Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/12/2021 στις 6:43 ΜΜ, poulinos είπε

κανουν απλα το πουπουλο εχει καλυτερο ratio warmth-weight και πακεταρεται σε μικρο χωρο.βεβαια σε πολη ισως να μην σε νοιαζουν αυτα

το πουπουλο εχει μειονεκτημα οτι αμα βραχει χανει  την μονωση που σου παρεχει αντιθετα με τα συνθετικα

Επειδή λόγω δουλειάς βγαίνω και εκτός πόλης και επειδή εκεί ο αέρας "ξυρίζει", πρώτη προτεραιότητα είναι η αντιανεμικότητα του παρκά (ας μου επιτραπεί ο όρος :)) και μετά όλα τα άλλα (αδιαβροχοποίηση, μόνωση, διαπνοή).  Ούτως ή άλλως δεν το θέλω για σκι παρά μόνο για ήπιο περπάτημα.  

Ξέρω ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τέτοια αγορά γιατί οι τιμές είναι στο μάξιμουμ (άρα ξεχνάμε π.χ. Arc'teryx), θα προσθέσω σε λίγο 3-4 επιλογές να μου πείτε γνώμες και να τελειώνω καθότι έρχεται χειμώνας και δεν ξέρω και πόσο βαρύς θα είναι, χαχαχα!  

....... 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

softshell, τι ακριβως ειναι;

Κλείνει την έννοια του layering, μιας κι είναι κάτι με "στρώσεις". Στο εσωτερικό μπορεί να είναι fleece, ή οτιδήποτε κρατά την θερμοκρασία τού σώματος. Στο εξωτερικό είναι σαν το νάιλον που ξέρουμε όλοι μας, και καθίσταται αντοχικό και υδατοαπωθητικό. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο υπάρχει μια μεμβράνη, που το κάνει αντιανεμικό. Το λες λιγάκι πασπαρτού, όπως βλέπεις, γι' αυτό ανταποκρίνεται υπέροχα στην καθημερινότητα, σε συνθήκες πόλης. Στην πόλη δύσκολα θα μείνουμε κάτω από έντονη βροχή, οπότε λίγο νοιάζει κάποιον που δεν είναι πλήρως αδιάβροχο (δίνει περισσότερο βάση στο να είναι διαπνέον). 

Δημοσ.

Λοιπόν, είμαι μεταξύ των παρακάτω (τώρα που θα τα βρω και πόσο είναι άλλη κουβέντα :)):

- Haglofs Morkret GTX Down Parka

spacer.png

https://www.haglofs.com/fi/en-fi/morkret-gtx-down-parka-men/p/605038-2C5.html?

- Schoeffel Down Parka Kiew

spacer.png

https://www.schoeffel.com/de/en/schoeffel-down-parka-kiew-m-black-5512-627

Didriksons Marco parka

spacer.png

https://www.didriksons.com/en/men/jackets/autumn-winter-jackets/marco-men-s-parka-503820-060

- The North Face McMurdo Parkaspacer.png

https://www.thenorthface.eu/shop/en-gb/tnf-lu/mens-mcmurdo-2-parka-cp07

- Helly Hansen Barrents Parkaspacer.png

https://www.hellyhansen.com/en_global/barents-parka-53167?color=290548

και η αδυναμία μου αλλά... πανάκριβο (προς το παρόν και για την εποχή)

- Arc'teryx Therme Parka

spacer.png

https://arcteryx.com/fi/en/shop/mens/therme-parka

Περιμένω γνώμες - απόψεις - προτάσεις :)

Δημοσ.
18 hours ago, HERTHAN said:

Ναι μου καθονται πολυ καλα και ειναι οικονομικα για την καθημερινη χρηση κιολας που τα θελω.Δεν υπαρχει λογος να παω σε πιο ακριβο απο την στιγμη που βρισκω αυτο το vfm.Εχω ακριβοτερα αλλα για πιο casual χρηση και διαφορετικο ντυσιμο.

Ακομη και τα northface δεν μου καθονται τοσο καλα και ειμαι αναμεσα σε 2 νουμερα.Οποτε τ'αποφευγω.Ακομη και τα Columbia οσα εχω αγορασει δεν εχω δοκιμασει ποτε κανενα.Ολα online.

