Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, poulinos said:

Παλια επαιζε stock dainese στην μοτοκινηση.

Βρίσκεις ακόμα Dainese από stock αλλά οι καλές εκπτώσεις είναι συνήθως στα πιο high τους κομμάτια οπότε αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό πάλι βγαίνουν σχετικά ακριβά. 

Επίσης αρκετές φορές είναι και πιο περιορισμένα τα νούμερα τουλάχιστον για μένα που ξεκινάω από XL και ανεβαίνω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 minute ago, NickTG said:

Βρίσκεις ακόμα Dainese από stock αλλά οι καλές εκπτώσεις είναι συνήθως στα πιο high τους κομμάτια οπότε αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό πάλι βγαίνουν σχετικά ακριβά. 

Επίσης αρκετές φορές είναι και πιο περιορισμένα τα νούμερα τουλάχιστον για μένα που ξεκινάω από XL και ανεβαίνω. 

νουμερα Indeed δεν υπαρχουν πολλα αλλα για xl θα βρεις πιο ευκολα απο Medium large.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, poulinos said:

νουμερα Indeed δεν υπαρχουν πολλα αλλα για xl θα βρεις πιο ευκολα απο Medium large.

XL ξεκινάω. 

Σε Dainese που είναι και racing γραμμές συνήθως κοιτάμε από 2XL και πάνω. :P

Αν πάντως κάποιος δεν βιάζεται ακόμα και σε μπουφάν μηχανής με ένα συνδυασμό αναζήτησης εντός και εκτός χώρας για ένα διάστημα σίγουρα θα πετύχει καλή τιμή. 

Επεξ/σία από NickTG

Just now, NickTG said:

XL ξεκινάω. 

Σε Dainese που είναι και racing γραμμές συνήθως κοιτάμε από 2XL και πάνω. :P

μαλλον πρεπει να δυσκολευεσαι γενικοτερα οχι μονο στα dainese.:P

1 ώρα πριν, poulinos είπε

κριμα.αμα κατεβεις αθηνα περνα.εχουν πολυ καλες τιμες σε αρκετα πραγματα και ειναι πιο φτηνα απο εξωτερικο

και το down jacket το απλο που εχω ειναι λεπτο.αν παρεις λιγο πιο χοντρο θα εισαι ακομα καλυτερο.δεν θα πιστεψεις ποσο ζεστενει το πουπουλο και ποσο αναλαφρο ειναι πανω σου

Ναι δεν κατεβαινω Αθηνα σχεδον ποτε.Το factory δυστυχως δεν εχει και online αυτα που θα εχει εκει.Δεν πειραζει οταν πετυχαινω πολυ καλες τιμες απο εξωτερικο τα χτυπαω.Σκεψου το alpine action το ειχα παρει 55 ευρω και στην Ελλαδα ειχε 145 ευρω.

Ποσο λεπτο ειναι το down που εχεις εσυ?Τι γεμιση εχει?

Εγω αυτο που κοιταω ειναι 650.Πρεπει ν'ανεβω πολυ για 700-800 και δεν νομιζω να υπαρχει λογος για την περιπτωση μου.

9 minutes ago, HERTHAN said:

Ναι δεν κατεβαινω Αθηνα σχεδον ποτε.Το factory δυστυχως δεν εχει και online αυτα που θα εχει εκει.Δεν πειραζει οταν πετυχαινω πολυ καλες τιμες απο εξωτερικο τα χτυπαω.Σκεψου το alpine action το ειχα παρει 55 ευρω και στην Ελλαδα ειχε 145 ευρω.

Ποσο λεπτο ειναι το down που εχεις εσυ?Τι γεμιση εχει?

Εγω αυτο που κοιταω ειναι 650.Πρεπει ν'ανεβω πολυ για 700-800 και δεν νομιζω να υπαρχει λογος για την περιπτωση μου.

σαν φουτερακι δηλαδη το πιεζεις και νιωθεις το δαχτυλο απο την αλλη πλευρα.   πιο αναλαφρο αλλα quin 800:p. north face.απο 180 100 ευρω.το expedition ειναι θηριο

• Like 1

Βρήκα τη Didrikons στα €225 και μάλιστα από ελληνικό μαγαζί.  ΟΚ, δεν είναι top αλλά νομίζω σε αυτά τα χρήματα είναι μια τίμια επιλογή και λέω να την τιμήσω

spacer.png

Θα κάνω μια τελευταία "βόλτα" στα ιντερνετικά μαγαζιά και θα αποφασίσω το πρωί.  

