Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειμαστε τόσο κορόιδα και πληρώνουμε fjallraven και northface για το τίποτα, τι να πω... Αλλά δεν νομιζω... Έχω εδώ και μια 15ετια, 3 μπουφάν. Ένα O'Neil πούπουλο, ένα northface από μέσα με επένδυση δεν ξέρω τι και πρόσφατα και ένα fjallraven με επένδυση Fleece που είναι το πιο ακριβό, αλλά και το πιο βαρύ και casual. 

Επεξ/σία από 26ska
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, greekbusters είπε

Από προσωπική εμπειρία όλο το άνωθεν δεν ισχύει. Κάνω χρόνια σκι και προ 4 ετών πήρα 2 μπουφάν αποκλειστικά για σκι. Το πολύ καλό του λιντλ των 25 € και ένα ετιρελ από τα ιντερσπορτ των 150€. Περισυ στο μπανσκο εν μέσω χιονοθυελας το του λιντλ μπουφάν με έκανε μούσκεμα εσωτερικά και γενικά είχε βραχεί με κλειστές όλες τις τσέπες, ακόμα και κάτω από τις μασχάλες, ενώ καθώς έκανα σκι το κρύο με διαπερνούσε. Δεν μιλάω για όταν έκανα στάσεις, γτ με την υγρασία να με διαπερνά υπέφερα από το κρύο.  Αυτό που διαφήμιζαν για αδιάβροχο, όπως και κάτι μποτάκια που μόλις πάτησα σε χιόνι βραχηκε όλο το πόδι. Την επόμενη δε μέρα με το ετιρελ ( που υποτίθεται είναι η φθηνή μάρκα του ιντερσπορτ, που BTW είναι το πιο ζεστό μ μπουφάν και στα μεγάλα κρύα φοράω μόνο αυτό) δεν περνούσε σταγόνα όπως και κρύο καθόλου. Οπότε όλο το άνωθεν κείμενο σου είναι εντελώς άτοπο. Τουλάχιστον για εμένα που χρησιμοποιώ συγκεκριμένα ένα του λιντλ και ένα - σύμφωνα με το πορτοφόλι μου- καλό μπουφάν και ξέρω. Εκτός αν έχεις παρόμοια εμπειρία που δεν το νομίζω βάση ίσως διαβάζω 

⁰όπως γράφει μιλάει για σχέδιο και "προδιαγραφες" δηλαδή τι λένε τα καρτελάκια.

Θα ήταν αστείο να πιστεύει κανείς πως η σαβούρα του lidl μπορεί να συγκριθεί με εταιρείες όπως η north face κλπ. 

Η μόνη τους χρήση θα ήταν  ίσως αν κανείς θέλει να το βαλει στην πόλη, χωρίς αέρα/βροχή και χωρίς φυσικά πολύ περπάτημα. 

Τα καλά προϊόντα κοστίζουν παντού, το να πιστεύουμε ότι στο 1/3 Ή 1/4 της τιμής θα πάρουμε ποιοτικά ισάξιο προϊόν είναι λίγο αστείο. 

ΥΓ: 50% έχει η hilfiger στα μπουφάν της. Για όποιον θέλει ένα casual πουπουλενιο είναι μεγάλη ευκαιρία.

• Thanks 3

Και εγω εβαλα στο ματι ενα Triclimate της North Face. Θα κανω μια βολτα στο Cosmos στην Θεσσαλονικη για να το δοκιμασω εαν υπαρχει. Ξερει κανεις αν το καταστημα North Face στο Cosmos εχει ποικιλια? 

Επισης, μου εχουν προτεινει το Trekkinn για αγορες απο εξωτερικο, εχει αγορασει καποιος απο εκει?

• Super Moderators
28 minutes ago, starmanwarz said:

Και εγω εβαλα στο ματι ενα Triclimate της North Face.

Στο skroutz πάντως υπάρχει ένα "χάος" με αυτά, 203498230498 μοντέλα και δεν καταλαβαίνει κάποιος εύκολα τις διαφορές. :(

• Like 1

6 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Στο skroutz πάντως υπάρχει ένα "χάος" με αυτά, 203498230498 μοντέλα και δεν καταλαβαίνει κάποιος εύκολα τις διαφορές. :(

Αστα να πανε, εγω ψαχνω στο site της North Face που εχει αρκετες λεπτομερειες και μετα κανω αναζητηση κωδικου στο σκρουτζ (αλλα δεν βρισκω το χρωμα που θελω :( )

• Like 1

11 ώρες πριν, margaritagr είπε

⁰όπως γράφει μιλάει για σχέδιο και "προδιαγραφες" δηλαδή τι λένε τα καρτελάκια.

Θα ήταν αστείο να πιστεύει κανείς πως η σαβούρα του lidl μπορεί να συγκριθεί με εταιρείες όπως η north face κλπ. 

Η μόνη τους χρήση θα ήταν  ίσως αν κανείς θέλει να το βαλει στην πόλη, χωρίς αέρα/βροχή και χωρίς φυσικά πολύ περπάτημα. 

Τα καλά προϊόντα κοστίζουν παντού, το να πιστεύουμε ότι στο 1/3 Ή 1/4 της τιμής θα πάρουμε ποιοτικά ισάξιο προϊόν είναι λίγο αστείο. 

ΥΓ: 50% έχει η hilfiger στα μπουφάν της. Για όποιον θέλει ένα casual πουπουλενιο είναι μεγάλη ευκαιρία.

