Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καμμία πρόταση για μπουφάν TNF,Columbia ή και ίσως άλλο για χρήση 90% πόλη ( πρόβλημα με κρύο,αέρα η αναμονή σε ΜΜΜ) 10% βουνό.

Βολικά τα 3 in 1 με το από μέσα να είναι ῾φουσκωτό῾. 

Δημοσ.

Πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου από north face.  Είδα το mcmurdo 2. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και σε διάφορα φόρουμ διαβάζω ότι το πρώτο ήταν καλύτερο.  Από 460 έχει 20% έκπτωση..368..Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο στις εκπτώσεις.

Δημοσ.
On 07/01/2020 at 16:19, NickTG said:

Ανάλογα βέβαια τι εννοεί ο καθένας κρύο, την αντοχή του σε αυτό και όπως έχουμε πει πολλές φορές ήδη ανάλογα τη χρήση που θα κάνει ο καθένας. 

Εγώ για παράδειγμα όλο το χειμώνα τον βγάζω με 2 μπουφάν των 25€ το καθένα. Όχι δεν τα φοράω μαζί για όποιον ρωτήσει. :P

Προφανώς έχουν κάμποσα μειονεκτηματα αλλά για τη δικιά μου χρήση είναι εντάξει. Έχω και άλλο στην ντουλάπα των 250€ αλλά είναι στην πάνω πλευρά και βαριέμαι να το βγάζω. :P

Όμως το μπουφάν της μηχανής που θέλω να με προστατεύσει το πήρα 360€ και είχε και ένα 100αρικο έκπτωση για να πέσει στα λεφτά αυτά. 

Αντίστοιχα κάποιος που θέλει να πηγαίνει βόλτες σε βουνό ή απλά κρυώνει παραπάνω ή ακόμα πιο απλά θέλει να δώσει παραπάνω θα πάρει πιο ακριβό μπουφάν. 

Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν λαμβάνουν τίποτα από αυτά υπόψιν και απλά θα μπουν να πουν πόσο ακριβά είναι τα μπουφάν στο θέμα. :P

Εδώ λοιπόν είμαι εγώ:

Αν θυμάμαι καλά περίπου στους 2 βαθμούς. Με ζακέτα των 70€. :P

ναι το τι εννοει ο καθενας κρυο ειναι σχετικο.ετυχε πριν λιγες μερες στην δουλεια ενα ατομο να λεει σε καποιο εχει κρυο σημερα και φορουσε μπουφαν κτλ.και εγω ημουν με το καλοκαιρινο.ακομα και με καμποσο κρυο θα ριξω Fleece απο πανω. το πιο βασικο ειναι η χρηση.αν ειναι να εισαι στασιμος οποτε δεν σε νοιαζει το διαπνεον τοτε ολα ειναι πολυ πιο φτηνα.βγαλε και εσυ το ακριβο.το πληρωσες για καποιο λογο.καλα στην μηχανη ναι δεν ειναι να παρεις λαθος μπουφαν.ειναι θεμα ασφαλειας.για πολλους ενα ρουχο ειναι απλα μια τιμη και ειναι φτηνο ή ακριβο χωρις να ζυγιζουν την χρηση. μετα παιζει θεμα και η υγρασια.αλλο 2 βαθμοι με 40 υγρασια αλλο 2 βαθμοι με 80.

On 07/01/2020 at 16:23, stelios18120 said:

Και από κάτω βερμούδα... με 2°C

Αυτο ποτέ δεν το κατάλαβα... 🤔😒

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τα λεγόμενα σου. 👍

τα ποδια ειναι δυσκολο να κρυωσουν για αυτο βλεπεις και ατομα να τρεχουν με σορτσακι το χειμωνα.το εχω κανει και εγω .

On 07/01/2020 at 19:55, NickTG said:

Περισσότερος φρέσκος αέρας με τη βερμούδα! 

και οτι τα ποδια δεν κρυωνουν ευκολα.

On 07/01/2020 at 21:08, mindreader said:

Και για να βαλω φωτιες στο νημα,

ειδα σημερα mc kinley στα intersport, των 70 και 100 ευρω,

που δεν πιανουν μια, μπροστα στα μπουφαν σκι (σαν προδιαγραφες, και design) του lidl, με κοστος 25 ευρω...

