Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 06/11/2023 at 18:14, devil-ji said:

Καλησπερα!

Σε αναζητηση χειμερινου μπουφαν που θα χρησιμοποιηθει σε χωρες οπως Ολλανδια/Βελγιο με αρκετη βροχη και κρυο.

Επιθυμητα στοιχεια αδιαβροχο, αντιανεμικο, πολυ ζεστο (οντως κρυουλιαρης) και

να μπορει να φορεθει λιγο πιο "επισημα" πανω απο καλο παντελονι-πουκαμισο.

Αρχικο οριο budget τα 500.

Θα ηταν καλυτερο 3 σε 1 οπως https://www.outdoorway.gr/product/28708/mpoyfan-Marmot-3-se-1-Minimalist-Component-Jacket-Black

ή σε πουπουλενιο με ενα αδιαβροχο απο πανω?

ειναι ωραιο.. αλλα αν καταλαβα καλα το μεσα κομματι δεν ειναι Down. οποτε αν θες να εισαι πιο ζεστα μπορεις να παρεις ενα down και απεξω ενα goretex ή μια αδιαβροχη μεμβρανη. η North face ειχε 3 σε 1 με down jacket απο μεσα.

On 14/11/2023 at 22:40, slayer1982 said:

Καλησπερα

Λογω του οτι θα επισκεφτω τη νορβηγια τον αλλο μηνα κ απο κρυα δεν εχω ιδεα,νοτια κρητη γαρ,,εχοντας διαβασει κ οτι περισσοτερο μπορουσα απο το θεμα ,εχω καταληξει σε μερικα βασικα αλλα κ κατι αποριες συμβουλες αν θελετε.

για αρχη ισουθερμικο επανω κατω,ενα fleece ,θα χρειαστω 100,200,300?οσα βρισκω στο νετ ειτε ειναι 100 η δεν λενε κατι

μετα το μονο που εχω διαθεσιμο ειναι ενα μπουφαν LEE 100% polyester ...δεν ξερω αν κανει στα κρυα αυτα

τι αλλο θα χρειαστω λετε ,ενα down jacket?

σαν εμφανιση δεν μου αρεσουν καθολου κ σκεφτομαι κ το μετα,εδω στα μερη μου θα φαει ντουλαπα

ενα softshell επανω απο το fleece θα ειναι αρκετο?

για παντελονι τι προτεινεται ?ισχυει οτι ισοθερμικο κ jean θα το δαγκωσω?

Γεια πειτε μου γνωμες συμβουλες

ευχαριστω

το αναφερω εστω και αργα.το down jacket δεν χρειαζεται να ειναι Puffy. δες πχ north face trevail.

ειναι οτι πιο ζεστο μπορεις να παρεις. σε -10 βαθμους λετονια φοραγα. απο πανω μπλουζακι σε στυλ dry fit,απο πανω Fleece 100 και απο πανω το north face trevail που ειναι down jacket 800. ημουν μια χαρα. δεν εβαλα θερμοεσωρουχο ουτε εβαλα 200 αρi, 300 fleece. αν εκανε παραπανω κρυο θα βαζα πρωτα θερμοεσωρουχο και μετα πιο χοντρο  fleece.το down ομως ευτυχως εβγαλε τα λεφτα του και το φοραω και ελλαδα απλα με λιγοτερα ρουχα μεσα.

απο κατω φοραγα μια αδιαβροχη μεμβρανη και απο μεσα ενα θερμοεσωρουχο.αν κρυωνα παραπανω θα αλλαζα την μεμβρανη με καποιο παντελονι στυλ fleece για να ειμαι πιο ζεστα. το jean δεν ειναι για κρυο. ουτε το μπουφαν Lee ειναι για κρυα.

me softshell πανω απο fleece 100αρι παιζει να κρυωνεις.

