Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξερεις κανεις αυτο το site απ'οσους ειναι Αθηνα?

https://www.decathlon.com.gr/el/επικοινωνήσετε-μαζί-μας#all_store

Εχει φυσικα καταστηματα μιας και αρχικα νομιζα ειναι fake.

Δεν το εψαξα ολο το site αλλα ψαχνοντας γενικοτερα για down επεσα πανω σ'ενα down 800αρι με 55,00 ευρω.

https://www.decathlon.com.gr/el/down-jackets-padded-jackets/167571-1360-forclaz-trek-100-compact-down-hiking-jacket-men-s.html

Ειναι γνησια αυτα?

Μπορει ν'απαντησει κανει υπευθυνα η να το ψαξει αν μπορει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 18/12/2021 at 19:41, HERTHAN said:

Δεν το εψαξα ολο το site αλλα ψαχνοντας γενικοτερα για down επεσα πανω σ'ενα down 800αρι με 55,00 ευρω.

https://www.decathlon.com.gr/el/down-jackets-padded-jackets/167571-1360-forclaz-trek-100-compact-down-hiking-jacket-men-s.html

Ειναι γνησια αυτα?

ειναι πραγματικα καταστηματα και ηρθαν και ελλαδα.ενα στο mc arthur ενα στην εθνικη οδο και ενα στην κορινθο.ειναι γνωστα εδω και πολλα χρονια στο εξωτερικο για τις τιμες τους.φερνουν forclaz και quechua παρα πολυ.ναι ειναι γνησια.ειναι φαση crivit απο Lidl αλλα λιγο Better. εχω παρει διαφορα πραγματακια απο εκει.απο energy bars μεχρι dryfit μπλουζακια με 4-5 ευρω το καθενα.δεν μπορω να πω οτι θα το συγκρινα με ενα dryfit πχ της Marmot αλλα για νορμαλ χρηση ειναι πολυ value for money.

On 18/12/2021 at 16:41, HERTHAN said:

@poulinosΤο Marmot Minimalist(gore-tex) ειναι καλυτερο απο Precip?

Το συγκεκριμενο(minimalist) φοριεται πανω απο down και fleece?

εννοειται ειναι καλυτερο αλλα και πιο ακριβο.αναλογω τις συνθηκες το φορας ειτε πανω απο Fleece ειτε πανω απο down κτλ.ειναι σαν top layer για να το πω καλυτερα.

ειναι μεμβρανη οπως το Precip αλλα goretex οποτε και διπλη τιμη

On 18/12/2021 at 16:03, Dante80 said:

Αθήνα. Που να πήγαινα να ρίξω μια ματιά σε down?

factory outlet αεροδρομιο και πειραιως.mc arthur glenn(εκπτωτικο χωριο)

On 18/12/2021 at 16:09, DrKo said:

Δεν διαφωνώ για τα generic, αλλά εγώ αναφερόμουν σε ορειβατικά επίσης. Ό,τι έχει προταθεί εδώ μέσα απέχει από το «μπουφανάρα για γερά γούστα».

Υπάρχουν μάρκες που πληρώνεις παραπάνω από 500 και δεν είναι μόνο «μάρκα». Το ότι δεν είναι γνωστές στην Ελλάδα ή, κάποιες από αυτές, δεν έρχονται καν Ελλάδα ή νότια Ευρώπη, είναι άλλο θέμα. 

καλα ναι υπαρχουν και Canada goose κτλ. ολα εχουν να κανουν τι θελει ο καθενας (τι αναγκες εχει) οπως και καποιες μαρκες ειναι πιο ακριβες απο αλλες,πχ arcteryx,rab,millet.

