Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση που κυκλοφορείτε με μηχανή και σε ταξίδια με μπουφάν χωρίς καμία προστασία! 

Καλά εντάξει γενικό πολύ αυτό που λες και άσχετο με το θέμα. Μιλάμε για πολύ μικρές αποστάσεις μέσα σε μία πολύ μικρή πόλη με 20-30χλμ max και με πάρα πολύ προσοχή σε όλες τις διασταυρώσεις (άσχετα με το αν έχω stop ή όχι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Hello παιδες, 

Αυτο εδω μου κανε κλικ. Λεει τιποτα? 

https://www.skroutz.gr/s/33557255/Rab-Μπουφάν-πουπουλένιο-Nebula-QIO-57-BE-L-Σκούρο-μπλε-Regular-Fit.html

Δινω μεχρι και 200. Θελω να ειναι ζεστο και οχι πολυ σπορ. Να το βαζω να παω και κανα θεατρο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
On 09/02/2022 at 20:50, Menelaos83 said:

@poulinos τα  down πως πλενονται?

Τσιμπησα τελικα το alpine της  rab και σε πρωτη δοκιμη ηταν οντως σκυλι, δεν καταλαβαινεις κρυο αν και οπως ειπες δεν σου γεμιζει το ματι.

παντα οι καλοι κατασκευαστες δινουν και οδηγιες για τα down. εγω ειχα πλυνει λιγο χυμα στο κυμα ενα sleeping bag και μαζευτηκε το πουπουλο αλλα μετα στο στεγνωμα φροντισα να το απλωσω κτλ και να "σπαω" τα σημεια που ειχε μαζευτει το πουπουλο και ολα οκ.

On 11/02/2022 at 13:00, intruder99 said:

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο μπουφάν The North Face, αλλά πώς θα καταλάβω αν είναι αυθεντικό; Στο internet διάβασα ότι συνήθως φαίνεται από το λογότυπο, αλλά δεν έβγαλα άκρη.

received_518318456228834.jpeg.fb87c88ae6c0f92d2e73961b6f7feb3e.jpeg

Προς το παρόν δεν έχω άλλες φωτογραφίες γιατί ο πωλητής μου το έχει στείλει σε βίντεο, αλλά είναι ολόιδιο με αυτό. 

https://www.ebay.com/itm/274435347193

επειδη ειναι δυσκολο να δεις αν ειναι αυθεντικο ειλικρινα θα προτιμουσα να παρω απο αλλη εταιρεια ή να παρω απο καποιο καταστημα εδω μια που καποια εχουν καλες εκπτωσεις. factory outlet,mc arthur .αλλιως παρε κανα Millet ή καποια αλλη εταιρεια που δεν μπαινουν στον κοπο να βγαλουν απομιμησεις.την north face την πανε ταπα με απομιμησεις.

On 11/02/2022 at 14:39, giwfys said:

Δυσκολα να το καταλαβεις .

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα με τις "μαρκες". Θεωρω πχ τα πολυ φτηνα mckinley που εχει στα ιντερσπορτ τρομερα value for money με τις προδιαγραφες που εχουν...

σε απλη χρηση πχ για πολη μπορει να μην δεις διαφορα απο το Mc kinley με το Millet.σε συνθηκες βουνου ναι θα φανει γιατι το ενα εκανε 100 και το αλλο 300.οπως και γιατι το Down κανει 300 ενω το συνθετικο 100. απλα στην πολη και σε μη δυσκολα environments δεν θα πολυφανει.

On 12/02/2022 at 10:55, The Spirit said:

Αγόρασα το συγκεκριμένο μπουφάν North Face στα 360 euro, ακριβό δεν λέω αλλά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και απ' το πόσο ζεστό είναι και απ' την ποιότητά του. Πάνω σε μηχανάκι δεν καταλαβαίνω τίποτα, και το πραγματικό τεστ το έκανα πριν 10 μέρες που είχα πάει Βερολίνο-Πράγα, όλοι οι φίλοι μου είχαν ξεπαγιάσει και εγώ ήμουν πολύ άνετος δε κρύωνα καθόλου. Είναι και πραγματικά πολύ ωραίο, μου το έχουν πει πάρα πολλοί που την βρήκες αυτή τη μπουφανάρα

https://www.thenorthface.eu/shop/en-gb/tnf-fi/men-jackets-coats-nuptse-himalayanjackets/mens-himalayan-down-jacket-4qyx?variationId=JK3 

που να επαιρνες και κανα με 800 πουπουλο.θα ηταν το ιδιο ζεστο με πολυ λιγοτερο ογκο

On 18/02/2022 at 11:38, hurin said:

οτιδηποτε σε down  θα σου κανει δουλεια.north face,rab Κτλ κτλ.