On 22/11/2023 at 22:42, alejsalonica said:

Έψαχνα πέρσι πολύ καιρό για κάτι VFM και κατέληξα εδώ: 

https://www.pentagon-tactical.com/-jackets/clothing-jackets-parka-hcp

δεν το μετάνιωσα στιγμή. Φέτος βλέπω έχει κι αλλά μοντέλα. Αξίζει να τα δείτε.

Για την εργασία μου έχω άλλη μπουφανάρα αλλά δεν είναι για βόλτα κλπ, της SIR κατά ΕΝ342 σε πολύ καλή τιμή. Ψάξτε.

se αυτα τα λεφτα θα προτιμουσα down jacket να πω την αληθεια.

On 27/11/2023 at 13:22, VaggD said:

Καλησπέρα, ψάχνω για καθημερινό μπουφάν που να μπορεί να φορεθεί και σε καμία χειμερινή εξόρμηση σε υψηλό υψόμετρο. 

Έχω δει αυτό αλλά φοβάμαι μήπως είναι πλ ζεστό για κάθε μέρα με ένα πουκάμισο, πλεκτό ή πουλόβερ απο κάτω. Κάθε πρόταση και συμβουλή δεκτή. Ιδανικά θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 200€ εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόταση που να το αξίζει!

Υψηλο υψομετρο τι εννοεις?γιατι υψηλο υψομετρο ειναι 3000-4000 μετρα. τωρα οι επιλογες ειναι πολλες.η μια λυση ειναι καποιο 3 σε 1. πx north face triclimate ωστε να μπορεις να βγαζεις και να βαζεις αναλογως την περιπτωση . το μπουφαν αυτο που εβαλες ειναι ζεστο (Omni–HEAT™ Recycled Synthetic Down) αλλα μπορεις να βγαλεις κατι απο μεσα αν ζεστενεσαι.

On 23/11/2023 at 21:04, nikos16717 said:

Μπορείς να προτέινεις μια αδιάβροχη μεμβράνη και ένα εσωτερικό , αλλα  να παραπέμπει σε πιο κασουαλ  ντύσιμο, όχι τόσο σπόρ και να μπορεί να φορεθεί και καθένα ανεξάρτητα  μέχρι τα 300€ σύνολο ? Όχι απαραίτητα tnf , αλλά αν γίνει η αγορά διαδυκτιακά είναι ένα θέμα να πετύχω τα νούμερα

σαν μεμβρανη δεν ξερω αν σου αρεσει η marmot precip  .εσωτερικο λιγοτερο sport δειχνει ενα Fleece. το down jacket ειναι λιγο πιο παραξενο. fleece απειρα σχεδια για να βρεις κατι που να σου αρεσει.

On 27/11/2023 at 14:19, VaggD said:

Το από μέσα είναι με φερμουάρ ή απλά φοράς το ένα πάνω στο άλλο;

εχουν φερμουαρ αν θες να τα ενωσεις.

On 27/11/2023 at 15:52, VaggD said:

Ανάμεσα στο Columbia element blocker και το North face triclimate carto υπάρχει ουσιαστική διαφορά που να δικαιολογεί τα 70-90€ παραπάνω για το north face ή απλά θα πληρώσω λογότυπο;

Οπως βλεπω πανω κατω τα ιδια ειναι.σιγουρα στην north face πληρωνεις παραπανω το ονομα απο οτι στην columbia. απλα βλεπω οτι στο North face

100g PrimaLoft® Black Insulation Οποτε δινεις και κατι παραπανω για το μεσα κομματι λογω primaloft

On 27/11/2023 at 19:56, Menelaos83 said:

Επειδη δεν το εχω δοκιμασει δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αλλα θεωρω οτι ιδιαιτερες διαφορες δεν νομιζω οτι εχουν, σιγουρα το λογοτυπο στην τιμη παιζει ρολο.

Αν θες την γνωμη μου κανε το εξης παρε το κολουμπια αν δεις οτι δεν σε καλυπτει που δεν το νομιζω μιας και οι 9 στους 10 ψαχνουμε κατι αντιστοιχο, δωσε ενα 50αρικο ακομα και παρε και ενα καλο φλις που σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο την επενδυση του north face.

