Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα καμια καλη προταση για ζεστο μπουφαν (Εξωτερικες εργασιες με δικυκλο) Αν ειναι δυνατη η αδιαβροχοποιηση.

Εχω ενα Helly Hansen 3-1 αλλα τα εχει φαει τα ψωμια του και ειναι καπως λεπτο και ο αερας με τρυπαει το κρυο περναει για πλακα.

Να παω στη κατηγορια Snow Jacket? 

Εχω δει αυτο

Αναφορά σε κείμενο

Επεξ/σία από sakis92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το ορθότερο είναι να πας σε μπουφάν μηχανής και για λόγους προστασίας.

Εκτός κι αν πρόκειται να εργάζεσαι έξω (χωρίς να είσαι πάνω στο δίκυκλο) και θες να φοράς το μπουφάν.

Μόλις τώρα, phanispal είπε

Το ορθότερο είναι να πας σε μπουφάν μηχανής και για λόγους προστασίας.

Εκτός κι αν πρόκειται να εργάζεσαι έξω (χωρίς να είσαι πάνω στο δίκυκλο) και θες να φοράς το μπουφάν.

Δεν ειναι εφικτο αυτο καθως πρεπει να εχω ευκινησία εχω πολλα σταματα/ξεκινα (Oχι διανομεας)

Και επισης εχει αρκετο περπατημα, απλα θελω προστασια απο το κρυο/βροχη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει 2 μέρες που αγόρασα το northface diablo στα 250 ευρώ,  πραγματικά γελάω και κλαίω παράλληλα αυτό το μπουφάν δεν αξίζει ούτε 40 ευρώ για μένα καλύτερα να αγόραζα από το παζάρι,  φερμουάρ  hkk αλλα της πλάκας το δοκιμασα με 2 και 3 βαθμούς και πραγματικά ΠΑΓΩΣΑ αν πας με αυτό στο βουνό η θάλασσα θα πεθάνεις από το κρύο δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ξανα τίποτα Northface , πλάκα μας κάνει η εταιρεία μαλλον..

Δυστηχως αφαίρεσα τα ταμπελακια δυστηχως αλλιώς θα έφευγε πισω με την μια , ενημερώνω οτι πωλείται όπως είναι 200 ευρώ να φεύγει,  αψεγάδιαστο με κουτί και απόδειξη  LARGE  χρώμα μαύρο καφε

Επεξ/σία από ZELDA

36 λεπτά πριν, ZELDA είπε

Έχει 2 μέρες που αγόρασα το northface diablo στα 250 ευρώ,  πραγματικά γελάω και κλαίω παράλληλα αυτό το μπουφάν δεν αξίζει ούτε 40 ευρώ για μένα καλύτερα να αγόραζα από το παζάρι,  φερμουάρ  hkk αλλα της πλάκας το δοκιμασα με 2 και 3 βαθμούς και πραγματικά ΠΑΓΩΣΑ αν πας με αυτό στο βουνό η θάλασσα θα πεθάνεις από το κρύο δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ξανα τίποτα Northface , πλάκα μας κάνει η εταιρεία μαλλον..

Δυστηχως αφαίρεσα τα ταμπελακια δυστηχως αλλιώς θα έφευγε πισω με την μια , ενημερώνω οτι πωλείται όπως είναι 200 ευρώ να φεύγει,  αψεγάδιαστο με κουτί και απόδειξη  LARGE  χρώμα μαύρο καφε

Ωχ και τωρα τι σκεφτεσαι να παρεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα! άσχετος με μπουφάν και ποιότητες. το συγκεκριμένο για καθημερινή χρήση με τα τρέχοντα κρύα, όχι βούνα και extreme συνθήκες, είναι τίμιο; https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/boufan/mc-kinley-andriko-boufan-gian_899228/

Επεξ/σία από gsisr

Θα μπορούσατε να προτείνετε χειμωνιάτικο μπουφάν μηχανής εως 150€; αδιάβροχο, αντιανεμικό, ζεστό.
Ψάχνοντας και διαβάζοντας κατέληξα σε 2 αλλά προτιμώ να ακούσω κι εσάς
https://www.skroutz.gr/s/12980927/Nordcap-Monza-II-Χειμερινό-Ανδρικό-Μπουφάν-Μηχανής-Αδιάβροχο-Μαύρο-NOR000JAC110.html#description
https://www.skroutz.gr/s/26107513/AGVpro-GTX-Ανδρικό-Μπουφάν-Μηχανής-4-Εποχών-Αδιάβροχο-Black-Fluo-Yellow-16927.html
Ευχαριστώ!

On 01/02/2023 at 08:15, ZELDA said:

Καλημέρα θελω να αγορασω ενα καλο αδιαβροχο πουπουλενιο μπουφάν για χειμερινη  κολυμβιση σε Βορεια Ελλαδα γιατι το τελευταίο Columbia Powder Lite πλέον δεν με καλύπτει σε θερμοκρασίες κατω απο 8 c , εχω μπατζετ 250 ευρώ περίπου και σκεφτομαι κατι σε The North Face Diablo  η σε The North Face 1996 Retro Nuptse , και θελω να μην εχει μεσα αφαιρουμενη επενδυση γιατί θελω να μπορώ να το φοράω ευκολα και γρήγορα και να ειναι και ανετο γενικα ειμαι 1,81 σε υψος και 70 κιλα , εχετε να προτείνετε κατι στην περίπτωση μου  ?

a.down jacket και αδιαβροχο δεν πανε μαζι. τα περισσοτερα εχουν μια επιστρωση αλλα αμα βρεξει αρκετα θα παρει νερο μεσα.πιο πολυ water repellent θα το ελεγα. εχω το πιο πανω north face το οποιο ειναι με 800 αρι down αντι για 700 που εχει το δικο σου και δεν εχω παραπονο.απο μεσα φοραω λεπτο fleece και ενα καλοκαιρινο. με απλο περπατημα ημουν οκ ακομα και κοντα στους 0 βαθμους. δεν εχουν αφαιρουμενη επενδυση τα down jacket. το μεγεθος σου ειναι medium.

