Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, antiion8 said:

Οχι ρε εσυ πλακα κανεις,εχω κανονικα μπουφαν μηχανης με ολες τις προστασιες και το χρησιμοποιω,κ ειναι το σημαντικοτερο η προστασια,απλα ψαχνω και κατι καθημερινο που να μπορει αν το χρησιμοποιω καμια φορα στη μηχανη να αντεχει,να μην παγωνω,δε ξερω αν υπαρχει και τετοια μπουφαν απο μηχανες κτλπα,μπουφαν καθημερινα που να εχουν διπλο ρολο.

Υπάρχουν μπουφάν μηχανής με όλες τους τις προστασίες που τα φοράς άνετα για καθημερινά. 

Ίσως σε κάτι τέτοιο? 

Στον καιρό που είχε τώρα πάντως, κοντά στο 0 που έφτασε εδώ λεκανοπέδιο Αττικής, δεν κατάλαβα τίποτα. 

Είναι και σε βροχή δοκιμασμένο αλλά όχι σε καταιγίδα. 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/2/2021 στις 12:47 ΜΜ, antiion8 είπε

Οχι ρε εσυ πλακα κανεις,εχω κανονικα μπουφαν μηχανης με ολες τις προστασιες και το χρησιμοποιω,κ ειναι το σημαντικοτερο η προστασια,απλα ψαχνω και κατι καθημερινο που να μπορει αν το χρησιμοποιω καμια φορα στη μηχανη να αντεχει,να μην παγωνω,δε ξερω αν υπαρχει και τετοια μπουφαν απο μηχανες κτλπα,μπουφαν καθημερινα που να εχουν διπλο ρολο.

Είχα πάρει 180€ 1 μπουφάν μηχανής Bering κάπου το 2005-2007.Καλή ποιότητα, αδιάβροχο και ζεστό, το έχω χαρίσει στον αδερφό μου και το χρησιμοποιεί ακόμα.Ισως όμως να έχει χάσει την αδιάβροχοποίηση λόγω παλαιότητας και επειδή έχει πλυθεί σε πλυντήριο κάποιες φορές αλλά παρέχει προστασία σε ώμους, πλάτη και μέση με τα προστατευτικά.

Χρησιμοποιώ για το παπί 1 απλό φθηνό αντιανεμικό που ενώ στην αρχή ήταν πλήρης αδιάβροχο, μετά από μερικούς μήνες είναι ημιαδιάβροχο, δεν είναι καθόλου ζεστό, αλλά πάντως δεν περνάει μέσα αέρας.Βάζω απο μέσα 1-2 φούτερ+1 φλίς+κασκώλ και αντέχω κάπου μέχρι +5C°.

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω,απλα κοιτουσα κατι καθημερινο κυριως,παρα της μηχανης γτ εχω ενα καλο οποτε το χρησιμοποιω και καθημερινες και  στα ταξιδια

Δημοσ.
14 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Βάζω απο μέσα 1-2 φούτερ+1 φλίς+κασκώλ και αντέχω κάπου μέχρι +5C°.

Δηλαδή ρε αδερφέ όταν έχει 0 βαθμούς τι φοράς ; 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Δηλαδή ρε αδερφέ όταν έχει 0 βαθμούς τι φοράς ; 😂

Στους 0 βαθμούς φορούσα το μπουφάν της Bering.

Σπάνια έχει 0 βαθμούς στην Αθήνα, στις βροχές και στα κρύα και +5 να έχει, παίρνω το αμάξι, ειδικά κάτι πρωινά που φεύγω στις 06:00.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

πήρα αυτό το μπουφάν για τα πολλά κρύα γιατί έψαχνα καιρό να βρω κατι καλό και συνήθως ο,τι αγόραζα ήταν αποτυχία...

σίγουρα υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές, αλλά με την έκπτωση μου φάνηκε τίμια επιλογή και πολύ κοντά σε αυτό που έψαχνα...

Μόλις το φόρεσα μου ήρθε στο μυαλό ο τίτλος αυτού του topic... ξενερώνω λίγο που δεν έχουμε χειμώνα για να το αποσβέσω, αλλά τη μία βδομάδα που έκανε λίγο κρύο και μπόρεσα να το βάλω, ήταν πραγματικά άψογο...

είναι πολύ άνετο και ζεστό, σπάνια έχω χαρεί τόσο πολύ με αγορά ρούχου...

