Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 26/11/2019 at 19:22, mindreader said:

Ενταξει, casual ντυσιμο σκεφτομουν, οχι την κορυφη του Ολυμπου!

Και ναι, τοσα χρηματα δεν θα εδινα ποτε και με την καμία...

Μεχρι ενα 100αρι για ενα αξιοπρεπες μπουφαν, αντε να τα δωσω.

Σε superdry τι θα προτεινατε; Αλλα προσοχη, δεν θελω τα 'φουσκωτα', και με τις γνωστε -αντιαισθητικες κατ'εμε- ενδιαμεσες 'κοψιες'.... ειπαμε να εχει ενα στυλ...

δεν ειπες ποσο ποσο :P. casual ειναι και αυτο απλα ειναι πιο hard core. και σε 100 βρισκεις κανα north face ή αλλη μαρκα αλλα θα πρεπει να ειναι καμια προσφορα και μετα ειναι να σου αρεσει και το πως ειναι απεξω.δηλαδη μπορεις να κοιταξεις σε columbia,north face κτλ να δεις αν κατι σαρεσει.απλα γενικα το κατω απο 100 ειναι δυσκολο σε αυτες τις εταιρειες.και μετα εξαρτατε τι εννοει καποιος ζεστο.οι κοψιες αν εννοεις αυτο που φαινεται σαν ανθρωπακι της michelin δεν ειναι για θεμα σχεδιου.πολλα μπουφαν απο αυτα ειναι με πουπουλο οποτε για να μην μετακινειτε το πουπουλο παντου το χωριζουν σε μικροτερα κομματια για να μην εχεις cold spots.

On 26/11/2019 at 20:27, costas80 said:

@poulinos

Πες γνώμη για αμανικο φουσκωτό στυλ moncler.

http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/jackets/minilite?gid=116&vid=1

Ολες οι ορειβατικες εταιρειες βγαζουν

https://www.snowinn.com/σκι/the-north-face-nuptse-2-vest/15693/p

On 27/11/2019 at 10:13, johnyboy said:

τα superdry ενώ είναι πολύ ωραία και casual και ζεστά και μπλα μπλα έχουν θέμα με τα φερμουάρ. χαλάνε πάρα πολύ εύκολα. έχω 2 και τα 2 έχουν θέμα και μάλιστα αυτό που χάλασε εντελώς δεν το εχω φορέσει και ιδιαίτερα.

προτιμουμε φερμουαρκ Ykk

επισης υπαρχει και σαν κερι για τα φερμουαρ για να διατηρουνται.

On 27/11/2019 at 11:22, mindreader said:

Με chest perimeter στα 100cm, ποιο ειναι το ενδεδειγμενο μεγεθος jacket σε superdry? https://www.sportpursuit.com/superdry-size-guide

Νομιζω μαλλον το XL, γιατι χειμωνας θα ειναι, ολο και κατι θα φορας απο μεσα. Τι λετε;

το δοκιμαζεις πριν το παρεις για να εισαι σιγουρος.το παραγγελια χωρις δοκιμη ειναι λιγο risky και εχω βαρεθει να βλεπω ατομα να πουλανε τα παντα επειδη τα πηραν λαθος νουμερο.

On 27/11/2019 at 11:42, Mhlogiatros said:

Τι αηδια ειναι αυτη με την ετικέτα μοστρα για βραδινή έξοδο ; Εδω αν φαει λασπη και βροχη παει περιπατο ειδικα αν το φερμουάρ σου μενει στο χερι 

εγραψα παραπανω τους λογους.ειναι σαν να ζητας το αμαξι σου να μην γραφει την μαρκα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω γνωμες γι'αυτο εδω

https://www.superdry.com/mens/jackets/details/150894/offshore-packable-cagoule-black

Φαινεται οτι δεν ειναι για πολυ μεγαλα κρύα, έτσι δεν ειναι? Ομως μου αρεσει πολυ, εχει καλη τιμη, και επισης το logo ειναι αναγλυφο αλλα μαύρο, οποτε δεν κάνει 'μπαμ' να φωναζει, κι αυτο, οτι ειναι διακριτικο, εγω το προτιμω. Επισης εχει ιδιαιτερα λεπτη 'γραμμη', που επισης μου αρεσει.

Αν μπορουσα να φορω εγω ενα πουλοβερ, και αυτο να με κρατα ζεστο με εξωτερικες θερμοκρασιες πχ γυρω στους 6-8 βαθμους κελσιου, θα το επελεγα να το πάρω. Ωστοσο, αν προκειται για ενα .... 'ανοιξιατικο' μπουφανακι και μονο, προφανως δεν με καλυπτει καθολου για χειμωνα. Τι λέτε;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο αν εισαι κρυουλιαρης σε σε βλεπω να το φορας απο Μαρτιο-Απριλιο και μετα...λεπτο φαινεται

Μπορεις να το παρεις για ζεστες μερες μεσα στο χειμωνα (σε ηλιολουστες μερες)

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 1
Δημοσ.

mission impossible?...oσοι μπορειτε ας βοηθησετε ....