Για boomer είναι το brand

16 ώρες πριν, 26ska είπε

Αν ειμαστε τόσο κορόιδα και πληρώνουμε fjallraven και northface για το τίποτα, τι να πω... Αλλά δεν νομιζω... Έχω εδώ και μια 15ετια, 3 μπουφάν. Ένα O'Neil πούπουλο, ένα northface από μέσα με επένδυση δεν ξέρω τι και πρόσφατα και ένα fjallraven με επένδυση Fleece που είναι το πιο ακριβό, αλλά και το πιο βαρύ και casual. 

ειναι γνωστο οτι οι ελληναρες εαν δεν μπορουν να διαθεσουν 200 300 400 500 για ενα πχ καλο τζακετ και ξερουν οτι εσυ το εχεις παρει αρα μπορεις αρα εχεις το χρημα που δεν ειχε ο αλλος , θα αρχισουν να λενε στο λιντλ με 25 τζακετ ειναι καλυτερο κανει την ιδια δουλεια κτλ κτλ κτλ 

• Like 2
  • Thanks 2

12 λεπτά πριν, tsipakis είπε

ειναι γνωστο οτι οι ελληναρες εαν δεν μπορουν να διαθεσουν 200 300 400 500 για ενα πχ καλο τζακετ και ξερουν οτι εσυ το εχεις παρει αρα μπορεις αρα εχεις το χρημα που δεν ειχε ο αλλος , θα αρχισουν να λενε στο λιντλ με 25 τζακετ ειναι καλυτερο κανει την ιδια δουλεια κτλ κτλ κτλ 

Η αγορά είναι μεγάλη, οι κατηγορίες πολλές και οι ανάγκες διαφέρουν για όλο το κόσμο. Όπως και τα πορτοφόλια προφανώς. Άλλο πράγμα είναι το fashion jacket, άλλο το outdoor jacket, άλλο το ski jacket, άλλο το work jacket. Και φυσικά άλλο πράγμα να πάρεις ένα παλτό, δεν έχει καμιά σχέση (αφού δεν μιλάμε καν για αδιάβροχο μπουφάν). Φυσικά ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του και την τσέπη του. Μην συγκρίνετε ένα fashion jacket (αναφέρθηκε τυχαία ένα tommy παραπάνω) με ένα outdoor jacket ή με ένα μπουφάν μηχανής ή ένα ρούχο εργασιας. Δεν έχουν καμία σχέση. Όλα έχουν το σκοπό τους. Αν το μπουφάν από το lidl με 25 σε κρατάει ζεστό, στεγνό κτλ και η δουλειά σου είναι έξω όλη μέρα στη βροχή με εργατικά ρούχα, δεν είναι καλή λύση ας πούμε?

Στα fashion jackets, ναι το tommy θα ειναι λίγο καλύτερο από το jack & jones (πιο καλή ραφή ίσως, πιο ξεχωριστό σχέδιο κτλ)
Στα outdoor jackets, ναι τα rab, north face θα ειναι καλύτερα σε πολλές λεπτομέρειες από το regatta outdoors ή τα tresspass. 2πλή τιμή προφανώς τα πρώτα. Μόλις φας 1 ώρα βροχή, και τα 2 θα είναι καλύτερα σε σχέση με τα παραπάνω αν σε ενδιαφέρει αυτό ή θα αναπνέουν πιο πολύ. Σύγκρινε τα DLX της tresspass όμως που είναι η ακριβή σειρά με τα north face ... εκεί αλλάζει η σύγκριση μεταξύ τους.

Παιδια καλησπέρα ,εχω το North Face Triclimate Naslund (T937FIJK3).
Δεν εχώ κανένα παράπονο απο αυτο, αλλα τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να πάρω και την fleece επενδυση μιας και παντα μου αρεζε σαν αισθηση το εσωτερικο του μπουφαν να ειναι fleece.
Επίσης το σκεφτομαι και σαν λύση για να αλλάζω και να δινω στο καθαρηστήριο τακτικότερα μονο την επενδυση.
Η ερώτηση μου ειναι, κανω καλα που το σκεφτομαι ετσι?
Σε σχέση με την original θα υπαρχουν διαφορες οσον αφορα το ποσο αναπνέει το ρουχο η οσον αφορά το κρυο που θα νιώθω?

Καλησπέρα, έχουμε γνώμη για τα Superdry;

Ψάχνω να πάρω ένα καθημερινό μπουφάν σε λογική τιμή, 95% του καιρού θα το έχω μόνο με κοντομάνικο από μέσα. Είμαι 1.87 και 110 κιλά και έχω δει αυτό. Γνώμες;

Δεν θέλω να δώσω 200 ευρώ για μπουφάν τώρα, αργότερα θα μετακομίσω εξωτερικό και ίσως τότε δώσω αρκετά παραπάνω χρήματα.

Αυτήν την περίοδο είμαι σε φάση που προσπαθώ να χάσω βάρος, άρα δεν θέλω να πάρω κάτι που θα μου είναι βάρκα αργότερα και να πάνε τα λεφτά για το τίποτα.

1 hour ago, lalellis said:

Καλησπερα στο φορουμ. Γνωμη για αυτο εδω το μπουφαν https://www.intersport.gr/andrika/rouxa/boufan/columbia-boufan-bugaboo-ii-fleece-interchange_556153/ 

μια χαρα μπουφανακι και μια χαρα τιμη.go for it.εκτος αν μου πεις οτι θα παρεις τα ψηλα βουνα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ είμαι πολύ βαρετός άνθρωπος , κοντεύω τα 20 χρόνια που αγοράζω το ίδιο μπουφάν ξανά και ξανά 

https://www.barbour.com/catalog/product/view/id/21857

τώρα που μπήκαν εκπτώσεις λέω να πάρω το 4ο μου , γιατί πάνω στη 5ετια αρχίζουν και υπάρχουν τρύπες και μου τη λένε 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...