Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, poulinos είπε

το πρωτο ειναι σχεδον σαν  tο  north face trevail.πολυ ωραιο πολυ ελαφρυ πολυ ζεστο παρα οτι δεν γεμιζει το ματι.απλα να ξερεις οτι δεν ειναι αδιαβροχα.μια μικρη βροχη την γλυτωνεις και δεν θα περασει μεσα αλλα οχι να ριξει καταιγιδα

το δευτερο εχουν βαλει λιγο ας το πουμε χαμλοτερη ποιοτητα πουπουλου και ειναι λιγο πιο βαρυ(μικρη διαφορα).δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι το ιδιο ζεστο ή περισσοτερο ζεστο γιατι εχει να κανει και με την ποσοτητα.και τα δυο αξιζουν αλλο τοσο που ειναι και απο την rab.με  το trevail ενα καλοκαιρινο και ενα fleece λιγο πιο χοντρο ειμαι ΑΝΕΤΑ τωρα που μιλαμε σε real feel μειον 6.επισης δεν πιανουν χωρο.συμπιεζονται τρελλα.

Η αληθεια ειναι πως και μενα το πρωτο δεν μου γεμισε το ματι και γιαυτο ρωτησα.Ναι δεν εινα αδιαβροχα το ξερω αλλα εχω και μεμβρανη αν χρειαστει αν και μειωνεται η διαπνοη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

45 λεπτά πριν, poulinos είπε

ολα τα fake sites πλεον κανουν το κλασσικο για να την παταει ο κοσμος.βαζουν columbia greece columbia romania columbia δεν ξερω τι. και πλεον για να μην φαινεται fake δεν βαζουν 80 και 90 τις 100 εκπτωση αλλα μια νορμαλ 30 35

περα απο χαλια μεταφραση. Columbia Glennaker™ Μπουφάν Αγορια Βαθυ Γκρι (CN2189047)

μπουφαν αγορια βαθυ γκρι. google translate. το παιδικο εγινε αγορια

εχουν και παπουτσια νερου

Columbia Bahama™ Vent Loco II PFG Παπούτσια Νερού Ανδρικα Γκρι (JH0438759)

Eγω κοιτάω αν εχουν τρόπο επικοινωνίας και μετά πόση ποσοτητα μπορεις να παραγγείλεις.Αν δεν υπάρχει ουτε τηλέφωνο και μπορεις να βάλεις στο καλάθι 10 απο κάθε μεγεθος χρωμα κλπ κάτι βρωμάει και δεν είναι οι κάλτσες μου.Εν τω μεταξύ αν δεις ακόμα και η διευθυνση τους είναι ύποπτη ,  greeceR .

• Thanks 1

1 hour ago, Ukforthemoment said:

Eγω κοιτάω αν εχουν τρόπο επικοινωνίας και μετά πόση ποσοτητα μπορεις να παραγγείλεις.Αν δεν υπάρχει ουτε τηλέφωνο και μπορεις να βάλεις στο καλάθι 10 απο κάθε μεγεθος χρωμα κλπ κάτι βρωμάει και δεν είναι οι κάλτσες μου.Εν τω μεταξύ αν δεις ακόμα και η διευθυνση τους είναι ύποπτη ,  greeceR .

πραγματι οπως το ειπες.συνηθως και 1000 κομματια να βαλεις στο καλαθι τα δεχεται.συν πολλες φορες εχουν εκπτωση σε προιοντα που δεν παιζει να εχουν εκπτωση παρα μονο αν εχει ξεμεινει ενα κομματι

• 3 εβδομάδες αργότερα...

@poulinos τα  down πως πλενονται?

Τσιμπησα τελικα το alpine της  rab και σε πρωτη δοκιμη ηταν οντως σκυλι, δεν καταλαβαινεις κρυο αν και οπως ειπες δεν σου γεμιζει το ματι.

Καλορίζικο , top επιλογή η Rab.

