Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Σε λίγο θα συμφέρει πιο πολύ να πάρεις μηχανάκι πάρα μπουφάν 😂

Το ιδιο σκεφτομουν....

οκ, διαφορετικα πορτοφολια, διαφορετικες αναγκες, ολα κατανοητα και σεβαστα....

αλλα ομολογω οτι δεν περιμενα οτι δεν εβλεπα εδω σε διαφορα ποστς προτασεις για μπουφαν με τιμες 300-500 ευρω...

λες και ζω σε αλλο κοσμο εγω, και σε αλλον οι αλλοι...

Η δικη μου αποψη ειναι οτι ενα μέσο-καλό μπουφαν, θα ήταν αναμενομενο μεσες-ακρες να εχει μια τιμη γυρω στο 100ευρω... δεν μιλαμε για αλπινιστες με αναβασεις στο εβερεστ, ουτε για αστροναυτες στον πλανητη αρη....

μαλλον πρεπει να ανοιχτει ενα νεο νημα για προτασεις με πιο προσιτα μπουφαν, 'αξιοπρεπη' ωστοσο...

for the rest of us...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, mindreader είπε

Το ιδιο σκεφτομουν....

αλλα ομολογω οτι δεν περιμενα οτι δεν εβλεπα εδω σε διαφορα ποστς προτασεις για μπουφαν με τιμες 300-500 ευρω...

Η δικη μου αποψη ειναι οτι ενα μέσο-καλό μπουφαν, θα ήταν αναμενομενο μεσες-ακρες να εχει μια τιμη γυρω στο 100ευρω... δεν μιλαμε για αλπινιστες με αναβασεις στο εβερεστ, ουτε για αστροναυτες στον πλανητη αρη....

μαλλον πρεπει να ανοιχτει ενα νεο νημα για προτασεις με πιο προσιτα μπουφαν, 'αξιοπρεπη' ωστοσο...

for the rest of us...

Αυτά τα 300άρια και 500άρια είναι οι κλασσικές υπερβολές αγοράς είτε λόγω brand είτε λόγω αγοράς μπουφάν ειδικού σκοπού άνευ λόγου. Αν δεν κάνεις hiking, αναβάσεις ή αν δεν οδηγείς μηχανή κτλ στην Ελλάδα δεν υπάρχει λόγος για αγορά τίποτα παραπάνω από ένα μέσο μπουφάν. Ζω στην Βόρεια Ιρλανδία, που το κρύο, ο αέρας και η βροχή κρατάει μπολικους μήνες και το πιο κλασσικό ακριβό μπουφάν που φοράνε οι ντόπιοι εντός πολής (θεωρείται outdoor και αντέχει για μια ζωή) είναι το Rab Microlight Alpine Jacket που είναι πούπουλο καλής ποιότητας, ζεστό, ελαφρύ κτλ. Ακόμα και αυτό που το πληρώνεις και λόγω brand λίγο παραπάνω ... 195 λίρες τιμή καταλόγου έχει. Με μια έκπτωση το παίρνεις λίγο φτηνότερα.

• Like 4

9 ώρες πριν, RedPriest είπε

Πηγα να παρω ενα triclimate της North face απο ενα καταστημα της και μου δωσαν να δοκιμασω και καποια αλλα μπουφαν τους, ενα απο αυτα ηταν και το McMurdo. https://www.skroutz.gr/s/10968574/The-North-Face-McMurdo-Parka-T0A8XZJK3A8XZJK3.html

Επαθα πλακα απο το μπουφαν αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα πολλα χρηματα.  Αξιζει τα χρηματα του το συγκεκριμενο ή να παω σε κατι πιο οικονομικο;

Αγόρασα πριν 2 βδομάδες το Gotham της North Face, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το McMurdo, οι εντυπώσεις μου από το Gotham άψογες. Με 0 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι το μόνο σημείο που αισθάνομαι λίγη δροσιά (όχι κρύο) είναι κάτω από τα μπράτσα των χεριών. Απόλυτα ικανοποιημένος από το Gotham του χρόνου θέλω να πάρω το McMurdo ή κάποιο Fjallraven. 