Και δεν ειναι μονο τα mc kinley, αλλα και αλλες πιο επωνυμες μαρκες, που πουλανε σε ακριβες τιμες, και παλι δεν μπορουν να κονταροχτυπηθουν ισαξια με τα 'ταπεινα' μπουφαν του lidl....

Πως γινεται το lidl να ριχνει στα αυτια, με μπουφαν των 25 ευρω, σε εταιριες που πουλανε με 100 ευρω και δεν εχουν καν ισαξια μπουφαν, ειναι να σε κανει να απορεις....για το ποσο vfm πουλαει τo lidl, και για το τι πουλανε οι αλλοι.... και οπως ειπα, οπως εκτιμων, δεν ηταν καν ισαξια, δηλαδη δινεις 100 ευρω, και ειναι υποδεεστερο του lidl με τα 25 ευρω, και αναφερομαι στα μπουφαν σκι που φερνει το lidl καθε χρονο, και ειναι αντιανεμικα, αδιαβροχα, διαπνεοντα, με πολλες τσεπες, θερμοκολησεις, και ολα τα καλα...

Αυτα...

απλες ερωτησεις με απλες απαντησεις.

α.καταρχην πρεπει να συγκρινεις μπουφαν για ιδια χρηση.το να συγκρινεις μπουφαν σκι των Lidl(crivit) με μπουφαν για βολτα της super dry ή της lacoste δεν εχει νοημα.καποιες εταιρειες εχουν ακριβα ρουχα επειδη ειναι brands.οποτε το να δουμε ενα μπουφαν 200 ευρω armani και να λεμε κρυωνω πιο πολυ απο το 20 των Lidl ειναι ατοπο.το ενα πουλαει ονομα.

β.οταν συγκρινουμε ιδιο τυπο μπουφαν η διαφορα τιμης περα απο το ονομα ειναι στα υλικα.αν οπως ειπαν παρεις μπουφαν απλα για το κρυο χωρις να σε νοιαζει η διαπνοη ή πχ ΤΟ ΒΑΡΟΣ και το τονιζω τοτε ναι αυτα τα 2 μπουφαν σε ΑΠΛΕΣ συνθηκες θα ειναι το ιδιο. η διαφορα θα φανει στις δυσκολες συνθηκες θα φανει οταν πχ το θες για βουνο που η διαπνοη παιζει μεγαλο ρολο(για αυτο και οτι εχει μεμβρανη goretex ειναι πανακριβο) και μετα το βαρος.εμενα στο βουνο με νοιαζουν ολα και το βαρος.οποτε τα High tech Υλικα που ειναι πιο ελαφρια πχ πουπουλο εχει ενα κοστος.ανεβαινεις κατηγορια πουπουλο μικραινει το βαρος ανεβαινει η τιμη.  σιγουρα παιζει ρολο και το ονομα αλλα ειναι τα υλικα.ακομα και τα Fleece ενω ειναι συνθετικο στην πραξη υπαρχουν κατηγοριες γιατι σε πολλα γινονται προσμιξεις (πχ Polartec,merino κτλ).

On 08/01/2020 at 00:16, greekbusters said:

Από προσωπική εμπειρία όλο το άνωθεν δεν ισχύει. Κάνω χρόνια σκι και προ 4 ετών πήρα 2 μπουφάν αποκλειστικά για σκι. Το πολύ καλό του λιντλ των 25 € και ένα ετιρελ από τα ιντερσπορτ των 150€. Περισυ στο μπανσκο εν μέσω χιονοθυελας το του λιντλ μπουφάν με έκανε μούσκεμα εσωτερικά και γενικά είχε βραχεί με κλειστές όλες τις τσέπες, ακόμα και κάτω από τις μασχάλες, ενώ καθώς έκανα σκι το κρύο με διαπερνούσε. Δεν μιλάω για όταν έκανα στάσεις, γτ με την υγρασία να με διαπερνά υπέφερα από το κρύο.  Αυτό που διαφήμιζαν για αδιάβροχο, όπως και κάτι μποτάκια που μόλις πάτησα σε χιόνι βραχηκε όλο το πόδι. Την επόμενη δε μέρα με το ετιρελ ( που υποτίθεται είναι η φθηνή μάρκα του ιντερσπορτ, που BTW είναι το πιο ζεστό μ μπουφάν και στα μεγάλα κρύα φοράω μόνο αυτό) δεν περνούσε σταγόνα όπως και κρύο καθόλου. Οπότε όλο το άνωθεν κείμενο σου είναι εντελώς άτοπο. Τουλάχιστον για εμένα που χρησιμοποιώ συγκεκριμένα ένα του λιντλ και ένα - σύμφωνα με το πορτοφόλι μου- καλό μπουφάν και ξέρω. Εκτός αν έχεις παρόμοια εμπειρία που δεν το νομίζω βάση ίσως διαβάζω 