Θελω το εξης, αλλα με λιγα χρηματα. Δηλαδη, max 70ευρω. Ξερω οτι πολλοι θα ειρωνευτουν(το αναμενω), αλλα οταν κατα καιρους φερνει ακομη και το lidl τετοια μπουφαν με τις ακολουθες προδιαγραφες, αλλα διχως να ειναι και τοσο 'στυλάτα', με καμια 30αρια ευρω το πολυ, αναμενω οτι σε κατι αλλο θα μπορω με περισσοτερα χρηματα(υπερδιπλασια) να εχω τουλαχιστον καποιες μινιμουμ προδιαγραφες.

Τι θα ηθελα λοιπον; Κατι το οποιο να ειναι 'στυλάτο' casual (αερο-μπουφαν-φουσκες απαγορευονται!), δηλαδη 'λεπτη γραμμη' αλλα με στοιχειωδη εστω 'επενδυση'/layer για να κρατα καποιο κρυο(οχι για βαρια κρυα φυσικα, δεν εχω και τετοια απαιτησει), να μπορει δηλαδη να φορεθει σε μια χαλαρη εξοδο για καφε κλπ, με διακριτικα ή καθολου logo, χωρις κουκουλα ή εστω αποσπωμενη, με στοιχειωδεις προδιαγραφες για αντιανεμικο/αδιαβροχο (να μην ειναι σφουγγαρι δηλαδη, και να μην το τρυπαει ο αερας εντελως!).

Προτεινετε αν υπαρχει κατι αξιοπρεπες με βαση τα ανωτερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

North face gotham jacket! 

Ειναι πουπουλο κ φουλ αδιαβροχο δεν περνάει τιποτα ουτε ο νερο ουτε ο αερας.Επισης εχει μια τεχνολογία για να αναπνέει το σωμα. Το εχω 3 χρονια κ το φοραω μονο στα πολλα κρυα. Εχει τρομερη αίσθηση οταν το φορεσεις για πρωτη φορα. 400 ευρω το ειχα πάρει αν θυμάμαι καλα

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.
On 30/11/2019 at 21:47, mindreader said:

Θελω γνωμες γι'αυτο εδω

https://www.superdry.com/mens/jackets/details/150894/offshore-packable-cagoule-black

Φαινεται οτι δεν ειναι για πολυ μεγαλα κρύα, έτσι δεν ειναι? Ομως μου αρεσει πολυ, εχει καλη τιμη, και επισης το logo ειναι αναγλυφο αλλα μαύρο, οποτε δεν κάνει 'μπαμ' να φωναζει, κι αυτο, οτι ειναι διακριτικο, εγω το προτιμω. Επισης εχει ιδιαιτερα λεπτη 'γραμμη', που επισης μου αρεσει.

Αν μπορουσα να φορω εγω ενα πουλοβερ, και αυτο να με κρατα ζεστο με εξωτερικες θερμοκρασιες πχ γυρω στους 6-8 βαθμους κελσιου, θα το επελεγα να το πάρω. Ωστοσο, αν προκειται για ενα .... 'ανοιξιατικο' μπουφανακι και μονο, προφανως δεν με καλυπτει καθολου για χειμωνα. Τι λέτε;

φαινεται λεπτο. το θεμα δεν ειναι αν ειναι λεπτο αλλα το θεμα ειναι να ειναι αντιανεμικο ή και αδιαβροχο (για το αδιαβροχο αν σε ενδιαφερει).οτι ειναι λεπτο μπορεις απομεσα να φορας Fleece(υπαρχουν 100,200,300 αναλογως το ποσο ζεστος θες να εισαι). κοινως φορας layers.κατι παρομοιο κανω και εγω.φοραω λεπτο αντιανεμικο απο πανω και απο κατω φοραω fleece.το Fleece σε ζεστενει και το αντιανεμικο κοβει τον αερα. τωρα αν δεν θες να το κανεις ετσι αλλα θες μπουφαν με θερμομονωση τοτε ναι θες κατι καλυτερο.

