Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dante80 είπε

μακριά

YliHsXM.png

λολ

Το είδα, όπως και στο contact οτι δεν έχει τίποτα αλλα είπα να ρωτήσω για καλό και για κακο :P

Το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω πουθενα αλλού το μπουφάν :(

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 01/10/2022 at 19:43, fair_play said:

Καλησπέρα.

Κοιτάω αυτό το μπουφάν:

https://www.zakcret.gr/andrika/andrika-rouxa/andrika-rouxa-mpoufan/superdry-d2-code-xpd-everest-parka-m5011500a-98t-μπλε?sort=p.sort_order&order=ASC&_gl=1*2tpqgf*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwyt-ZBhCNARIsAKH1177jtWmRAxV0ON37q1k8iItzwj_xr6Ln6YXUEEB4N-2DhfK11KmhIVoaAth2EALw_wcB

Το θέλω για χρήση στο σκουτεροπαπι μου για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Είμαι Αθήνα.

Έχετε κάποια άποψη ή κάποια πρόταση για κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο.

Το έχω βρει στα 190€.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη

Θα προτιμουσα μπουφαν μηχανης για θεματα πτωσης.αν ηταν να παω σε μπουφαν οχι μηχανης θα πηγαινα σε ορειβατικη εταιρεια και οχι σε superdry.

On 01/10/2022 at 22:56, phanispal said:

Έχω την εντύπωση ότι κυριότερο είναι να φοράς ισοθερμικά για χρήση σε μηχανάκι το χειμώνα.

ισχυει.επειδη κολανε στο σωμα προσφερουν παρα πολλα πραγματα. και ειναι πολυ βασικο layer.αν περνει αερας και σε χτυπαει στο γυμνο σωμα και 10 μπουφαν να φορας θα κρυωσει.επισης για τον τοπικ σταρτερ μπορει να κοιταξει και σε 3-1 (triclimate) που ειναι για διαφορες περιστασεις.

On 02/10/2022 at 17:14, Dante80 said:

Πάρε ένα στάνταρ 3σε1 και παίζεις όλο τον χειμώνα ανάλογα με τον καιρό.

Παράδειγμα, το Bugaboo II της Columbia,

https://www.skroutz.gr/s/15805628/Columbia-Bugaboo-II-Ανδρικό-Χειμωνιάτικο-Μπουφάν-Αδιάβροχο-Μαύρο-WO1273-010.html

Ή το quest της North Face

https://www.skroutz.gr/s/32212528/The-North-Face-Quest-Triclimate-Ανδρικό-Χειμωνιάτικο-Μπουφάν-Χακί-NF0A3YFHWTQ.html

και πάει λέγοντας..

Και ειδικα αυτα που ειναι με down αντι για συνθετικο.

On 02/10/2022 at 22:33, fair_play said:

Σε ευχαριστώ Dante80. Το North Face σε μαύρο είναι 60€ ακριβότερο από το πράσινο και το πορτοκαλί. Ημαρτον

αν ειναι σε αλλο καταστημα τοτε δεν ειναι λογω χρωματος.

On 04/10/2022 at 21:37, airtrelomike13 said:

Καλησπέρα

Θα ήθελα να αγοράσω ένα μπουφάν για το χειμώνα μέχρι 120 ευρώ, για καθημερινή χρήση.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο?

3-1 μπορεις να παρεις. πχ north face triclimate

On 05/10/2022 at 12:08, fair_play said:

Εννοείς για την περίπτωση της πτώσης. Δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ μου κάτι καλό αυτής της κατηγορίας. Είχα πάρει ένα από lidl με προστατευτικά στους ώμους και στους αγκώνες. Δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστό. Σε πτώση ευτυχώς δεν το είχα δοκιμάσει. 

Μήπως έχεις κάποιο υπόψη σου;

οταν παρεις κατι για μηχανη πας σε κατι καλο για να γλυτωσεις οτι μπορεις σε πτωση

On 09/10/2022 at 22:12, theo93 said:

Το είδα, όπως και στο contact οτι δεν έχει τίποτα αλλα είπα να ρωτήσω για καλό και για κακο :P

Το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω πουθενα αλλού το μπουφάν :(

δες καποιο αλλο μοντελο.εναλλακτικα το

https://www.bergfreunde.eu/

On 09/10/2022 at 21:50, theo93 said:

Καλησπέρα, πέρασα προχτές απο την Columbia να ρίξω μια ματιά και δοκίμασα το Fivemile Butte. Μου άρεσε αρκετά και έριξα μια γρήγορη ματιά στο net να δω πόσο περίπου κοστίζει.