20 hours ago, mindreader said:

Το ιδιο σκεφτομουν....

for the rest of us...

μπορω να στο εξηγησω πολυ απλα. οπως εγραψα το north face plasma το πηρα 350 ευρω πριν 12 χρονια. δεν θα βαλω μεσα την παραμετρο οτι το χρησιμοποιω σε βουνα οποτε ειναι μονοδρομος. θα το θεσω με βαση οτι το χρησιμοποιω και στην πολη.και θα πω το απλο.εγω προτιμησα σε 12 χρονια να παρω ενα μπουφαν 350 ευρω που το εχω ακομα και το χρησιμοποιω ακομα.ενα αλλο ατομα μπορει καθε 2 χρονια να παιρνει ενα μπουφαν των 50 ευρω επειδη απλα θελει να ειναι στην μοδα και να μην βαριεται με τα ιδια ρουχα.οποτε εγω τα εσκασα μια για ενα μπουφαν που παιζει να εχω μεχρι να πεθανω ενω καποιος αλλο προτιμαει να παρει 10 μπουφαν των 50 ευρω.δεν βαζω παραμετρος να ειναι κοπελα που καθε χρονο θα παρει 2-3 διαφορετικα παλτα για μια σεζον σε 2-3 διαφορετικα χρωματα.οποτε ναι δεν μετανιωσα για τα 350 ευρω.οτι εχω απο ορειβατικο εξοπλισμο το εχω ακομα.εχω fleece απο οταν ημουν 17 χρονων.ειμαι 38.  οποτε δεν ζεις σε αλλο κοσμο.απλα διαλεγεις.θες κατι ακριβο  ή θες καθε χρονο να αλλαζεις μπουφαν λογω μοδας λογω οτι το βαρεθηκες.απλα στην μια κακοφαινεται γιατι ειναι πχ 350 ευρω μονοκοπανια. κατα τα αλλα θα βρεις και north face με 100 αλλα μπορεις να παρεις και αλλες μαρκες ειτε ορειβατικες ειτε οχι με λιγοτερα λεφτα.προσωπικα αυτα εχω δοκιμασει αυτα προτεινω.καποιοςς μπορει να τα αγορασει αλλο δεν μπορει αλλος δεν θελει.αν μου πει οτι θες μπουφαν με 100 θα σου πω οκ πηγαινε σε mc kinley.

20 hours ago, gthe said:

Αυτά τα 300άρια και 500άρια είναι οι κλασσικές υπερβολές αγοράς είτε λόγω brand είτε λόγω αγοράς μπουφάν ειδικού σκοπού άνευ λόγου. Αν δεν κάνεις hiking, αναβάσεις ή αν δεν οδηγείς μηχανή κτλ στην Ελλάδα δεν υπάρχει λόγος για αγορά τίποτα παραπάνω από ένα μέσο μπουφάν. Ζω στην Βόρεια Ιρλανδία, που το κρύο, ο αέρας και η βροχή κρατάει μπολικους μήνες και το πιο κλασσικό ακριβό μπουφάν που φοράνε οι ντόπιοι εντός πολής (θεωρείται outdoor και αντέχει για μια ζωή) είναι το Rab Microlight Alpine Jacket που είναι πούπουλο καλής ποιότητας, ζεστό, ελαφρύ κτλ. Ακόμα και αυτό που το πληρώνεις και λόγω brand λίγο παραπάνω ... 195 λίρες τιμή καταλόγου έχει. Με μια έκπτωση το παίρνεις λίγο φτηνότερα.

περα απο τα παραπανω θα προσθεσω τα παρακατω:

α.τα rab δεν ειναι γενικα φτηνα.ειναι πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα north face.

β.πραγματι καποια μπουφαν εχουν νοημα οταν κανεις βουνα κτλ αλλα ειναι καποιοι που τα γουσταρουν και δεν εχουν θεμα να τα δωσουν.