• Like 1

31 λεπτά πριν, poulinos είπε

ειναι πραγματικα καταστηματα και ηρθαν και ελλαδα.ενα στο mc arthur ενα στην εθνικη οδο και ενα στην κορινθο.ειναι γνωστα εδω και πολλα χρονια στο εξωτερικο για τις τιμες τους.φερνουν forclaz και quechua παρα πολυ.ναι ειναι γνησια.ειναι φαση crivit απο Lidl αλλα λιγο Better. εχω παρει διαφορα πραγματακια απο εκει.απο energy bars μεχρι dryfit μπλουζακια με 4-5 ευρω το καθενα.δεν μπορω να πω οτι θα το συγκρινα με ενα dryfit πχ της Marmot αλλα για νορμαλ χρηση ειναι πολυ value for money.

Κανενα forclaz εχεις παρει η εχεις δοκιμασει για να μου πεις νουμερο μιας και φορας κι εσυ Μedium στα Columbia?

Θα το ψαξω λιγο καλυτερα να δω και τι αλλα εχει και ισως τσιμπησω το down το 800αρι.Ειναι 800αρι ρε φιλε η ειναι το θα το βαφτησαν λες?

34 λεπτά πριν, poulinos είπε

εννοειται ειναι καλυτερο αλλα και πιο ακριβο.αναλογω τις συνθηκες το φορας ειτε πανω απο Fleece ειτε πανω απο down κτλ.ειναι σαν top layer για να το πω καλυτερα.

ειναι μεμβρανη οπως το Precip αλλα goretex οποτε και διπλη τιμη

Το βρισκω στο εξωτερικο 128 ευρω αλλα δεν ξερω αν θα το παρω.Θα το εχω υποψιν ομως γιατι μου αρεσε πολυ κι ελεγ να το συνδυασω με κανενα down.Κι αν κρυωνω θα τα πασαρω στον brooooo!!!

1 hour ago, HERTHAN said:

Κανενα forclaz εχεις παρει η εχεις δοκιμασει για να μου πεις νουμερο μιας και φορας κι εσυ Μedium στα Columbia?

Θα το ψαξω λιγο καλυτερα να δω και τι αλλα εχει και ισως τσιμπησω το down το 800αρι.Ειναι 800αρι ρε φιλε η ειναι το θα το βαφτησαν λες?

Το βρισκω στο εξωτερικο 128 ευρω αλλα δεν ξερω αν θα το παρω.Θα το εχω υποψιν ομως γιατι μου αρεσε πολυ κι ελεγ να το συνδυασω με κανενα down.Κι αν κρυωνω θα τα πασαρω στον brooooo!!!

forclaz οχι δεν εχω.σε quechua ειμαι medium σε dryfit αν και το Large μου καθεται μια χαρα επισης.ειναι λιγοτερο κολλητο το large. δεν νομιζω οτι δεν ειναι 800αρι και οτι το βαφτισαν. το goretex θα σε βοηθησει αμα βρεχει.το trevail που εχω σε αερα δεν εχει θεμα.δεν μπαζει δηλαδη .ειναι λες και ειναι μεμβρανη.σε ψιλοβροχο ειναι οκ.μετα το ψιλοβροχο ομως αν πας σε πιο δυνατη βροχη το down θα εχει θεμα.

χτες παρασκευη ημουν με καλοκαιρινο και ενα λεπτο fleece και ημουν στο κρυωνω και δεν κρυωνω. φορεσα το down jacket και οταν εφτασα στον προορισμο μου που ειχα και λιγο περπατημα η πλατη μου ειχε ιδρωσει λιγο(δεν ιδρωνω ευκολα). δηλαδη κανονικα για να ειμαι καλα επρεπε να το βγαλω το fleece. δηλαδη δεν το πιστευεις οτι ειναι τοσο ζεστο.

goretex εχω παρει μονο σε παπουτσια.σε ρουχα οσο θυμαμαι δεν εχω κατι γιατι δεν βρισκω νοημα να σκασω τοσα λεφτα παροτι κανω και βουνα. με την Precip ειμαι μια χαρα ως τωρα.σε πιο ψηλα υψομετρα δεν εχει καν νοημα η precip σαν αδιαβροχο διοτι οι θερμοκρασιες ειναι ηδη κατω απο το μηδεν οποτε εκει την χρησιμοποιω σαν αντιανεμικη