Το βρήκα μόνο σε αυτό το eshop που δεν μου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη.

Το βασικό eshop της Columbia είναι αυτό:

Λέτε να είναι μαϊμού ή να έχει 2 dealers?

Η διαφορά απο το φυσικό και το eshop που είδα εκείνη την στιγμή ήταν 25 και για αυτό είπα να το πάρω online. 

apeira fake shops.προσοχη.συνηθως βαζουν το ονομα της εταιρειας και διπλα την χωρα.και ειναι scam.βρες καποιο αλλο.πηγαινε factory outlet που εχει columbia και north face σε stock ή στο Mc arthur glenn που εχει επισης stock north face.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Θα προτιμουσα μπουφαν μηχανης για θεματα πτωσης.αν ηταν να παω σε μπουφαν οχι μηχανης θα πηγαινα σε ορειβατικη εταιρεια και οχι σε superdry.

ισχυει.επειδη κολανε στο σωμα προσφερουν παρα πολλα πραγματα. και ειναι πολυ βασικο layer.αν περνει αερας και σε χτυπαει στο γυμνο σωμα και 10 μπουφαν να φορας θα κρυωσει.επισης για τον τοπικ σταρτερ μπορει να κοιταξει και σε 3-1 (triclimate) που ειναι για διαφορες περιστασεις.

Και ειδικα αυτα που ειναι με down αντι για συνθετικο.

αν ειναι σε αλλο καταστημα τοτε δεν ειναι λογω χρωματος.

3-1 μπορεις να παρεις. πχ north face triclimate

οταν παρεις κατι για μηχανη πας σε κατι καλο για να γλυτωσεις οτι μπορεις σε πτωση

δες καποιο αλλο μοντελο.εναλλακτικα το

https://www.bergfreunde.eu/

apeira fake shops.προσοχη.συνηθως βαζουν το ονομα της εταιρειας και διπλα την χωρα.και ειναι scam.βρες καποιο αλλο.πηγαινε factory outlet που εχει columbia και north face σε stock ή στο Mc arthur glenn που εχει επισης stock north face.

Το είδα στο mega outlet (Θεσσαλονίκη) κάνα 20ρι Παρ;πάνω αλλά τουλάχιστον είναι από το μαγαζί.

Για το columbia fivemile butte έχει κανένας γνώμη;

Δημοσ.
13 minutes ago, theo93 said:

Το είδα στο mega outlet (Θεσσαλονίκη) κάνα 20ρι Παρ;πάνω αλλά τουλάχιστον είναι από το μαγαζί.

Για το columbia fivemile butte έχει κανένας γνώμη;

μια χαρα jacket απλα ειναι water resistant οχι waterproof.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

μια χαρα jacket απλα ειναι water resistant οχι waterproof.

Ισχύει, μου το είπαν και στο κατάστημα, αλλα ήταν πολύ μαλακό και ελαφρύ για αυτό μου άρεσε.

Ξέρεις κάποιο αντίστοιχο σε αυτό το budget?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ειμαι σε αναζητηση ενός καλου μπουφάν , το θελω για χρήση μετα απο χειμερινό κολύμπι  και να καλύπτει θερμοκρασίες 0 με 5 celsius , να εχει αποσπωμενη κουκουλα η και καθολου και τσεπες ασφαλείας  ειμαι 1,80 και 70 κιλά, μου  το Columbia Pike Lake μιας και εχω δοκιμασει το omni heat σε κατι ισοθερμικά και ειναι απλά απιστευτο  (τώρα στο μπουφάν δεν ξερω κατα ποσο δουλευει ) ειδα και nortface diablo  αλλα με προβληματίζει η τιμη περίπου στα 400 , δεν θα ηθελα να δώσω τόσα ..

Αναφορά σε κείμενο

Μάγκες, είμαι σε μια φάση αναζήτησης μπουφάν διότι αυτό που έχω τώρα είναι αποτυχία.

