Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα πάρει ένα dur από τα Notos πρόπερσι 120-130€, μιλάμε τούμπανο

Το έβαλα Δανία Γενάρη μήνα με θερμοκρασίες κάτω από το 0 και δε καταλάβαινα τίποτα

Μετά το έβαζα στη μηχανή όταν είχε κρύο και πήγαινα γήπεδο, γιατί δε με βόλευαν τα μπουφάν μηχανής, πάλι έμεινα σούπερ ευχαριστημένος

Όσες φορές το έβαλα πεζός με χαμηλές θερμοκρασίες (Πειραία, δηλαδή εκεί, στους 3-5), έσκαγα

Μετά έσκασε ο COVID οπότε φέτος είναι στη ντουλάπα :D

18 hours ago, Ukforthemoment said:

Κανονικά με το lockdown  δεν βγαίνεις έξω..........

σωστα.ουτε δουλεια πας.ουτε supeemarket.ερχεται η δουλεια στο σπιτι σου. οτι δεν ξερετε τι νσ κανετε σπιτι και σπαμαρετε στα μισα θεματσ με οτι να νε ποστς με ξεπερναει.

19 hours ago, Par1s* said:

Η αλήθεια είναι πως έχω μια ισοθερμική μπλούζα που δεν φοράω ποτέ, θα την δοκιμάσω! Δεν είναι ότι επείγει, αλλά πιάσαν τα κρύα τώρα!

ειναι το βασικο να φορας θερμοεσωρουχο κολλητο πανω σου ωστε να παγιδευει την θερμοκρασια.απο πανω μπορεις fleece και μετα το jacket.3 layers.

19 hours ago, SchinasN said:

Ισοθερμικά εσώρουχα. Μάλλινα προτιμώ. Αν επείγει η αγορά μπουφάν, πολύ δύσκολα χωρίς δοκιμή

προσοχη τι μαλλι ειναι αν δεν θες φαγουρα.συνηθως το merino ειναι πολυ καλο

19 hours ago, Par1s* said:

Με την κατάσταση που επικρατεί δυσκολεύομαι πολύ να αγοράσω ενδύματα online καθώς δεν ξέρω πως θα μου κάθονται. Οπότε τώρα που χρειάζομαι ένα μπουφάν για θερμοκρασίες χειμώνα Θεσσαλονίκης δεν ξέρω τι να διαλέξω και από που. Ακόμη και όταν ανοίξουν τα καταστήματα με ραντεβού δεν θα μπορώ να μπω σε 3-4 διαφορετικά να δοκιμάσω.

Έχετε να προτείνετε κάτι για καθημερινό και ζεστό, να δω online; Ένα παλιότερο θέμα που διάβασα αναφέρονταν σε τιμές ~200€. Εγώ θα προτιμούσα κάτι σε κάτω των 100€.

το ποσα λεφτα θα δωσεις εξαρτατε την χρηση που το θες.τα πιο ακριβα ειναι διαπνεον ,πιο ελαφρια κτλ

22 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Κανονικά με το lockdown  δεν βγαίνεις έξω..........

Sorry που πάμε στην δουλειά μας.

21 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Χθες παρηγγειλα για εναν φιλο μιας και το εχω κι εγω το συγκεκριμενο με 105 ευρω το παρακατω.

https://www.columbiasportswear.gr/el/andrika/boufan-gileka/softshell/andriko-boufan-gate-racer-softshell_137014/

Εχει δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη σε περιπτωση που σ'ενδιαφερει.

Εχει πολλα χρωματα απο ποικιλια και μπορεις να τσεκαρεις αν θες τον οδηγο μεγεθων για να βρεις το νουμερο σου.

Τα βέλκρο στο μανίκι και το λάστιχο στην μέση φαίνονται πρακτικά.

16 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Είχα πάρει ένα dur από τα Notos πρόπερσι 120-130€, μιλάμε τούμπανο

Το έβαλα Δανία Γενάρη μήνα με θερμοκρασίες κάτω από το 0 και δε καταλάβαινα τίποτα

Μετά το έβαζα στη μηχανή όταν είχε κρύο και πήγαινα γήπεδο, γιατί δε με βόλευαν τα μπουφάν μηχανής, πάλι έμεινα σούπερ ευχαριστημένος

Όσες φορές το έβαλα πεζός με χαμηλές θερμοκρασίες (Πειραία, δηλαδή εκεί, στους 3-5), έσκαγα

Μετά έσκασε ο COVID οπότε φέτος είναι στη ντουλάπα :D

Ωραία φαίνονται τα μπουφάν τους, έχεις link σε πιο συγκεκριμένα αναφέρεσαι;

Θα πάω σε ένα πολυκατάστημα με διάφορα brands γιατί δεν παίζει να διαλέξω online!

51 minutes ago, Par1s* said:

Sorry που πάμε στην δουλειά μας.

Τα βέλκρο στο μανίκι και το λάστιχο στην μέση φαίνονται πρακτικά.