Πωωωω, σας έχω πρήξει, το ξέρω, αλλά δε μπορώ να αποφασίσω  😖🤬

- Schoeffel Down Parka Kiew, προσφορά της ημέρας στο exxpozed.eu από €500 ---> €450 +κουπονάκι 5% --->  €427,5 τελική τιμή.  Πουπουλένια παρκά με 600ρα μόνωση, χωρίς όμως να δίνει πληροφορίες για το βάρος της μόνωσης.  Αδιαβροχοποίηση στα 20.000 mm και με γούνινη κουκούλα (που δίνει extra ζέστη δημιουργώντας ένα μικροκλίμα γύρω από το πρόσωπο)  

spacer.png

https://www.exxpozed.eu/schoffel-m-down-parka-kiew#!?variant=1448705

- Haglofs Morkret GTX Down Parka στα ίδια χρήματα.  Πουπουλένια και αυτή με 700ρα μόνωση και Goretex αδιαβροχοποίηση, χωρίς γούνα στην κουκούλα όμως

spacer.pnghttps://www.exxpozed.eu/herren-maentel-haglofs-m-morkret-gtx-down-parka-true-black-21b#!?variant=1697359

Και συγκριτικό bergfreunde με Didriksons και Pagagonia μαζί :)

https://www.bergfreunde.eu/my-product-comparison/?loggedout=true

Να σας πω την αλήθεια αν η Schoeffel ήταν 700ρα θα την είχα ήδη παραγγείλει.  To 600ρι με 'χαλάει' στο μυαλό, χαχαχα!  Βέβαια μπορεί να είναι πολύ ζεστή και κακώς κολλάω, πραγματικά όμως έχω μπερδευτεί  

2 ώρες πριν, poulinos είπε

forclaz οχι δεν εχω.σε quechua ειμαι medium σε dryfit αν και το Large μου καθεται μια χαρα επισης.ειναι λιγοτερο κολλητο το large. δεν νομιζω οτι δεν ειναι 800αρι και οτι το βαφτισαν. το goretex θα σε βοηθησει αμα βρεχει.το trevail που εχω σε αερα δεν εχει θεμα.δεν μπαζει δηλαδη .ειναι λες και ειναι μεμβρανη.σε ψιλοβροχο ειναι οκ.μετα το ψιλοβροχο ομως αν πας σε πιο δυνατη βροχη το down θα εχει θεμα.

Ψαχνοντας λιγο για το Forclaz trek100 βρηκα τυχαια απο μια συζητηση στο Reddit ενα αρχειο που εχει ολα τα down της αγορας(μαλλον) με τις μετρησεις τους.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ceVWWwGTdc1KcTkIQFWscILPtA2pbgpq0UQQIq1D6gE/edit#gid=0

Εδω το βρηκα για οποιον θελει να το ψαξει περισσοτερο στην συζητηση προς τα κατω.

https://www.reddit.com/r/Ultralight/comments/l5fogu/initial_impressions_the_decathlon_forclaz_trek/

Τσεκαρε το μια poulino μιας κι εσυ θα καταλαβει περισσοτερα λογικα.

Σε οτι αφορα το Forclaz trek100 ειναι πολυ VFM.Ισως το αγορασω για 55 ευρω αλλα θα πρεπει να ξερω το νουμερο πρωτα.poulinos δοκιμασε το για μενα.:P

Κατι αλλο δεν βρηκα να σου πω την αληθεια εκτος απο ενα softsell οπως το παρακατω αλλα προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι πιο επωνυμο(Columbia?).

https://www.decathlon.com.gr/el/-fleeces-soft-shells/302797-51261-tribord-yacht-racing-softshell-men-s.html#/demodelsize-200xl/demodelcolor-8560938?queryID=0db61368763de2e8c2338f7a14831f0a&objectID=2903604

Kατι αλλο δεν βρηκα αν και οι τιμες τους ειναι πολυ καλες.

poulinos δεν νομιζω να ειναι τιποτα Lidl(ποιοτητα):ph34r: και το παρω για μια χρηση αν το προχωρησω.Ε?

