Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, bmitr είπε

Το πηρα αλλα ελεγα αν ειναι καλυτερο το mckinley,να το επιστρεψω.πηρα εσωθερμικα και ειναι απιστευτα.εχω adidas και ειναι παρομοια στην αποδοση.απλα,μολις εδωσα παραγγελια και για το mckinleyστα intersport.θα δω αν προλαβαινω να ακυρωσω

για 5 φορές το χρόνο αν είσαι και αρχάριος μην χαλας πολλά.....ισοθερμικα και καλές  κάλτσες...κοιτά και τα φλεεσακια έχουν κάποια καλά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, poulinos είπε

Μετα απο πολλα χρονια μπορει να γινει.βεβαια του το επαθε πολυ γρηγορα.

Δε με ενόχλησε τόσο που το έπαθε, ΟΚ, τυχαίνουν αυτά.  Με ενόχλησε που το πήγα στην επίσημη αντιπροσωπία (από όπου το είχα αγοράσει κι όλας) και αντί να αναλάβουν να τον στείλουν για έλεγχο-διόρθωση ή/και αντικατάσταση ακόμα, μου πρότειναν να το δώσουμε σε έναν τοπικό ράφτη.  Λες και ο ράφτης μπορεί να αποκαταστήσει τις εργοστασιακές θερμοκολητικές ραφές. 

Τέλος πάντων μετά από αυτό τέρμα η columbia για μένα καθώς είχα και άλλα θέματα με μποτάκια titanium και μη στο παρελθόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το έχουμε κάνει hijack όλοι αυτό το νήμα, ας ρωτήσω και γω μιας και πλησιάζουν οι εκπτώσεις.

Ψάχνω για softshell γιλέκο για summer alpine, όταν βάζει αεράκι ή ρίχνει, αλλά όχι αρκετά για να επιστρατευτεί το κύριο jacket.

Μένω με το κοντομάνικο λόγω τεμπελιάς και κρυώνω. Θα το βάζω και στο ποδήλατο ενίοτε να κάνει απόσβεση.

Μιας ο τύπος αυτός ρούχου είναι tight fit, προτιμώ από Ελλάδα για δοκιμή, αλλιώς πάμε στο κλασσικό site

https://www.bergfreunde.eu/softshell-vests-gilets/for--men/

@poulinos ριξε καμιά ιδέα :)

Επεξ/σία από jakis13

Κάποια άποψη για το North Face Quest; Γενικά ψάχνω εκεί στα 150 ίσως και μερικές υπερβάσεις για κάτι καλό που να κρατήσει. Ευχαριστώ.

https://www.cosmossport.gr/el/224147-the-north-face-m-quest-triclimate-j.html

47 minutes ago, VonLoutsos said:

Κάποια άποψη για το North Face Quest; Γενικά ψάχνω εκεί στα 150 ίσως και μερικές υπερβάσεις για κάτι καλό που να κρατήσει. Ευχαριστώ.

https://www.cosmossport.gr/el/224147-the-north-face-m-quest-triclimate-j.html

για 3 σε 1 φυσιολογικη η τιμη του.αντεχουν ειδικα το fleece

Φανταζομαι οτι η north face μπορει να εχει και γκαμα με 1000 αντρικα μπουφαν, απο τα οποια ουτε ενα δεν θα υπαρχει που να μην εχει το λογοτυπο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, mindreader είπε

Φανταζομαι οτι η north face μπορει να εχει και γκαμα με 1000 αντρικα μπουφαν, απο τα οποια ουτε ενα δεν θα υπαρχει που να μην εχει το λογοτυπο.

Είναι σαν να λες πως η Τογιότα μπορεί να έχει και γκάμα με 100 μοντέλα/εκδόσεις ΙΧ, από τα οποία ούτε ένα δεν θα υπάρχει που να μην έχει το λογότυπο στο παρμπρίζ.