Σε οτι αφορα το down τωρα.....το φοβαμαι λιγο οπως σου ειπα και πριν για την αισθηση οτι δεν θα φοραω fleece αλλα λογικα θα το παρω.Ερωτηση....εοειδη δεν ξερω την χρηση του το down το φορας κατω απο το μπουφαν(οπως φορας το fleece για παραδειγμα αν εχει πολυ κρυο)και μεσα απο το down κοντομανικο η το φορας σκετο μονο του?

αν μαθεις το νουμερο σου μετα αγοραζεις στα τυφλα.εγω ειμαι Medium σχεδον σε ολα οποτε και παραγγελια να κανω ξερω οτι θα μου κανει.καλα ναι αφου σου εχουν κατσει καλα κανεις και πας σε columbia. επισης οπως εγραψα εχει stock columbia στα 2 factory outlet(αεροδρομιο,πειραιως) με πολυ καλες τιμες. και North face στην πειραιως και εκπτωτικο χωριο. το down jacket εχει τυχει να το φορεσω.

α.αυτο και απο κατω καλοκαιρινο.

β.λεπτο Fleece 100αρι που λενε και απο πανω αυτο αν εχει παραπανω κρυο.

γ.μονο μια φορα εχω βαλει πανω απο αυτο αδιαβροχη ,αντιανεμικη μεβρανη. γενικως αντεχει νερο και ειναι και αντιανεμικο απλα επειδη ηθελα πιο πολυ προστασια εβαλα και την μεμβρανη απο πανω. ηταν η εξαιρεση στα 5137 μετρα. στην πολη κανω το α και το β. δηλαδη το φοραω ως μπουφαν και οχι ως Fleece.

18 hours ago, dpolal said:

Έχετε καμμία πρόταση για winter jacket για αστική ποδηλασία ;;
Θέλω να πηγαινοέρχομαι σπίτι-δουλειά αλλά να μην πρέπει κάθε φορά να κουβαλάω μαζί μου ολόκληρη αλλαξιά λόγο ιδρώτα.
Οι απαιτήσεις όσον αφορά το υλικό είναι polyester ή tpu microfleece με μερική αδιαβροχοποίηση, αντιανεμικό, διαπνέον και με ανοίγματα κάτω από τα μανίκια για την γρήγορη αποβολή του ιδρώτα.

Είχα ένα σαν αυτό https://www.funkycyclewear.com/our-products/men/jackets-vests/wj-1302-details το οποίο θεωρητικά κάλυπτε τις απαιτήσεις αλλά τελικά δεν... :(

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι ένα softshell jacket θα κάνει δουλειά και καλοκοιτάω κάτι σαν το Artaxes της Pentagon (έχει φερμοπυάρ κάτω από τα μανίκια που βολεύει για τον ιδρώτα)

Tα αμιγώς ποδηλατικά jackets αφενώς εστιάζουν περισσότερο στην «αθλητική» εμφάνιση, αφετέρου οι τιμές τους είναι υπερβολικά τσιμπημένες.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο οι ειδικοί ;;; :) 

προσωπικα δεν θα πηγαινα σε Jacket με την μορφη που το ξερουμε ολοι δηλαδη να ειναι ζεστο.θα πηγαινα σε κατι σαν αντιανεμικη μεμβρανη οπως ειναι αυτη στην φωτογραφια. ειναι Millet gore windstopper.ειναι απλα μεμβρανη και δεν ειναι για να σε ζεστανει.απλα ειναι για να σε γλυτωσει απο ΛΙΓΟ νερακι και το βασικο απο τον αερα.επισης ανοιγουν τα φερμουαρ απο κατω απο τις μασχαλες οπως βλεπεις.

κατι σαν αυτο

Millet Grepon WDS Light Jacket.

δεν θυμαμαι αν το δικο μου ειναι το πιο πανω.πρεπει να δω στις σημειωσεις μου αν ειναι αυτο. ειναι φλιδα τελειως.

millet.jpg

11 hours ago, AntiCambeR said:

@poulinos

Για περπάτημα στην πόλη σε ψιλόβροχο αυτή η εταιρία είναι η καλύτερη επιλογή;Εβαλα στα φίλτρα αδιάβροχο και αντιανεμικό και μου βγάζει 3 μπουφάν, ενώ αν βγάλω την επιλογή αντιανεμικό, μου βγάζει και άλλα.