On 12/03/2022 at 22:09, Peakyboardgamer said:

Hello παιδες, 

Αυτο εδω μου κανε κλικ. Λεει τιποτα? 

https://www.skroutz.gr/s/33557255/Rab-Μπουφάν-πουπουλένιο-Nebula-QIO-57-BE-L-Σκούρο-μπλε-Regular-Fit.html

Δινω μεχρι και 200. Θελω να ειναι ζεστο και οχι πολυ σπορ. Να το βαζω να παω και κανα θεατρο

Μια χαρα.ειναι λεπτο και αρκετα ζεστο.με ενα Fleece απο μεσα θα εισαι super.

4 minutes ago, vjshadow said:

Μου άρεσε το παρακάτω

https://www.skroutz.gr/s/24869275/WELLENSTEYN-STARDUST-MEN-JACKET-DRAGONRED.html

Τι γνώμη έχετε;

απλα ειναι ολο συνθετικο.just saying.

4 minutes ago, vjshadow said:

Δεν θα έχει καλή διαπνοη;

Γενικότερα σαν μάρκα, αξίζει τα χρήματα της;

δυστυχως την μαρκα δεν την ξερω παραπανω για να σου πω. προτιμω ορειβατικες εταιρειες.επισης ενα site που δεν αναφερει και πολλα πραγματα περα απο τα 23000 μπουφαν που εχουν.

https://www.wellensteyn.com/page/products/mod/ICECU/mat/1023/col/SW

28 minutes ago, sofiathereal said:

Είδα αυτό και είπα να το μοιραστώ εδώ. 

Δεν την πάλεψαν με 2 μπλούζες 2 fleece και το columbia 

δυστυχως το numbness πολλες φορες ειναι μονιμο.

• Thanks 1

On 16/01/2022 at 11:48, bmitr said:

Γιατι εχω παααρα μπουφαν πραγματικα.μονο κ μονο γι αυτο🙂

δες ποιο ταιριαζει πιο πολυ σε χαρακτηριστικα για την χρηση που το θες.δεν υπαρχει σωστο ή λαθος.το καθενα μπορει να εχει τα δικα του πλεονεκτηματα

On 08/01/2022 at 00:30, jakis13 said:

Μιας και το έχουμε κάνει hijack όλοι αυτό το νήμα, ας ρωτήσω και γω μιας και πλησιάζουν οι εκπτώσεις.

Ψάχνω για softshell γιλέκο για summer alpine, όταν βάζει αεράκι ή ρίχνει, αλλά όχι αρκετά για να επιστρατευτεί το κύριο jacket.

Μένω με το κοντομάνικο λόγω τεμπελιάς και κρυώνω. Θα το βάζω και στο ποδήλατο ενίοτε να κάνει απόσβεση.

Μιας ο τύπος αυτός ρούχου είναι tight fit, προτιμώ από Ελλάδα για δοκιμή, αλλιώς πάμε στο κλασσικό site

https://www.bergfreunde.eu/softshell-vests-gilets/for--men/

@poulinos ριξε καμιά ιδέα :)

με πολυ delay. γιατι δεν παιρνεις ενα windstopper μακρυμανικο μεν αλλα φλιδα τελειως και με φερμουαρ κατω απο μασχαλες?εχω παρει σε millet

10 ώρες πριν, poulinos είπε

με πολυ delay. γιατι δεν παιρνεις ενα windstopper μακρυμανικο μεν αλλα φλιδα τελειως και με φερμουαρ κατω απο μασχαλες?εχω παρει σε millet

Εχω το κυριο goretex παντα μαζί αλλά ακόμη και με τα φερμουάρ στις μασχάλες ειναι πολύ ζεστό για τις συνθήκες που το θέλω (ελαφρά ιδρωμένος, 10-15 οC, ψιχάλα / ελαφρύ αλλά συνεχές αερακι), και βλέπω σαν μονόδρομο το να ειναι αμάνικο. Ακόμη και το πιο ελαφρύ Gore Active shell που έχω ειναι too much για τις συνθήκες.