πολυ σωστος.οι περισσοτεροι κανουν συγκριτικο στα μπουφαν σε χαλαρες συνθηκες.

On 08/01/2020 at 00:48, 26ska said:

Αν ειμαστε τόσο κορόιδα και πληρώνουμε fjallraven και northface για το τίποτα, τι να πω... Αλλά δεν νομιζω... Έχω εδώ και μια 15ετια, 3 μπουφάν. Ένα O'Neil πούπουλο, ένα northface από μέσα με επένδυση δεν ξέρω τι και πρόσφατα και ένα fjallraven με επένδυση Fleece που είναι το πιο ακριβό, αλλά και το πιο βαρύ και casual. 

μερικοι ετσι μας βλεπουν οτι ο βλακας εδωσε 500 ευρω για North face ενω εγω με 40 πηρα το ιδιο απο τα Lidl. υπαρχουν και κινεζικα North face για αυτους.μπορουν να τα παρουν και να λενε οκ εχω North face και εσυ το πηρες 400 και εγω 100. χαχα.

On 08/01/2020 at 06:07, margaritagr said:

⁰όπως γράφει μιλάει για σχέδιο και "προδιαγραφες" δηλαδή τι λένε τα καρτελάκια.

Θα ήταν αστείο να πιστεύει κανείς πως η σαβούρα του lidl μπορεί να συγκριθεί με εταιρείες όπως η north face κλπ. 

Η μόνη τους χρήση θα ήταν  ίσως αν κανείς θέλει να το βαλει στην πόλη, χωρίς αέρα/βροχή και χωρίς φυσικά πολύ περπάτημα. 

Τα καλά προϊόντα κοστίζουν παντού, το να πιστεύουμε ότι στο 1/3 Ή 1/4 της τιμής θα πάρουμε ποιοτικά ισάξιο προϊόν είναι λίγο αστείο. 

ΥΓ: 50% έχει η hilfiger στα μπουφάν της. Για όποιον θέλει ένα casual πουπουλενιο είναι μεγάλη ευκαιρία.

απλα δεν εχουν δει ποσο καλα παιζει το μπουφαν σε πιο δυσκολες συνθηκες.το δοκιμαζουν σε συνθηκες πολης και λενε α μια χαρα ειναι και το πηρα 20 ευρω.

On 08/01/2020 at 13:54, starmanwarz said:

Και εγω εβαλα στο ματι ενα Triclimate της North Face. Θα κανω μια βολτα στο Cosmos στην Θεσσαλονικη για να το δοκιμασω εαν υπαρχει. Ξερει κανεις αν το καταστημα North Face στο Cosmos εχει ποικιλια? 

Επισης, μου εχουν προτεινει το Trekkinn για αγορες απο εξωτερικο, εχει αγορασει καποιος απο εκει?

δεν εχω παρει απο αυτο αλλα εχω παρει απο bergfreunde απο sports direct κτλ. δες σχολια τι γραφουν.αν ειναι τιποτα απατη θα το δεις καιαπο τις τιμες και απο κριτικες στο google.

On 08/01/2020 at 11:26, bvb7 said:

Εγω εχω βαλει στο ματι τα Krakatau τα χει δει κανεις απο κοντα? 

to site τους ειναι μαυρο χαλι.πρωτη φορα την ακουω. και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα τοσο.πολυ general site και περιγραφες.σαν μαγαζι απλα που πουλαει γενικα jackets.