γ.το κρυο ειναι σχετικο.εγω πχ θα φορεσω μπουφαν δυσκολα οποτε το συγκεκριμενο που λες μπορει να με καλυπτει αλλα υπαρχουν αλλοι που δεκα μπουφαν να τους δωσεις κρυωνουν γιατι δεν το εχουν συνηθισει οπως εσυ.οποτε δεν με παραξενευει καποιος να θελει κατι πολυ πιο advance απο αυτο που εβαλες. επισης και εδω παιζουν προσφορες απλα δεν εχουμε πολλα καταστηματα.χτες πχ πηγα και πηρα ενα down jacket 800 πουπουλο north face.κανονικη τιμη ελλαδος 180 + στο internet ακομα και σε προσφορες το βρηκα 135+ .το πηρα 120 περιπου.υπαρχουν μαγαζια με stock που τα εχουν πολυ πιο χαμηλα.

18 hours ago, moure said:

Το mcmurdo είναι για πολύ κρύο παιδιά και είναι σκυλί του πολέμου από αντοχή.

ειναι πουπουλο το mcmurdo συν αδιαβροχο διαπνεον,parka κτλ οποτε ναι ειναι δυνατο και ταυτοχρονα ακριβο parka

18 hours ago, Iamthagod said:

Αγόρασα πριν 2 βδομάδες το Gotham της North Face, ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το McMurdo, οι εντυπώσεις μου από το Gotham άψογες. Με 0 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία φορώντας κοντομάνικο μπλουζάκι το μόνο σημείο που αισθάνομαι λίγη δροσιά (όχι κρύο) είναι κάτω από τα μπράτσα των χεριών. Απόλυτα ικανοποιημένος από το Gotham του χρόνου θέλω να πάρω το McMurdo ή κάποιο Fjallraven. 

και αυτο down ειναι οπως το mcmurdo.και τα δυο 550fill down τα βλεπω οτι ειναι.

22 hours ago, tsipakis said:

δεν αναφερουν τιποτα για την θερμομονωση τι ειναι περα απο ενα βαμβακι και πολυαμιδιο και απλα λενε για το goretex που ειναι η μεμβρανη.

On 04/01/2020 at 21:11, sakis92 said:

Πηρα αυτό τελικά και νομιζω πως εκανα καλη επιλογη ... στα καλα κρυα με ενα καλο περιλαιμιο να φραζει το αερα κ 

απο πανω γινεται καλη δουλεια δε περναει τιποτα... βεβαια αλλαξα κ το απο μεσα με fleece απο jackwolf skin και το εφερα στα

μετρα μου... 

1.jpg

2.jpg

δεν εχω δοκιμασει ποτε τετοια μαρκα για να πω αποψη.καλα ναι το απομεσα το προσαρμοζεις αναλογως με τον καιρο.

• Like 3

mc kinley φερνουν (μονο) τα intersport στην Ελλαδα; Στο skroutz αυτο βλεπω. Φαινονται καλα μπουφαν σε καλες τιμες. Αν υπαρχει καλη ποικιλια σε intersport, να κανονισω να περασω μια βολτα.

1 ώρα πριν, poulinos είπε

μπορω να στο εξηγησω πολυ απλα. οπως εγραψα το north face plasma το πηρα 350 ευρω πριν 12 χρονια. δεν θα βαλω μεσα την παραμετρο οτι το χρησιμοποιω σε βουνα οποτε ειναι μονοδρομος. θα το θεσω με βαση οτι το χρησιμοποιω και στην πολη.και θα πω το απλο.εγω προτιμησα σε 12 χρονια να παρω ενα μπουφαν 350 ευρω που το εχω ακομα και το χρησιμοποιω ακομα.ενα αλλο ατομα μπορει καθε 2 χρονια να παιρνει ενα μπουφαν των 50 ευρω επειδη απλα θελει να ειναι στην μοδα και να μην βαριεται με τα ιδια ρουχα.οποτε εγω τα εσκασα μια για ενα μπουφαν που παιζει να εχω μεχρι να πεθανω ενω καποιος αλλο προτιμαει να παρει 10 μπουφαν των 50 ευρω.δεν βαζω παραμετρος να ειναι κοπελα που καθε χρονο θα παρει 2-3 διαφορετικα παλτα για μια σεζον σε 2-3 διαφορετικα χρωματα.οποτε ναι δεν μετανιωσα για τα 350 ευρω.οτι εχω απο ορειβατικο εξοπλισμο το εχω ακομα.εχω fleece απο οταν ημουν 17 χρονων.ειμαι 38.  οποτε δεν ζεις σε αλλο κοσμο.απλα διαλεγεις.θες κατι ακριβο  ή θες καθε χρονο να αλλαζεις μπουφαν λογω μοδας λογω οτι το βαρεθηκες.απλα στην μια κακοφαινεται γιατι ειναι πχ 350 ευρω μονοκοπανια. κατα τα αλλα θα βρεις και north face με 100 αλλα μπορεις να παρεις και αλλες μαρκες ειτε ορειβατικες ειτε οχι με λιγοτερα λεφτα.προσωπικα αυτα εχω δοκιμασει αυτα προτεινω.καποιοςς μπορει να τα αγορασει αλλο δεν μπορει αλλος δεν θελει.αν μου πει οτι θες μπουφαν με 100 θα σου πω οκ πηγαινε σε mc kinley.