Στιγμιότυπο οθόνης (9).png

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kon1to είπε

πήρα αυτό το μπουφάν για τα πολλά κρύα γιατί έψαχνα καιρό να βρω κατι καλό και συνήθως ο,τι αγόραζα ήταν αποτυχία...

σίγουρα υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές, αλλά με την έκπτωση μου φάνηκε τίμια επιλογή και πολύ κοντά σε αυτό που έψαχνα...

Μόλις το φόρεσα μου ήρθε στο μυαλό ο τίτλος αυτού του topic... ξενερώνω λίγο που δεν έχουμε χειμώνα για να το αποσβέσω, αλλά τη μία βδομάδα που έκανε λίγο κρύο και μπόρεσα να το βάλω, ήταν πραγματικά άψογο...

είναι πολύ άνετο και ζεστό, σπάνια έχω χαρεί τόσο πολύ με αγορά ρούχου...

Στιγμιότυπο οθόνης (9).png

Πολυ καλο φαινεται και τιμη σουπερ, με το μεγεθος το πετυχες? ειναι ενταξει το μεγεθολογιο του σαιτ?

Δημοσ.
Στις 8/2/2021 στις 2:23 ΜΜ, Amaretos είπε

Πολυ καλο φαινεται και τιμη σουπερ, με το μεγεθος το πετυχες? ειναι ενταξει το μεγεθολογιο του σαιτ?

ναι ειναι ενταξει... παλια ειχαν πιο στενες γραμμες, αλλα πλεον εχουν γινει πιο ανθρώπινες...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα χρειαστώ τις προτάσεις σας καθώς ψάχνω για αγορά καινούργιο μπουφάν.

Εδώ και 2 χρόνια είχα ένα mckinley με αποσπώμενο fleece/ζακέτα και με βόλεψε αρκετά, άρα θα ήθελα να μείνω στο ίδιο μοτίβο. Χρήση 80% Αθήνα και 20% βουνό με αρκετό χιόνι και θερμοκρασίες -10. Το μπάτζετ είναι γύρω στα 150-200 ευρώ. Προς το παρών έχω δει τα North Face και τα Columbia στις πρώτες σελίδες του Skroutz. Υπάρχει κάποια πρόταση για συγκεκριμένο μοντέλο ή άλλη μάρκα? 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
20 hours ago, Caiden said:

Καλησπέρα παιδιά, θα χρειαστώ τις προτάσεις σας καθώς ψάχνω για αγορά καινούργιο μπουφάν.

Εδώ και 2 χρόνια είχα ένα mckinley με αποσπώμενο fleece/ζακέτα και με βόλεψε αρκετά, άρα θα ήθελα να μείνω στο ίδιο μοτίβο. Χρήση 80% Αθήνα και 20% βουνό με αρκετό χιόνι και θερμοκρασίες -10. Το μπάτζετ είναι γύρω στα 150-200 ευρώ. Προς το παρών έχω δει τα North Face και τα Columbia στις πρώτες σελίδες του Skroutz. Υπάρχει κάποια πρόταση για συγκεκριμένο μοντέλο ή άλλη μάρκα? 

Ευχαριστώ!

υπαρχουν triclimate αλλα με πουπουλο αντι γιa fleece.πιο ζεστο πιο ελαφρυ πιο ακριβο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, poulinos είπε

υπαρχουν triclimate αλλα με πουπουλο αντι γιa fleece.πιο ζεστο πιο ελαφρυ πιο ακριβο

Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες. Ετσι και αλλιως σταματαει η εποχη τους οποτε ισως πετυχω και καποια καλη προσφορα/εκπτωση

Επεξ/σία από Caiden
Δημοσ.

η north face βγαζει triclimate down jackets>απεξω ειναι αδιαβροχη μεμβρανη και απο μεσα ειναι down. αν εχεις αδιαβροχη μεμβρανη και απλα θες να παρεις κατι ζεστο τοτε μπορεις να παρεις ενα λεπτο down jacket. ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο ενα Fleece πολυ πιο ζεστο,πολυ πιο ανετο και αμα το συμπιεσεις πιανει πολυ μικρο χωρο.και αν βρεχει απο πανω ριχνεις την αδιαβροχη μεμβρανη.