On 08/01/2020 at 14:23, ThReSh said:

Στο skroutz πάντως υπάρχει ένα "χάος" με αυτά, 203498230498 μοντέλα και δεν καταλαβαίνει κάποιος εύκολα τις διαφορές. :(

ισχυει αυτο ειναι αρκετα ζορικο να καταλαβει καποιος τι ειναι .πολλες εταιρειες πολλες μεμβρανες πολλα υλικα.βεβαια για απλα Jackets δεν εχει τοσο σημασια οποτε δεν χρειαζεται καποιος να καταλαβει ολες τις λεπτομερειες.

On 08/01/2020 at 14:32, starmanwarz said:

Αστα να πανε, εγω ψαχνω στο site της North Face που εχει αρκετες λεπτομερειες και μετα κανω αναζητηση κωδικου στο σκρουτζ (αλλα δεν βρισκω το χρωμα που θελω :( )

μπορεις να κανεις και παραγγελια απο το εξωτερικο.κατα τα αλλα οτι χρωμα και να ειναι who cares:P

On 08/01/2020 at 17:21, vrwmiar1Z said:

Για boomer είναι το brand

ποτε δεν την συμπαθησα αυτην την μαρκα

On 08/01/2020 at 17:35, tsipakis said:

ειναι γνωστο οτι οι ελληναρες εαν δεν μπορουν να διαθεσουν 200 300 400 500 για ενα πχ καλο τζακετ και ξερουν οτι εσυ το εχεις παρει αρα μπορεις αρα εχεις το χρημα που δεν ειχε ο αλλος , θα αρχισουν να λενε στο λιντλ με 25 τζακετ ειναι καλυτερο κανει την ιδια δουλεια κτλ κτλ κτλ 

το βασικο ειναι οτι δεν υπαρχουν επιχειρηματα. δεχομαι να μου πει καποιος οτι αυτο που πηρα εδωσα πολλα λεφτα ενω αυτος πηρε το ιδιο ή καλυτερο με λιγοτερα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

On 08/01/2020 at 18:04, gthe said:

Η αγορά είναι μεγάλη, οι κατηγορίες πολλές και οι ανάγκες διαφέρουν για όλο το κόσμο. Όπως και τα πορτοφόλια προφανώς. Άλλο πράγμα είναι το fashion jacket, άλλο το outdoor jacket, άλλο το ski jacket, άλλο το work jacket. Και φυσικά άλλο πράγμα να πάρεις ένα παλτό, δεν έχει καμιά σχέση (αφού δεν μιλάμε καν για αδιάβροχο μπουφάν). Φυσικά ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και την τσέπη του. Μην συγκρίνετε ένα fashion jacket (αναφέρθηκε τυχαία ένα tommy παραπάνω) με ένα outdoor jacket ή με ένα μπουφάν μηχανής ή ένα ρούχο εργασιας. Δεν έχουν καμία σχέση. Όλα έχουν το σκοπό τους. Αν το μπουφάν από το lidl με 25 σε κρατάει ζεστό, στεγνό κτλ και η δουλειά σου είναι έξω όλη μέρα στη βροχή με εργατικά ρούχα, δεν είναι καλή λύση ας πούμε?

Στα fashion jackets, ναι το tommy θα ειναι λίγο καλύτερο από το jack & jones (πιο καλή ραφή ίσως, πιο ξεχωριστό σχέδιο κτλ)
Στα outdoor jackets, ναι τα rab, north face θα ειναι καλύτερα σε πολλές λεπτομέρειες από το regatta outdoors ή τα tresspass. 2πλή τιμή προφανώς τα πρώτα. Μόλις φας 1 ώρα βροχή, και τα 2 θα είναι καλύτερα σε σχέση με τα παραπάνω αν σε ενδιαφέρει αυτό ή θα αναπνέουν πιο πολύ. Σύγκρινε τα DLX της tresspass όμως που είναι η ακριβή σειρά με τα north face ... εκεί αλλάζει η σύγκριση μεταξύ τους.