περα απο τα παραπανω θα προσθεσω τα παρακατω:

α.τα rab δεν ειναι γενικα φτηνα.ειναι πιο ακριβα απο τα αντιστοιχα north face.

β.πραγματι καποια μπουφαν εχουν νοημα οταν κανεις βουνα κτλ αλλα ειναι καποιοι που τα γουσταρουν και δεν εχουν θεμα να τα δωσουν.

γ.το κρυο ειναι σχετικο.εγω πχ θα φορεσω μπουφαν δυσκολα οποτε το συγκεκριμενο που λες μπορει να με καλυπτει αλλα υπαρχουν αλλοι που δεκα μπουφαν να τους δωσεις κρυωνουν γιατι δεν το εχουν συνηθισει οπως εσυ.οποτε δεν με παραξενευει καποιος να θελει κατι πολυ πιο advance απο αυτο που εβαλες. επισης και εδω παιζουν προσφορες απλα δεν εχουμε πολλα καταστηματα.χτες πχ πηγα και πηρα ενα down jacket 800 πουπουλο north face.κανονικη τιμη ελλαδος 180 + στο internet ακομα και σε προσφορες το βρηκα 135+ .το πηρα 120 περιπου.υπαρχουν μαγαζια με stock που τα εχουν πολυ πιο χαμηλα.

ειναι πουπουλο το mcmurdo συν αδιαβροχο διαπνεον,parka κτλ οποτε ναι ειναι δυνατο και ταυτοχρονα ακριβο parka

και αυτο down ειναι οπως το mcmurdo.και τα δυο 550fill down τα βλεπω οτι ειναι.

δεν αναφερουν τιποτα για την θερμομονωση τι ειναι περα απο ενα βαμβακι και πολυαμιδιο και απλα λενε για το goretex που ειναι η μεμβρανη.

δεν εχω δοκιμασει ποτε τετοια μαρκα για να πω αποψη.καλα ναι το απομεσα το προσαρμοζεις αναλογως με τον καιρο.

Σωστά και τα 2 down είναι McMurdo και Gotham σε 550 fill rate. Για παραπάνω πιστεύω είναι overkill για Ελλάδα. Αλλά το 550 νομίζω δεν είναι καθόλου too much, μάλιστα πιστεύω είναι ακριβώς η σωστή μόνωση για τις θερμοκρασίες που παίζουν βόρεια Ελλάδα τον χειμώνα ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να φορά βαρύ ρουχισμό. 

Εδώ να σχολιάσω παραπάνω που αναφέρθηκε πως για μπουφάν βαριά να δώσει κάποιος 100 ευρώ, θεωρώ πως με 100 ευρώ καλό μπουφάν που να σε προστατεύει από το κρύο ΔΕΝ υπάρχει.

1 hour ago, Iamthagod said:

Σωστά και τα 2 down είναι McMurdo και Gotham σε 550 fill rate. Για παραπάνω πιστεύω είναι overkill για Ελλάδα. Αλλά το 550 νομίζω δεν είναι καθόλου too much, μάλιστα πιστεύω είναι ακριβώς η σωστή μόνωση για τις θερμοκρασίες που παίζουν βόρεια Ελλάδα τον χειμώνα ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να φορά βαρύ ρουχισμό. 