40 minutes ago, Caiden said:

Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες. Ετσι και αλλιως σταματαει η εποχη τους οποτε ισως πετυχω και καποια καλη προσφορα/εκπτωση

γενικως το πουπουλο(down) ειναι οτι πιο ζεστο και ελαφρυ μπορεις να παρεις.αντεχει και καμποσο νερακι σε φυσιολογικα επιπεδα ομως αλλιως βαζεις απο πανω καποια μεμβρανη που μπορει να εχεις ηδη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

η north face βγαζει triclimate down jackets>απεξω ειναι αδιαβροχη μεμβρανη και απο μεσα ειναι down. αν εχεις αδιαβροχη μεμβρανη και απλα θες να παρεις κατι ζεστο τοτε μπορεις να παρεις ενα λεπτο down jacket. ειναι πολυ πιο ελαφρυ απο ενα Fleece πολυ πιο ζεστο,πολυ πιο ανετο και αμα το συμπιεσεις πιανει πολυ μικρο χωρο.και αν βρεχει απο πανω ριχνεις την αδιαβροχη μεμβρανη.

γενικως το πουπουλο(down) ειναι οτι πιο ζεστο και ελαφρυ μπορεις να παρεις.αντεχει και καμποσο νερακι σε φυσιολογικα επιπεδα ομως αλλιως βαζεις απο πανω καποια μεμβρανη που μπορει να εχεις ηδη

Δυστυχως η μεμβρανη ειναι αυτη που μου χαλασε και σκιστηκε σχεδον τελειως.

Θεωρητικα θα μπορουσα απλα να αγορασω καινουργια εξωτερικη μεμβρανη και να φοραω απο μεσα το fleece οταν χρειαζεται, αλλα λεω να παω καλυτερα για πληρες σετ, triclimate οπως ανεφερες.

Θα κρατησω το εσωτερικο fleece σαν ξεχωριστο για οποτε χρειαστει.

Επεξ/σία από Caiden
Δημοσ.
1 hour ago, Caiden said:

Δυστυχως η μεμβρανη ειναι αυτη που μου χαλασε και σκιστηκε σχεδον τελειως.

Θεωρητικα θα μπορουσα απλα να αγορασω καινουργια εξωτερικη μεμβρανη και να φοραω απο μεσα το fleece οταν χρειαζεται, αλλα λεω να παω καλυτερα για πληρες σετ, triclimate οπως ανεφερες.

Θα κρατησω το εσωτερικο fleece σαν ξεχωριστο για οποτε χρειαστει.

δεν σημαινει οτι υπαρχει λογος να παρεις κατι το οποιο να ειναι ολα σε ενα. δηλαδη tricklimate.

το fleece μπορεις να το κρατησεις ως fleece. με 75 ευρω μπορεις να παρεις μια μεμβρανη marmot αμα θες με ανοιγομενα φερμουαρ στις μασχαλες και κουκουλα. και μπορεις να παρεις και ενα down jacket λεπτο.

μετα μπορεις να κανεις οτιδηποτε συνδυασμους θελεις.

πχ λιγο κρυο Fleece. λιγο κρυο με βροχη .fleece και μεμβρανη. περισσοτερο κρυο.down .

περισσοτερο κρυο και βροχη. down και μεμβρανη. πολυ κρυο fleece και down. πολυ κρυο με βροχη. fleece down και μεμβρανη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν σημαινει οτι υπαρχει λογος να παρεις κατι το οποιο να ειναι ολα σε ενα. δηλαδη tricklimate.

το fleece μπορεις να το κρατησεις ως fleece. με 75 ευρω μπορεις να παρεις μια μεμβρανη marmot αμα θες με ανοιγομενα φερμουαρ στις μασχαλες και κουκουλα. και μπορεις να παρεις και ενα down jacket λεπτο.

μετα μπορεις να κανεις οτιδηποτε συνδυασμους θελεις.

πχ λιγο κρυο Fleece. λιγο κρυο με βροχη .fleece και μεμβρανη. περισσοτερο κρυο.down .

περισσοτερο κρυο και βροχη. down και μεμβρανη. πολυ κρυο fleece και down. πολυ κρυο με βροχη. fleece down και μεμβρανη.

Καταλαβαινω την λογικη σου, οπου αναλογα την περισταση να χρησιμοποιω και το αντιστοιχο μπουφαν/ζακετα.

Οποτε ποιες θα ηταν οι προτασεις σου για μια μεμβρανη και αντιστοιχα για ενα down jacket? Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο μοντελο και μαρκα που θα προτεινες ή αφου ξερω τωρα τι ψαχνω, να επιλέξω αυτο που μου αρεσει περισσοτερο και ειναι στο μπατζετ μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...