Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Συμφωνω απλα οσα εχω δει δεν ειναι ανετα οποτε γιαυτο εψαξα σε αλλη κατηγορια.Θα μου πεις πρωτα η ασφαλεια...

Για άνετο και διακριτικό που δεν κάνεις μπάμ οτι είναι μηχανής.Δες και αυτό, είναι soft shell, το επόμενο μοντέλο μετά το citizen ii:

https://www.skroutz.gr/s/31618731/Nordcap-Citizen-Pro-Μπουφάν-Μηχανής-Ανδρικό-Συνθετικό-Χειμερινό-Μαύρο-NOR000JAC223.html

Και η Revit βγάζει σε χαμηλές τιμές.

Για καλύτερο πας σε Daineze, πχ σε αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/9049275/Dainese-Montmartre-D1-D-Dry-Μπουφάν-Μηχανής-Ανδρικό-Συνθετικό-Χειμερινό-Αδιάβροχο-Black-1654586-Black.html

Το καλοκαίρι σε όσα έχουν γιακά, είναι πως βάζεις και κασκώλ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω όμως ποσο ζεστό μπορει να ειναι;
Περπατας δηλαδη 40 λεπτα και έχεις γίνει μουσκεμα απο τον ιδρωτα; Γιατι με κατι φτηνα μπουφαν ζεσταινομαι μόνο καθως περπαταω, γιατι ειναι σαν σακουλες και σταζω ιδρωτα, ακινητος απλα κρυώνω. Με εντυπωσιαζει ότι ειναι μόνο 1,1KG, αυτο το βαρος ειναι για το μεγαλυτερο νούμερο ή το μικρότερο;
Η τιμή ειναι απαγορευτικη αλλα επειδη εχω πεταξει λεφτα σε πολλα φτηνα που πλεον δεν τα φοραω, λεω να παρω ενα και καλο.

8 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Nice. Thanks for the info. 

Οπότε, αφού είναι το ίδιο για τις δικές μου ανάγκες, δεν θα αποκλείσω κι αυτά που είναι σαν το δεύτερο. Ως μεσάτο εννοώ αυτά που μαζεύουν κάπως στη μέση (ως κοψιά), όπως είναι το πρώτο, ή έχουν κορδονάκι που το τραβάς, το προσαρμόζεις και το δένεις εσύ. Δίνουν έναν τύπο και κολακεύουν. Δεν είναι σαν "σακί" πάνω σου. Όχι ότι θεωρώ άσχημα όσα δεν είναι μεσάτα, απλά, επειδή εγώ το θέλω λίγο πασπαρτού, ας είναι και λίγο πιο αβανταδόρικο. Αν το έβαζα μόνο με τζιν, κάργκο κλπ λίγο θα μ' ένοιαζε. Το θέλω, όμως, και με λίγο πιο καλά ρούχα. 

Αν έχεις υπόψη σου και κάποιο άλλο site, που να 'χει διάφορες μάρκες, μου το δίνεις και το χαζεύω εγώ. Μην μπαίνεις να ψάχνεις εσύ.

Και τα δυο μπουφαν που ποσταρες ειναι μεσατα. Στο δεύτερο φαινεται οτι εχει λουρακι που το σφίγγεις. 

6 hours ago, dbrillis said:

Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω όμως ποσο ζεστό μπορει να ειναι;
Περπατας δηλαδη 40 λεπτα και έχεις γίνει μουσκεμα απο τον ιδρωτα; Γιατι με κατι φτηνα μπουφαν ζεσταινομαι μόνο καθως περπαταω, γιατι ειναι σαν σακουλες και σταζω ιδρωτα, ακινητος απλα κρυώνω. Με εντυπωσιαζει ότι ειναι μόνο 1,1KG, αυτο το βαρος ειναι για το μεγαλυτερο νούμερο ή το μικρότερο;
Η τιμή ειναι απαγορευτικη αλλα επειδη εχω πεταξει λεφτα σε πολλα φτηνα που πλεον δεν τα φοραω, λεω να παρω ενα και καλο.

Και τα δυο μπουφαν που ποσταρες ειναι μεσατα. Στο δεύτερο φαινεται οτι εχει λουρακι που το σφίγγεις. 

ειναι ζεστο ειναι αδιαβροχο ειναι ακριβο διοτι

α.goretex

β.down

γ. arcteryx

9 ώρες πριν, dbrillis είπε

Kαι τα δυο μπουφαν που ποσταρες ειναι μεσατα. Στο δεύτερο φαινεται οτι εχει λουρακι που το σφίγγεις. 