Ωραία φαίνονται τα μπουφάν τους, έχεις link σε πιο συγκεκριμένα αναφέρεσαι;

Θα πάω σε ένα πολυκατάστημα με διάφορα brands γιατί δεν παίζει να διαλέξω online!

τα σωστα μπουφαν και κυριως τα ορειβατικα πχ το columbia που εβαλε ο φιλος γενικα εχουν βελκρο στα μανικια και  ας το πουμε λαστιχο στιν μεση για να κλεινει καλυτερα.πολλα εχουν και φερμουαρ στις μασχαλες ωστε αν ζεστενεσαι να το ανοιγεις λιγο.

22 hours ago, HERTHAN said:

Χθες παρηγγειλα για εναν φιλο μιας και το εχω κι εγω το συγκεκριμενο με 105 ευρω το παρακατω.

https://www.columbiasportswear.gr/el/andrika/boufan-gileka/softshell/andriko-boufan-gate-racer-softshell_137014/

Εχει δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη σε περιπτωση που σ'ενδιαφερει.

Εχει πολλα χρωματα απο ποικιλια και μπορεις να τσεκαρεις αν θες τον οδηγο μεγεθων για να βρεις το νουμερο σου.

πολυ καλο για τα λεφτα του.

On 15/01/2021 at 15:22, Par1s* said:

Με την κατάσταση που επικρατεί δυσκολεύομαι πολύ να αγοράσω ενδύματα online καθώς δεν ξέρω πως θα μου κάθονται. Οπότε τώρα που χρειάζομαι ένα μπουφάν για θερμοκρασίες χειμώνα Θεσσαλονίκης δεν ξέρω τι να διαλέξω και από που. Ακόμη και όταν ανοίξουν τα καταστήματα με ραντεβού δεν θα μπορώ να μπω σε 3-4 διαφορετικά να δοκιμάσω.

Έχετε να προτείνετε κάτι για καθημερινό και ζεστό, να δω online; Ένα παλιότερο θέμα που διάβασα αναφέρονταν σε τιμές ~200€. Εγώ θα προτιμούσα κάτι σε κάτω των 100€.

εχει προσφορες σε north face αν εισαι αθηνα στο εκπτωτικο χωριο όπως και στο factory outlet πειραιως.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.fifthelement.gr/el-the-north-face-evolve-ii-triclimate-jacket-nf00cg55jk3?skr_prm=WyJlZDk5MmE5NS01MDQ3LTQ2YTItODNlZS01ODdkZTNkMzMwMDciLDE2MTE5MzIzMTI3MDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://modivo.gr/p/the-north-face-mpouphan-poluleitourgiko-pinecroft-triclimate-nf0a4m8ekx71-mauro-regular-fit?utm_source=vivnetworks&utm_campaign=Skroutz SA&utm_medium=Comparison Products&utm_content=14065254&cjevent=d558b638623611eb830600680a180514

Καλησπερα εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα μπουφαν?θα ηταν καλοδεχουμενη,ψαχνω ενα δυνατο μπουφανακι να με κραταει ζεστο,να το φοραω καθημερινα το χρησιμοποιω και για μηχανη,αν εχει καποιος να προτεινει κατι ευπροσδεκτο,επισης ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε πουθενα τον βαθμο αδιαβροχοποιησης για την northface?

Επεξ/σία από antiion8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κατι σχετικα φθηνο παρακάτω .

Εχει πολλα καταστηματα Admiral να τα δει κανεις και να τα δοκιμασει

https://www.admiralsports.shop/andras/roucha/mpoufan-gileka/kappa-andriko-mpoufan-kamus

https://www.admiralsports.shop/andras/roucha/mpoufan-gileka/kappa-andriko-mpoufan-koor

Επεξ/σία από Fotia

3 hours ago, antiion8 said:

https://www.fifthelement.gr/el-the-north-face-evolve-ii-triclimate-jacket-nf00cg55jk3?skr_prm=WyJlZDk5MmE5NS01MDQ3LTQ2YTItODNlZS01ODdkZTNkMzMwMDciLDE2MTE5MzIzMTI3MDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

https://modivo.gr/p/the-north-face-mpouphan-poluleitourgiko-pinecroft-triclimate-nf0a4m8ekx71-mauro-regular-fit?utm_source=vivnetworks&utm_campaign=Skroutz SA&utm_medium=Comparison Products&utm_content=14065254&cjevent=d558b638623611eb830600680a180514

Καλησπερα εχει κανεις αποψη για τα συγκεκριμενα μπουφαν?θα ηταν καλοδεχουμενη,ψαχνω ενα δυνατο μπουφανακι να με κραταει ζεστο,να το φοραω καθημερινα το χρησιμοποιω και για μηχανη,αν εχει καποιος να προτεινει κατι ευπροσδεκτο,επισης ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε πουθενα τον βαθμο αδιαβροχοποιησης για την northface?