Οσα είναι και αντιανενεμικά, μπορεί να έχουν καλύτερη αδιάβροχοποίηση;

Αυτά έχουν απο μέσα κάποια λεπτή επίστρωση με άλλο υλικό;

https://www.skroutz.gr/c/1009/andrika-mpoufan/m/12441/Marmot/f/800368_800369/antianemika-adiavrocha.html?keyphrase=precip&o=marmot+precip&order_by=pricevat&order_dir=asc

https://www.skroutz.gr/c/1009/andrika-mpoufan/m/12441/Marmot/f/800369/adiavrocha.html?keyphrase=precip&o=marmot+precip&order_by=pricevat&order_dir=asc

η marmot precip ειναι μια χαρα για περπατημα με βροχουλα και παραπανω βροχη.ειναι απλα μεμβρανη με μια επικαλυψη απο μεσα.δεν θα σε ζεστανει.απο μεσα θα πρεπει πχ να φορας καποιο Fleece ή κατι αλλο.ειναι και αντιανεμικη βεβαια η μεμβρανη.ανοιγουν τα φερμουαρ στις μασχαλες. τα αντιανεμικα δεν ειναι αδιαβροχα.εχουν συνηθως καλυτερη διαπνοη από τα αδιαβροχα ομως.καπου χανεις καπου κερδιζεις.σε σκετο αντιανεμικο εχω βαλει πιο πανω της Millet που ειναι σκετη αντιανεμικη μεμβρανη.υπαρχουν και windstopper millet που ειναι πιο χοντρα με "επενδυση" απο μεσα για να ειναι πιο ζεστα.

10 hours ago, idefixius said:

Επειδή λόγω δουλειάς βγαίνω και εκτός πόλης και επειδή εκεί ο αέρας "ξυρίζει", πρώτη προτεραιότητα είναι η αντιανεμικότητα του παρκά (ας μου επιτραπεί ο όρος :)) και μετά όλα τα άλλα (αδιαβροχοποίηση, μόνωση, διαπνοή).  Ούτως ή άλλως δεν το θέλω για σκι παρά μόνο για ήπιο περπάτημα.  

Ξέρω ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη για τέτοια αγορά γιατί οι τιμές είναι στο μάξιμουμ (άρα ξεχνάμε π.χ. Arc'teryx), θα προσθέσω σε λίγο 3-4 επιλογές να μου πείτε γνώμες και να τελειώνω καθότι έρχεται χειμώνας και δεν ξέρω και πόσο βαρύς θα είναι, χαχαχα!  

....... 

μπορεις αν θες να παρεις windstopper jacket ¨η μεμβρανη windstopper και απο μεσα να φορας fleece. και το Down θα σε γλυτωσει απο τον αερα και απο μικρη βροχουλα. υπαρχει και η λυση του παρκα που παλι θα ειναι αντιανεμικο και θα εχει και θερμομονωση ειτε πουπουλο ειτε συνθετικη. για προσφορες εχω γραψει πιο πανω.οχι σε arcteryx βεβαια.επισης και το bergfreunde βγαζει προσφορες. το καλυτερο ειναι να ντυνεσαι σε layers ωστε να μπορεις να βγαλεις και να βαλεις αναλογως τις συνθηκες.γιατι αν το παρκα ειναι πχ πολυ ζεστο και απο μεσα εισαι με κοντομανικο τοτε δεν μπορεις να βγαλεις κατι.για αυτο και καποιες φορες βοηθανε τα 3 σε ενα

6 hours ago, mindreader said:

softshell, τι ακριβως ειναι;

με απλα λογια ειναι η ενδιαμεση λυση απο ενα fleece και απο ενα Jacket. το fleece δεν ειναι αντιανεμικο ενω το Jacket ειναι αντιανεμικο και αδιαβροχο αλλα δεν ειναι ας το πουμε τοσο ανετο.οποτε βγηκαν τα softshell που ειναι συνηθως αντιανεμικα αλλα ειναι stretchy.σαν ενα πιο αντιανεμικο fleece αλλα με μικροτερο ογκο απο ενα Fleece.