παντα μπορει καποιος να παρει αδιαβροχη μεμβρανη και Fleece αντι να παρει ετοιμο triclimate.

On 27/11/2023 at 21:09, broxopios said:

Εγώ πρόσφατα πήρα το παρακάτω από Columbia. Σίγουρα δεν έχει την ευελιξία του 3+1, αλλά ήθελα κάτι ζεστό και ταυτόχρονα σχετικά αδιάβροχο και το πούπουλο είναι στα plus του μπουφάν. Τώρα στα πρώτα καλά κρύα έκανε, δεν κατάλαβα τίποτα. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει στο μέλλον. 

https://www.columbiasportswear.gr/el/andrika/andrika/andriko-boufan-m-wild-card-iii-down-jacket_162607/

τα down ειναι πολυ ζεστα,τα συμπιεζεις και χωρανε παντου.το μονο μειον ειναι οτι αν φανε πολυ νερο θα περασει μεσα.δες το λες δηλαδη αδιαβροχο αλλα πιο πολυ Water reppelent.δεν θα σε απογοητευσει ακομα και σε μεγαλα κρυα. εχω δυο down jacket.

On 27/11/2023 at 21:12, Titos301 said:

το κακο με αυτα τα μπουφαν ειναι οτι τα βαζεις 2-3 φορες το χρονο, αν πας πχ εκδρομη καπου ψηλα κτλ στην πολη μεσα να κατεβεις πχ για εξοδο ή καφε με αρκετο κρυο δεν ξερω πως μπορεις να το συνδυασεις

το φορας για μπουφαν με την προυποθεση οτι απο μεσα δεν βαζεις 100 ρουχα. το χρησιμοποιω και στην πολη οταν εχει κρυο απλα απο μεσα ειμαι με τα ελαχιστα.

On 27/11/2023 at 21:47, nikos16717 said:

Έχω το ίδιο και ενώ δεν περνάει νερό, αέρας κτλ και εόιναι αρκετά ζεστό, Μετά από κάποιες χρήσεις (το είχα πάρει το Μάρτιο του 23) έμεναν χρυσά μικροσκοπικά κομματάκια πάνω στα χέρια μου και στα ρούχα μου από την εσωτερική επένδυση. Είχες αντίστοιχο πρόβλημα εσύ? γιατί όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο δεν βρήκα να αναφέρεται σαν πρόβλημα

Προσωπικά το φοράω καθημερινά οταν έχει κρύο, και με τζιν και με φόρμα. Για πιο καλό ντύσιμο δε θα έλεγα ότι είναι,  αλλά για casual ντύσιμο νομίζω ότι είναι μια χαρά (προσωπική μου γνώμη φυσικά)

δυστυχως σε πολλα υλικα (το εχω πετυχει σε γαντια columbia) τα υλικα μετα απο καποια χρονια χαλανε και γινονται κομματακια οπως ειπες. το εχω πετυχει και στα stoppers που ειναι στα μανικια(velcro) να απο-πολυμεριζονται. μου εχει γινει και σε marmot μεμβρανη που οκ της ειχα αλλαξει τα φωτα.

On 27/11/2023 at 22:32, VaggD said:

Πήγα σε ένα κατάστημα να δοκιμάσω και τα 2. Το Columbia με κέρδισε περισσότερο ως αίσθηση και σύνολο, επίσης σημαντικό ότι είχε εσωτερική τσέπη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το φόρεσα για λίγα λεπτά πάνω από φούτερ μέσα στο κατάστημα και δεν έσκασα. 

Πιο ζεστο απο το συνθετικο πας πουπουλο μετα. δυστυχως το ποσο ευκολα κρυωνεις το ξερεις εσυ.