αδερφέ εχω ενα ic3peak αδιαβροχο ,διαπνεόμενο και αντιανεμικο  που μου εχουν κανει δωρο το οποιο ειναι μπουφαναρα αλλα μου είναι τεράστιο και δεν το εχω φορέσει ποτε μου, ειναι κατασταση καινουργιου και ειναι νουμερο 50. μιας που το ανάφερες το θυμηθηκα  , θα το βγάλω σε αγγελία γιατί το ειχα ξεχασει οπότε αν θες εσύ η κανενα αλλο  κανενα παιδί  μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία αν δεν υπάρχει πρόβλημα

Επεξ/σία από ZELDA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 1/12/2016 στις 6:24 ΜΜ, Abudi είπε

Μάγκες, είμαι σε μια φάση αναζήτησης μπουφάν διότι αυτό που έχω τώρα είναι αποτυχία.

Κορωνίδα των μπουφάν που είχα στη ζωή μου είναι ένα O'Neill το οποίο δυστυχώς μου μίκρυνε αλλιώς θα το φορούσα και στο φέρετρο. Αυτό το θεϊκό μπουφάν το είχα αγοράσει τελείως τυχαία, χωρίς να γνωρίζω και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Ήταν λίγο μπουφάν για σκι, αλλά σκι έκανα μόνο στον ύπνο μου. Αδιάβροχο (λέει κάτι για 5.000 mm νερού), ζεστό απόλυταΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΟ, τσέπες εσωτερικές, μια άλλη φοβερή βαθιά τσέπη με φερμουάρ κάπως εσωτερική, αλλά είχες πρόσβαση ακριβώς δίπλα στο φερμουάρ του μπουφάν , τσέπες απ έξω, μια μαλαπέρδα που έκλεινε από κάτω για να μην περνάει το χιόνι, κάτι σαν ψευδο-γάντια στα μανίκια. Μιλάμε τώρα για μπουφάν για βραβείο. Πήγα Άλπεις, πήγα σε κρύα, πήγα στον Β. Πόλο, έπεσα από την τροπόσφαιρα. κατέβηκα στην Τάφρο των Μαριανών scuba diving και μέσα ήμουν κύριος, αραχτός και λάιτ.

Προσπάθησα να βρω τον διάδοχό του σε ένα μπουφάν Quicksilver το οποίο με απογοήτευσε διότι κρυώνω σαν γιαγιά. 

Ψάχνω λοιπόν ένα τέτοιο μπουφάν σαν αυτό που σας περιέγραψα παραπάνω. Κατά προτίμηση σε μαύρο/μπλε-σκουρο/γκρι χρώμα, χωρίς φρου-φρου και άνευ αρωμάτων. Πιθανότατα μπουφάν για σκι, αλλά σκιέρ δεν είμαι, οπότε αν μπορώ να βρω τέτοια χαρακτηριστικά σε καθημερινό μπουφάν, το βλέπω κι αυτό. Εταιρίες που εκ των προτέρων εμπιστεύομαι είναι North Face, Columbia, Napapijri αλλά προφανώς ακούω και άλλες προτάσεις.

Τελικά μια φωτογραφία απο αυτό το μπουφάν δεν είδαμε...

Το λεω γιατί και απο εμένα έχει περάσει ενα θεικό αντιανεμικό-μπουφάν, αγορασμένο κατα τύχη απο lidl, δεν το έβγαζα απο πάνω μου. Το έχω κρατήσει τιμής ένεκεν. Το έβγαλα όταν άρχισα να κρυώνω, και είδα οτι είχε αρχίσει να τρίβεται εσωτερικά, εβλεπα αραιά και που να τρίβεται και να πέφτουν άσπροι κόκοι. Απο οτι κατάλαβα είχε αρχίσει να τρίβεται η μόνωση του και για αυτό κρύωνα. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν για μόνωση και τι είναι.

Ότι αν έχω πάρει απο τότε δεν με έχει ικανοποιήσει. Όλα με ζεστάνουν πολύ και ιδρώνω. Με τα μπουφάν του σκι του lidl, ιδρώνω, πήρα άλλο ένα απο decathlon  3 layer, πρακτικά δε με βολεύει, το βάλε βγάλε τη ζακέτα που έχει εσωτερικά.

Μιλάμε πάντα για χαμηλές κατηγορίες τιμής.