Εδώ να σχολιάσω παραπάνω που αναφέρθηκε πως για μπουφάν βαριά να δώσει κάποιος 100 ευρώ, θεωρώ πως με 100 ευρώ καλό μπουφάν που να σε προστατεύει από το κρύο ΔΕΝ υπάρχει.

το θεμα ειναι αν σε νοιαζει μετα το βαρος και ο ογκος.πχ σε βουνο θες οσο γινεται καλυτερο feather down ωστε να εχει μικροτερο ογκο και βαρος.πχ sleeping bag.και βεβαια τι θες να φορας απο μεσα και ποσο κρυωνεις κτλ.αν θα εισαι ακινητος κτλ.

για τα 100 ευρω σιγουρα μπορεις να βρεις καποια μπουφαν αλλα χωρις να σημαινει οτι θα ειναι διαπνεον η αδιαβροχα κτλ.μπορει απλα να ειναι bulky με μονωση οτι νανε. σε ορειβατικες εταιρειες μετα υπαρχουν καποιες φτηνες πχ mc kinley οπως ειπαμε που μπορεις να βρεις σχετικα φτηνα προιοντα.αλλα και εγω τα θεωρω λιγα τα 100 ευρω.βεβαια εξαρτατε και τι θεωρει καποιος κρυο.αλλο το να μιλαμε για 0 βαθμους αλλο το να μου γραψει ο αλλος οτι μενει στο νευροκοπι και το χειμωνα πιανει μειον 20.

1 hour ago, mindreader said:

mc kinley φερνουν (μονο) τα intersport στην Ελλαδα; Στο skroutz αυτο βλεπω. Φαινονται καλα μπουφαν σε καλες τιμες. Αν υπαρχει καλη ποικιλια σε intersport, να κανονισω να περασω μια βολτα.

την συγκεκριμενη εταιρεια δεν θυμαμαι να την εχω δει αλλου. και καποιες αλλες μαρκες quechua φερνει το Decathlon(κορινθος,mc arthur glen)εκτπωτικο χωριο. και η regatta ειναι φτηνη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, Iamthagod said:

Ανάλογα βέβαια τι εννοεί ο καθένας κρύο, την αντοχή του σε αυτό και όπως έχουμε πει πολλές φορές ήδη ανάλογα τη χρήση που θα κάνει ο καθένας. 

Εγώ για παράδειγμα όλο το χειμώνα τον βγάζω με 2 μπουφάν των 25€ το καθένα. Όχι δεν τα φοράω μαζί για όποιον ρωτήσει. :P

Προφανώς έχουν κάμποσα μειονεκτηματα αλλά για τη δικιά μου χρήση είναι εντάξει. Έχω και άλλο στην ντουλάπα των 250€ αλλά είναι στην πάνω πλευρά και βαριέμαι να το βγάζω. :P

Όμως το μπουφάν της μηχανής που θέλω να με προστατεύσει το πήρα 360€ και είχε και ένα 100αρικο έκπτωση για να πέσει στα λεφτά αυτά. 

Αντίστοιχα κάποιος που θέλει να πηγαίνει βόλτες σε βουνό ή απλά κρυώνει παραπάνω ή ακόμα πιο απλά θέλει να δώσει παραπάνω θα πάρει πιο ακριβό μπουφάν. 

Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν λαμβάνουν τίποτα από αυτά υπόψιν και απλά θα μπουν να πουν πόσο ακριβά είναι τα μπουφάν στο θέμα. :P

Εδώ λοιπόν είμαι εγώ:

10801878_700691303378661_471816161256834

Αν θυμάμαι καλά περίπου στους 2 βαθμούς. Με ζακέτα των 70€. :P

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για να βαλω φωτιες στο νημα,

ειδα σημερα mc kinley στα intersport, των 70 και 100 ευρω,

που δεν πιανουν μια, μπροστα στα μπουφαν σκι (σαν προδιαγραφες, και design) του lidl, με κοστος 25 ευρω...

Και δεν ειναι μονο τα mc kinley, αλλα και αλλες πιο επωνυμες μαρκες, που πουλανε σε ακριβες τιμες, και παλι δεν μπορουν να κονταροχτυπηθουν ισαξια με τα 'ταπεινα' μπουφαν του lidl....