+1. ακομα και η καθε εταιρεια εχει φτηνα και ακριβα μοντελα ,φτηνες και ακριβες σειρες αναλογως τις αναγκες.

On 08/01/2020 at 18:32, TasosPk said:

Παιδια καλησπέρα ,εχω το North Face Triclimate Naslund (T937FIJK3).
Δεν εχώ κανένα παράπονο απο αυτο, αλλα τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να πάρω και την fleece επενδυση μιας και παντα μου αρεζε σαν αισθηση το εσωτερικο του μπουφαν να ειναι fleece.
Επίσης το σκεφτομαι και σαν λύση για να αλλάζω και να δινω στο καθαρηστήριο τακτικότερα μονο την επενδυση.
Η ερώτηση μου ειναι, κανω καλα που το σκεφτομαι ετσι?
Σε σχέση με την original θα υπαρχουν διαφορες οσον αφορα το ποσο αναπνέει το ρουχο η οσον αφορά το κρυο που θα νιώθω?

Κανεις οτι συνδυασμους θες εσυ.θες να φορεσεις Fleece απο μεσα και ολο το μπουφαν μαζι με την θερμομονωση του το κανεις.θες να βγαλεις την θερμομονωση του και να κρατησεις την μεμβρανη και να βαλεις fleece το κανεις.τωρα αν το Fleece θα συνδεεται με την μεμβρανη ή οχι εσυ το αποφασιζεις.προσωπικα δεν βρισκω και πολυ νοημα.το ωραιο με αυτα τα triclimate ειναι οτι κανεις συνδυασμους.επισης θα μπορουσες παραδειγμα φερνω να μην ειχες παρει triclimate αλλα μια μεμβρανη και απο μεσα να φορεσεις οτι θες εσυ.γενικως οι συνδυασμοι ειναι σωστοι αρκει να θυμασαι τα βασικα. θερμοεσωρουχο πρωτο ,θερμομονωση μετα και τρια μεμβρανη αδιαβροχη/αντιανεμικη αναλογως την περιπτωση. οποτε μια χαρα τα σκεφτεσαι.και οχι δεν θα εχεις ΣΧΕΔΟΝ καμια διαφορα ειτε παρεις κανονικο Fleece ειτε να πιανει στο μπουφαν. οσο πιο πολλα ρουχα εχεις τοσο πιο πολλοι συνδυασμοι.εγω πχ παιζω στην πολη με καλοκαιρινο μπλουζακι.αν κανει λιγο παραπανω κρυο φοραω λεπτο Fleece.αν κανει παραπανω κρυο πιο χοντρο Fleece.αν φυσαει αντιανεμικη μεμβρανη η jacket.αν βρεχει αδιαβροχη μεμβρανη η jacket.αν θελω κατι ελαφρυ και δεν βρεχει τοτε Fleece και απο πανω down jacket .με τον καιρο μαθαινεις τι λειτουργει καλυτερα με βαση τον καιρο και το activity.

On 12/01/2020 at 14:33, Dinos_12345 said:

Καλησπέρα, έχουμε γνώμη για τα Superdry;

Ψάχνω να πάρω ένα καθημερινό μπουφάν σε λογική τιμή, 95% του καιρού θα το έχω μόνο με κοντομάνικο από μέσα. Είμαι 1.87 και 110 κιλά και έχω δει αυτό. Γνώμες;

Δεν θέλω να δώσω 200 ευρώ για μπουφάν τώρα, αργότερα θα μετακομίσω εξωτερικό και ίσως τότε δώσω αρκετά παραπάνω χρήματα.

Αυτήν την περίοδο είμαι σε φάση που προσπαθώ να χάσω βάρος, άρα δεν θέλω να πάρω κάτι που θα μου είναι βάρκα αργότερα και να πάνε τα λεφτά για το τίποτα.

