Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 hours ago, idefixius said:

Ναι το ξέρω.  Και για 164 € που μου κόστισε με τα μεταφορικά (με τη χρήση κουπονιού) μια χαρά μου κάνει.  

Μένει να τη δούμε και να τη δοκιμάσουμε στα κρύα :)  

Μια χαρα πιστευω θα εισαι και η τιμη μια χαρα.

47 minutes ago, 1comment said:

Αυτό το μπουφάν είναι η απόλυτη τάση για φέτος. Δυστυχώς έχει μείνει σε πολύ μεγάλα νούμερα. Υπάρχουν βέβαια και οι εναλλακτικές 1, 2, 3 με διαφορά εκατοντάδων ευρώ. Ελπίζω να κρατηθώ μέχρι το τέλος του χειμώνα. 😅

σκουπιδοσακουλα

44 minutes ago, Dante80 said:

Μιλάμε για μόδα τώρα; Γιατί ειδάλλως, γιατί να πάρεις μπουφάν που γυαλίζει(!?), σαν σακούλα σκουπιδιών είναι βρε παιδιά..

Θα συμφωνησω.το εχω δει εξω και ειναι απαισιο. βεβαια πολλοι το φορανε λογω μοδας που ποτε δεν το καταλαβα αλλα οκ

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, Dante80 είπε

Μιλάμε για μόδα τώρα; Γιατί ειδάλλως, γιατί να πάρεις μπουφάν που γυαλίζει(!?), σαν σακούλα σκουπιδιών είναι βρε παιδιά..

Ακριβώς έτσι τα χαρακτηρίζω από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν κι εγώ όταν τα βλέπω, σακούλες σκουπιδιών. Τα θεωρώ τουλάχιστον γελοία, βέβαια αν αρέσουν πραγματικά σε κάποιον δε μου πέφτει λόγος.

Πως αρεσουν κατι μπουφαν, που οταν τα φορας μοιαζεις με το ανθρωπακι της michelen, δεν μπορω να καταλαβω...

χαθηκε η αισθητικη, χαθηκε το γουστο....

Ολα σεβαστα βεβαια, αλλα ισως ειναι κι αυτος ενας απο τους λογους που βλεπουμε και τοση ασχημια γυρω μας, αισθητικα μιλωντας.

6 hours ago, phanispal said:

Ακριβώς έτσι τα χαρακτηρίζω από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν κι εγώ όταν τα βλέπω, σακούλες σκουπιδιών. Τα θεωρώ τουλάχιστον γελοία, βέβαια αν αρέσουν πραγματικά σε κάποιον δε μου πέφτει λόγος.

αυτο το γυαλιστερο απορω ποιος το σκεφτηκε.θα μου πεις ολα τα παραξενα και πολλες φορες και μη ομορφα ειναι στην μοδα.αφου στο τελος απορω αν ο κοσμος τα παιρνει επειδη τα θεωρει ωραια ή επειδη εινα στην μοδα και καταληγω στο δευτερο.

3 hours ago, mindreader said:

Πως αρεσουν κατι μπουφαν, που οταν τα φορας μοιαζεις με το ανθρωπακι της michelen, δεν μπορω να καταλαβω...

χαθηκε η αισθητικη, χαθηκε το γουστο....

Ολα σεβαστα βεβαια, αλλα ισως ειναι κι αυτος ενας απο τους λογους που βλεπουμε και τοση ασχημια γυρω μας, αισθητικα μιλωντας.

το παραξενο δεν ειναι οτι ειναι fluffy,puffy μονο αλλα οτι ειναι και γυαλιστερο.

• Like 2

Στις 18/12/2021 στις 1:44 ΜΜ, idefixius είπε

Δεν το χαλάς, μην ανησυχείς :)

Επί της ουσίας εξαρτάται:  αν αγοράσεις ένα μπουφάν των πχ. €500 και το κρατήσεις 10 χρόνια, το ευχαριστηθείς και γουστάρεις τρελά (όχι να το έχεις στη ντουλάπα σου), βγαίνει σου κοστίζει ουσιαστικά ένα πενηντάρικο το χρόνο.

