Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Διαστημικές χήνες τα φτιάχνουν αυτά και κάνουν ένα χιλιάρικο; Έλα παναϊα΄μ...😲

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

43 minutes ago, Dante80 said:

δες ποσο κανουν και τα  north face που γραφουν supreme.διπλη τιμη λογω supreme λογοτυπο

• Like 1

1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο νημα, μονο με 'οικονομικα' μπουφαν, αξιολογα ομως. Max 80 ευρω.

• Like 1

1 ώρα πριν, poulinos είπε

δες ποσο κανουν και τα  north face που γραφουν supreme.διπλη τιμη λογω supreme λογοτυπο

Ένα απλό google κάνω, δεύτερη επιλογή: 

https://www.farfetch.com/gr/shopping/men/supreme-tnf-bandana-mountain-parka-item-14173693.aspx

eB83pru.jpg

6,432 €

☠️

1 ώρα πριν, poulinos είπε

Διαφορετικά πράγματα. Τα collabs TNF x Supreme ή ό,τι συνήθως είναι για limited κομμάτια/χρονικό διάστημα τα οποία καταλήγουν σε resellers και μέσω StockX κλπ η τιμή παίρνει την ανηφόρα. Τα CG είναι διαθέσιμα για αγορά για όλους ή τουλάχιστον για όσους μπορούν. Η τιμή τους είναι εκεί που είναι, για τον ίδιο λόγο που και ένα Moncler Maya κοστίζει όσο κοστίζει. 

Προσωπικά, σε puffer έχω ένα TNF Nuptse 1996 Retro για 3η χρονιά φέτος. Δεν έχω μετανιώσει ούτε 1€, ενοχλητικά ζεστό σε σημείο που το φοράω με κοντομάνικο από μέσα, είναι φουσκωτό σαν την πρώτη μέρα (αν και το πηγαίνω σε καθαριστήριο πάντα), φερμουάρ άψογα, δεν μαδάει και γενικά πολύ ευχαριστημένος. Βλέπω ότι φέτος οι τιμές πήραν την ανηφόρα ωστόσο.

1 hour ago, Dante80 said:

Ένα απλό google κάνω, δεύτερη επιλογή: 

https://www.farfetch.com/gr/shopping/men/supreme-tnf-bandana-mountain-parka-item-14173693.aspx

eB83pru.jpg

6,432 €

☠️

να παρω δυο τρια

1 hour ago, aromeo said:

Διαφορετικά πράγματα. Τα collabs TNF x Supreme ή ό,τι συνήθως είναι για limited κομμάτια/χρονικό διάστημα τα οποία καταλήγουν σε resellers και μέσω StockX κλπ η τιμή παίρνει την ανηφόρα. Τα CG είναι διαθέσιμα για αγορά για όλους ή τουλάχιστον για όσους μπορούν. Η τιμή τους είναι εκεί που είναι, για τον ίδιο λόγο που και ένα Moncler Maya κοστίζει όσο κοστίζει. 

Προσωπικά, σε puffer έχω ένα TNF Nuptse 1996 Retro για 3η χρονιά φέτος. Δεν έχω μετανιώσει ούτε 1€, ενοχλητικά ζεστό σε σημείο που το φοράω με κοντομάνικο από μέσα, είναι φουσκωτό σαν την πρώτη μέρα (αν και το πηγαίνω σε καθαριστήριο πάντα), φερμουάρ άψογα, δεν μαδάει και γενικά πολύ ευχαριστημένος. Βλέπω ότι φέτος οι τιμές πήραν την ανηφόρα ωστόσο.

δεν ειπα οτι δεν ειναι διαφορετικα πραγματα. απλα το ειπα οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα σε τιμη απο το canada goose.τουλαχιστον το canada goose αξιζει μεχρι ενα σημειο ενω στο supreme πουλανε απλα αερα. βεβαια για μενα προσωπικα ντροπη για την north face που κανει τετοιες συνεργασιες. ευτυχως υπαρχουν καλυτερες ορειβατικες μαρκες απο την north face αλλα δυστυχως δεν βρισκεις ελλαδα. πχ arcteryx,millet. 

για το δευτερο υπαρχουν οδηγιες πως να πλυνεις  ενα down και ευτυχως φορανε ykk   φερμουαρ τα περισσοτερα.

το tnf που εχω εχει χασει ελαχιστα πουπουλα αλλα το χρησιμοποιω αρκετα.

2 hours ago, mindreader said:

Πρεπει να ανοιξουμε ενα νεο νημα, μονο με 'οικονομικα' μπουφαν, αξιολογα ομως. Max 80 ευρω.