On 01/02/2023 at 22:54, sakis92 said:

Kαλησπερα καμια καλη προταση για ζεστο μπουφαν (Εξωτερικες εργασιες με δικυκλο) Αν ειναι δυνατη η αδιαβροχοποιηση.

Εχω ενα Helly Hansen 3-1 αλλα τα εχει φαει τα ψωμια του και ειναι καπως λεπτο και ο αερας με τρυπαει το κρυο περναει για πλακα.

Να παω στη κατηγορια Snow Jacket? 

Εχω δει αυτο

μπορεις να πας σε triclimate .απο μεσα fleece ή down και απεξω αδιαβροχη μεμβρανη. εναλλακτικα πας σε μια μεμβρανη οπως η marmor precip και απο μεσα βαζεις οτι θεωρεις εσυ ζεστο.πχ ισοθερμικο και fleece.

On 01/02/2023 at 23:16, sakis92 said:

Δεν ειναι εφικτο αυτο καθως πρεπει να εχω ευκινησία εχω πολλα σταματα/ξεκινα (Oχι διανομεας)

Και επισης εχει αρκετο περπατημα, απλα θελω προστασια απο το κρυο/βροχη. 

το καταλαβαινω αλλα αν πεσεις κατω με το north face δεν θα μεινει ουτε το σημα.

On 08/02/2023 at 09:39, ZELDA said:

εχω πολλα ρουχα north face και δεν εχω παραπονο. α. επισης δεν επρεπε να παρεις large.ειμαι 1.80 με 80 kg και ειμαι medium. και επειδη εχω και Large ναι κολυμπαω λιγο μεσα.β.τι εβαλες απο μεσα?

2 hours ago, gsisr said:

καλημέρα! άσχετος με μπουφάν και ποιότητες. το συγκεκριμένο για καθημερινή χρήση με τα τρέχοντα κρύα, όχι βούνα και extreme συνθήκες, είναι τίμιο; https://www.intersport.gr/el/andrika/rouxa/boufan/mc-kinley-andriko-boufan-gian_899228/

τιμιο για τα λεφτα του. κανεις βεβαια δεν μπορει να σου πει ποσο κρυωνεις.

4 hours ago, sakisaudi said:

Αρκετα καλο

20220423_094259.jpg

δεν ρωταω τιμη.canada goose απο οτι βλεπω.

• Thanks 1

5 minutes ago, sakisaudi said:

Πανακριβο δεν το συζητω αλλα αξιζει τα χρηματα του

το κακο ειναι οτι στην ελλαδα προσφορες θα βρεις ΚΥΡΙΩΣ μονο σε north face απο stock-καταστηματα. στο mcarthur οπως και στο factory outlet.

Πρόσφατα πήρα δωράκι γενεθλίων το Therma-Fit Legacy της Nike γιατί γκρίνιαζα συνέχεια με ένα ογκώδες απο ένα north face puffer που έχω  😅και τουλάχιστον σε αυτό το τριημεράκι με τη Βαρβάρα με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Δε του το χα να πω την αλήθεια. 

Just now, adversus said:

Πρόσφατα πήρα δωράκι γενεθλίων το Therma-Fit Legacy της Nike γιατί γκρίνιαζα συνέχεια με ένα ογκώδες απο ένα north face puffer που έχω  😅και τουλάχιστον σε αυτό το τριημεράκι με τη Βαρβάρα με έχει αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Δε του το χα να πω την αλήθεια. 

δυστυχως τα puffer της north face ειναι κατι μπουφαν με down 550 και στο τελος εισαι σαν της michelin το ανθρωπακι. αλλα εχουν γινει λιγο της μοδας και δυστυχως η north face εχει μια ταση να πηγαινει λιγο με την μοδα. βλεπε συνεργασιες με supreme,gucci και δεν ξερω τι αλλο

https://www.gucci.com/hu/en_gb/st/capsule/the-north-face-gucci

• Like 1

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

και στο τελος εισαι σαν της michelin το ανθρωπακι

Ακριβώς έτσι ένιωθα 😂  αλλά δυστυχώς είχα πάρει τη γνώμη της γυναίκας...τώρα μετά από τόση γκρίνια έπαψε να με συμβουλεύει  😂 

32 minutes ago, adversus said:

Ακριβώς έτσι ένιωθα 😂  αλλά δυστυχώς είχα πάρει τη γνώμη της γυναίκας...τώρα μετά από τόση γκρίνια έπαψε να με συμβουλεύει  😂 

εχω πολλα ρουχα north face λογω βουνων.τα puffer που εχει (δεν μιλαω για τα expedition) ειναι απλα μαυρο χαλι μονο που τα βλεπεις. αντιθετα εχω το πιο πανω (μερικα posts πιο πανω)της north face σε down που τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω. αλλα 800 down

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...