Μπράβο, βρε dbrillis. Στραβώθηκα και δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα Καλλιθέα και είδα από κοντά αυτό:

Sgsjahh.jpg

https://www.skroutz.gr/s/15815647/Columbia-Cascade-Ridge-II-Ανδρικό-Μπουφάν-Softshell-Αδιάβροχο-για-Χειμώνα-Γκρι-WM3241-030.html?from=sku_color_variations

Για μέσα στην Αθήνα το θέλω. Όχι πολλές βροχές, όχι μηχανή/ποδήλατο, ένα περπάτημα Φιλοπάππου και δουλειά, δλδ καθημερινή απλή χρήση. Μου φάνηκε (άσχετος) αρκετά ποιοτικό και ελαφρύ, σαν ενισχυμένη ζακέτα θα έλεγα. Δύο ερωτήσεις.

1. Έχει κάποιος άποψη για την μάρκα ή/και το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο; Νομίζω πως η Columbia θεωρείται ποιοτική εταιρία, αλλά δεν έχω επαφή με το θέμα.

2. Σε αυτό το στυλ και με αυτές τις απαιτήσεις χρήσεις, τι άλλες επιλογές θα μπορούσα να δω;

Επεξ/σία από Dante80

Στις 14/11/2021 στις 10:14 ΜΜ, poulinos είπε

250 θα σου βγει σιγουρα.το ενα που εχω το βρηκα απο 180 στα  100 αλλα ειναι λεπτο πουπουλο.αν περπατας σε κρυο θα σε καλυψει και στους 0 και πιο κατω.αν θες κατι πιο ζεστο πας σε λιγο πιο χοντρο. αν πας σε 850 900 down τοτε ναι θα βγει κανα 300 ευρω κατι καλο. και μετα ειναι τα  expedition που τα βγαζουμε out the chat εκτος αν μου πεις οτι θα μετακομισεις russia. αναλογως πως το σκεφτεσαι μπορεις να πας και σε triclimate με down απο μεσα.η μπορεις να πας σε λεπτο πουπουλο με λεπτο fleece.(layers).εξαρτατε τι σου αρεσει και πως το σκεφτεσαι

πολλοι συνδυασμοι

Καλημέρα, Έχεις να προτείνεις κάποιο link για μπουφάν αντίστοιχο; Λέω να πάω καμία βόλτα σε εκπτωτικό!

2 hours ago, Dante80 said:

Sgsjahh.jpg

https://www.skroutz.gr/s/15815647/Columbia-Cascade-Ridge-II-Ανδρικό-Μπουφάν-Softshell-Αδιάβροχο-για-Χειμώνα-Γκρι-WM3241-030.html?from=sku_color_variations

Για μέσα στην Αθήνα το θέλω. Όχι πολλές βροχές, όχι μηχανή/ποδήλατο, ένα περπάτημα Φιλοπάππου και δουλειά, δλδ καθημερινή απλή χρήση. Μου φάνηκε (άσχετος) αρκετά ποιοτικό και ελαφρύ, σαν ενισχυμένη ζακέτα θα έλεγα. Δύο ερωτήσεις.

1. Έχει κάποιος άποψη για την μάρκα ή/και το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο; Νομίζω πως η Columbia θεωρείται ποιοτική εταιρία, αλλά δεν έχω επαφή με το θέμα.

2. Σε αυτό το στυλ και με αυτές τις απαιτήσεις χρήσεις, τι άλλες επιλογές θα μπορούσα να δω;

a.η columbia μια χαρα.β.ναι οπως το ειπες ειναι σαν μια ενισχυμενη ζακετα σαν ενισχυμενο  fleece  και λιγο sater reppal

• Thanks 1

9 hours ago, Dante80 said:

Sgsjahh.jpg

α.ειναι ποιοτικη.β.οπως ειπες ειναι σαν μια ενισχυμενη ζακετα ή σαν ενισχυμενο fleece που ειναι λιγο water repellent.ειναι για καθημερινη χρηση.δεν ειναι για full χειμωνα.δεν ειναι για βροχες αλλα για ψιχαλες

8 hours ago, PETROS13 said:

Καλημέρα, Έχεις να προτείνεις κάποιο link για μπουφάν αντίστοιχο; Λέω να πάω καμία βόλτα σε εκπτωτικό!