Αν τώρα δώσεις πχ. €200 ευρώ και σε 2 χρόνια θέλεις γιατί κόπηκε/φθάρηκε/δε σου κάνει τη δουλειά, βγαίνει πιο ακριβό και στην ουσία δε θα έχεις μπουφάν.

Το columbia titianium που έχω τώρα το πλήρωσα προ-3ετίας €350 και σε 2 χρόνια ξεκόλλησαν όλες οι θερμοκολλητικές ραφές.  Οπότε μάπα ο καφές.  Και πάλι ξανά στο ψάξιμο γιατί όταν βγαίνω στον αέρα το μπουφάν μπάζει από παντού.  

spacer.png

spacer.png spacer.png

spacer.png  spacer.png

Οπότε όλα σχετικά είναι νομίζω, γιαυτό και ρωτάω εάν αξίζει το παραπάνω με την έννοια να αντέχει και στο χρόνο φυσικά

πως το παθε αυτο ? το πλυνες με μαλλακτικο?

Ηθελα να παρω το patagonia better sweater jacket αλλα μου φάνηκε ακριβό. Κάτι αντίστοιχο με αυτό, σε slim fit και μέγιστο τα 60 ευρώ μήπως υπάρχει? Με ενδιαφέρει να είναι κάπως χοντρό και όχι λεπτό σαν τα fleece των σουπερμάρκετ...

39 λεπτά πριν, chemkyr είπε

Ηθελα να παρω το patagonia better sweater jacket αλλα μου φάνηκε ακριβό. Κάτι αντίστοιχο με αυτό, σε slim fit και μέγιστο τα 60 ευρώ μήπως υπάρχει? Με ενδιαφέρει να είναι κάπως χοντρό και όχι λεπτό σαν τα fleece των σουπερμάρκετ...

Σε αυτό το στυλ (τσέπη στήθος και πλαϊνές) δοκίμασε το Columbia Cascade Ridge II, είναι σαν ενισχυμένη ζακέτα. Το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου, πολύ ευχαριστημένος.

On 06/01/2022 at 11:21, Dangor said:

πως το παθε αυτο ? το πλυνες με μαλλακτικο?

Μετα απο πολλα χρονια μπορει να γινει.βεβαια του το επαθε πολυ γρηγορα.

• Like 2

Καλησπερα!για σκι μονο ,το crevit του lidl ή καποιο mckinley ?η χρηση οπως ειπα μονο για σκι 4-5 φορες το χρονο κ αν κατσει.τη γνωμη σας.δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα

6 λεπτά πριν, bmitr είπε

Καλησπερα!για σκι μονο ,το crevit του lidl ή καποιο mckinley ?η χρηση οπως ειπα μονο για σκι 4-5 φορες το χρονο κ αν κατσει.τη γνωμη σας.δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα

lidl

αν έχει και ισοθερμικα πάρε μια χαρά θα βολευτείς

On 06/01/2022 at 11:58, chemkyr said:

ειχα παρει φτηνα fleece από την POLO μάρκα polo.Και χοντρα και λεπτα.τα εχω 22 με 23 χρονια. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, kostasbm είπε

lidl

αν έχει και ισοθερμικα πάρε μια χαρά θα βολευτείς

Το πηρα αλλα ελεγα αν ειναι καλυτερο το mckinley,να το επιστρεψω.πηρα εσωθερμικα και ειναι απιστευτα.εχω adidas και ειναι παρομοια στην αποδοση.απλα,μολις εδωσα παραγγελια και για το mckinleyστα intersport.θα δω αν προλαβαινω να ακυρωσω

56 minutes ago, bmitr said:

both are value for money

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...