Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

25 ευρω στο lidl, και 80 ευρω το mckinley! Εχω τετοια του lidl, της crivit, και ειναι αψογα.

Πιο value for money απο τα livergy/crivit της lidl δεν υπαρχουν! Πολυ εντιμες επιλογες.

29€ Πηρα το crivit ενω το mckinley το πηρα 39€ απο 129€.γι αυτο δεν ξερω πιο να κρατησω.lidl μ λες αν καταλαβα,σωστα?

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 14/01/2022 at 20:06, bmitr said:

https://www.excell-sports.com/mckinley-scotty-ii-mens-ski-jacket-p11498
αυτο πηρα σε κοκκινο σημερα.μου φαινεται ιδιο απο ποιοτητα με το φετινο του lidl .απλα το mckinley φαινεται πιο ομορφο λογω χρωματος,πιο μικρο τσεπακι στο μανικι για ski pass σε σχεση με του lidl και δεν εχει αεραγωγους στις μασχαλες οπως του lidl.ποιο απο τα 2 να κρατησω?το ξερω,σας ξενερωνω που ρωταω για τετοια οικονομικα μπουφαν,αλλα οποιος μπορει...ευχαριστω!🙂

και τα δυο.αλλιως δοκιμη και οποιο σου καθεται πιο καλα.τα φερμουαρ κατω απο χερια ειναι ενα συν αλλα απο μονο του δεν λεει κατι.γιατι να μην κρατησεις και τα δυο;

Δημοσ.
4 hours ago, poulinos said:

και τα δυο.αλλιως δοκιμη και οποιο σου καθεται πιο καλα.τα φερμουαρ κατω απο χερια ειναι ενα συν αλλα απο μονο του δεν λεει κατι.γιατι να μην κρατησεις και τα δυο;

Γιατι εχω παααρα μπουφαν πραγματικα.μονο κ μονο γι αυτο🙂

Δημοσ.
21 hours ago, bmitr said:

29€ Πηρα το crivit ενω το mckinley το πηρα 39€ απο 129€.γι αυτο δεν ξερω πιο να κρατησω.lidl μ λες αν καταλαβα,σωστα?

Ναι, livergy και crivit ειναι οι αντρικες μαρκες για ρουχα που φερνει το Lidl.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Columbia Ανδρικό Μπουφάν Point Park™ Insulated Jacket το συγκεκριμένο μπουφάν τι αδιαβροχοποίση έχει?Δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό,το θέλω για ski-snowboard(αρχάριος).

Δημοσ.
23 minutes ago, nikolas_kriti said:

Καλησπέρα παιδιά! Columbia Ανδρικό Μπουφάν Point Park™ Insulated Jacket το συγκεκριμένο μπουφάν τι αδιαβροχοποίση έχει?Δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό,το θέλω για ski-snowboard(αρχάριος).

μια χαρα κανει.ειναι waterproof(σε λογικο σημειο) αλλωστε σε ski snowboard θα εισαι οχι σε full βροχη;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

μια χαρα κανει.ειναι waterproof(σε λογικο σημειο) αλλωστε σε ski snowboard θα εισαι οχι σε full βροχη;)

Ωραία μια εναλλακτική που έχω βρει οικονομική είναι ένα της McKinley με 10.000 αδιαβροχοποιηση !!! Και είμαι σε δίλημμα !

Δημοσ.
1 hour ago, nikolas_kriti said:

Ωραία μια εναλλακτική που έχω βρει οικονομική είναι ένα της McKinley με 10.000 αδιαβροχοποιηση !!! Και είμαι σε δίλημμα !

Θα προτιμουσα το πιο οικονομικο McKinley.

Τα columbia ειναι πολυ ακριβα γι αυτο που προσφερουν

Δημοσ.
1 hour ago, Menelaos83 said:

το πρωτο ειναι σχεδον σαν  tο  north face trevail.πολυ ωραιο πολυ ελαφρυ πολυ ζεστο παρα οτι δεν γεμιζει το ματι.απλα να ξερεις οτι δεν ειναι αδιαβροχα.μια μικρη βροχη την γλυτωνεις και δεν θα περασει μεσα αλλα οχι να ριξει καταιγιδα

το δευτερο εχουν βαλει λιγο ας το πουμε χαμλοτερη ποιοτητα πουπουλου και ειναι λιγο πιο βαρυ(μικρη διαφορα).δεν σημαινει ομως οτι δεν ειναι το ιδιο ζεστο ή περισσοτερο ζεστο γιατι εχει να κανει και με την ποσοτητα.και τα δυο αξιζουν αλλο τοσο που ειναι και απο την rab.με  το trevail ενα καλοκαιρινο και ενα fleece λιγο πιο χοντρο ειμαι ΑΝΕΤΑ τωρα που μιλαμε σε real feel μειον 6.επισης δεν πιανουν χωρο.συμπιεζονται τρελλα.

Δημοσ.
35 minutes ago, hermesland said:

Υπάρχει κάποια άποψη αν είναι έμπιστο αυτό το site

https://www.columbia-greecer.com/

ολα τα fake sites πλεον κανουν το κλασσικο για να την παταει ο κοσμος.βαζουν columbia greece columbia romania columbia δεν ξερω τι. και πλεον για να μην φαινεται fake δεν βαζουν 80 και 90 τις 100 εκπτωση αλλα μια νορμαλ 30 35

περα απο χαλια μεταφραση. Columbia Glennaker™ Μπουφάν Αγορια Βαθυ Γκρι (CN2189047)

μπουφαν αγορια βαθυ γκρι. google translate. το παιδικο εγινε αγορια

εχουν και παπουτσια νερου

Columbia Bahama™ Vent Loco II PFG Παπούτσια Νερού Ανδρικα Γκρι (JH0438759)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...