1 ώρα πριν, idefixius είπε

Αφου το εχεις σαν επιλογη και σου αρεσε παρε το Didriksons που ειναι στην μιση τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα.

Δες και το McMurdo απο North Face.Αν σου αρεσει φυσικα και ειναι το στυλ που ψαχνεις.

• Thanks 1

Γειά σας παίδες, μιας και βλέπω ότι είστε γνώστες, αν μπορείτε με βοηθάτε! 

Ψάχνω κάτι που να είναι versatile:

- Ειμαι αρνητής ομπρελας 😂 οπότε σίγουρα αδιάβροχο + αντιανεμικό + διαπνέον (άρα μάλλον goretex)

- Να μην είναι γκουμουτσα/χοντροκομμενο 

- Να εχει πολύ καλή προστασία στον αυχένα (εχω κουσούρι και μου τα σκαει εκει κάθε χειμώνα)

- Θερμοκρασίες συνήθως το χειμώνα στους 5-12 βαθμούς με υγρασία και ανέμους, αλλά θέλω και να μη με προδώσει αν πέσω σε μείον.

Το 3 σε 1 της Patagonia καλύπτει αρκετά από τα παραπάνω, αλλά δεν έχει επένδυση στην κουκούλα αν θυμάμαι καλά.. Υπάρχει κάτι παρεμφερές σε Patagonia, έχετε άποψη; (είμαι και λίγο biased υπέρ της Patagonia σαν εταιρία, οπότε μπορεί να είστε πιο αντικειμενικοί).

Είχα δει και το camosun, το οποίο μου άρεσε μεν από πλευράς στυλ, με χάλασε λίγο όμως σε οτι αφορά τσέπες και κυρίως το πολύ "τραγανο" υφασμα..

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

6 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Ειναι γνησια αυτα?

Καλησπέρα η ποιότητα τους είναι καταπληκτική σε σχέση με την τιμή , διαμένω στο εξωτερικό έχω πολλά ρούχα αγορασμένα απ το συγκεκριμένο κατάστημα. Έχουν και μάρκες Columbia north face αλλά πολύ λίγα κομμάτια , τα δικά τους Quechua και tribord wedge κλπ είναι πολύ καλά. Αν χρειαστείς βοήθεια με τα νούμερα να πάω να κοιτάξω . Πάρε με κλειστά μάτια 

• Like 1

1 ώρα πριν, Mp@mp1s είπε

Καλησπέρα η ποιότητα τους είναι καταπληκτική σε σχέση με την τιμή , διαμένω στο εξωτερικό έχω πολλά ρούχα αγορασμένα απ το συγκεκριμένο κατάστημα. Έχουν και μάρκες Columbia north face αλλά πολύ λίγα κομμάτια , τα δικά τους Quechua και tribord wedge κλπ είναι πολύ καλά. Αν χρειαστείς βοήθεια με τα νούμερα να πάω να κοιτάξω . Πάρε με κλειστά μάτια 

Ευχαριστω ρε Μπαμπη.

Αν εχεις και φορας Medium σε Columbia τοτε με βοηθας με το να μου πεις τι φορας σ'αυτα.Αν και περιμενο τον poulino να μου πει μηπως ξερειε γιατι κι αυτος ειναι medium.

Σε 1-2 review που ειδα ανεφεραν οτι καλο ειναι ενα νουμερο παραπανω αλλα εγω τετοιες π@π@ριες δεν τις μπορω.Θελω το νουμερο ακριβως να ξερω τι θα παρω.Θα μου πεις αν δεν το δοκιμασεις πως θα ξερεις?Ε καπως θα την βρουμε την ακρη.