αν σκοπευεις να χασεις κιλα και δεν θες καποιο μπουφαν για κατι συγκεκριμενο προσωπικα παιζει να πηγαινα και σε κατι πιο φτηνο.προσωπικη αποψη.για τα superdry δεν εχω αποψη.δεν εχω και δεν θα παρω:P

On 13/01/2020 at 21:06, lalellis said:

Αγοράστηκε ήδη!! Ευχαριστώ πολύ @poulinos

αντε να το χαρεις :)

On 13/01/2020 at 22:24, logistoulis said:

εγώ είμαι πολύ βαρετός άνθρωπος , κοντεύω τα 20 χρόνια που αγοράζω το ίδιο μπουφάν ξανά και ξανά 

https://www.barbour.com/catalog/product/view/id/21857

τώρα που μπήκαν εκπτώσεις λέω να πάρω το 4ο μου , γιατί πάνω στη 5ετια αρχίζουν και υπάρχουν τρύπες και μου τη λένε 

αν σε βολευει γιατι οχι.προσωπικα αλλαζω εταιρειες γιατι θελω ναδω και αλλα προιοντα.ναι μεν μπορει να πω πχ οτι η marmom εχει ωραια ρουχα και μου ταιριαζουν αλλα με την πρωτη ευκαιρεια θα παρω και απο αλλη εταιρεια για δοκιμη.δεν το κανω με ολα τα πραγματα αλλα με τα ορειβατικα ρουχα το κανω.

On 13/01/2020 at 23:21, thanasisxask said:

Εγώ πάντως με αυτό το columbia δεν θα πω ότι ζεσταίνομαι στα πολλά κρύα και τις υγρασιες της Λάρισας. 

α.οταν υπαρχει μεγαλη υγρασια το Real feel ειναι τελειως διαφορετικο και υπαρχει μεγαλη διαφορα.μπορει πχ να εχεις 0 βαθμους και το Real feel να ειναι -10 και πιο πολυ αν υπαρχει υγρασια ή αερας. εδω αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αντι για βαμβακερο απο μεσα να βαλεις θερμοεσωρουχο οποτε να παγιδευει την θερμοκρασια ή αλλαζεις το εσωτερικο με πιο χοντρο Fleece ή κατι με down. ΠΡΟΣΟΧΗ να μην υπαρχουν κενα στα ρουχα δηλαδη αν φυσαει και μπαινει αερας απο κατω απο το μπουφαν επειδη δεν το εσφιξες τοτε ναι δεν κανεις δουλεια.

On 14/01/2020 at 02:08, greekmm said:

Καμμία πρόταση για μπουφάν TNF,Columbia ή και ίσως άλλο για χρήση 90% πόλη ( πρόβλημα με κρύο,αέρα η αναμονή σε ΜΜΜ) 10% βουνό.

Βολικά τα 3 in 1 με το από μέσα να είναι ῾φουσκωτό῾. 

το πουπουλο ειναι καποιες φορες λιγο πιο χοντρο σε ογκο αλλα πιο Compressible και πιο ανετο και ελαφρυ πανω σου.βεβαια αν πας σε 3-1 με πουπουλο δεν ειναι φουσκωτο απο μεσα γιατι δεν βαζουν πολυ χοντρη θερμομονωση. οποτε μπορεις να κανεις ενα απο τα παρακατω.

α.παιρνεις 3-1 με Fleece απο μεσα.το Fleece αλλαζει αμα χρειαστει.

β.παιρνεις 3-1 με πουπουλο.δεν θα ειναι τοσο χοντρο και επισης αλλαζει.

γ.αγοραζεις μπουφαν με θερμομονωση primaloft.Δεν ειναι αποσπωμενη.

δ.αγοραζεις ενα Jacket χωρις θερμομονωση απλα να ειναι αδιαβροχο και διαπνεον και απο μεσα βαζεις οτι θες εσυ ειτε λεγεται Fleece ειτε καποιο λεπτο down jacket που ομως μπορει να ειναι ζεστο αν πας σε ποιοτητα 800 cuin. πχ north face trevail orange

On 14/01/2020 at 10:24, achilles_g_ said:

Πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου από north face.  Είδα το mcmurdo 2. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε αν και σε διάφορα φόρουμ διαβάζω ότι το πρώτο ήταν καλύτερο.  Από 460 έχει 20% έκπτωση..368..Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι καλύτερο στις εκπτώσεις.