On 30/11/2019 at 21:54, margaritagr said:

Ειναι πολυ λεπτό αυτο , ανάλογα βέβαια και τις αντοχές του καθενός στο κρύο αλλα ειναι lightweight ήτοι για light καταστάσεις 😛

αν δεν βαλει κατι σοβαρο απο μεσα βλεπω να τουρτουριζει :P

On 30/11/2019 at 22:03, afterhours said:

Aυτο αν εισαι κρυουλιαρης σε σε βλεπω να το φορας απο Μαρτιο-Απριλιο και μετα...λεπτο φαινεται

Μπορεις να το παρεις για ζεστες μερες μεσα στο χειμωνα (σε ηλιολουστες μερες)

αν παιξει με Layers δεν θα εχεις θεμα.αρκει να ειναι αντιανεμικο αυτο το πραγμα.

16 hours ago, vrwmiar1Z said:

Τη Παρασκευή είχε βγάλει το ισπανικο αμαζον Columbia 67€ στη πόρτα σου.omniheat κτλπ.το πήρα κλαιν

καποια στιγμη ειχα πετυχει columbia των 370 ευρω σε τιμη 70 ευρω σε stock.ηταν το τελειο δωρο.ειναι ωραιες κατι τετοιες προσφορες.

On 01/12/2019 at 16:37, mindreader said:

Τελικα, στα μπουφαν, μαλλον το 'παχος'(η...'γέμιση'!) παιζει ρολο, για το αν σε κρατα ζεστό ή οχι;

η γεμιση οχι το παχος.τι εννοω.το πουπουλο ειναι απο τα πιο ζεστα υλικα και απο τα πιο compressable .και στο πουπουλο υπαρχουν ποιοτητες. (cuin 800,cuin 650.)Οσο ανεβαινεις στο νουμερο εχεις λιγοτερο πουπουλο,λιγοτερο βαρος και καλυτερη θερμομονωση. οποτε δεν παιζει ρολο το παχος αλλα με τι ειναι γεματο και τι ποιοτητα. επισης αν απο πανω δεν φορας κατι αντιανεμικο δεν εχει νοημα διοτι οσο και να σε ζεστενει κατι πρεπει να μπορει αυτη η θερμοκρασια να παραμενει.αν δεν φορας αντιανεμικο η θερμοκρασια φευγει.επισης για πιο μεγαλα κρυα ειναι καλο να φοραει καποιος θερμοεσωρουχα γιατι παγιδευουν την ζεστη.κοινως ντυσιμο σε Layers. για θερμομονωση υπαρχουν πολλα υλικα.το καθενα εχεις τα συν και τα πλην.τα συνθετικα ειναι πιο βαρια αλλα πιο φτηνα.το πουπουλο ειναι πιο ακριβο αλλα πιο ζεστο.

15 hours ago, mindreader said:

mission impossible?...oσοι μπορειτε ας βοηθησετε ....

Θελω το εξης, αλλα με λιγα χρηματα. Δηλαδη, max 70ευρω. Ξερω οτι πολλοι θα ειρωνευτουν(το αναμενω), αλλα οταν κατα καιρους φερνει ακομη και το lidl τετοια μπουφαν με τις ακολουθες προδιαγραφες, αλλα διχως να ειναι και τοσο 'στυλάτα', με καμια 30αρια ευρω το πολυ, αναμενω οτι σε κατι αλλο θα μπορω με περισσοτερα χρηματα(υπερδιπλασια) να εχω τουλαχιστον καποιες μινιμουμ προδιαγραφες.

Τι θα ηθελα λοιπον; Κατι το οποιο να ειναι 'στυλάτο' casual (αερο-μπουφαν-φουσκες απαγορευονται!), δηλαδη 'λεπτη γραμμη' αλλα με στοιχειωδη εστω 'επενδυση'/layer για να κρατα καποιο κρυο(οχι για βαρια κρυα φυσικα, δεν εχω και τετοια απαιτησει), να μπορει δηλαδη να φορεθει σε μια χαλαρη εξοδο για καφε κλπ, με διακριτικα ή καθολου logo, χωρις κουκουλα ή εστω αποσπωμενη, με στοιχειωδεις προδιαγραφες για αντιανεμικο/αδιαβροχο (να μην ειναι σφουγγαρι δηλαδη, και να μην το τρυπαει ο αερας εντελως!).

Προτεινετε αν υπαρχει κατι αξιοπρεπες με βαση τα ανωτερω.

μπορεις να δεις σε karrimor αν υπαρχεικατι.εχει σχετικα καλες τιμες.μετα βεβαια μπορεις να δεις και αγγελιες για μεταχειρισμενα. κατα καιρους βγαινουν καλα πραγματακια με τιμες χωμα. βεβαια υπαρχει και η λυση να παρεις κατι σε αδιαβροχο/αντιανεμικο και απο μεσα να βαλεις Fleece για να εισαι ζεστος.

12 hours ago, sakisaudi said:

North face gotham jacket! 

