Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά καλησπέρα σας. Μια ερώτηση μιας και δεν είμαι σχετικός με το θέμα.... Ψάχνω μπουφάν και αντρικό και γυναικείο για αντοχή σε έντονο κρύο... Τι μπουφάν πολύ ζεστό έχετε να μου προτείνετε...? Προς τα ποιες μάρκες να κοιτάω? Budget μέχρι 600

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 hours ago, oasisAthens said:

Παιδιά καλησπέρα σας. Μια ερώτηση μιας και δεν είμαι σχετικός με το θέμα.... Ψάχνω μπουφάν και αντρικό και γυναικείο για αντοχή σε έντονο κρύο... Τι μπουφάν πολύ ζεστό έχετε να μου προτείνετε...? Προς τα ποιες μάρκες να κοιτάω? Budget μέχρι 600

αν δεν σε νοιαζει να ειναι αδιαβροχο παρα μονο σε μικρη βροχουλα τοτε πας κατευθειαν σε down jacket. ειναι οτι πιο ζεστο πιο ελαφρυ πιο compressible μπορεις να παρεις. μαρκες υπαρχουν παρα πολλες. Marmot,mammut,north face, Millet και παει λεγοντας.

Βασικά σκεφτόμουν ποιο πολύ σε parka αλλά κυρίως αναζητούσαν μάρκα. Το είδος του μπουφάν θα το δω. Σίγουρα όχι κοντό πάντως 

Ψάχνω κάτι να μην εντελώς αθλητικό εαν το λέω σωστά 

1 minute ago, oasisAthens said:

Βασικά σκεφτόμουν ποιο πολύ σε parka αλλά κυρίως αναζητούσαν μάρκα. Το είδος του μπουφάν θα το δω. Σίγουρα όχι κοντό πάντως 

Ψάχνω κάτι να μην εντελώς αθλητικό εαν το λέω σωστά 

λογικα θα βρεις και parka με down μεσα ωστε να ειναι πιο ζεστο. ναι θες κατι που να μην δειχνει ορειβατικο αλλα more casual αν καταλαβα καλα. δες πχ σε north face για αρχη που ειναι και πιο ευκολο να βρεις στην ελλαδα.

• Like 1

16 λεπτά πριν, oasisAthens είπε

Τα wellensteyn λένε κάτι σαν μάρκα? 

αν μαθεις κατι πανω σε αυτα πες και σε μενα, τα ειχα σταμπαρει αρχες χειμωνα ωραια σχεδια, δυστυχως δεν υπηρχαν σε καταστηματα στην περιοχη μου να τα δοκιμασω απο κοντα και ετσι δεν αγορασα

3 minutes ago, Titos301 said:

αν μαθεις κατι πανω σε αυτα πες και σε μενα, τα ειχα σταμπαρει αρχες χειμωνα ωραια σχεδια, δυστυχως δεν υπηρχαν σε καταστηματα στην περιοχη μου να τα δοκιμασω απο κοντα και ετσι δεν αγορασα

απο το ιντερνετ ειναι ενα ρισκο ακομα και για το θεμα μεγεθους.διοτι ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξεις.εκτος αν ξερεις απο πριν τι θα παρεις και τι νουμερο φορας.

• Like 1

• 4 μήνες μετά...

Ας ξεθάψω λίγο το θέμα μπας και βρούμε καμία προσφορά τώρα στις εκπτώσεις.

μου αρέσει το Fjällräven Greenland No. 1 Down Jacket και ψαχνω μπας και το βρω σε καμία προσφορά. 
Παιζει πουθενά σε έκπτωση κάτω από τα 400€ που έχει Ελλάδα; Εχει κανείς να προτείνει κάτι αντίστοιχο; Να μην είναι φουσκωτό, γυαλιστερό, γενικά τόσο σπορ αλλά παράλληλα ζεστό 

6 λεπτά πριν, koprodogis είπε

μου αρέσει το Fjällräven Greenland No. 1 Down Jacket και ψαχνω μπας και το βρω σε καμία προσφορά. 
Παιζει πουθενά σε έκπτωση κάτω από τα 400€ που έχει Ελλάδα; Εχει κανείς να προτείνει κάτι αντίστοιχο; Να μην είναι φουσκωτό, γυαλιστερό, γενικά τόσο σπορ αλλά παράλληλα ζεστό 

Ωραιο μπουφανακι, το θελεις για ολο το χειμωμα ή για ειδικες περιπτωσεις σε εκδρομες κτλ; προσπαθω να κτλβ τι παιζει με αυτα τα μπουφαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το χειμώνα να το φοράω καθημερινά. Είμαι λίγο κρυουλιαρης και συνήθως φοράω πουκάμισο απο μέσα με Λεπτό μαλλινακι

Επεξ/σία από koprodogis
  • Like 1

4 hours ago, koprodogis said:

δες μηπως παιζει καμια εκπτωση σε κανα bergfreunde.μην περιμενεις να το βρεις φτηνα.ειναι cuin 800 και γενικα δεν ειναι οπως ολα τα down jacket οποτε και για αυτο η τιμη του ειναι τοσο. τα περισσοτερα οπως λες ειναι λιγο φουσκωτα και γυαλιστερα.αν δεις στην φωτογραφια εχω δυο down jacket και τα 2 ειναι γυαλιστερα.δεν ειναι puffy βεβαια γιατι δεν εχουν cuin 550 κτλ που το κανουν λιγο puffy.Και κανενα απο τα 2 δεν ειναι το χαλι που βλεπω σε καποια north face που το φορας και εισαι σαν ανθρωπακι michelin. 800 νομιζω ειναι το δεξι.ειναι σαν φουτερακι. το αριστερο ειναι expedition οποτε ειναι αλλη κατηγορια.

20230215_234538.jpg.c5a3071cce127d57b2bc

4 hours ago, Titos301 said:

Ωραιο μπουφανακι, το θελεις για ολο το χειμωμα ή για ειδικες περιπτωσεις σε εκδρομες κτλ; προσπαθω να κτλβ τι παιζει με αυτα τα μπουφαν

το down ειναι οτι πιο ζεστο υπαρχει και εχει να κανει με την ποιοτητα του down.υπαρχει 550 ,800,850 κτλ. οσο πιο ψηλα πας τοσο πιο ακριβο και τοσο πιο ελαφρυ κτλ

3 hours ago, koprodogis said:

Για το χειμώνα να το φοράω καθημερινά. Είμαι λίγο κρυουλιαρης και συνήθως φοράω πουκάμισο απο μέσα με Λεπτό μαλλινακι

συνηθως το χειμωνα παιζω με καλοκαιρινο απο πανω ενα fleece και μετα αν κανει κρυο βαζω ενα jacket.ειτε down ειτε αντιανεμικο αναλογως τον καιρο.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Ψάχνω εδώ και δύο μέρες αυτό το συγκεκριμένο μπουφάν.

https://www.thenorthface.com/en-us/mens/mens-jackets-and-vests/mens-parkas-c300775/mens-mcmurdo-bomber-pNF0A5GD9?color=I0P

Δεν μπορώ να το βρω γενικά στην Ευρώπη, μοιάζει να είναι διαθέσιμο μόνο Αμερική.

Υπάρχει κάποιο μαγαζί Ελλάδα που μπορεί να το έχει ή έστω Ευρώπη λόγο τελωνείου;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από armagedwnn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...