Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, panvas said:

Καλησπέρα  παίδες

Καλη χρονιά με υγεια σε ολο τον κόσμο και υπομονή.

1)Λοιπον θα ηθελα τα φωτα σας, κοιταζω για μπουφανακι 3-1,ζω Κρήτη, συνεπώς δεν παμε και για μπουφάν χιονιου ,θα ηθελα ομως ενα μπουφάν το οποίο θα μπορει να με κρατάει ζεστό χωρις να ντυθω κρεμμύδι,στις (νορμαλ) μίνιμουμ θερμοκρασίες που παιζουν εδω δηλαδη γυρω στους 4-5°C ,σε συνδυασμό με την υγρασία που εχουμε,προσανατολιζομαι σε στο παρακάτω μπουφανακι,θα ηθελα γνώμες αν με καλύπτει γι'αυτό που θέλω!

https://www.skroutz.gr/products/show/50209840

2)Το πρόβλημα ειναι οτι οσο το ψαχνω τόσο μπερδευομαι!! Ποια η διαφορα μεταξύ των evovle ΙΙ triclimate που δικαιολογεί  διαφορες τιμής περι τα 50€ 

Για την evolution σειρα διαβασα οτι η διαφορα είναι στο φερμουάρ!

Επίσης δεν ξέρω αν χρειάζομαι εσωτερικη επένδυση primaloft να παω δηλαδή πχ σε αυτό:

https://www.skroutz.gr/products/show/68250058

3) Αλλη ερώτηση εαν καταλήξω στο πρωτο μπουφαν και δεν με καλύπτει στις θερμοκρασίες,μπορω να "κούμπωσω" πιο βαρύ fleece,βλεπω οτι υπαρχουν fleece 100 ,200 & 300.Ή ακομα και primaloft?

4) Το ποσο που διαθέτω ειναι μαξ μεχρι 230€

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

απο οτι καταλαβα θες να πας σε καποιο triclimate. συνηθως υπαρχουν διαφορετικα μοντελα τα οποια ειναι
triclimate με Fleece μεσα. φορας το Fleece και με φερμουαρ μπορεις να πιασεις και το απεξω που ειναι συνηθως κατι αδιαβροχο.αν κρυωνεις παραπανω
ή θα αγορασεις fleece με διπλο Φερμουαρ αν θες να τα ενωσεις ή απλα βαζεις πιο χοντρο Fleece χωρις να τα ενωσεις.

μετα θα βρεις το ιδιο με Primaloft>ειναι πιο ζεστο και λιγοτερο ογκο απο οτι το απλο Fleece οποτε θα νιωθεις πιο ανετα.τα fleece
ειναι σχετικα πιο χοντρα απο οτι τα primaloft. to primaloft και το fleece ειναι synthetic απλα το primaloft συμπεριφερεται καλυτερα
ακομα και αν βραχει. ειναι πιο ακριβα.
και μετα θα βρεις και triclimate με επενδυση απο πουπουλο.οτι πιο ζεστο και οτι πιο ελαφρυ με ανταλαγμα το κοστος.
το πιο ακριβο απο ολα και λογικα ξεπερναει το budget σου.

τα triclimate ειναι μια λυση σε ολα κρατωντας μια νορμαλ τιμη.μετα υπαρχει και η λυση ολα ξεχωριστα  κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τα triclimate με επένδυση από πούπουλο ποια είναι; 

Ακόμη στην αναζήτηση είμαι κι εγώ. Μάλλον θα πάω προς τέλος εποχής μπας και βρω καλύτερη τιμή. 

Προσανατολιζομαι σε κάτι τέτοιο όμως. Με πούπουλο. 

11 minutes ago, broxopios said:

Τα triclimate με επένδυση από πούπουλο ποια είναι; 

Ακόμη στην αναζήτηση είμαι κι εγώ. Μάλλον θα πάω προς τέλος εποχής μπας και βρω καλύτερη τιμή. 

Προσανατολιζομαι σε κάτι τέτοιο όμως. Με πούπουλο. 

παραδειγμα

https://www.thenorthface.com/shop/mens-altier-down-triclimate-jacket-nf0a33pq

θα βρεις stock north face σε  factory outlet πειραιως και mc arrthur glenn. εκπτωτικο χωριο. πολυ καλες τιμες all year around

• Like 1

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω Triclimate της North Face μιας και βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ έχετε αρκετές γνώσεις.

https://www.thenorthface.co.uk/shop/en-gb/tnf-gb/men-jackets-triclimate-3-in-1/assault-futurelight-bivy-shelter-4r2i?variationId=TBK

Ευχαριστώ πολύ 

46 minutes ago, SSStamatis said:

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω Triclimate της North Face μιας και βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ έχετε αρκετές γνώσεις.

https://www.thenorthface.co.uk/shop/en-gb/tnf-gb/men-jackets-triclimate-3-in-1/assault-futurelight-bivy-shelter-4r2i?variationId=TBK

Ευχαριστώ πολύ 

μεμβρανη απεξω πουπουλο απο μεσα.παρομοιο με το πιο πανω που εβαλα απλα αλλαζει το shell απεξω.