On 18/12/2021 at 22:37, idefixius said:

- Schoeffel Down Parka Kiew, προσφορά της ημέρας στο exxpozed.eu από €500 ---> €450 +κουπονάκι 5% --->  €427,5 τελική τιμή.  Πουπουλένια παρκά με 600ρα μόνωση, χωρίς όμως να δίνει πληροφορίες για το βάρος της μόνωσης.  Αδιαβροχοποίηση στα 20.000 mm και με γούνινη κουκούλα (που δίνει extra ζέστη δημιουργώντας ένα μικροκλίμα γύρω από το πρόσωπο)  

spacer.png

https://www.exxpozed.eu/schoffel-m-down-parka-kiew#!?variant=1448705

- Haglofs Morkret GTX Down Parka στα ίδια χρήματα.  Πουπουλένια και αυτή με 700ρα μόνωση και Goretex αδιαβροχοποίηση, χωρίς γούνα στην κουκούλα όμως

spacer.pnghttps://www.exxpozed.eu/herren-maentel-haglofs-m-morkret-gtx-down-parka-true-black-21b#!?variant=1697359

Και συγκριτικό bergfreunde με Didriksons και Pagagonia μαζί :)

https://www.bergfreunde.eu/my-product-comparison/?loggedout=true

Να σας πω την αλήθεια αν η Schoeffel ήταν 700ρα θα την είχα ήδη παραγγείλει.  To 600ρι με 'χαλάει' στο μυαλό, χαχαχα!  Βέβαια μπορεί να είναι πολύ ζεστή και κακώς κολλάω, πραγματικά όμως έχω μπερδευτεί  

δεν ειναι μονο το 700αρι down αλλα ειναι και goretex;)

On 19/12/2021 at 01:02, vins said:

Γειά σας παίδες, μιας και βλέπω ότι είστε γνώστες, αν μπορείτε με βοηθάτε! 

Ψάχνω κάτι που να είναι versatile:

- Ειμαι αρνητής ομπρελας 😂 οπότε σίγουρα αδιάβροχο + αντιανεμικό + διαπνέον (άρα μάλλον goretex)

- Να μην είναι γκουμουτσα/χοντροκομμενο 

- Να εχει πολύ καλή προστασία στον αυχένα (εχω κουσούρι και μου τα σκαει εκει κάθε χειμώνα)

- Θερμοκρασίες συνήθως το χειμώνα στους 5-12 βαθμούς με υγρασία και ανέμους, αλλά θέλω και να μη με προδώσει αν πέσω σε μείον.

Το 3 σε 1 της Patagonia καλύπτει αρκετά από τα παραπάνω, αλλά δεν έχει επένδυση στην κουκούλα αν θυμάμαι καλά.. Υπάρχει κάτι παρεμφερές σε Patagonia, έχετε άποψη; (είμαι και λίγο biased υπέρ της Patagonia σαν εταιρία, οπότε μπορεί να είστε πιο αντικειμενικοί).

Είχα δει και το camosun, το οποίο μου άρεσε μεν από πλευράς στυλ, με χάλασε λίγο όμως σε οτι αφορά τσέπες και κυρίως το πολύ "τραγανο" υφασμα..

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

παρτα ξεχωριστα χωρις να ειναι 3 σε ενα.θα επαιρνα ενα down jacket μρ κουκουλα και ενα goretex με κουκουλα.μπορεις να βρεις και 3 σε 1 της north face (triclimate) με down  απο μεσα αλλα μπορεις απλα να τα παρεις ξεχωριστα για να βρεις ακριβως αυτο που θες. απλα τα shell απο goretex πονανε σε τιμη

On 19/12/2021 at 03:39, HERTHAN said:

Ευχαριστω ρε Μπαμπη.

Αν εχεις και φορας Medium σε Columbia τοτε με βοηθας με το να μου πεις τι φορας σ'αυτα.Αν και περιμενο τον poulino να μου πει μηπως ξερειε γιατι κι αυτος ειναι medium.