μονο αν βρεις κανα stock να εχει πιο παλια μοντελα.αλλο το εκπτωσεις αλλο το stock>στις εκπτωσεις θα βρεις νορμαλ εκπτωσεις.σε stock μπορει να εχει και μιση τιμη. πηρα το north face trevail orange απο 200 κατι 128 ευρω. εκπτωτικο χωριο(Mc arthur).το factory outlet πειραιως παλια ειχε North face με καλες εκπτωσεις.stock.

• Like 3
Δημοσ.

το πουπουλο ειναι καποιες φορες λιγο πιο χοντρο σε ογκο αλλα πιο Compressible και πιο ανετο και ελαφρυ πανω σου.βεβαια αν πας σε 3-1 με πουπουλο δεν ειναι φουσκωτο απο μεσα γιατι δεν βαζουν πολυ χοντρη θερμομονωση. οποτε μπορεις να κανεις ενα απο τα παρακατω.

δ.αγοραζεις ενα Jacket χωρις θερμομονωση απλα να ειναι αδιαβροχο και διαπνεον και απο μεσα βαζεις οτι θες εσυ ειτε λεγεται Fleece ειτε καποιο λεπτο down jacket που ομως μπορει να ειναι ζεστο αν πας σε ποιοτητα 800 cuin. πχ north face trevail orange

Έχεις κάμμια συγκεκριμένη πρόταση για α,β,γ,δ ;;;

Μόλις τώρα, greekmm είπε

δ.αγοραζεις ενα Jacket χωρις θερμομονωση απλα να ειναι αδιαβροχο και διαπνεον και απο μεσα βαζεις οτι θες εσυ ειτε λεγεται Fleece ειτε καποιο λεπτο down jacket που ομως μπορει να ειναι ζεστο αν πας σε ποιοτητα 800 cuin. πχ north face trevail orange

Δημοσ.

@poulinos Τελικά δεν το πήρα, πήγα το δοκίμασα, ήταν πανέμορφο και πολύ ποιοτικό αλλά δυστυχώς ήταν στενό στους ώμους και είχε χαμηλό κόψιμο στις μασχάλες, άρα όταν σήκωνα το χέρι, σήκωνα και το μισό μπουφάν πάνω. Θα κάνω υπομονή να σταθεροποιήσω βάρος κάτω από 100 και θα πάρω κανένα north face

Δημοσ.
On 18/01/2020 at 15:53, bvb7 said:

@poulinos κι ομως ειναι φοβερο, παρελαβα χτες το 214 πολυ ποιοτικο. 

ζορισε το να δεις πως ειναι και σε βροχη αν ειναι αδιαβροχο.ή ποσο ιδρωνεις μεσα.γιατι σε περπατημα ακομα και των 20 ευρω ειναι καλα :)

On 17/01/2020 at 17:07, Dinos_12345 said:

@poulinos Τελικά δεν το πήρα, πήγα το δοκίμασα, ήταν πανέμορφο και πολύ ποιοτικό αλλά δυστυχώς ήταν στενό στους ώμους και είχε χαμηλό κόψιμο στις μασχάλες, άρα όταν σήκωνα το χέρι, σήκωνα και το μισό μπουφάν πάνω. Θα κάνω υπομονή να σταθεροποιήσω βάρος κάτω από 100 και θα πάρω κανένα north face

μπορεις να παρεις κανα φτηνο 20-30 ευρω τωρα μεχρι να σταθεροποιηθεις.ειναι κριμα να δωσεις 100-200 και μετα να παει χαμενο.

On 17/01/2020 at 16:39, greekmm said:

οτι σου αρεσει σε οποια εταιρεια σου αρεσει. πχ η North face βγαζει και για το α και για το β και για το γ και το δ. το βασικο ειναι εσυ τι θες και ποσα λεφτα θες να δωσεις και την χρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλως σας βρηκα,ποια η γνωμη σας για τα  Fjällräven jackets σε σχεση με τα north face.ηθελα πχ to gotham goretex jacket αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο νουμερο μου ετσι ειπα να κοιταξω και τπτ αλλο.και ειμαι αναμεσα σε YUPIK PARKA M της Fjallraven ή να κοιταξω καποιο αλλο της north face χωρις goretex.Φυσικα αν θελετε μπορειτε να προτεινε και κατι αλλο, τα ζητουμενα μου ειναι να ειναι ζεστο και πραγματικα αδιαβροχο