Ειναι πουπουλο κ φουλ αδιαβροχο δεν περνάει τιποτα ουτε ο νερο ουτε ο αερας.Επισης εχει μια τεχνολογία για να αναπνέει το σωμα. Το εχω 3 χρονια κ το φοραω μονο στα πολλα κρυα. Εχει τρομερη αίσθηση οταν το φορεσεις για πρωτη φορα. 400 ευρω το ειχα πάρει αν θυμάμαι καλα

μεχρι 70 θελει να δωσει.οχι 400 :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

poulinos thanks για την προταση περι karrimor.

Οντως, πλησιαζει πολυ σε αυτα που θελω. Εντοπισα αυτο εδω

https://www.karrimor.com/karrimor-urban-weathertite-jacket-mens-442069#colcode=44206903

Καλο δεν ειναι;

Ομως οι σταμπες αισθητικα με χαλανε. Και δεν ειναι προσθετες να τις ξηλωσω, αλλα ραμμενες. Ξερω καλους ραφτες. Θα μπορουσαν να κανουν κατι να τις...εξαφανισουν;

Με ενοχλουν γενικα οι σταμπες. Και nautica που εχω, και timberland, διαφορα ρουχα-με το logo, παροτι τα αγορασα πιο παλια σε τιμες κοστους, πλεον αισθανομαι αβολα να φαινονται. Θελω οτι πιο διακριτικο.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
11 minutes ago, mindreader said:

poulinos thanks για την προταση περι karrimor.

Οντως, πλησιαζει πολυ σε αυτα που θελω. Εντοπισα αυτο εδω

https://www.karrimor.com/karrimor-urban-weathertite-jacket-mens-442069#colcode=44206903

Καλο δεν ειναι;

Ομως οι σταμπες αισθητικα με χαλανε. Και δεν ειναι προσθετες να τις ξηλωσω, αλλα ραμμενες. Ξερω καλους ραφτες. Θα μπορουσαν να κανουν κατι να τις...εξαφανισουν;

Με ενοχλουν γενικα οι σταμπες. Και nautica που εχω, και timberland, διαφορα ρουχα-με το logo, παροτι τα αγορασα πιο παλια σε τιμες κοστους, πλεον αισθανομαι αβολα να φαινονται. Θελω οτι πιο διακριτικο.

αν και προσωπικα το θεωρω οτι δεν πρεπει να τρως κολλημα οτι φαινεται η σταμπα(αλλωστε ενα διακριτικο Logo ειναι) εν τουτοις και ραφτο να ειναι λογικα βγαινει.το θεμα ειναι οτι απο πολυ κοντα μπορει να φαινονται λιγο οι ραφες ή να το πω οι τρυπες απο τις κλωστες. δεν βρισκω λογο να νιωθεις αβολα. κατα τα αλλα ειναι αδιαβροχο,αντιανεμικο,.κουκουλα που κρυβεται.δεν μπορω να σου πω ποσο ζεστο ειναι αφου δεν γραφει κατι για μονωση αλλα μπορεις απο μεσα να βαλεις κατι αλλο και να εισαι μια χαρα.απο οτι καταλαβα το συγκεκριμενο πιο πολυ παει στο κομματι αδιαβροχο/αντιανεμικο παρα στην θερμομονωση.

αλλα με ενα Fleece απο μεσα εισαι super 

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, mindreader said:

Βρηκα και review (ας ειναι αλλο χρωμα)

το βλεπεις και απο κοντα κιολας αν πας να το παρεις για να δεις και μεγεθος.

ειναι μια τιμια μαρκα.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, poulinos είπε

το βλεπεις και απο κοντα κιολας αν πας να το παρεις για να δεις και μεγεθος.

ειναι μια τιμια μαρκα.

Online αγορα σκεφτομαι. Που την πουλανε αυτη τη μαρκα; Δεν θυμαμαι να την εχω δει πουθενα στην Ελλαδα, αλλα ισως απλα δεν προσεξα.

Δημοσ.
15 minutes ago, mindreader said:

Online αγορα σκεφτομαι. Που την πουλανε αυτη τη μαρκα; Δεν θυμαμαι να την εχω δει πουθενα στην Ελλαδα, αλλα ισως απλα δεν προσεξα.

https://www.skroutz.gr/c/1009/andrika-mpoufan/m/10376/Karrimor.html

εφερνε νομιζω και η Intersport. επισης και το decathlon φερνει quechua αλλα δεν μπορω να θυμηθω αν εχει και Karrimor.αλλα εχω πετυχει Karrimot καμποσες φορες απλα δεν θυμαμαι σε ποια καταστηματα  :P και αν ηταν ελλαδα ή και εξωτερικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...