Σε 1-2 review που ειδα ανεφεραν οτι καλο ειναι ενα νουμερο παραπανω αλλα εγω τετοιες π@π@ριες δεν τις μπορω.Θελω το νουμερο ακριβως να ξερω τι θα παρω.Θα μου πεις αν δεν το δοκιμασεις πως θα ξερεις?Ε καπως θα την βρουμε την ακρη.

forclaz δεν εχω.σε ολα τα αλλα ειμαι medium.large ειναι μονο το trevail που δεν το ειχε medium και καποια dryfit που δεν τα ηθελα κολλητα.wedge επισης medium.το ενα νουμερο παραπανω εχει λογικη.πχ στοtrevail αμα χωσω σπο κατω χοντρο fleece το large ειναι καλυτερο.εξαρτατε ποσα layers θες απο κατω.και εδω ενα down με @@ και ενσωματωμενη balaclava

20211219_090345.jpg

medium και αυτο

και οταν το πακεταρεις γινεται τοσο μικρο

20211219_090548.jpg

On 19/12/2021 at 01:55, Mp@mp1s said:

Πολυς κοσμος αγοραζει απο εκει λογω των χαμηλων τιμων.quecha εχω παρει Dryfit.Not the best αλλα σιγουρα για 5-6 ευρω αξιζουν. και εχω και ενα wedge.

On 19/12/2021 at 00:35, HERTHAN said:

Ψαχνοντας λιγο για το Forclaz trek100 βρηκα τυχαια απο μια συζητηση στο Reddit ενα αρχειο που εχει ολα τα down της αγορας(μαλλον) με τις μετρησεις τους.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ceVWWwGTdc1KcTkIQFWscILPtA2pbgpq0UQQIq1D6gE/edit#gid=0

Εδω το βρηκα για οποιον θελει να το ψαξει περισσοτερο στην συζητηση προς τα κατω.

https://www.reddit.com/r/Ultralight/comments/l5fogu/initial_impressions_the_decathlon_forclaz_trek/

Τσεκαρε το μια poulino μιας κι εσυ θα καταλαβει περισσοτερα λογικα.

Σε οτι αφορα το Forclaz trek100 ειναι πολυ VFM.Ισως το αγορασω για 55 ευρω αλλα θα πρεπει να ξερω το νουμερο πρωτα.poulinos δοκιμασε το για μενα.:P

Κατι αλλο δεν βρηκα να σου πω την αληθεια εκτος απο ενα softsell οπως το παρακατω αλλα προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι πιο επωνυμο(Columbia?).

https://www.decathlon.com.gr/el/-fleeces-soft-shells/302797-51261-tribord-yacht-racing-softshell-men-s.html#/demodelsize-200xl/demodelcolor-8560938?queryID=0db61368763de2e8c2338f7a14831f0a&objectID=2903604

Kατι αλλο δεν βρηκα αν και οι τιμες τους ειναι πολυ καλες.

poulinos δεν νομιζω να ειναι τιποτα Lidl(ποιοτητα):ph34r: και το παρω για μια χρηση αν το προχωρησω.Ε?

δεν ειναι μιας χρησης και τα λεφτα του θα τα βγαλεις.οπως ειπα εχω quechua μπλουζακια Dryfit.σιγουρα δεν ειναι τοσο καλα οσο ενα Marmot αλλα εκαναν 5-6 ευρω.και δεν εχουν χαλασει. απο lidl εχω μπλουζα crivit και τα εχει βγαλει επισης τα λεφτα της. σε ολα αυτα ειμαι MedIum αν και τα dryfit ειναι λιγο πιο ανετα σε large. σε forclaz δεν ξερω. soft shell εχει και η colubia στο αεροδρομιο(factory outlet).πηρε ενας φιλος πριν κανα μηνα περιπου. windstopper εχει και η Millet αλλα η τιμη ειναι πιο ακριβη.αλλα ειναι αλλη κατηγορια. για το αρχειο σου λεει ποιοτητα down,ποσο ποσοτητα εχει, τα ratio συγκριτικα με το βαρος το οποιο σε πολη λιγο σε νοιαζει κτλ.