Πως γινεται το lidl να ριχνει στα αυτια, με μπουφαν των 25 ευρω, σε εταιριες που πουλανε με 100 ευρω και δεν εχουν καν ισαξια μπουφαν, ειναι να σε κανει να απορεις....για το ποσο vfm πουλαει τo lidl, και για το τι πουλανε οι αλλοι.... και οπως ειπα, οπως εκτιμων, δεν ηταν καν ισαξια, δηλαδη δινεις 100 ευρω, και ειναι υποδεεστερο του lidl με τα 25 ευρω, και αναφερομαι στα μπουφαν σκι που φερνει το lidl καθε χρονο, και ειναι αντιανεμικα, αδιαβροχα, διαπνεοντα, με πολλες τσεπες, θερμοκολησεις, και ολα τα καλα...

Αυτα...

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 1

2 ώρες πριν, mindreader είπε

Και για να βαλω φωτιες στο νημα,

ειδα σημερα mc kinley στα intersport, των 70 και 100 ευρω,

που δεν πιανουν μια, μπροστα στα μπουφαν σκι (σαν προδιαγραφες, και design) του lidl, με κοστος 25 ευρω...

Και δεν ειναι μονο τα mc kinley, αλλα και αλλες πιο επωνυμες μαρκες, που πουλανε σε ακριβες τιμες, και παλι δεν μπορουν να κονταροχτυπηθουν ισαξια με τα 'ταπεινα' μπουφαν του lidl....

Πως γινεται το lidl να ριχνει στα αυτια, με μπουφαν των 25 ευρω, σε εταιριες που πουλανε με 100 ευρω και δεν εχουν καν ισαξια μπουφαν, ειναι να σε κανει να απορεις....για το ποσο vfm πουλαει τo lidl, και για το τι πουλανε οι αλλοι.... και οπως ειπα, οπως εκτιμων, δεν ηταν καν ισαξια, δηλαδη δινεις 100 ευρω, και ειναι υποδεεστερο του lidl με τα 25 ευρω, και αναφερομαι στα μπουφαν σκι που φερνει το lidl καθε χρονο, και ειναι αντιανεμικα, αδιαβροχα, διαπνεοντα, με πολλες τσεπες, θερμοκολησεις, και ολα τα καλα...

Αυτα.

Από προσωπική εμπειρία όλο το άνωθεν δεν ισχύει. Κάνω χρόνια σκι και προ 4 ετών πήρα 2 μπουφάν αποκλειστικά για σκι. Το πολύ καλό του λιντλ των 25 € και ένα ετιρελ από τα ιντερσπορτ των 150€. Περισυ στο μπανσκο εν μέσω χιονοθυελας το του λιντλ μπουφάν με έκανε μούσκεμα εσωτερικά και γενικά είχε βραχεί με κλειστές όλες τις τσέπες, ακόμα και κάτω από τις μασχάλες, ενώ καθώς έκανα σκι το κρύο με διαπερνούσε. Δεν μιλάω για όταν έκανα στάσεις, γτ με την υγρασία να με διαπερνά υπέφερα από το κρύο.  Αυτό που διαφήμιζαν για αδιάβροχο, όπως και κάτι μποτάκια που μόλις πάτησα σε χιόνι βραχηκε όλο το πόδι. Την επόμενη δε μέρα με το ετιρελ ( που υποτίθεται είναι η φθηνή μάρκα του ιντερσπορτ, που BTW είναι το πιο ζεστό μ μπουφάν και στα μεγάλα κρύα φοράω μόνο αυτό) δεν περνούσε σταγόνα όπως και κρύο καθόλου. Οπότε όλο το άνωθεν κείμενο σου είναι εντελώς άτοπο. Τουλάχιστον για εμένα που χρησιμοποιώ συγκεκριμένα ένα του λιντλ και ένα - σύμφωνα με το πορτοφόλι μου- καλό μπουφάν και ξέρω. Εκτός αν έχεις παρόμοια εμπειρία που δεν το νομίζω βάση ίσως διαβάζω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...