Οδηγίες απο τον κατασκευαστή εδω:

https://support-eu.rab.equipment/hc/en-us/articles/360000552938-How-do-I-wash-my-down-item-

Αν δεν έχεις στεγνωτήριο, το πουπουλο το απλώνεις σε οριζόντια θέση μέχρι να στεγνώσει και όχι κρεμασμένο για να μην έχεις hotspot και μετακινήσεις. Στεγνώνεις δε, πολύ πολύ καλά !

Δεν έχει πάντως χρειαστεί να πλυνω τα δικά μου ορειβατικά ακόμη, οπότε θα αναμείνουμε τους υπόλοιπους κατόχους.

• Like 1

9 ώρες πριν, jakis13 είπε

Οδηγίες απο τον κατασκευαστή εδω:

https://support-eu.rab.equipment/hc/en-us/articles/360000552938-How-do-I-wash-my-down-item-

Αν δεν έχεις στεγνωτήριο, το πουπουλο το απλώνεις σε οριζόντια θέση μέχρι να στεγνώσει και όχι κρεμασμένο για να μην έχεις hotspot και μετακινήσεις. Στεγνώνεις δε, πολύ πολύ καλά !

Δεν έχει πάντως χρειαστεί να πλυνω τα δικά μου ορειβατικά ακόμη, οπότε θα αναμείνουμε τους υπόλοιπους κατόχους.

Σε ευχαριστω πολυ.

Βασικα δεν ηξερα κυριως τι σαπουνι να βαλω οταν με το καλο χρειαστει, οποτε το λινκ τα λεει ολα.

Στεγνωτηριο δεν εχω οποτε παμε με την κλασσικη μεθοδο που ανεφερες.

9 ώρες πριν, jakis13 είπε

Καλορίζικο στο παιδί, αλλά δεν είναι και τοπ επιλογή η Rab. Τοπ είναι η Norrona, Fjallraven, Haglofs, κτλ από Ευρωπαϊκές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουμε διαφορετική γνώμη αλλά καλύτερα έτσι, γιατι αν συμφωνούσαμε όλοι στα ίδια, θα ειχαν μεινει 2-3 εταιρείες και οι υπόλοιπες θα είχαν κλείσει :)

Ας κάνουμε συζήτηση για καμιά εξόρμηση καλύτερα !

Επεξ/σία από jakis13

1 ώρα πριν, jakis13 είπε

Εχουμε διαφορετική γνώμη αλλά καλύτερα έτσι, γιατι αν συμφωνούσαμε όλοι στα ίδια, θα ειχαν μεινει 2-3 εταιρείες και οι υπόλοιπες θα είχαν κλείσει :)

Ας κάνουμε συζήτηση για καμιά εξόρμηση καλύτερα !

Διαφορετικές γνώμες υπάρχουν, σίγουρα. Όμως είναι κοινή παραδοχή πως η Rab δεν είναι top (καλή είναι, top δεν είναι) ενώ οι άλλες που παρέθεσα είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο μπουφάν The North Face, αλλά πώς θα καταλάβω αν είναι αυθεντικό; Στο internet διάβασα ότι συνήθως φαίνεται από το λογότυπο, αλλά δεν έβγαλα άκρη.

received_518318456228834.jpeg.fb87c88ae6c0f92d2e73961b6f7feb3e.jpeg

Προς το παρόν δεν έχω άλλες φωτογραφίες γιατί ο πωλητής μου το έχει στείλει σε βίντεο, αλλά είναι ολόιδιο με αυτό. 

https://www.ebay.com/itm/274435347193

Επεξ/σία από intruder99

Δυσκολα να το καταλαβεις .

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα με τις "μαρκες". Θεωρω πχ τα πολυ φτηνα mckinley που εχει στα ιντερσπορτ τρομερα value for money με τις προδιαγραφες που εχουν...

16 λεπτά πριν, giwfys είπε

Δυσκολα να το καταλαβεις .

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα με τις "μαρκες". Θεωρω πχ τα πολυ φτηνα mckinley που εχει στα ιντερσπορτ τρομερα value for money με τις προδιαγραφες που εχουν...