Ειναι σιγουρα κατι niche, αλλά τοσα ρουχα πήραμε, τι ειναι ένα ακόμη στα 200-300gr + οτι θα εχει χρηση στο τέλος της ημέρας στο καταφύγιο μαζι με το fleece.

Μαλλον θα κάνω επιτόπια δοκιμή σε κανένα κατάστημα στο επόμενο ταξίδι, δεν βρηκα στην έρευνα που έκανα εδώ, οτι βρήκα ήταν υπερβολικά χοντρό ως fabric. Ιδωμεν.

1 hour ago, jakis13 said:

Εχω το κυριο goretex παντα μαζί αλλά ακόμη και με τα φερμουάρ στις μασχάλες ειναι πολύ ζεστό για τις συνθήκες που το θέλω (ελαφρά ιδρωμένος, 10-15 οC, ψιχάλα / ελαφρύ αλλά συνεχές αερακι), και βλέπω σαν μονόδρομο το να ειναι αμάνικο. Ακόμη και το πιο ελαφρύ Gore Active shell που έχω ειναι too much για τις συνθήκες.

Ειναι σιγουρα κατι niche, αλλά τοσα ρουχα πήραμε, τι ειναι ένα ακόμη στα 200-300gr + οτι θα εχει χρηση στο τέλος της ημέρας στο καταφύγιο μαζι με το fleece.

Μαλλον θα κάνω επιτόπια δοκιμή σε κανένα κατάστημα στο επόμενο ταξίδι, δεν βρηκα στην έρευνα που έκανα εδώ, οτι βρήκα ήταν υπερβολικά χοντρό ως fabric. Ιδωμεν.

Οπως το ειπες οτι εχουμε παρει τοσα ρουχα αλλο ενα δεν ειναι κακο.απλα επειδη δεν εχω goretex σε hard shell δεν μπορω να σου πω αν ειναι πιο ζεστο απο το windstopper. σε αμανικο δεν χρησιμοποιω κατι γενικοτερα.δεν μαρεσουν :P. αυτο που μπορει να εκανα θα ηταν απλα να ειμαι με μακρυμανικο αντι για κοντομανικο dryfit.(ηδη το κανω για να μην καιγομαι απο τον ηλιο). μετα ειτε θα παιξω με Fleece ειτε με windstopper αν μιλαμε οτι δεν εχει βροχη ή οτι η βροχη ειναι απλα ψιχαλες.

αυτο ειναι που εχω εγω.

20220404_000613.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.dcshoes.lu/culprit-insulated-hooded-jacket-for-men-ADYJK03125.html

Το βρήκα με 50€. Πιστεύετε ότι αξίζει;  

Η χρήση που κάνω είναι μέσα στην πόλη και η θερμοκρασία τον χειμώνα σπάνια πέφτει κάτω από -3 βαθμούς Κελσίου. 

Επεξ/σία από intruder99

18 hours ago, intruder99 said:

https://www.dcshoes.lu/culprit-insulated-hooded-jacket-for-men-ADYJK03125.html

Το βρήκα με 50€. Πιστεύετε ότι αξίζει;  

Η χρήση που κάνω είναι μέσα στην πόλη και η θερμοκρασία τον χειμώνα σπάνια πέφτει κάτω από -3 βαθμούς Κελσίου. 

για 50 ευρω μια χαρα ειναι.τωρα για τους μειον 3 κατι θα βαλεις απο μεσα που θα το δεις στην πραξη αυτο.απλα ειναι λιγο pufft. αν εισαι αθηνα μπορεις να δεις και σε stock north face πχ

1 ώρα πριν, poulinos είπε

για 50 ευρω μια χαρα ειναι.τωρα για τους μειον 3 κατι θα βαλεις απο μεσα που θα το δεις στην πραξη αυτο.απλα ειναι λιγο pufft. αν εισαι αθηνα μπορεις να δεις και σε stock north face πχ

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το παρήγγειλα σήμερα το μεσημέρι. Είμαι Θεσσαλονίκη, αλλά το αγόρασα από ένα γνωστό outlet κατάστημα του εξωτερικού. Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα κάτι σε Columbia ή The North Face, αλλά δεν βρήκα τίποτα εκεί γύρω στα 50€. Είδα το συγκεκριμένο και μου άρεσε, οπότε είπα να μην το χάσω γιατί είχε μείνει μόνο ένα τελευταίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...