Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, tonkpils είπε

Κάποτε ένας επισμηνιας μου είχε πει στην Αεροπορία που υπηρετούσα "για ποιο λόγω να πάρεις fly και να είναι εκτεθειμένος ο κωλος σου από πίσω και να κρυώνεις;"

τον χλαπατσα ρωτησες?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

300 ; Ενα  standard μπλε παρε με 20 απο κανα μαγαζι με στρατιωτικα .Εχω ακομα το παλιο μου χοντροπαλτο :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

12 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Αυτό πώς σας φαίνεται;
https://www.orosimo2.gr/index.php?route=product/product&product_id=6317&skr_prm=WyI5YWUxMDMxMi00ZGUwLTQ5NWItOGRhNy1jOTE4MDE2OGUyZmEiLDE1NzI1NTY1MzU2NDQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ψάχνω ένα μπουφάν ημίπαλτο στο μήκος, που να μπορεί να φορεθεί όλη τη μέρα και γι'αυτό ν'αφαιρείται η κουκούλα και να είναι κάπως πιο καλό.

Υπέροχα μπουφάν έχει η Hilfiger και ειναι μέσα στο μπατζετ σου. 

13 ώρες πριν, Alex2020 είπε

Γι αυτό ήταν επισμηνιας..... 

Το fly για συγκεκριμένες συνθήκες είναι το πιο εξυπηρετικό μπουφάν 

Θα μπορούσες να μου πεις τις συνθήκες στις οποίες εξυπηρετεί ενα τέτοιο μπουφάν. Και μιλάω για το κλασσικό χωρίς γούνινο γιακά.

3 λεπτά πριν, tonkpils είπε

Θα μπορούσες να μου πεις τις συνθήκες στις οποίες εξυπηρετεί ενα τέτοιο μπουφάν. Και μιλάω για το κλασσικό χωρίς γούνινο γιακά.

Ναι

όταν κάθεσε κάπου μη καθαρά δεν το λερώνεις. Αν φοράς μακρύ η πρέπει να το εηκώνεις σαν να φοράς φουστα και πάλι σε ενοχλεί ή να το πηγαίνεις3 κάθε εβδομάδα καθαριστηριο 

Στις 31/10/2019 στις 12:36 ΜΜ, poulinos είπε

και β. διαλογης να ειναι απορω ποιος το εβαλε για 10 ευρω εκτος αν δεν ηταν αυθεντικο.δηλαδη και 80 να το εδινε προσωπικα θα το αγοραζα:P

Στοκάδικο στη Γερμανία. Εκει δεν τα λυπούνται οι εκπτωσεις ειναι πραγματικα εκπτωσεις...helly hansen, patagonia, canada goose κλπ αν ψαχνεις τετοιο μπουφαν συμφερει να πας ταξιδι εκει και να το παρεις παρα να το παρεις απο Ελλαδα. 

• Thanks 1

On 31/10/2019 at 17:16, vrwmiar1Z said:

Παρήγγειλα North face gtx, σε μαύρο.

yeaaaa

On 31/10/2019 at 17:39, 26ska said:

Ότι σου είπε ο poulinos, έχει και πιο φθηνά North Face, εγώ το δικό μου το είχα πάρει γύρω στα 170 σε χειμερινές εκπτώσεις, μια χαρά με έβγαλε κοντά στα 10 χρόνια τώρα, απλά είναι πολύ σπορ και για αυτό πήγα στο fjallraven που είναι πιο casual.Μια κακή αγορά ήταν το napapijri που πήρα, δεν με βόλεψε καθόλου το βγάλσιμο βγάλσιμο του, πεταμένα λεφτά... Ζήτημα να το έχω φορέσει 10 φορές τα 5-6 χρόνια που το έχω. 

γενικως παιζουν καλες εκπτωσουλες οχι μονο ελλαδα αλλα και εξωτερικο και Online επισης

On 31/10/2019 at 18:50, ΠΟΣΕΙΔΩΝ said:

Ε και που το φοράω στην πόλη τι έγινε? Το αγόρασα δεν το έκλεψα!

Καρκινογόνα τρόφιμα έχω ακούσει, καρκινογόνο αέρα επίσης, καρκινογόνα ρούχα ειδικά μπουφάν που δεν ακουμπάνε ποτέ το δέρμα δεν έχω ακούσει ποτέ. Τα άλλα τα πανάκριβα που ξέρεις με τι υλικά τα έχουνε φτιάξει ήσουνα μπροστά? Άν ο Κινέζος το βάλει 500 ευρώ θα πας να το αγοράσεις?