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

παρτα ξεχωριστα χωρις να ειναι 3 σε ενα.θα επαιρνα ενα down jacket μρ κουκουλα και ενα goretex με κουκουλα.μπορεις να βρεις και 3 σε 1 της north face (triclimate) με down  απο μεσα αλλα μπορεις απλα να τα παρεις ξεχωριστα για να βρεις ακριβως αυτο που θες. απλα τα shell απο goretex πονανε σε τιμη

Ευχαριστώ! Ναι σαφώς γνωρίζω ότι τσούζουν, αλλά επειδή είμαι φτωχός, αγοράζω ακριβά 😁

Η Patagonia μ αρέσει και γιατί έχει και την εγγύησή της και το repair κλπ. Υπάρχει κάποιο shell goretex δικό της που να προτείνεις;

Παρεμπιπτόντως το camosun ρε γμτ τόσο ωραίο και στυλάτο, αλλά ελάχιστες τσέπες και με κίνδυνο να μπει νερό δυστυχώς από όσο έψαξα, οπότε αυτό απορρίπτεται..

Τέλος, για τις συνθήκες που ανέφερα, τι fill θα πρότεινες στο ανεξάρτητο down jacket;

Και πάλι ευχαριστώ πολύ!

58 minutes ago, vins said:

Ευχαριστώ! Ναι σαφώς γνωρίζω ότι τσούζουν, αλλά επειδή είμαι φτωχός, αγοράζω ακριβά 😁

Η Patagonia μ αρέσει και γιατί έχει και την εγγύησή της και το repair κλπ. Υπάρχει κάποιο shell goretex δικό της που να προτείνεις;

Παρεμπιπτόντως το camosun ρε γμτ τόσο ωραίο και στυλάτο, αλλά ελάχιστες τσέπες και με κίνδυνο να μπει νερό δυστυχώς από όσο έψαξα, οπότε αυτό απορρίπτεται..

Τέλος, για τις συνθήκες που ανέφερα, τι fill θα πρότεινες στο ανεξάρτητο down jacket;

Και πάλι ευχαριστώ πολύ!

https://www.bergfreunde.eu/patagonia-ascensionist-jacket-waterproof-jacket/

δες αν σε καλυπτει αυτο. εγω οσο μπορω παω σε μεγαλο fill πχ 800 για να ειναι πιο compact και να μην ειναι bulky. απλα προσοχη.υπαρχουν πολλα fill 800 δηλσδη το ποση ποσοτητα εχει μεσα.δηλαδη θα βρεις fill 800 λεπτο οπωςτο trevail αλλσ θα βρεις κσι expedition 800 αρι για μειον 30.για θερμοκρασιες κοντα μηδεν μαζι με fleece πηγα σε λεπτο(trevail)

• Thanks 1

9 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Ευχαριστω ρε Μπαμπη.

Εμένα δυστυχώς τα columbia δεν μου κάνουν , εννοώ ότι και το small μου είναι μεγάλο (αγοράζω το XL παιδικό, μην γελάς ). Σε αυτά τα μουφάν του decathlon πολλά μοντέλα έχουν και XS που με βολεύει πολύ , εξαρτάται πως θέλεις το μπουφάν εγώ επειδή είμαι σχετικά αδύνατος το θέλω εφαρμοστό άλλοι το προτιμούν άνετο, αν καταλήξεις σ ένα μοντέλο μπορώ να πάω να το μετρήσω ακριβώς , και αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα να στο φέρω κιόλας. Σήμερα πήγα και δοκίμασα το συγκεκριμένο το οποίο είναι καταπληκτικό https://www.decathlon.it/p/giacca-montagna-uomo-sh500-ultra-warm/_/R-p-176633?mc=8510106   για πολύ κρύο όμως και το δοκίμασα σε XS. 

Οτιδήποτε χρειαστείς και μπορώ να σε βοηθήσω εδώ είμαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...