Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 13/11/2019 at 17:03, Mzoutsos said:

Καλησπέρα παιδιά, για την Uniqlo έχετε γνώμη; (παράδειγμα: https://www.uniqlo.com/eu/en/product/men-hybrid-down-coat-421732.html?dwvar_421732_size=SMA002&dwvar_421732_color=COL09&cgid=IDhybrid2171

Το κακό είναι ότι δεν έχω βρεί ακόμα κάποιο κατάστημα εντός των Αθηνών να τα πουλάει ώστε να πάω να δοκιμάσω. Έχετε ιδέα μήπως;

μονο απο size chart αν βρεις το σωστο μεγεθος.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 14/12/2016 στις 4:11 ΜΜ, stathis97 είπε

Αυτο τον καιρο ψαχνω και εγω για μπουφαν,θελω να μπορω να το φοραω και σε μια εξοδο βραδυ.

(να μην δειχνει σπορ)

Με λιγο ψάξιμο,σταμπαρα τα παρακατω.

1)https://www.bodyman.gr/category-254/category-255/superdry-rookie-heavy-weather-parka/

2)https://www.passadena.gr/proionta/andras/mpoufan/superdry-br-d3-microfibre-fur-hood-windbomber-el/

Το δευτερο μου φαινεται πιο σπορ,αλλα ισως και πιο ζεστο.

Γνωμες; κατι παρομοιο να κοιταξω;

Γνωμες για superdry?

Στις 1/12/2016 στις 9:00 ΜΜ, vrwmiaris είπε

Ένα φιτ superdry θέλεις

Ποια σειρα ειναι αυτη ακριβως; Θελω κατι κομψο, να κρατα κρυο, αλλα για βολτα/εξοδο, κομψο αλλα casual.

Δημοσ.
42 minutes ago, mindreader said:

Γνωμες για superdry?

Ποια σειρα ειναι αυτη ακριβως; Θελω κατι κομψο, να κρατα κρυο, αλλα για βολτα/εξοδο, κομψο αλλα casual.

και σε αλλες εταιρειες North face,fjallraven θα βρεις πιο casual.Οι περισσοτερες βγαζουν.

Πχ https://www.alpamayopro.gr/men-s-ovik-3-in-1-jacket.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

και σε αλλες εταιρειες North face,fjallraven θα βρεις πιο casual.Οι περισσοτερες βγαζουν.

Πχ https://www.alpamayopro.gr/men-s-ovik-3-in-1-jacket.html

με 459 ευρώ γεμιζεις μια ντουλάπα ρουχα οχι μονο μια γωνια της:P

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 2
Δημοσ.
21 minutes ago, Anuminas said:

με 459 ευρώ γεμιζεις μια ντουλάπα ρουχα οχι μονο μια γωνια της:P

ολα εχουν να κανουν με την χρηση που το θες οπως εχω αναφερει και σε αλλο θεμα.θες να πας σε βουνο πχ με 30 ευρω μπουφαν πηγαινε. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει, casual ντυσιμο σκεφτομουν, οχι την κορυφη του Ολυμπου!

Και ναι, τοσα χρηματα δεν θα εδινα ποτε και με την καμία...

Μεχρι ενα 100αρι για ενα αξιοπρεπες μπουφαν, αντε να τα δωσω.

Σε superdry τι θα προτεινατε; Αλλα προσοχη, δεν θελω τα 'φουσκωτα', και με τις γνωστε -αντιαισθητικες κατ'εμε- ενδιαμεσες 'κοψιες'.... ειπαμε να εχει ενα στυλ...

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα που εξεταζω λιγο περισσοτερο τις επιλογες σε superdry, βλεπω οτι σχεδον ολα τα jackets, εχουν σε εμφανες σημειο, την σταμπα-logo τους! Αυτο με ενοχλει ιδιαιτερα. Δεν ημουν ποτε fan του να δηλωνεται η μαρκα, οποια κι αν ειναι αυτη... πχ levis, nautica κλπ....και τωρα πχ superdry... Το θελω οσο πιο 'διακριτικο' γινεται, και το να εχει σταμπα και μαλιστα με πορτοκαλι γραμματα, ειμαι λες και ειμαι υπαλληλος της εταιριας, και κανω και διαφημιση....ελεος με τις αθλιες μοδες πια...ελεος...

Βρηκα καποια, με σταμπες οχι ραμμενες με γραμματα, αλλα σε στυλ 'ετικετας'. Αυτα λετε, ξηλωνονται ευκολα; Ριξτε μια ματια στις φωτο

spacer.png

spacer.png

Δημοσ.
2 hours ago, mindreader said:

Τωρα που εξεταζω λιγο περισσοτερο τις επιλογες σε superdry, βλεπω οτι σχεδον ολα τα jackets, εχουν σε εμφανες σημειο, την σταμπα-logo τους! Αυτο με ενοχλει ιδιαιτερα. Δεν ημουν ποτε fan του να δηλωνεται η μαρκα, οποια κι αν ειναι αυτη... πχ levis, nautica κλπ....και τωρα πχ superdry... Το θελω οσο πιο 'διακριτικο' γινεται, και το να εχει σταμπα και μαλιστα με πορτοκαλι γραμματα, ειμαι λες και ειμαι υπαλληλος της εταιριας, και κανω και διαφημιση....ελεος με τις αθλιες μοδες πια...ελεος...

Βρηκα καποια, με σταμπες οχι ραμμενες με γραμματα, αλλα σε στυλ 'ετικετας'. Αυτα λετε, ξηλωνονται ευκολα; Ριξτε μια ματια στις φωτο

spacer.png

spacer.png

οπως φαινεται η ετικετα ειναι ραφτη οποτε ξηλωνεται.προσεξε την ασπρη κλωστη.β.οτι σε ενοχλει εσενα ιδιαιτερα δεν λεει κατι για δυο λογους.

α1.η εταιρεια θελει να φαινεται τι ειναι αυτο και οτι ειναι δικο της .θεματα διαφημισης μαρκετινγκ

α2.απειρα ατομα θελουν να φαινεται τι ειναι για θεματα κοιτα τι φοραω.πχ η north face εκανε συνεργασια με την supreme.παιρνεις north face supreme το γραφει πανω γισ να κανεις την ποζερια και κανει 700 ευρω.και εννοειται το αγοραζουν ατομα. αν βγαλει το supreme πεφτει στα μισα ισως η τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

τα superdry ενώ είναι πολύ ωραία και casual και ζεστά και μπλα μπλα έχουν θέμα με τα φερμουάρ. χαλάνε πάρα πολύ εύκολα. έχω 2 και τα 2 έχουν θέμα και μάλιστα αυτό που χάλασε εντελώς δεν το εχω φορέσει και ιδιαίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αφήσει πολλα ευρώ στη superdry κι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη χρονια τωρα. Φόρμες, φούτερ, φουτεροζακετες, μπουφάν χοντρά, μπουφάν αμάνικα, t shirts κλπ δεν έχει χαλάσει τίποτα και τα προτείνω με 1000. 

• Like 3
Δημοσ.

Τι αηδια ειναι αυτη με την ετικέτα μοστρα για βραδινή έξοδο ; Εδω αν φαει λασπη και βροχη παει περιπατο ειδικα αν το φερμουάρ σου μενει στο χερι 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnyboy είπε

στα superdry εγω παω 1-2 νουμερα πιο μεγαλα, ειναι αρκετά μικρο το size τους

Χμ....ταλαντευομαι λοιπον τοτε, αν πρεπει να παρω XL ή XXL... 😮

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...