σε τρελη βροχη μπορει να εχεις θεμα γενικοτερα με ολα αυτα. δηλαδη υπαρχει ενα οριο αναμεσα στο αδιαβροχο και ταυτοχρονα διαπνεον.αν επερνα Triclimate οπως εγραψα πιο πανω θα προτιμουσα κατι με πουπουλο απομεσα που εναι πολυ ζεστο.βεβαια πολυ πιο ακριβο. εκτος αν δεν το θες για τρελη βροχη.αλλα αν θες για τρελη βροχη θες κατι σε πιο αδιαβροχο. δεν θυμαμαι να εχω δει να αναφερουν βαθμο αδιαβροχοποιησης. Σε μεμβρανη ισως σε αυτα δεν εχω δει ποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, poulinos είπε

σε τρελη βροχη μπορει να εχεις θεμα γενικοτερα με ολα αυτα. δηλαδη υπαρχει ενα οριο αναμεσα στο αδιαβροχο και ταυτοχρονα διαπνεον.αν επερνα Triclimate οπως εγραψα πιο πανω θα προτιμουσα κατι με πουπουλο απομεσα που εναι πολυ ζεστο.βεβαια πολυ πιο ακριβο. εκτος αν δεν το θες για τρελη βροχη.αλλα αν θες για τρελη βροχη θες κατι σε πιο αδιαβροχο. δεν θυμαμαι να εχω δει να αναφερουν βαθμο αδιαβροχοποιησης. Σε μεμβρανη ισως σε αυτα δεν εχω δει ποτε.

Μπα δεν αναφερουν βαθμους γιατι το εψαξα,μου ειπαν οτι ειναι πληρως αδιαβροχοποιημενο διοτι ετσι ειναι το υφασμα το dryvent που εχουν προφανως δε ξερω αν ισχυει βεβαια,απο θεμα ζεστης κανουν δουλεια?γνωριζει κανεις?αν υπαρχει καμια αλλη προταση ευπροσδεκτη.Αν ειναι διαπνεον εχει θεμα με το αδιαβροχο δλδ?για να καταλαβω,https://www.skroutz.gr/s/15805628/Columbia-Bugaboo-II-WO1273-010.html αυτο λεει τιποτα?

Επεξ/σία από antiion8

20 hours ago, antiion8 said:

Μπα δεν αναφερουν βαθμους γιατι το εψαξα,μου ειπαν οτι ειναι πληρως αδιαβροχοποιημενο διοτι ετσι ειναι το υφασμα το dryvent που εχουν προφανως δε ξερω αν ισχυει βεβαια,απο θεμα ζεστης κανουν δουλεια?γνωριζει κανεις?αν υπαρχει καμια αλλη προταση ευπροσδεκτη.Αν ειναι διαπνεον εχει θεμα με το αδιαβροχο δλδ?για να καταλαβω,https://www.skroutz.gr/s/15805628/Columbia-Bugaboo-II-WO1273-010.html αυτο λεει τιποτα?

triclimate ειναι και αυτο κοινως 3 σε 1 με fleece μεσα απλα απο την columbia.ακομα και αυτα που εχουν βαθμους (εχω ενα αλλα ειναι πιο πολυ αδιαβροχο) εχουν τους βαθμους επειδη ακριβως εχουν ενα οριο. απλα αν θες πιο ζεστο πας με πουπουλο μεσα(down).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, poulinos είπε

triclimate ειναι και αυτο κοινως 3 σε 1 με fleece μεσα απλα απο την columbia.ακομα και αυτα που εχουν βαθμους (εχω ενα αλλα ειναι πιο πολυ αδιαβροχο) εχουν τους βαθμους επειδη ακριβως εχουν ενα οριο. απλα αν θες πιο ζεστο πας με πουπουλο μεσα(down).

Αυτα δεν ειναι τοσο ζεστα δλδ?και παιζει σε αρκετη βροχη να περνουν νερο επειδη ειναι και αναπνεον υφασμα?εχεις να προτεινεις καμια αλλη μαρκα που να συνδυαζει και τα 2?η δυσκολο το καθενα στη δουλεια του?,προσωπικα απο οσο καταλαβα κανενα μπουφαν δεν ειναι φουλ αδιαβροχο αν εχει τοση πολυ βροχη,εκτος αν παρεις απο πανω και φορας καποιο αδιαβροχο,απλα θελω σε λογικη ποσοτητα να μην γινομαι χαλια.Ουσιαστικα στα νορθφεις την ζεστη την δινει το φλις,οποτε μπορεις αν εχεις καποιο αλλο μπουφανακι να παρεις ενα φλις απο μεσα και να στρωσει ισως.

Επεξ/σία από antiion8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NickTG είπε

Αδιάφορη η προστασία πάνω στη μηχανή? 

Οχι ρε εσυ πλακα κανεις,εχω κανονικα μπουφαν μηχανης με ολες τις προστασιες και το χρησιμοποιω,κ ειναι το σημαντικοτερο η προστασια,απλα ψαχνω και κατι καθημερινο που να μπορει αν το χρησιμοποιω καμια φορα στη μηχανη να αντεχει,να μην παγωνω,δε ξερω αν υπαρχει και τετοια μπουφαν απο μηχανες κτλπα,μπουφαν καθημερινα που να εχουν διπλο ρολο.

Επεξ/σία από antiion8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...