ολα ειναι αναλογως την χρηση.στο βουνο δεν μπορεις να παρεις φτηνο μπουφαν γιατι απλα ρισκαρεις να μεινεις εκει.πχ τουρκια που εκανα το ararat 5137 μετρα με  real feel κορυφη -28 celcius δεν παιζεις.για πολη ανετα κανεις συμβιβασμους εκτος αν ειναι σε βορεια χωρα

• Like 1

15 ώρες πριν, poulinos είπε

columbia  σε πολυ καλες τιμες παιζουν για οποιον ειναι αθηνα στα 2 factory outlet. πειραιως και αεροδρομιο

Αναγράφουν τις αρχικές τιμές και τις τιμές προσφοράς;

21 minutes ago, AntiCambeR said:

Αναγράφουν τις αρχικές τιμές και τις τιμές προσφοράς;

ναι.δεν ειναι fake  τιμες.σε columbia πχ ειχα πετυχει και jacket 350 ευρω να εχει 80 περιπου. απλα παρα πολλα ειναι προηγουμενη σεζον.και παιζουν καλες τιμες και σε goretex

3 hours ago, Dante80 said:

Ελαφρώς off-topic, γνώμη για αυτό το μαγαζί; Φαίνεται να έχει αρκετές ορειβατικές μάρκες. 

https://www.bergfreunde.eu

αυτο και το schuster που δεν στελνει ελλαδα ειναι απο τα πιο μεγαλα διαδικτυακα μαγαζια.και εμπιστο site

• Thanks 1

7 hours ago, poulinos said:

ναι.δεν ειναι fake  τιμες.σε columbia πχ ειχα πετυχει και jacket 350 ευρω να εχει 80 περιπου. απλα παρα πολλα ειναι προηγουμενη σεζον.και παιζουν καλες τιμες και σε goretex

Δεν χρειάζομαι μπουφάν αλλά αν βάζουν τέτοιες τιμές ίσως και να θέλω τελικά! :P

3 hours ago, NickTG said:

Δεν χρειάζομαι μπουφάν αλλά αν βάζουν τέτοιες τιμές ίσως και να θέλω τελικά! :P

οπως και  fb marketplace οπως και groupakia εχω πετυχει φτηνα πραγματα

μπουφαν expedition που το δινε 140 ευρω ο αλλος:)

• Thanks 1

για το δευτερο υπαρχουν οδηγιες πως να πλυνεις  ενα down

Να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω λόγο να μπω στη διαδικασία να πλύνω μόνος μου πουπουλένιο μπουφάν που το πλήρωσα 200€+ και θα το πλύνω μαξ 2 φορές το χρόνο. Ειδικά χωρίς στεγνωτήριο δεν γίνεται σωστή δουλειά. Μου θυμίζει σκηνικό με τύπο που ήρθε στο καθαριστήριο φίλου με Barbour (γέμιση από πολυεστέρα όμως όχι πούπουλο) και κλαιγόταν που χάλασε η μπουφανάρα με τα 300€ επειδή το έβαλε στο πλυντήριο. Θεωρώ πως αν έχεις ένα ρούχο το οποίο αν χαλάσει θα σε πονέσει στην τσέπη, το πας να το πλύνει κάποιος που ξέρει. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ.

δεν ειπα οτι δεν ειναι διαφορετικα πραγματα. απλα το ειπα οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα πραγματα σε τιμη απο το canada goose.τουλαχιστον το canada goose αξιζει μεχρι ενα σημειο ενω στο supreme πουλανε απλα αερα.

Πολύ χειρότερο δεν είναι. Πολύ χειρότερο είναι όταν ένα απλό AF1 έχει κάτω από 100€ και υπάρχουν εκδόσεις από collabs που κοστίζουν μέχρι και 10.000€ 🤪.

16 ώρες πριν, poulinos είπε

βεβαια για μενα προσωπικα ντροπη για την north face που κανει τετοιες συνεργασιες.

Ντροπή δεν είναι. Οι περισσότερες εταιρείες το κάνουν. Ακόμα και η CG. Δεν αφορά άπαντες το εκάστοτε collab. Είναι αυτό που λένε στο car, "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ". Και συμφωνώ, αν δεν είσαι collector/γνώστης ή δεν βγάζεις λεφτά από reselling, δεν αξίζει.

14 minutes ago, aromeo said:

Να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω λόγο να μπω στη διαδικασία να πλύνω μόνος μου πουπουλένιο μπουφάν που το πλήρωσα 200€+ και θα το πλύνω μαξ 2 φορές το χρόνο. Ειδικά χωρίς στεγνωτήριο δεν γίνεται σωστή δουλειά. Μου θυμίζει σκηνικό με τύπο που ήρθε στο καθαριστήριο φίλου με Barbour (γέμιση από πολυεστέρα όμως όχι πούπουλο) και κλαιγόταν που χάλασε η μπουφανάρα με τα 300€ επειδή το έβαλε στο πλυντήριο. Θεωρώ πως αν έχεις ένα ρούχο το οποίο αν χαλάσει θα σε πονέσει στην τσέπη, το πας να το πλύνει κάποιος που ξέρει. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ.

Πολύ χειρότερο δεν είναι. Πολύ χειρότερο είναι όταν ένα απλό AF1 έχει κάτω από 100€ και υπάρχουν εκδόσεις από collabs που κοστίζουν μέχρι και 10.000€ 🤪.