...φυσικά και θα έχουν τα μπουφάν το λογότυπο της εταιρίας. Γιατί να μην το έχουν;

Επεξ/σία από Dante80

1 hour ago, mindreader said:

σωστα .στην καλυτερη περιπτωση θα γραφει tnf. και προσωπικα καλα κανει γιατι στις απομιμησεις το north face ειναι γραμμενο ,ραμμενο χαλια πολλες φορες.

ειναι σαν να λες apple    να μην εχει σημα  apple.απλα ποτε.καμια σοβαρη εταιρεια τονιζω το σοβαρη δεν το αφηνει κενο

9 ώρες πριν, poulinos είπε

σωστα .στην καλυτερη περιπτωση θα γραφει tnf. και προσωπικα καλα κανει γιατι στις απομιμησεις το north face ειναι γραμμενο ,ραμμενο χαλια πολλες φορες.

ειναι σαν να λες apple    να μην εχει σημα  apple.απλα ποτε.καμια σοβαρη εταιρεια τονιζω το σοβαρη δεν το αφηνει κενο

Εχω sisley μπουφαν. Δεν το γραφει πουθενα, παρα μονο εντος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, poulinos είπε

Ενταξει, δεν ειναι τωρα λογος αυτος να κυκλοφορεις σαν διαφημιστικη πινακιδα. Η north face διαφοροποιειται αρκετα απο πολλες (και ανωτερες) μαρκες outdoor επειδη τα ρουχα της πρεπει ΠΑΝΤΑ να φαινονται απο μακρια. Για εμενα αυτο εχει λειτουργησει αποτρεπτικα και ας μου αρεσαν καποια μπουφαν της. 

Υ.Γ. Εχω marmot 3 layers goretex, το οποιο δεν φαινεται καν τι μαρκα είναι αν δεν ψαξεις ενα μικρο λογοτυπο που εχει στο ιδιο χρωμα με το υπολοιπο μπουφαν.

Επεξ/σία από dazed
  • Like 1

1 hour ago, dazed said:

Ενταξει, δεν ειναι τωρα λογος αυτος να κυκλοφορεις σαν διαφημιστικη πινακιδα. Η north face διαφοροποιειται αρκετα απο πολλες (και ανωτερες) μαρκες outdoor επειδη τα ρουχα της πρεπει ΠΑΝΤΑ να φαινονται απο μακρια. Για εμενα αυτο εχει λειτουργησει αποτρεπτικα και ας μου αρεσαν καποια μπουφαν της. 

Υ.Γ. Εχω marmot 3 layers goretex, το οποιο δεν φαινεται καν τι μαρκα είναι αν δεν ψαξεις ενα μικρο λογοτυπο που εχει στο ιδιο χρωμα με το υπολοιπο μπουφαν.

δεν ειναι σε ολα η north face ετσι.εχω ρουχα αρκετα North face.se kapoia υπαρχει μικρο λογοτυπο αλλα εχω και fleece που ολη η πλατη ειναι το λογοτυπο.για σενα πχ ειναι αποτρεπτικο για καποιον αλλον ειναι το αναποδο. και σε ayto που εχω

https://www.hhv.de/shop/en/item/the-north-face-plasma-thermal-jacket-tnf-black-245806

δεν το θεωρω μεγαλο το λογοτυπο. σιγουρα καποιες εταιρειες ειναι πιο διακριτικες.προσωπικα δεν εχω θεμα με το λογοτυπο.τι δουλεια του θελω να κανει και βεβαια αν εχει και καποια εκπτωση καλοδεχουμενο. ουτε εχω κολλημα με την north face.εχω απο διαφορες εταιρειες.

north face,marmot,mammut,polo,salewa,elbrus, κτλ.

