Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 hours ago, Caiden said:

Καταλαβαινω την λογικη σου, οπου αναλογα την περισταση να χρησιμοποιω και το αντιστοιχο μπουφαν/ζακετα.

Οποτε ποιες θα ηταν οι προτασεις σου για μια μεμβρανη και αντιστοιχα για ενα down jacket? Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μοντελο και μαρκα που θα προτεινες ή αφου ξερω τωρα τι ψαχνω, να επιλέξω αυτο που μου αρεσει περισσοτερο και ειναι στο μπατζετ μου?

σε μεμβρανη πηγα σε marmot precip αμα θυμαμαι σωστα απεξω.75 με 85 ευρω σε polo και alpamayo. σε  down πηρα ενα north face καπου 100 ευρω απο mc arthur.μοντελο δεν θυμαμαι τωρα. μαρκες ορειβατικες απειρες.προσωπικα εχω παρει και μεταχειρισμενα απo group  σε fb.δεν το μετανιωσα.

βρηκα down jacket 500 600  ευρω με 140:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 ώρες πριν, poulinos είπε

σε μεμβρανη πηγα σε marmot precip αμα θυμαμαι σωστα απεξω.75 με 85 ευρω σε polo και alpamayo. σε  down πηρα ενα north face καπου 100 ευρω απο mc arthur.μοντελο δεν θυμαμαι τωρα. μαρκες ορειβατικες απειρες.προσωπικα εχω παρει και μεταχειρισμενα απo group  σε fb.δεν το μετανιωσα.

βρηκα down jacket 500 600  ευρω με 140:)

Ωραια σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, αφου δεν ηξερα την διαφορα μεταξυ μεμβρανης, fleece και down. Οποτε θα εχω τα ματια μου ανοιχτα για καμια προσφορα σε αυτα που προτεινες και ισως να περιμενω μεχρι να ξανανοιξουν τα μαγαζια για να επισκεφτω mc arthur και factory outlet που μαλλον θα εχουν καλες προσφορες

4 hours ago, Caiden said:

Ωραια σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, αφου δεν ηξερα την διαφορα μεταξυ μεμβρανης, fleece και down. Οποτε θα εχω τα ματια μου ανοιχτα για καμια προσφορα σε αυτα που προτεινες και ισως να περιμενω μεχρι να ξανανοιξουν τα μαγαζια για να επισκεφτω mc arthur και factory outlet που μαλλον θα εχουν καλες προσφορες

fleece. συνθετικο ,φτηνο,βαρυ,δεν ειναι αδιαβροχο .ζεσταινει.

μεμβρανη .αντιανεμικες αδιαβροχες φτηνες υπαρχουν αλλα και πανακριβες goretex

down.ακριβο ελαφρυ πολυ ζεστο, συμπιεζεται σε μικρο ογκο,και μπορει συνηθως να κρατησει λιγο νερο αν εχει φτιαχτει για αυτο.

• Thanks 1

4 hours ago, elvor said:

οπως αναφερει ειναι down με feather.στο εξωτερικο γραφουν αλλη αναλογια down με feather απο οτι το intersport.η τιμη του ειναι μια χαρα παντως απλα δεν ειναι ολο down ουτε λογικα τρελη ποιοτητα  down διοτι θα εκανε 2 φορες παραπανω.

• 7 μήνες μετά...
3 hours ago, p8denu said:

Από το mammutgreece.gr παραγγέλνουμε ή είναι τίποτα 🐒;

παροτι οι τιμες του που ειδα σε μπουφαν ειναι κανονικα εν τουτοις ειναι σιγουρα μαιμου.α. δεν εχω δει ποτε mammut greece ειδικα mammut που ελαχιστα μαγαζια φερνουν και επισης η μεταφραση ειναι αστα να πανε.

ΧΕΙΜΩΝΑ ΥΨΗΛΑ

Χειμερινή νεράιδα

ALLEGRA ENGIADINA

Επιστρέφω, επιστρέφοντας

αν θες φτηνα ρουχα πηγαινε στο factory outlet στην columbia(αεροδρομιο) ή στο factory πειραιως north face και  columbia και αγορασε απο εκει.

επισης στο εκπτωτικο χωριο εχει ενα μαγαζι.εχουν καλες εκπτωσεις λογω οτι ειναι απο προηγουμενη σεζον.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

παροτι οι τιμες του που ειδα σε μπουφαν ειναι κανονικα εν τουτοις ειναι σιγουρα μαιμου.α. δεν εχω δει ποτε mammut greece ειδικα mammut που ελαχιστα μαγαζια φερνουν και επισης η μεταφραση ειναι αστα να πανε.

ΧΕΙΜΩΝΑ ΥΨΗΛΑ

Χειμερινή νεράιδα

ALLEGRA ENGIADINA

Επιστρέφω, επιστρέφοντας

αν θες φτηνα ρουχα πηγαινε στο factory outlet στην columbia(αεροδρομιο) ή στο factory πειραιως north face και  columbia και αγορασε απο εκει.