Ντροπή δεν είναι. Οι περισσότερες εταιρείες το κάνουν. Ακόμα και η CG. Δεν αφορά άπαντες το εκάστοτε collab. Είναι αυτό που λένε στο car, "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ". Και συμφωνώ, αν δεν είσαι collector/γνώστης ή δεν βγάζεις λεφτά από reselling, δεν αξίζει.

εχω ακουσει και για περιπτωσεις που το πηγαν καθαριστηριο και εκαναν χαλια το μπουφαν.σπανιο λογικα αλλα μην σου τυχει.

β.για την δευτερη παραγραφο  με τα collabs αφου υπαρχουν ατομα που τα σκανε παω πασο.

γ.καταλαβαινω οτι θελουν να βγαλουν λεφτα οπως καθε εταιρεια απλα ναι με χαλαει λιγο για αυτο λεω ντροπη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει πριν πολλά χρόνια ένα Arcteryx Sidewinder για χρήση στο σκι. Απίστευτο κέλυφος. Αδιάβροχο, αντιανεμικό, διαπνέον. Μετά από 11-12 χρόνια χρήσης (!!!), μου έβγαλε μια κουφή ζημιά στην τσέπη. Ενώ το είχα αποθηκευμένο στην ντουλάπα φέτος, πήγα να το τσεκάρω εν όψη νέας σαιζόν και είχε ξεκολλήσει το φερμουάρ στην μια τσέπη!! 

Μπήκα στην διαδικασία να πάρω καινούριο, Arcteryx πάλι. Είχα καταλήξει στο Arcteryx Sabre AR Jacket. Βλέποντας όμως το διάγραμμα της τιμής, πρόσεξα ότι το καλοκαίρι, ειδικά Ιούνιο-Ιούλιο οι τιμές τους πέφτουν εξωφρενικά πολύ. Οπότε θα κάνω μια προσπάθεια να επιδιορθώσω το Sidewinder και θα κάνω αγορά ρούχων του χρόνου το καλοκαίρι. 

Η διαφορά τιμής είναι τεράστια. Τώρα, το Arcteryx Sabre κάνει 600€ και το καλοκαίρι το βρίσκεις 325€!!!

Δεν αξίζει να το πάρω τώρα.

Κάποιος που να γνωρίζει πως να επιδιορθώσω ένα gore-tex μπουφάν σαν το Sidewinder; 

Επίσης να δίνετε μεγάλη σημασία στο μέγεθος. Το Sidewinder που έχω πάρει είναι large. Είμαι 1,82 και 85Kg. Θα μου ήταν σαφώς καλύτερο το medium. Στα χειμερινά ρούχα όταν σου είναι ένα μέγεθος παραπάνω σημαίνει ότι θα έχεις απώλεια θερμότητας.

Επεξ/σία από gordonas

1 hour ago, gordonas said:

Είχα πάρει πριν πολλά χρόνια ένα Arcteryx Sidewinder για χρήση στο σκι. Απίστευτο κέλυφος. Αδιάβροχο, αντιανεμικό, διαπνέον. Μετά από 11-12 χρόνια χρήσης (!!!), μου έβγαλε μια κουφή ζημιά στην τσέπη. Ενώ το είχα αποθηκευμένο στην ντουλάπα φέτος, πήγα να το τσεκάρω εν όψη νέας σαιζόν και είχε ξεκολλήσει το φερμουάρ στην μια τσέπη!! 

Μπήκα στην διαδικασία να πάρω καινούριο, Arcteryx πάλι. Είχα καταλήξει στο Arcteryx Sabre AR Jacket. Βλέποντας όμως το διάγραμμα της τιμής, πρόσεξα ότι το καλοκαίρι, ειδικά Ιούνιο-Ιούλιο οι τιμές τους πέφτουν εξωφρενικά πολύ. Οπότε θα κάνω μια προσπάθεια να επιδιορθώσω το Sidewinder και θα κάνω αγορά ρούχων του χρόνου το καλοκαίρι. 

Η διαφορά τιμής είναι τεράστια. Τώρα, το Arcteryx Sabre κάνει 600€ και το καλοκαίρι το βρίσκεις 325€!!!

Δεν αξίζει να το πάρω τώρα.

Κάποιος που να γνωρίζει πως να επιδιορθώσω ένα gore-tex μπουφάν σαν το Sidewinder; 

Επίσης να δίνετε μεγάλη σημασία στο μέγεθος. Το Sidewinder που έχω πάρει είναι large. Είμαι 1,82 και 85Kg. Θα μου ήταν σαφώς καλύτερο το medium. Στα χειμερινά ρούχα όταν σου είναι ένα μέγεθος παραπάνω σημαίνει ότι θα έχεις απώλεια θερμότητας.

εχω παθει το ιδιο σε north face plasma jacket. δυστυχως δεν ειναι για παντα. το καλοκαιρι πεφτουν επειδη δεν αγοραζει κανεις. για το μεγεθος παιζει ρολο και τι θα φορας απο κατω.αν ειναι στενο δεν θα μπορεις να φορεσεις κατι απο μεσα

https://www.gore-tex.com/en_uk/blog/do-it-yourself-gore-tex-jacket-repairs

και απο arcteryx

https://youtu.be/_CLlEGpNmYY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...