7 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν ειναι σε ολα η north face ετσι.εχω ρουχα αρκετα North face.se kapoia υπαρχει μικρο λογοτυπο αλλα εχω και fleece που ολη η πλατη ειναι το λογοτυπο.για σενα πχ ειναι αποτρεπτικο για καποιον αλλον ειναι το αναποδο. και σε ayto που εχω

https://www.hhv.de/shop/en/item/the-north-face-plasma-thermal-jacket-tnf-black-245806

δεν το θεωρω μεγαλο το λογοτυπο. σιγουρα καποιες εταιρειες ειναι πιο διακριτικες.προσωπικα δεν εχω θεμα με το λογοτυπο.τι δουλεια του θελω να κανει και βεβαια αν εχει και καποια εκπτωση καλοδεχουμενο. ουτε εχω κολλημα με την north face.εχω απο διαφορες εταιρειες.

north face,marmot,mammut,polo,salewa,elbrus, κτλ.

Ειναι οπως τα λες. Καποιες εταιρείες ειναι πιο διακριτικες, και καποιες ειναι πιο "north face" 👀

Προφανως και απευθύνονται σε διαφορετικο κοινο, απλα μου βγαζει κατι 'καγκουρικο' σαν αισθηση η συγκεκριμενη εταιρεία. Το μπουφαν σου π.χ. μου αρεσει αλλα ειναι απο τα πιο διακριτικα της. Καταλαβαινω οτι βγαινω πολυ προκατειλημμένος με τη north face, αλλα δεν εχω προβλημα στην πραγματικοτητα, απλα ειναι κριμα να πρεπει να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι για να φορεσεις τα ρουχα της, θα φορας μια μαρκα που 'φωναζει'. 

Κατα τα αλλα, αν ειχα τα δεκαπλάσια λεφτα απο οτι εχω θα αγοραζα Arc'teryx, Patagonia, Fjallraven, Mammut, Norrona κλπ ενω τωρα βολευομαι με jack wolfskin, marmot, columbia κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2022 στις 5:47 ΜΜ, kostasbm είπε

για 5 φορές το χρόνο αν είσαι και αρχάριος μην χαλας πολλά.....ισοθερμικα και καλές  κάλτσες...κοιτά και τα φλεεσακια έχουν κάποια καλά

https://www.excell-sports.com/mckinley-scotty-ii-mens-ski-jacket-p11498
αυτο πηρα σε κοκκινο σημερα.μου φαινεται ιδιο απο ποιοτητα με το φετινο του lidl .απλα το mckinley φαινεται πιο ομορφο λογω χρωματος,πιο μικρο τσεπακι στο μανικι για ski pass σε σχεση με του lidl και δεν εχει αεραγωγους στις μασχαλες οπως του lidl.ποιο απο τα 2 να κρατησω?το ξερω,σας ξενερωνω που ρωταω για τετοια οικονομικα μπουφαν,αλλα οποιος μπορει...ευχαριστω!🙂

Επεξ/σία από bmitr
  • Like 1

Παιδιά καλησπερα!!

Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή μπουφαν και παντελόνι για σκι!!!

Μπατζετ γυρω στα 300 όλα μαζί!!!

21 ώρες πριν, bmitr είπε

https://www.excell-sports.com/mckinley-scotty-ii-mens-ski-jacket-p11498
αυτο πηρα σε κοκκινο σημερα.μου φαινεται ιδιο απο ποιοτητα με το φετινο του lidl .απλα το mckinley φαινεται πιο ομορφο λογω χρωματος,πιο μικρο τσεπακι στο μανικι για ski pass σε σχεση με του lidl και δεν εχει αεραγωγους στις μασχαλες οπως του lidl.πιο απο τα 2 να κρατησω?το ξερω,σας ξενερωνω που ρωταω για τετοια οικονομικα μπουφαν,αλλα οποιος μπορει...ευχαριστω!🙂

25 ευρω στο lidl, και 80 ευρω το mckinley! Εχω τετοια του lidl, της crivit, και ειναι αψογα.

Πιο value for money απο τα livergy/crivit της lidl δεν υπαρχουν! Πολυ εντιμες επιλογες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...