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι ενα τέτοιο μπουφάν, μπορεί να σε καλύψει για το 80% -90% του χειμώνα ( ανάλογα πάντα τη δουλειά κάνεις, και τη περιοχή που μένεις)

0-02-05-b8bf5c8f36f44b70f6a6bc041f1213cf1d188a9ad49a7f159d9093e58837f88d_781ff8e515a9f2aa.jpg

0-02-05-91e387362f114b66e8176b7277337bb90fb7770574fe8dabc43c5cbb63f7192e_fc4c1ed6f57e0feb.jpg

0-02-05-f4fa548593462e1aa05c784f4725d96ce2948de5a39387f3313a15012b2ec94a_95f20ae7c100a2d4.jpg

0-02-05-024f443294387181226e35cfce88c0869ede0475b4289b7ff11e3f0b49aee785_11237f72e0c5b9c4.jpgοι άσπροι κόκοι-σκόνη που βλέπετε στις φώτο, είναι η μόνωση που τρίβεται

Επεξ/σία από zeys13
Προσθήκη φωτογραφιών
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται καταστήματα στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσα να δω μπουφάν FJÄLLRÄVEN ( το Greenland No. 1 Down Jacket συγκεκριμένα θα ήθελα να δω). Καλό το ίντερνετ αλλά αν δε το φορέσω δε θέλω να κάνω αγορά.

Γενικά ψάχνω για κάτι καθημερινό στην πόλη αλλά επειδή το συνδυάζω με λεπτά ρούχα και είμαι κρυουλιάρης θέλω κάτι ιδιαίτερα ζεστό αλλά όχι τόσο σπόρ σε εμφάνιση

Δημοσ.
On 17/10/2022 at 10:16, theo93 said:

Ισχύει, μου το είπαν και στο κατάστημα, αλλα ήταν πολύ μαλακό και ελαφρύ για αυτό μου άρεσε.

Ξέρεις κάποιο αντίστοιχο σε αυτό το budget?

αν σε νοιαζει και το αδιαβροχο μπορεις να πας σε triclimate με fleece ή με down. μια αλλη λυση ειναι να παρεις αυτο και απλα να εχεις και μια αδιαβροχη μεμβρανη αν ειναι να βρεξει πολυ.

On 17/10/2022 at 11:59, ZELDA said:

Καλημέρα ειμαι σε αναζητηση ενός καλου μπουφάν , το θελω για χρήση μετα απο χειμερινό κολύμπι  και να καλύπτει θερμοκρασίες 0 με 5 celsius , να εχει αποσπωμενη κουκουλα η και καθολου και τσεπες ασφαλείας  ειμαι 1,80 και 70 κιλά, μου  το Columbia Pike Lake μιας και εχω δοκιμασει το omni heat σε κατι ισοθερμικά και ειναι απλά απιστευτο  (τώρα στο μπουφάν δεν ξερω κατα ποσο δουλευει ) ειδα και nortface diablo  αλλα με προβληματίζει η τιμη περίπου στα 400 , δεν θα ηθελα να δώσω τόσα ..

αδερφέ εχω ενα ic3peak αδιαβροχο ,διαπνεόμενο και αντιανεμικο  που μου εχουν κανει δωρο το οποιο ειναι μπουφαναρα αλλα μου είναι τεράστιο και δεν το εχω φορέσει ποτε μου, ειναι κατασταση καινουργιου και ειναι νουμερο 50. μιας που το ανάφερες το θυμηθηκα  , θα το βγάλω σε αγγελία γιατί το ειχα ξεχασει οπότε αν θες εσύ η κανενα αλλο  κανενα παιδί  μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία αν δεν υπάρχει πρόβλημα

θα πηγαινα σε down jacket.οτι πιο ελαφρυ και πραγματικο ζεστο.

On 17/10/2022 at 13:19, zeys13 said:

Τελικά μια φωτογραφία απο αυτό το μπουφάν δεν είδαμε...

Το λεω γιατί και απο εμένα έχει περάσει ενα θεικό αντιανεμικό-μπουφάν, αγορασμένο κατα τύχη απο lidl, δεν το έβγαζα απο πάνω μου. Το έχω κρατήσει τιμής ένεκεν. Το έβγαλα όταν άρχισα να κρυώνω, και είδα οτι είχε αρχίσει να τρίβεται εσωτερικά, εβλεπα αραιά και που να τρίβεται και να πέφτουν άσπροι κόκοι. Απο οτι κατάλαβα είχε αρχίσει να τρίβεται η μόνωση του και για αυτό κρύωνα. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν για μόνωση και τι είναι.