4 hours ago, Mrs. Hyde said:

Κλείνει την έννοια του layering, μιας κι είναι κάτι με "στρώσεις". Στο εσωτερικό μπορεί να είναι fleece, ή οτιδήποτε κρατά την θερμοκρασία τού σώματος. Στο εξωτερικό είναι σαν το νάιλον που ξέρουμε όλοι μας, και καθίσταται αντοχικό και υδατοαπωθητικό. Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο υπάρχει μια μεμβράνη, που το κάνει αντιανεμικό. Το λες λιγάκι πασπαρτού, όπως βλέπεις, γι' αυτό ανταποκρίνεται υπέροχα στην καθημερινότητα, σε συνθήκες πόλης. Στην πόλη δύσκολα θα μείνουμε κάτω από έντονη βροχή, οπότε λίγο νοιάζει κάποιον που δεν είναι πλήρως αδιάβροχο (δίνει περισσότερο βάση στο να είναι διαπνέον). 

Οπως το λενε ειναι το ενδιαμεσο αναμεσα σε Fleece και jacket.

3 hours ago, idefixius said:

Λοιπόν, είμαι μεταξύ των παρακάτω (τώρα που θα τα βρω και πόσο είναι άλλη κουβέντα :)):

- Haglofs Morkret GTX Down Parka

spacer.png

https://www.haglofs.com/fi/en-fi/morkret-gtx-down-parka-men/p/605038-2C5.html?

- Schoeffel Down Parka Kiew

spacer.png

https://www.schoeffel.com/de/en/schoeffel-down-parka-kiew-m-black-5512-627

Didriksons Marco parka

spacer.png

https://www.didriksons.com/en/men/jackets/autumn-winter-jackets/marco-men-s-parka-503820-060

- The North Face McMurdo Parkaspacer.png

https://www.thenorthface.eu/shop/en-gb/tnf-lu/mens-mcmurdo-2-parka-cp07

- Helly Hansen Barrents Parkaspacer.png

https://www.hellyhansen.com/en_global/barents-parka-53167?color=290548

και η αδυναμία μου αλλά... πανάκριβο (προς το παρόν και για την εποχή)

- Arc'teryx Therme Parka

spacer.png

https://arcteryx.com/fi/en/shop/mens/therme-parka

Περιμένω γνώμες - απόψεις - προτάσεις :)

οπως ειχα γραψει κοιτα απο τι υλικο ειναι το καθενα και ποιο ειναι το βαρος του κτλ. σιγουρα για πολη κτλ δεν θα εχει μεγαλη διαφορα αν ειναι 1000 ή 1500 γραμμαρια αλλα σε αυτα εγκειται και η διαφορα τιμης.περα απο την διαφορα τιμης λογω μαρκας.

για να φερω ενα χαζο παραδειγμα. καποια στιγμη ηθελα να παρω Jacket. υπηρχαν τα κλασσικα 3 In 1 της North face το οποιο ειναι fleece και μεμβρανη αδιαβροχη αντιανεμικη απο πανω. εκτος ομως απο αυτο υπηρχε και το North face plasma το οποιο ειναι μεμβρανη με primaloft απο μεσα. το πρωτο ειχε το προτερημα οτι μπορουσα να το εχω ως 3 σε 1 αφου το fleece το εβγαζες απο την μεμβρανη αλλα σαν μειονεκτημα οτι οταν το φοραγες ενιωθες λιγο bulky. αντιθετα το Plasma ηταν ενα ρουχο αλλα οταν το φοραγες ηταν πολυ πιο ελαφρυ πολυ πιο stretchy  απο οτι το triclimate 3 σε 1.  το ιδιο και στα Parka. ενα parka με πουπουλο θα ειναι πιο ελαφρυ πανω σου και θα ειναι πιο stretchy και θα πακεταρεται σε μικροτερο χωρο απο οτι ενα συνθετικο αλλα πιο ακριβο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, poulinos είπε

Οπως το λενε ειναι το ενδιαμεσο αναμεσα σε Fleece και jacket.

Πήρα τουλάχιστον την βάση, δάσκαλε; 🤣

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Το αδιάβροχο δεν είναι ταυτόχρονα και αντιανεμικό; Αυτό είχα στο μυαλό μου. Αφού δεν περνά νερό, δεν περνά και αέρας. Κάνω λάθος φαντάζομαι, αλλά αυτήν την εντύπωση είχα.

Δημοσ.
2 minutes ago, broxopios said:

Να ρωτήσω κάτι; Το αδιάβροχο δεν είναι ταυτόχρονα και αντιανεμικό; Αυτό είχα στο μυαλό μου. Αφού δεν περνά νερό, δεν περνά και αέρας. Κάνω λάθος φαντάζομαι, αλλά αυτήν την εντύπωση είχα.