On 27/11/2023 at 22:37, broxopios said:

Το έχω γύρω στον μήνα οπότε δεν είδα τέτοια φθορά 

ειναι πολυ νωρις ακομα

On 27/11/2023 at 23:15, VaggD said:

Μια ακόμη απορία. Στα 3σε1 της Columbia τα εσωτερικά είναι interchangeable; Γίνεται π.χ μπορεί στο element blocker να κουμπώσει το fleece από Bugaboo ή αυτό ?

γενικα στα 3 σε 1 μπορεις να αλλαξεις το Fleece αλλα προυποθετει οτι αυτο που θα βαλεις /αλλαξεις θα εχει το αναλογο φερμουαρ για να κουμπωσει.κατι σαν διπλο φερμουαρ. απο την αλλη τοσα χρονια φοραω μεμβρανες Jacket κτλ και Fleece απο μεσα και δεν βρισκω λογο καν να τα ενωσεις.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 27/11/2023 στις 10:32 ΜΜ, VaggD είπε

Πήγα σε ένα κατάστημα να δοκιμάσω και τα 2. Το Columbia με κέρδισε περισσότερο ως αίσθηση και σύνολο, επίσης σημαντικό ότι είχε εσωτερική τσέπη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το φόρεσα για λίγα λεπτά πάνω από φούτερ μέσα στο κατάστημα και δεν έσκασα. 

Ναι αλλα σκεψου οτι θα εισαι σε κινηση στην εξορμηση, μην περιμενεις απλα φορωντας το να νοιωσεις ενα κυμα ζεστης και φυσικα εξαρταται απο το ποσο κρυωνει καθενας.

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, Menelaos83 said:

Ναι αλλα σκεψου οτι θα εισαι σε κινηση στην εξορμηση, μην περιμενεις απλα φορωντας το να νοιωσεις ενα κυμα ζεστης και φυσικα εξαρταται απο το ποσο κρυωνει καθενας.

και γενικως αν καποιος θελει να ειναι ακινητος και να νιωθει ζεστα πχ σε καποιο ρελε κτλ εκει συνηθως παιζει down jacket ή οπως θα το ακουσει κανεις και βεστα. το ιδιο και μετα την πεζοπορια πχ στο καταφυγιο ή εξω απο την σκηνη παλι φορας συνηθως βεστα (down jacket) για να παραμεινεις ζεστος ακομα και αν δεν περπατας.

Δημοσ.

Καλησπέρα,
έχω ενα north face triclimate dryvent ,δεν θυμάμαι ακρίβως ποιο "μοντελο"  αλλα θα το κοιταξω.
Το εξωτερικό εχει αρχίσει να ξεφτίζει καθώς το έλιωσα και το φορούσα και στην δουλεία.
Η επένδυση ειναι σε πολύ καλη κατάσταση μιας και δεν έφαγε το ίδιο λίωσιμο, μπορώ να βρώ σκέτο το εξωτερικό και να παιρνει και την επένδυση η αναγκαστικά κοιτάω για νεό και έχω δύο εσωτερικά? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, TasosPk said:

Καλησπέρα,
έχω ενα north face triclimate dryvent ,δεν θυμάμαι ακρίβως ποιο "μοντελο"  αλλα θα το κοιταξω.
Το εξωτερικό εχει αρχίσει να ξεφτίζει καθώς το έλιωσα και το φορούσα και στην δουλεία.
Η επένδυση ειναι σε πολύ καλη κατάσταση μιας και δεν έφαγε το ίδιο λίωσιμο, μπορώ να βρώ σκέτο το εξωτερικό και να παιρνει και την επένδυση η αναγκαστικά κοιτάω για νεό και έχω δύο εσωτερικά? :P

Κρατάς την επένδυση και παίρνεις μια μεμβράνη/shell εξωτερικά να κάνεις την δουλειά σου στα πολλά κρύα που χρειάζονται και οι δύο μαζί. 

https://www.skroutz.gr/s/38726790/The-North-Face-Quest-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Adiavrocho-kai-Antianemiko-Mayro-NF00A8AZJK3.html#description

Δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά της ίδιας εταιρίας. Δύο ακόμα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό. 

https://www.skroutz.gr/s/36906694/Rab-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Hardshell-Adiavrocho-Navy-Mple-QWG-82.html

https://www.skroutz.gr/s/20416752/Marmot-PreCip-Eco-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Adiavrocho-Mayro-41500-001.html

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

θέλοντας να αποκτήσω καινούργιο μπουφάν και εν αναμονή ταξιδιού σε μέρος με χιόνια και αρκετό κρύο-υγρασία θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω τα οποία έχω ξεχωρίσει.

Αρχικά να πω ότι διαθέτω μπάτζετ γύρω από 100 έως 150 ευρώ οπότε δεν περιμένω το σούπερ μπουφάν, αλλά ένα αρκετά ζεστό.

1) https://www.sportdepot.gr/product/jack_wolfskin_boyfan_m_helium-N_1200573-6000-basic.html

2) ski jacket 100 από decathlon το οποίο δεν με αφήνει να παραθέσω

3) https://www.cosmossport.gr/el/399400-columbia-powder-lite-jacket.html#/404515-χρωμα-black

4) https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/boufan/mc-kinley-andriko-boufan-terang-3in1-ii_1014909

Επίσης ως εναλλακτική επιλογή αν και αρκετά πιο φθηνό έχω βρει το παρακάτω.

https://www.decathlon.com.gr/el/p/331992-199338-mens-waterproof-winter-hiking-jacket-sh100-x-warm-10c.html?objectID=4272519&queryID=75944288ed71e79b4852a09602c793dc

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.
5 minutes ago, natsolibre said:

Καλημέρα σε όλους,

θέλοντας να αποκτήσω καινούργιο μπουφάν και εν αναμονή ταξιδιού σε μέρος με χιόνια και αρκετό κρύο-υγρασία θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παρακάτω τα οποία έχω ξεχωρίσει.

Αρχικά να πω ότι διαθέτω μπάτζετ γύρω από 100 έως 150 ευρώ οπότε δεν περιμένω το σούπερ μπουφάν, αλλά ένα αρκετά ζεστό.

To Modivo αυτή την στιγμή τρέχει έκπτωση στο 3in1 bugaboo εντός του budget σου.

https://www.skroutz.gr/s/47584770/Columbia-Bugaboo-Ii-Fleece-3-se-1-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Mayro-1800662-015.html

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dante80 είπε

To Modivo αυτή την στιγμή τρέχει έκπτωση στο 3in1 bugaboo εντός του budget σου.

https://www.skroutz.gr/s/47584770/Columbia-Bugaboo-Ii-Fleece-3-se-1-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Mayro-1800662-015.html

Εγκρίνεις?? επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά columbia τι μέγεθος να επιλέξω? Εχω ακούσει ότι βγαίνου σε φαρδιά γραμμή...Φούτερ φοράω XL, το ίδιο και το τελευταίο μπουφάν που έχω αλλά με τα χρόνια έχει μπει (ή εγω έχω παχύνει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από columbia έχω 2-3 fleece, ένα softshell και μια μεμβράνη, είμαι ευχαριστημένος προσωπικά (το μόνο που προσάπτω είναι πως βάζουν μικρότερα σε μέγεθος φερμουάρ από άλλες μάρκες).

Να πας σε ένα μαγαζί να δοκιμάσεις πρώτα αν δεν ξέρεις την φόρμα, δεν αγοράζουμε τέτοια πράγματα στα κουτουρού. Το συγκεκριμένο μπουφάν (στο μαύρο του για παράδειγμα) το βρίσκεις εύκολα για δοκιμή. 😉

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Από columbia έχω 2-3 fleece, ένα softshell και μια μεμβράνη, είμαι ευχαριστημένος προσωπικά (το μόνο που προσάπτω είναι πως βάζουν μικρότερα σε μέγεθος φερμουάρ από άλλες μάρκες).