Ότι αν έχω πάρει απο τότε δεν με έχει ικανοποιήσει. Όλα με ζεστάνουν πολύ και ιδρώνω. Με τα μπουφάν του σκι του lidl, ιδρώνω, πήρα άλλο ένα απο decathlon  3 layer, πρακτικά δε με βολεύει, το βάλε βγάλε τη ζακέτα που έχει εσωτερικά.

Μιλάμε πάντα για χαμηλές κατηγορίες τιμής.

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι ενα τέτοιο μπουφάν, μπορεί να σε καλύψει για το 80% -90% του χειμώνα ( ανάλογα πάντα τη δουλειά κάνεις, και τη περιοχή που μένεις)

0-02-05-b8bf5c8f36f44b70f6a6bc041f1213cf1d188a9ad49a7f159d9093e58837f88d_781ff8e515a9f2aa.jpg

0-02-05-91e387362f114b66e8176b7277337bb90fb7770574fe8dabc43c5cbb63f7192e_fc4c1ed6f57e0feb.jpg

0-02-05-f4fa548593462e1aa05c784f4725d96ce2948de5a39387f3313a15012b2ec94a_95f20ae7c100a2d4.jpg

0-02-05-024f443294387181226e35cfce88c0869ede0475b4289b7ff11e3f0b49aee785_11237f72e0c5b9c4.jpgοι άσπροι κόκοι-σκόνη που βλέπετε στις φώτο, είναι η μόνωση που τρίβεται

το βασικο ειναι να καταλαβεις τι θες να παρεις γιατι υπαρχουν απειρα.αλλο πραγμα η μονωση αλλο πραγμα η αδιαβροχοποιηση αλλο πραγμα το διαπνεον αλλο πραγμα το αντιανεμικο.

καποια συνδυαζουν παραπανω απο ενα χαρακτηριστικο.εχω πει αντιανεμικο που ειναι φλιδα.ειναι μονο αντιανεμικο.εχω ομως και αντιανεμικο με ελαφρια μονωση. καπου χανεις και καπου κερδιζεις παντου.

On 29/10/2022 at 09:57, koprodogis said:

Καλημέρα στην παρέα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται καταστήματα στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσα να δω μπουφάν FJÄLLRÄVEN ( το Greenland No. 1 Down Jacket συγκεκριμένα θα ήθελα να δω). Καλό το ίντερνετ αλλά αν δε το φορέσω δε θέλω να κάνω αγορά.

Γενικά ψάχνω για κάτι καθημερινό στην πόλη αλλά επειδή το συνδυάζω με λεπτά ρούχα και είμαι κρυουλιάρης θέλω κάτι ιδιαίτερα ζεστό αλλά όχι τόσο σπόρ σε εμφάνιση

το down  ειναι οτι καλυτερο.πολυ ζεστο και πολυ ελαφρυ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποστάρω μια πολύ πρόσφατη αγορά μου. Πολύ ζεστό και ταυτόχρονα στιλάτο. Ιδανικά επιλέγω μπουφαν με γούνα εσωτερικά, όχι ότι δουλεύω σε εξωτερικό χώρο αλλά είμαι κρυουλιάρης το χειμώνα. Μπορεί να μην έχει γούνα αλλά είναι αρκετά χοντρό μέσα και όντως με κρατάει τόσο ζεστό όσο το παρκά που έχω. Κόστος μόνο 42€ (από κινέζικο). Πάντα πηγαίνω εκεί γιατί έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέση με τα τοπικά μαγαζιά με ανδρικά. Εικονα 1εικονα 2, εικονα 3

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.

pouline τα φώτα σου για καθημερινό all around μπουφάν το οποίο να φοριέται day/night (μην είναι παρα πολύ σπορ με έντονα χρώματα και γυαλάδα, μάυρο ή σκούρο μπλε)

αυτή τη στιγμή έχω το μαύρο northface triclimate το οποίο έχω βαρεθεί να το φοράω γιατί δεν χαλάει. Να δώ κατι σε TNF πάλι ή columbia / napapijri?

Δημοσ.

Βλεπω μπουφαν σε zara, με πουπουλο ασπρης παπιας. Και γραφει "Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο".