σωστα καταλαβες.το αδιαβροχο ειναι και αντιανεμικο.το αντιανεμικο δεν ειναι αδιαβροχο.

40 minutes ago, Mrs. Hyde said:

Πήρα τουλάχιστον την βάση, δάσκαλε; 🤣

χαζο

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

σωστα καταλαβες.το αδιαβροχο ειναι και αντιανεμικο.το αντιανεμικο δεν ειναι αδιαβροχο.

χαζο

Άρα τελικά ψάχνω καθαρά αδιάβροχο :)

Δημοσ.
7 minutes ago, broxopios said:

Άρα τελικά ψάχνω καθαρά αδιάβροχο :)

αν θες απλα μεμβρανη αρκετα αδιαβροχη  και full αντιανεμικη σε normal λεφτα εινα η marmot precip. vfm για αυτο που ειναι.δεν ειναι goretex αλλα την δουλεια της την κανει.εχω δυο παντελονια Precip και ενα απο πανω.το απο πανω βγαινει σε πολλα χρωματα αλλα το κατω μερος το εχω βρει μονο σε μαυρο.

• Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν μαθεις το νουμερο σου μετα αγοραζεις στα τυφλα.εγω ειμαι Medium σχεδον σε ολα οποτε και παραγγελια να κανω ξερω οτι θα μου κανει.καλα ναι αφου σου εχουν κατσει καλα κανεις και πας σε columbia. επισης οπως εγραψα εχει stock columbia στα 2 factory outlet(αεροδρομιο,πειραιως) με πολυ καλες τιμες. και North face στην πειραιως και εκπτωτικο χωριο. το down jacket εχει τυχει να το φορεσω.

α.αυτο και απο κατω καλοκαιρινο.

β.λεπτο Fleece 100αρι που λενε και απο πανω αυτο αν εχει παραπανω κρυο.

γ.μονο μια φορα εχω βαλει πανω απο αυτο αδιαβροχη ,αντιανεμικη μεβρανη. γενικως αντεχει νερο και ειναι και αντιανεμικο απλα επειδη ηθελα πιο πολυ προστασια εβαλα και την μεμβρανη απο πανω. ηταν η εξαιρεση στα 5137 μετρα. στην πολη κανω το α και το β. δηλαδη το φοραω ως μπουφαν και οχι ως Fleece.

Ναι κι εγω Medium ειμαι σε Columbia.Δεν ειμαι Αθηνα να παω Factory και γι'αυτο οτι αγοραζω το κανω παραγγελια.Εννοειται σε καλες τιμες και πιο πολυ απο εξωτερικο.Πριν μερικες ημερες εκανα μια παραγγελια απο trekkinn για ενα gate racer που εχω κι εγω για τον αδερφο μου.

Δηλαδη το down ειναι too much για να φορεθει με μπουφαν απο πανω και να το εχω οπως φοραω τωρα το fleece.Δεν ξερω ποσο ζεστο ειναι αλλα αν το φορεσω σκετο με καλοκαιρινο απο κατω η με λεπτο fleece πιστευω θα κρυωσω.

Δημοσ.
4 minutes ago, HERTHAN said:

Ναι κι εγω Medium ειμαι σε Columbia.Δεν ειμαι Αθηνα να παω Factory και γι'αυτο οτι αγοραζω το κανω παραγγελια.Εννοειται σε καλες τιμες και πιο πολυ απο εξωτερικο.Πριν μερικες ημερες εκανα μια παραγγελια απο trekkinn για ενα gate racer που εχω κι εγω για τον αδερφο μου.

Δηλαδη το down ειναι too much για να φορεθει με μπουφαν απο πανω και να το εχω οπως φοραω τωρα το fleece.Δεν ξερω ποσο ζεστο ειναι αλλα αν το φορεσω σκετο με καλοκαιρινο απο κατω η με λεπτο fleece πιστευω θα κρυωσω.