Επεξ/σία από Aquariusr79
Δημοσ.
On 29/01/2020 at 12:41, Aquariusr79 said:

καλως σας βρηκα,ποια η γνωμη σας για τα  Fjällräven jackets σε σχεση με τα north face.ηθελα πχ to gotham goretex jacket αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο νουμερο μου ετσι ειπα να κοιταξω και τπτ αλλο.και ειμαι αναμεσα σε YUPIK PARKA M της Fjallraven ή να κοιταξω καποιο αλλο της north face χωρις goretex.Φυσικα αν θελετε μπορειτε να προτεινε και κατι αλλο, τα ζητουμενα μου ειναι να ειναι ζεστο και πραγματικα αδιαβροχο

δεν υπαρχει μονο η north face ασχετα που ειναι απο τις γνωστες.η North face οκ βγαζει ρουχα αλλα βγαζει σχεδον για τα παντα πλεον.δεν ειναι οτι βγαζει μονο ορειβατικα.μετα υπαρχουν και fjallraven που ειναι μια χαρα εταιρεια απλα δεν εχω κατι απο αυτην υπαρει η arc'teryx υπαρχει η Marmom,mammut.millet.mountain hardwear,lowe alpine,salewa κτλ κτλ.αδιαβροχα ειναι απλα θελει προσοχη στην μεμβρανη και αν πλυθει κτλ υπαρχει σπρευ της Nicwax για να ξαναγινει water repellent. σιγουρα τα goretex ειναι ενα βημα πιο πανω αλλα ειναι και πιο ακριβα.επισης εσυ αποφασιζεις αν θα το παρεις 3 σε 1 δηλαδη με Fleece μεσα ,αν θα ειναι down(Πουπουλο) αν θα εχει θερμομονωση πχ primaloft κτλ κτλ. ολα ειναι αναλογως την χρηση και ταλεφτα που θες να δωσεις οπως και το τι θεωρεις κρυο.

• Like 1
Δημοσ.

mountain equipment - lhotse jacket - waterproof jacket....απο τυχη επεσα επανω σε κατι τετοιο,για την βροχη και το αδιαβροχον του απο οτι διαβασα ειμαι πεπεισμενος,δεν ξερω μονο αν ειναι ζεστο

mountain-equipment-lhotse-jacket-waterproof-jacket.jpg

Δημοσ.
20 hours ago, Aquariusr79 said:

mountain equipment - lhotse jacket - waterproof jacket....απο τυχη επεσα επανω σε κατι τετοιο,για την βροχη και το αδιαβροχον του απο οτι διαβασα ειμαι πεπεισμενος,δεν ξερω μονο αν ειναι ζεστο

mountain-equipment-lhotse-jacket-waterproof-jacket.jpg

δεν ειναι ζεστο διοτι ειναι μεμβρανη μονο.δεν εχει θερμομονωση.ειναι goretex μεμβρανη.

ξερω απογοητευτηκες γιατι λες με 300 ευρω να μην εχει θερμομονωση δεν γινεται :P

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω εμπειρία από superdry και θέλω να αγοράσω ένα μπουφάν, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το μέγεθος που θα πρέπει να πάρω; Είμαι 1,77 ύψος και 73-76 κιλά (έχω καιρό να ζυγιστώ). Ευχαριστώ.

Δημοσ.
22 minutes ago, Hawk_K said:

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω εμπειρία από superdry και θέλω να αγοράσω ένα μπουφάν, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το μέγεθος που θα πρέπει να πάρω; Είμαι 1,77 ύψος και 73-76 κιλά (έχω καιρό να ζυγιστώ). Ευχαριστώ.

πας και το δοκιμαζεις αλλιως κοιτας διαστασεις (size chart). γενικως medium θα σε εκανα σε αλλλα jacket.για superdry δεν ξερω αλλα πηγαινε σε ενα καταστημα και δοκιμασε 2 3 διαφορετικα μοντελα να δεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...