), μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ενα μαγαζί ή καποιο πολυκατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να βρω τα γνωστα brands μπουφάν (Columbia, North Face, Gant, Superdry κλπ);

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Davos στο μοναστηράκι έχει μεγάλη ποικιλία Columbia, Rab, North Face, Napapijri, Fjallraven, Helly Hansen κλπ κλπ. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Thanks 1

15 minutes ago, Disrespect said:

Επειδή μου την σπάει το ονλαιν σόπινγκ γιατί σχεδόν ποτέ δεν πετυχαίνω το σωστό μέγεθος με την πρώτη φορά (ειμαι μεταξύ medium kai large), μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ενα μαγαζί ή καποιο πολυκατάστημα στην Αθήνα που μπορώ να βρω τα γνωστα brands μπουφάν (Columbia, North Face, Gant, Superdry κλπ);

Attica στο κέντρο νομίζω τα έχει όλα αυτά.

• Like 1
  • Thanks 1

On 27/12/2023 at 10:27, bill_viper said:

Guys επειδή έχω χαθεί λίγο - και στο skroutz βλέπω ότι όλα είναι για τους μεταβατικούς μήνες - έχετε να προτείνετε αμάνικο μπουφάν με επένδυση; Να φοριέται δηλαδή τώρα τον χειμώνα απ' έξω από τα φούτερ με κουκούλα και να μην κρυώνεις.

Κοιτούσα κάτι σε Columbia, North Face, Gant κτλ. αλλά με τα descriptions τους έχω χάσει τη μπάλα...

εχουν και Down jackets (vest) που ειναι απο down και ειναι ζεστα.

On 28/12/2023 at 15:54, Disrespect said:

alpamayo, factory outlet(ειναι και stock House με ωραιες τιμες)

και στο mc arthur εχει ενα κοντα στην Nike και στα goodys. επισης εχει και stock με πολυ καλες τιμες. περα απο dimitriadis action stores κτλ.

On 24/12/2023 at 00:48, poulinos said:

κανα Parka μονο σε κυριλλε

Φέτος με H/Η ισοθερμικό και καλό πουλόβερ μάλλινοδεν χρειαζόμουν ούτε μπουφάν ενίοτε παρότι μπορεί να φορούσα γάντια/σκούφο. Ούτε ίδρωμα, άνεση στο φουλ, το κατευχαριστήθηκα.

Η σύζυξ με ίδιο ισοθερμικό, πουλόβερ και αλπάκα παλτό επίσης δεν ένιωθε  κ είναι Η κρυουλιάρα. Οπότε ο φίλος με μάλλινο παλτό και καμία μάλλινη ζακέτα θα είναι καλα. Εκεί καταλήγω αν κάποιος θέλει να πάει κάπου ντυμένιος με πιο επίσημο ένδυμα.

Αυτά για θερμοκρασίες 5-9 (ήταν καλύτερα φέτος από καιρό στη Βιέννη)

On 05/01/2024 at 09:32, Αντώνης Τ. said:

Φέτος με H/Η ισοθερμικό και καλό πουλόβερ μάλλινοδεν χρειαζόμουν ούτε μπουφάν ενίοτε παρότι μπορεί να φορούσα γάντια/σκούφο. Ούτε ίδρωμα, άνεση στο φουλ, το κατευχαριστήθηκα.

Η σύζυξ με ίδιο ισοθερμικό, πουλόβερ και αλπάκα παλτό επίσης δεν ένιωθε  κ είναι Η κρυουλιάρα. Οπότε ο φίλος με μάλλινο παλτό και καμία μάλλινη ζακέτα θα είναι καλα. Εκεί καταλήγω αν κάποιος θέλει να πάει κάπου ντυμένιος με πιο επίσημο ένδυμα.

Αυτά για θερμοκρασίες 5-9 (ήταν καλύτερα φέτος από καιρό στη Βιέννη)

εχει να κανει με πολλα.οπως ειπες ποσο κρυωνει καποιος, ποσο υγρασια υπαρχει,τι φοραει απο μεσα κτλ.αν φοραει πχ καλα ισοθερμικα τοτε θα ειναι πολυ καλυτερα. και οι θερμοκρασιες 5-9 ειναι αρκετα αποδεκτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή χρονιά! 

Αυτά τα δύο έχουν καμία ουσιαστική διαφορά; 

@poulinos τι λες για αυτό ;  Εννοώ για την τιμή του και για μέτρια προστασία από το κρύο. Κατά πόσο είναι αδιάβροχο; 

Επεξ/σία από vjshadow

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...