κριμα.αμα κατεβεις αθηνα περνα.εχουν πολυ καλες τιμες σε αρκετα πραγματα και ειναι πιο φτηνα απο εξωτερικο. για να φορεσεις down και μπουφαν απο πανω θα πρεπει να μιλαμε ειτε για θερμοκρασιες -20 -30 ή να εισαι στους -15 και να καθεσαι ακινητος.και αυτο εχει να κανει με το ποσο πουπουλο και τι κατηγορια εχει το down. σε πολυ μεγαλα κρυα σε βουνο εχω βαλει fleece και το down jacket απο πανω

σε αυτην την φωτογραφια

σκεψου οτι φοραω πανω πανω αδιαβροχη /αντιανεμικη μεβρανη (marmot precip).απο κατω φοραω ενα down jacket και αν θυμαμαι καλα μετα fleece και θερμοεσωρουχο.θερμοκρασια -28 real feel λογω αερα.η αλλη λυση θα ηταν να εβαζα το expedition down και να εκοβα πολλα απο τα inner layers.

σε base camp που ημουν ακινητος ειχα φορεσει πανω απο το down jacket ενα expedition down jacket για να μεινω ζεστος. το μονο κακο με το συγκεκριμενο down jacket ειναι οτι δεν εχει κουκουλα. απο κατω φορουσα παντελονι fleece north face apex  και απο πανω marmot precip.δεν θυμαμαι αν ειχα και θερμοεσωρουχο.

με λεπτο fleece δεν θα κρυωσεις. αν κρυωνεις απλα φορεσε το με πιο χοντρο fleece ή βαλε θερμοεσωρουχο απο μεσα που θα σου δωσει μεγαλο boost.δηλαδη θερμοεσωρουχο κατω απο το Fleece

και το down jacket το απλο που εχω ειναι λεπτο.αν παρεις λιγο πιο χοντρο θα εισαι ακομα καλυτερο.δεν θα πιστεψεις ποσο ζεστενει το πουπουλο και ποσο αναλαφρο ειναι πανω σου

Δημοσ.
On 14/12/2021 at 10:43, AntiCambeR said:

Εγώ κοιτάζω για μπουφάν μηχανής,  αλλά το πιο φθηνό της Nordcode έχει 140€ σε ύφασμα softshell με καλές αξιολογήσεις, δεν φαίνεται πως είναι μηχανής, μοιάζει με casual.Μετά ανεβαίνει στα 170€ της ίδιας εταιρείας και μετά το φθηνότερο Dainese που έχει αξιολογήσεις έχει 200€+.

Ρίξε μια ματιά και στο xlmoto.eu που έχει διάφορες προσφορές κατά καιρούς. 

Πχ πετυχαίνεις τέτοιες τιμές:

https://www.xlmoto.eu/mc-gear/motorcycle-clothing_c11/motorcycle-jackets_c20/ixon-murray-motorcycle-jacket-grey_pid-PM-4924280

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

.............

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες, έχει να πέσει ψάξιμο και θα δώ πώς θα το αντιμετωπίσω καθώς το ποδήλατο, ακόμα και μέσα στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες, είναι αρκετά «περίεργο» θέμα ως προς το ντύσιμο.
Προσπαθώ να ακολουθώ την τεχνική των πολλαπλών layers αλλά δεν συνδυάζονται πολύ εύκολα με «κανονικό» ντύσιμο εργασίας για όλη μέρα.

Δημοσ.
22 minutes ago, dpolal said:

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες, έχει να πέσει ψάξιμο και θα δώ πώς θα το αντιμετωπίσω καθώς το ποδήλατο, ακόμα και μέσα στην πόλη με χαμηλές ταχύτητες, είναι αρκετά «περίεργο» θέμα ως προς το ντύσιμο.
Προσπαθώ να ακολουθώ την τεχνική των πολλαπλών layers αλλά δεν συνδυάζονται πολύ εύκολα με «κανονικό» ντύσιμο εργασίας για όλη μέρα.

απλα σκεψου οτι κανεις ποδηλατο αρα δεν θα κρυωνεις τοσο.ενα windstopper θα το χτυπαγα παντως με το ποδηλατο. και απο μεσα κανα dryfit απλα μετα αλλαζεις στην δουλεια ή φορας κατι απο πανω.αναλογως αν ιδρωνεις αποσταση κτλ.

32 minutes ago, NickTG said:

Ρίξε μια ματιά και στο xlmoto.eu που έχει διάφορες προσφορές κατά καιρούς. 

Πχ πετυχαίνεις τέτοιες τιμές:

https://www.xlmoto.eu/mc-gear/motorcycle-clothing_c11/motorcycle-jackets_c20/ixon-murray-motorcycle-jacket-grey_pid-PM-4924280

Παλια επαιζε stock dainese στην μοτοκινηση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...