Εγω ομως θελω να ρωτησω: πουπουλενια μπουφαν, πλενονται σε πλυντηριο; Δεν ειναι απαγορευτικο, γιατι θα χαλασουν;

Δημοσ.
3 hours ago, haris013 said:

pouline τα φώτα σου για καθημερινό all around μπουφάν το οποίο να φοριέται day/night (μην είναι παρα πολύ σπορ με έντονα χρώματα και γυαλάδα, μάυρο ή σκούρο μπλε)

αυτή τη στιγμή έχω το μαύρο northface triclimate το οποίο έχω βαρεθεί να το φοράω γιατί δεν χαλάει. Να δώ κατι σε TNF πάλι ή columbia / napapijri?

και η columbia και αλλες εταιρειες βγαζουν triclimate οποτε πας απλα με βαση τι σου αρεσει. αν θες πιο ζεστο παιζει triclimate αλλα με  down αντι για fleece .πιο ελαφρυ πιο ακριβο πιο ανετο.εφοσον ομως εχεις ηδη triclimate εγω θα αγοραζα ξεχωριστα ενα ωραιο fleece και απλα μετα  ενα hard shell( μεμβρανη) ειτε αντιανεμικη ειτε αντιανεμικη και αδιαβροχη.

39 minutes ago, mindreader said:

Βλεπω μπουφαν σε zara, με πουπουλο ασπρης παπιας. Και γραφει "Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 30ºC σύντομο στύψιμο".

Εγω ομως θελω να ρωτησω: πουπουλενια μπουφαν, πλενονται σε πλυντηριο; Δεν ειναι απαγορευτικο, γιατι θα χαλασουν;

εδω εισαι.

https://support-uk.rab.equipment/hc/en-us/articles/360013291597-How-to-wash-a-down-jacket-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

και η columbia και αλλες εταιρειες βγαζουν triclimate οποτε πας απλα με βαση τι σου αρεσει. αν θες πιο ζεστο παιζει triclimate αλλα με  down αντι για fleece .πιο ελαφρυ πιο ακριβο πιο ανετο.εφοσον ομως εχεις ηδη triclimate εγω θα αγοραζα ξεχωριστα ενα ωραιο fleece και απλα μετα  ενα hard shell( μεμβρανη) ειτε αντιανεμικη ειτε αντιανεμικη και αδιαβροχη.

εδω εισαι.

https://support-uk.rab.equipment/hc/en-us/articles/360013291597-How-to-wash-a-down-jacket-

έχεις να μου προτείνεις κάνα καλό συνδυασμό? Fleece και αδιάβροχο/αντιανεμικό shell?

σε down τι θα μπορούσα να δω ενδεικτικά?

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ.
1 hour ago, haris013 said:

έχεις να μου προτείνεις κάνα καλό συνδυασμό? Fleece και αδιάβροχο/αντιανεμικό shell?

σε down τι θα μπορούσα να δω ενδεικτικά?

προσωπικα δεν εχω triclimate. απλα εχω διαφορα fleece. 100αρι ,200αρι κτλ. κοινως λεπτο μετριο πιο χοντρο. οποτε αναλογως το κρυο φοραω αυτο που θελω.οποτε με το θεμα της θερμομονωσης τελειωσαμε. αναλογως το κρυο αναλογο Fleece. απο πανω μετα θα φορεσω αυτο που χρειαζομαι για εκεινη την ημερα.αν απλα φυσαει θα βαλω ενα αντιανεμικο (windstopper της millet εχω παρει).αν βρεχει θα βαλω αδιαβροχη μεμβρανη πχ marmot precip .ωραια τα goretex αλλα ακριβα. αν κανει πολυ κρυο τοτε θα βαλω απο πανω ενα down jacket. το ιδιο και στο βουνο .αναλογως που θα παω ντυνομαι αναλογα και παντα σε Layers. αν κανει αρκετο κρυο παντα ενα θερμοεσωρουχο μετα fleece και απο πανω οτι χρειαστει. ολα εχουν να κανουν με τον καιρο και βεβαια ποσο κρυωνεις.αλλο στους 5 βαθμους και να περπατας και αλλο στους μειον 15 ακινητος. για αυτο παντα λενε να ντυνεσαι σε layer.για να μπορεις να προσαρμοζεσαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...