στο εκπτωτικο ειναι ενα καταστημα στο υπογειο ας το πουμε που εχει stock. εχει και down jacket.απο εκει και περα ειναι τι θες να παρεις ποσα θες να δωσεις τι χρηση το θες κτλ. εγω απο εκει πηρα ενα down jacket το οποιο ειναι απο τα λεπτα.μια χαρα με fleece αποκατω ακομα και για αρκετο κρυο.εχω λιγο ανοσια στο κρυο.κατι σαν αυτο χωρις κουκουλα

https://www.bergfreunde.eu/the-north-face-trevail-hoodie-down-jacket/

10 ώρες πριν, Dante80 είπε

Sgsjahh.jpg

Το columbia να μην εγραφε...

'ηταν μια παραγωγη, columbia' που ελεγε κι ο αειμνηστος Χαρρυ Κλυνν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/11/2021 στις 11:51 ΜΜ, dbrillis είπε

https://m.olx.ua/d/obyavlenie/kurtka-muzhskaya-arcteryx-therme-parka-mens-parka-IDNaacJ.html

360 ευρώ έχει εδώ που μένω (Ουκρανία). Ο συγκεκριμένος πωλητής πουλάει την σχετική μάρκα. Αν το αγοράσω θα σου γράψω. Δεν ξέρω τι μέγεθος είμαι, 1,79 90 κιλά + μπυροκοιλια, μάλλον medium?

Επεξ/σία από Land-decked

40 minutes ago, Land-decked said:

https://m.olx.ua/d/obyavlenie/kurtka-muzhskaya-arcteryx-therme-parka-mens-parka-IDNaacJ.html

360 ευρώ έχει εδώ που μένω (Ουκρανία). Ο συγκεκριμένος πωλητής πουλάει την σχετική μάρκα. Αν το αγοράσω θα σου γράψω. Δεν ξέρω τι μέγεθος είμαι, 1,79 90 κιλά + μπυροκοιλια, μάλλον medium?

1.80 80 kg φοραω medium σε ολα. το north face το down ειναι large και ειναι εναν κλικ μεγαλο.τωρα για 90kg.....

κανε μια δοκιμη πρωτα

4 hours ago, mindreader said:

ελα βρε συ.μικρο ειναι και μια χαρα φαινεται

3 hours ago, sofiathereal said:

Έχουμε τίποτα σε canada goose προς Θεσσαλονίκη μεριά? 

δεν ξερω αν θα βρεις καν αθηνα δυστυχως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mindreader είπε

Όπως είχα ρωτήσει από πάνω, ψάχνω για εναλλακτικές. Οπότε ο δρόμος με έβγαλε πως Amazon.de καθώς εδώ Ελλάδα θες πάνω από 90€. Το συγκεκριμένο Columbia το βρήκα στα 50€ και το τσίμπησα μόλις. Θα δώσω εντυπώσεις μόλις έρθει.

Αλλά αν δεν θες λογότυπο, βρήκα και αυτό στο ίδιο ακριβώς στυλ:

QyskSXg.jpg

Επίσης στα 50€. Δεν γράφει τπτ μπροστά, απλά έχει το όνομα στο δεξί μανίκι. Η Jako είναι γνωστή εταιρία εξ Γερμανίας, δεν έχω όμως ιδέα για την ποιότητα.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

7 hours ago, Dante80 said:

Όπως είχα ρωτήσει από πάνω, ψάχνω για εναλλακτικές. Οπότε ο δρόμος με έβγαλε πως Amazon.de καθώς εδώ Ελλάδα θες πάνω από 90€. Το συγκεκριμένο Columbia το βρήκα στα 50€ και το τσίμπησα μόλις. Θα δώσω εντυπώσεις μόλις έρθει.

Αλλά αν δεν θες λογότυπο, βρήκα και αυτό στο ίδιο ακριβώς στυλ:

QyskSXg.jpg

Επίσης στα 50€. Δεν γράφει τπτ μπροστά, απλά έχει το όνομα στο δεξί μανίκι. Η Jako είναι γνωστή εταιρία εξ Γερμανίας, δεν έχω όμως ιδέα για την ποιότητα.

columbia  σε πολυ καλες τιμες παιζουν για οποιον ειναι αθηνα στα 2 factory outlet. πειραιως και αεροδρομιο

• Thanks 1

19 ώρες πριν, sofiathereal είπε

Έχουμε τίποτα σε canada goose προς Θεσσαλονίκη μεριά? 

https://www.intervista.gr/men.html?product_brand=45

https://www.atticadps.gr/canada-goose/attica-picks/men/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...