Εξαρτάται την μάρκα. Εάν είναι μάρκα που προσφέρει μόνο την στάμπα, τότε αυθεντικό και απομίμηση είναι τα ίδια. Εάν είναι μάρκα που έχει τεχνογνωσία για το πώς να φτιάχνει τα προϊόντα, τότε το αυθεντικό αξίζει τα λεφτά του και έχει μεγάλη διαφορά από μία απομίμηση. 

Συνήθως οι μάρκες που αξίζουν δεν είναι τόσο γνωστές, εικάζω γιατί δεν είναι εύκολο να γίνουν απομιμήσεις τους. Η απομίμηση είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές οδούς διαφήμισης. Όταν για μάρκα δεν μπορείς να κάνεις καλή απομίμηση για να την πουλήσεις, τότε αυτή η μάρκα χάνει διαφήμιση. 

Συμπέρασμα: Εάν για μία μάρκα ακούς αρκετούς κινδύνους απομίμησης, τότε καλύτερα να ψάξεις λίγο παραπάνω και να πάρεις μία άλλη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατα αγορασα απο ενα θριφταδικο ενα μεταχ. shell columbia vertex . Χθες το δοκιμασα στο σκι με ενα  φλις του λιντλ και  2 λεπτα βαμβακερα φουτερ. Κρυο -2 εως 2 και παγωμενος αερας 4 -5 μποφορ  (αισθηση κρυου -7 εως -3) . Ειχα παρει στο σακιδιο ακομα ενα φουτερ σε περιπτωση που χρειαστει. Δεν χρειαστηκε  Δεν ενιωσα τιποτα ενω δεν ιδρωσα και καθολου με πολυ εντονη προσπαθεια. Τo columbia ειναι πολυ αξιοπιστο shell στην πραξη. Δεν ξερω για αδιαβροχοποιηση αλλα αντιανεμικο ειναι σιγουρα. Ετσι και αλλιως στο σκι  δεν χρειαζεται τοσο πολυ .Πιο πολυ μετραει η διαπνοη και η αντιανεμικοτητα. Το χιονι οπου πεφτει εκει μενει , δεν λιωνει στα 2000 μ. Οταν λιωσει εχεις ηδη τελιωσει. Τωρα αν βρεξει χαλαει και το χιονι και φευγεις.

Απο πρακτικοτητα , εχει λιγες τσεπες ενω δεν εχει  φερμουαρ κατω απο τους αγκωνες.

Εχει ομως κουκουλα πρακτικοτατη.

Γενικα συστηνεται ανεπιφυλακτα.

Επεξ/σία από chriskan22

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα το συγκεκριμένο μπουφάν North Face στα 360 euro, ακριβό δεν λέω αλλά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και απ' το πόσο ζεστό είναι και απ' την ποιότητά του. Πάνω σε μηχανάκι δεν καταλαβαίνω τίποτα, και το πραγματικό τεστ το έκανα πριν 10 μέρες που είχα πάει Βερολίνο-Πράγα, όλοι οι φίλοι μου είχαν ξεπαγιάσει και εγώ ήμουν πολύ άνετος δε κρύωνα καθόλου. Είναι και πραγματικά πολύ ωραίο, μου το έχουν πει πάρα πολλοί που την βρήκες αυτή τη μπουφανάρα

https://www.thenorthface.eu/shop/en-gb/tnf-fi/men-jackets-coats-nuptse-himalayanjackets/mens-himalayan-down-jacket-4qyx?variationId=JK3 

Επεξ/σία από The Spirit

39 minutes ago, The Spirit said:

Πάνω σε μηχανάκι δεν καταλαβαίνω τίποτα, και το πραγματικό τεστ το έκανα πριν 10 μέρες που είχα πάει Βερολίνο-Πράγα, όλοι οι φίλοι μου είχαν ξεπαγιάσει και εγώ ήμουν πολύ άνετος δε κρύωνα καθόλου.

Συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση που κυκλοφορείτε με μηχανή και σε ταξίδια με μπουφάν χωρίς καμία προστασία! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...