21 ώρες πριν, poulinos είπε

αν θες απλα μεμβρανη αρκετα αδιαβροχη  και full αντιανεμικη σε normal λεφτα εινα η marmot precip. vfm για αυτο που ειναι.δεν ειναι goretex αλλα την δουλεια της την κανει.εχω δυο παντελονια Precip και ενα απο πανω.το απο πανω βγαινει σε πολλα χρωματα αλλα το κατω μερος το εχω βρει μονο σε μαυρο.

Ναι για απλή μεμβράνη σκέφτομαι. Θα το τσεκάρω το συγκεκριμένο. Έχουμε και σε πιο μακρύ; Μεμβράνη τύπου parka? Εσύ έχεις και παντελόνι αδιάβροχο σε μεμβράνη; Δηλαδή το φοράς πάνω από το παντελόνι; 

On 16/12/2021 at 18:22, broxopios said:

Ναι για απλή μεμβράνη σκέφτομαι. Θα το τσεκάρω το συγκεκριμένο. Έχουμε και σε πιο μακρύ; Μεμβράνη τύπου parka? Εσύ έχεις και παντελόνι αδιάβροχο σε μεμβράνη; Δηλαδή το φοράς πάνω από το παντελόνι; 

σε παρκα δεν εχω βρει ποτε.ναι εχω και το παντελονι precip που το φοραω στην φωτο πανω απο αλλο παντελονι.φοριεται και χωρις να βγαλεις τα παπουτσια αφου εχει φερμουαρ  στο πλαι.

On 16/12/2021 at 00:28, idefixius said:

Βρήκα τη Didrikons στα €225 και μάλιστα από ελληνικό μαγαζί.  ΟΚ, δεν είναι top αλλά νομίζω σε αυτά τα χρήματα είναι μια τίμια επιλογή και λέω να την τιμήσω

spacer.png

Θα κάνω μια τελευταία "βόλτα" στα ιντερνετικά μαγαζιά και θα αποφασίσω το πρωί.  

η τιμη ειναι νορμαλ για συνθετικη γεμιση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή με τρώει ο κώλος μου, θα ήθελα να δω και ένα lightweight down. Κάποιος μου πρότεινε αυτά τα δύο, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή η μάρκα ή το μοντέλο.

GxsWS1e.png

Superior Down Round Neck Jacket Men's

nudiJJo.png

Superior Down Jacket Men's

Άλλες προτάσεις; Θα ήθελα να είναι λεπτό (δλδ να μην φουσκώνει πολύ) και χωρίς κουκούλα ει δυνατόν.

Επεξ/σία από Dante80

3 hours ago, Dante80 said:

Επειδή με τρώει ο κώλος μου, θα ήθελα να δω και ένα lightweight down. Κάποιος μου πρότεινε αυτά τα δύο, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή η μάρκα ή το μοντέλο.

GxsWS1e.png

Superior Down Round Neck Jacket Men's

nudiJJo.png

Superior Down Jacket Men's

Άλλες προτάσεις; Θα ήθελα να είναι λεπτό (δλδ να μην φουσκώνει πολύ) και χωρίς κουκούλα ει δυνατόν.

north face trevail.λεπτο.800αρι down. το ειχα σηκωσει σε φωτογραφια μια δυο σελιδες πισω

https://www.thenorthface.com/shop/mens-trevail-jacket-nf0a39n5-c1

• Thanks 1

Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος ενός Helly Hansen Dubliner Insulated εδώ και δύο χρόνια. Φουλ ευχαριστημένος αλλά επειδή με το κρύο δε τα πάω καλά θα ήθελα να αναβαθμιστώ σε κάτι με επένδυση από μέσα αλλά στο ίδιο στυλ. Κάποια πρόταση; budget 150€

8 hours ago, fotodv7 said:

Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος ενός Helly Hansen Dubliner Insulated εδώ και δύο χρόνια. Φουλ ευχαριστημένος αλλά επειδή με το κρύο δε τα πάω καλά θα ήθελα να αναβαθμιστώ σε κάτι με επένδυση από μέσα αλλά στο ίδιο στυλ. Κάποια πρόταση; budget 150€

κοιτα σε triclimate north face 3 in 1

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...