το ενα ειναι dry vent το αλλο ειναι future light

51 λεπτά πριν, poulinos είπε

μεμβρανη απεξω πουπουλο απο μεσα.παρομοιο με το πιο πανω που εβαλα απλα αλλαζει το shell απεξω.

το ενα ειναι dry vent το αλλο ειναι future light

Λογικά το future light πρέπει να είναι ποιο καινούργια τεχνολογία ;

Θα μπορεί σε κάποια περίπτωση να φορεθεί το εξωτερικό με ένα fleece από μέσα ;

15 minutes ago, SSStamatis said:

Λογικά το future light πρέπει να είναι ποιο καινούργια τεχνολογία ;

Θα μπορεί σε κάποια περίπτωση να φορεθεί το εξωτερικό με ένα fleece από μέσα ;

ναι και ναι.οτι συνδυσμο θες κανεις γενικοτερα αναλογως τον καιρο αρκει βεβαια να βγαζει νοημα.μην βαλεις πχ την μεμβρανη απο κατω και to fleece  απεξω

50 minutes ago, Iamthagod said:

Λαθος

εχω πλυνει και στο πλυντηριο ακομα down sleeping bag:p

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Με την κατάσταση που επικρατεί δυσκολεύομαι πολύ να αγοράσω ενδύματα online καθώς δεν ξέρω πως θα μου κάθονται. Οπότε τώρα που χρειάζομαι ένα μπουφάν για θερμοκρασίες χειμώνα Θεσσαλονίκης δεν ξέρω τι να διαλέξω και από που. Ακόμη και όταν ανοίξουν τα καταστήματα με ραντεβού δεν θα μπορώ να μπω σε 3-4 διαφορετικά να δοκιμάσω.

Έχετε να προτείνετε κάτι για καθημερινό και ζεστό, να δω online; Ένα παλιότερο θέμα που διάβασα αναφέρονταν σε τιμές ~200€. Εγώ θα προτιμούσα κάτι σε κάτω των 100€.

Μόλις τώρα, SchinasN είπε

Ισοθερμικά εσώρουχα. Μάλλινα προτιμώ. Αν επείγει η αγορά μπουφάν, πολύ δύσκολα χωρίς δοκιμή

Η αλήθεια είναι πως έχω μια ισοθερμική μπλούζα που δεν φοράω ποτέ, θα την δοκιμάσω! Δεν είναι ότι επείγει, αλλά πιάσαν τα κρύα τώρα!

Έχεις δίκιο για το κρύο. Και εγώ έβγαλα το μπουφάν των 80 ευρώ. Συνήθως φοράω μηχανής ( δεν έχω μηχανή, δεν το αγόρασα, με βολεύει για χειρονακτικές εργασίες , πρέπει να ήταν ακριβό, με τις επενδύσεις είναι πολύ καλό για το κρύο )  caravan ψωνίζω.

22 λεπτά πριν, Par1s* είπε

Η αλήθεια είναι πως έχω μια ισοθερμική μπλούζα που δεν φοράω ποτέ, θα την δοκιμάσω! Δεν είναι ότι επείγει, αλλά πιάσαν τα κρύα τώρα!

Κανονικά με το lockdown  δεν βγαίνεις έξω..........

• Confused 5

2 ώρες πριν, Par1s* είπε

Έχετε να προτείνετε κάτι για καθημερινό και ζεστό, να δω online; Ένα παλιότερο θέμα που διάβασα αναφέρονταν σε τιμές ~200€. Εγώ θα προτιμούσα κάτι σε κάτω των 100€.

Χθες παρηγγειλα για εναν φιλο μιας και το εχω κι εγω το συγκεκριμενο με 105 ευρω το παρακατω.

https://www.columbiasportswear.gr/el/andrika/boufan-gileka/softshell/andriko-boufan-gate-racer-softshell_137014/

Εχει δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη σε περιπτωση που σ'ενδιαφερει.

Εχει πολλα χρωματα απο ποικιλια και μπορεις να τσεκαρεις αν θες τον οδηγο μεγεθων για να βρεις το νουμερο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...