επισης στο εκπτωτικο χωριο εχει ενα μαγαζι.εχουν καλες εκπτωσεις λογω οτι ειναι απο προηγουμενη σεζον.

Σε Ευχαριστω πολύ αλλά μένω Κρήτη Γι αυτό ψάχνω online. Επίσης είμαι άσχετος από μπουφάν και είπα μια φορά να παρω ένα καλό 

https://www.mammutgreece.gr/mammut-photics-parka-Ανδρικα-Μαυρα-354097kxd-p-398.html

Mammut Photics Parka Ανδρικα Μαυρα 354097KXD

€320

αυτο σκεφτόμουν χωρίς να ξέρω 

σιγουρα δεν το διακινδυνεύω να παρω μαϊμού. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο online μαγαζί 

Επεξ/σία από p8denu

• Super Moderators

Ας το πω όσο πιο ουδέτερα μπορώ:

Σε ιστοσελίδα με τέτοια άθλια μετάφραση δεν θα διακινδύνευα ούτε ένα λεπτό, όχι 320 ευρώ.

• Like 1

20 minutes ago, p8denu said:

Σε Ευχαριστω πολύ αλλά μένω Κρήτη Γι αυτό ψάχνω online. Επίσης είμαι άσχετος από μπουφάν και είπα μια φορά να παρω ένα καλό 

https://www.mammutgreece.gr/mammut-photics-parka-Ανδρικα-Μαυρα-354097kxd-p-398.html

Mammut Photics Parka Ανδρικα Μαυρα 354097KXD

€320

αυτο σκεφτόμουν χωρίς να ξέρω 

σιγουρα δεν το διακινδυνεύω να παρω μαϊμού. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο online μαγαζί 

https://www.bergfreunde.eu  (απειρα πραγματα και αυθεντικα) και προσφορες.

www.cdc.gr αν και εχει λιγα πραγματα σε ρουχα.

https://www.dimitriadis.gr

www.alpamayopro.gr

Ένα καλό duck down ειναι απλα αλλη φαση παντως. Πανζεστο, σχετικα ελαφρη, και οχι και πολυ ογκώδες. Σου επιτρεπει τον χειμωνα να κυκλοφορεις ανετα ακομη και μονο με ενα κοντομανικο απο μεσα. Αλλα φυσικα τα καλα ειναι ακριβά. Αλλα πραγματικα δεν εχω μετανειωσει ποτε μπουφαν. Εχω ακομη και φοραω δερματικο jacket που ειχα αγορασει κυριολεκτικα 20 χρονια πριν. 

1 hour ago, Papakaliati said:

Ένα καλό duck down ειναι απλα αλλη φαση παντως. Πανζεστο, σχετικα ελαφρη, και οχι και πολυ ογκώδες. Σου επιτρεπει τον χειμωνα να κυκλοφορεις ανετα ακομη και μονο με ενα κοντομανικο απο μεσα. Αλλα φυσικα τα καλα ειναι ακριβά. Αλλα πραγματικα δεν εχω μετανειωσει ποτε μπουφαν. Εχω ακομη και φοραω δερματικο jacket που ειχα αγορασει κυριολεκτικα 20 χρονια πριν. 

εχω 2 down jacket.πολυ καλα αλλα οπως ειπες ειναι ακριβα.το ενα απο 180 το ειχαν κοντα 100 στο mc arthur.το αλλο ευτυχως το βρηκα μεταχειρισμενο και γλυτωσα πολλααα λεφταα

https://www.fashionfactory.gr/proionta/andras/panofori/mpoufan/superdry-m-waterproof-down-parka-jacket-m5010194a-07q/

Μια γνώμη για αυτό το μπουφάν και τη Superdry γενικά έχει κανείς συνάδελφοι;

Το Θέλω για Ελβετία

On 08/11/2021 at 14:06, Skandalf said:

https://www.fashionfactory.gr/proionta/andras/panofori/mpoufan/superdry-m-waterproof-down-parka-jacket-m5010194a-07q/

Μια γνώμη για αυτό το μπουφάν και τη Superdry γενικά έχει κανείς συνάδελφοι;

Το Θέλω για Ελβετία

για κρυο θα πηγαινα σε down jacket.το superdry γραφει down αλλα δεν αναφερει τιποτα.δεν θα το παιρνα βεβαια οταν υπαρχουν απειρες ορειβατικες εταιρειες

• Thanks 1

Γι αυτό έχετε εικόνα; Γενικά τα Marks n Spencer έχουν decent ρούχα και αυτό λέει ότι είναι από πούπουλο. 

https://www.marksandspencer.com/gr/μπουφάν-από-φτερά-και-πούπουλα/p/P60369369.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...