Να πας σε ένα μαγαζί να δοκιμάσεις πρώτα αν δεν ξέρεις την φόρμα, δεν αγοράζουμε τέτοια πράγματα στα κουτουρού. Το συγκεκριμένο μπουφάν (στο μαύρο του για παράδειγμα) το βρίσκεις εύκολα για δοκιμή. 😉

Thanks!!

Δημοσ.
Στις 11/12/2023 στις 4:42 ΠΜ, Dante80 είπε

Κρατάς την επένδυση και παίρνεις μια μεμβράνη/shell εξωτερικά να κάνεις την δουλειά σου στα πολλά κρύα που χρειάζονται και οι δύο μαζί. 

https://www.skroutz.gr/s/38726790/The-North-Face-Quest-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Adiavrocho-kai-Antianemiko-Mayro-NF00A8AZJK3.html#description

Δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά της ίδιας εταιρίας. Δύο ακόμα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό. 

https://www.skroutz.gr/s/36906694/Rab-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Hardshell-Adiavrocho-Navy-Mple-QWG-82.html

https://www.skroutz.gr/s/20416752/Marmot-PreCip-Eco-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Adiavrocho-Mayro-41500-001.html

Ωραίος ευχαριστώ.
Άρα,αν καταλαβαίνω καλα, στην ουσία ολα τα εξωτερικά shell εχουν το δευτερο φερμουαρ για την επενδυση.
Σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, TasosPk said:

Ωραίος ευχαριστώ.
Άρα,αν καταλαβαίνω καλα, στην ουσία ολα τα εξωτερικά shell εχουν το δευτερο φερμουαρ για την επενδυση.
Σωστά?

Όχι. Απλά φοράς την επένδυση από μέσα τους. Τα shell που πωλούνται σκέτα δεν έχουν δεύτερα φερμουάρ. Την στιγμή που η επένδυση που έχεις είναι κομπλέ, δεν έχεις λόγο να πάρεις πάλι 3 σε 1.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ειπα επιτελους να παρω ενα σοβαρο μπουφαν γιατι συνηθως αγοραζω απο προσφορες των μαγαζιων fast fashion οποτε τα αλλαζω στον χρονο αμα ειμαι τυχερος. Εχω λιγο χαθει διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ με τα layers, 3-1, shells 😟. Βλεπω τους δρομους οι περισσοτεροι μικροι μεγαλοι,  κυκλοφορουν με Columbia ή North face αξιζει αγορα απο εκει ή ειναι mob mentality αυτο το φαινομενο? 

Budget: 100-150, πιο πολυ για μεσα στην πολη για το πολυ το κρυο, δεν προκειται να παω για καμια ορειβασια ή κατι τετοιο 

Δημοσ.

https://empoli.gr/el/andriko-mpoyfan-parka-m5011500a-d2-code-xpd-everest-23290037r1400.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAyeWrBhDDARIsAGP1mWT_RtEHPYN94QfX5v3Ib7R0Ev0El6V8jEQTmFFtJkzGTGch1HL0ahMaAv5PEALw_wcB#208=4617#208=4620#208=4621#208=4622#208=4686

Για το συγκεκριμενο εχει καποιος γνωμη? Ψαχνω για καποιο παρκα μεχρι 100-150 για καθημερινο στα κρυα. 

Το δοκιμασα απο κοντα και μου αρεσε αρκετα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Γνώμη για τα  παρακάτω; Πέρα απο τη ζεστασιά, με ενδιαφέρει και η εφαρμογή αν κάποιος γνωρίζει, γιατί η κοιλιά δεν κρύβεται εύκολα...😂

Ευχαριστώ!

Rab Microlight Alpine Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν Puffer Πράσινο QDB-12 vs Helly Hansen Dubliner Insulated Ανδρικό Χειμωνιάτικο Μπουφάν Αδιάβροχο Μαύρο 53117-990 | Σύγκριση | Skroutz.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...