ξαναπαμε γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.κανεις δεν σου ειπε τιποτα που παιρνεις Jacket Με 10 ευρω οπως εχουμε παρει ολοι μας .και των 10 20 ευρω θα κανει την δουλεια του αλλα στην πολη μεσα.οταν ομωςμιλαμε για διαφορετικες συνθηκες τοτε δεν κανουν αυτα τα μπουφαν.αν πας βουνο με μπουφαν των 10 ευρω θα εχεις σοβαρο θεμα. δεν ειπε κανεις οτι το εκλεψες απλα οτι δεν κανουν ολα τα μπουφαν για ολες τις χρησεις.

επισης ναι οταν παρεις ενα καλο jacket καταλαβαινεις οτι εχει φτιαχτει με σωστα υλικα γιατι πχ ειναι διαπνεον, ειναι ελαφρυ κτλ.θα το καταλαβεις ειδικα αμα ασχοληθεις με βουνα και ορειβασιες.

On 31/10/2019 at 19:35, MAFAKA said:

Όσο δεν εξαρτάται η σωματική σου ακεραιότητα από τις επιλογές σου σε ρουχισμό, μπορείς να φοράς ότι τζάκετ σου αρέσει, είτε κάνει 10 είτε 1000 ευρώ.

Απο την αλλη, στα "δυσκολα", όπως λένε και οι Νορβηγοί : "there is no bad weather, only bad clothes..."

ποσο σωστο αυτο.απλα κανεις δεν ξερει για Layers στο ντυσιμο.

On 31/10/2019 at 20:44, 26ska said:

Μπουφάν παπούτσια δεν μου πάει η καρδιά να πάρω φτηνά... 

ολα εχουν να κανουν και με το budget αλλα και με την χρηση.

On 31/10/2019 at 21:57, mindreader said:

Γιατι τοση προτιμηση στα north face?

απλα την φεραμε σαν παραδειγμα επειδη την ξερουν ολοι.υπαρχουν πιστευω καλυτερες μαρκες απο north face ακομα και στα ορειβατικα.

On 31/10/2019 at 22:04, greekmm said:

Για πες καμμια άλλη μάρκα mindreader. Π.χ.  παρκά με τιμή τάξης 250-300 ευρώ. 

Πέρα και από "ορειβατικά" . Αυτό γενική ερώτηση όχι μόνο στον mindreader

σε ορειβατικα αναφερθηκαν αρκετες μαρκες και εγραψα και εγω μερικες και σχεδον οι περισσοτερες εχουν και Parka.

On 31/10/2019 at 23:06, emperor4her said:

columbia, burton, dakine, element, altitude, patagonia, salomon, horsefeather, volkom, volkl, bogner... και ακομη μερικα, που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη! 

πχ ενα φανταστικο μπουφαν κατω απο 200

milett ,mammut,mamoth,jack wolfskin και παει λεγοντας.

On 31/10/2019 at 23:52, tonkpils said:

Καλά, δεν θα πάω και στα βουνά με fly ούτε και θα βγω στους μείον με αυτό. 7-20 βαθμούς είναι μια χαρά πιστεύω.

Κάποτε ένας επισμηνιας μου είχε πει στην Αεροπορία που υπηρετούσα "για ποιο λόγω να πάρεις fly και να είναι εκτεθειμένος ο κωλος σου από πίσω και να κρυώνεις;"

σε 7 με 20 βαθμους βρισκεις και αλλα Jackets να παρεις απο το fly,το fly δεν καλυπτει your butt ενω ενα Parka ναι τον καλυπτει αν θες να καλυπτει πιο χαμηλα απο την μεση. τωρα μαλλον ο επισμηνιας θεωρουσε οτι ενα μπουφαν πρεπει να ειναι πιο χαμηλο και να πιανει και τον butt.  πολλοι θελουν κανονικα μπουφαν αλλοι θελουν Parka για να ειναι πιο ζεστοι κτλ και να καλυπτει μεγαλυτερο μερος του σωματος.

On 01/11/2019 at 00:16, Vassilis_24 said:

Αυτό πώς σας φαίνεται;
https://www.orosimo2.gr/index.php?route=product/product&product_id=6317&skr_prm=WyI5YWUxMDMxMi00ZGUwLTQ5NWItOGRhNy1jOTE4MDE2OGUyZmEiLDE1NzI1NTY1MzU2NDQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ψάχνω ένα μπουφάν ημίπαλτο στο μήκος, που να μπορεί να φορεθεί όλη τη μέρα και γι'αυτό ν'αφαιρείται η κουκούλα και να είναι κάπως πιο καλό.

την συγκεκριμενη μαρκα δεν την ξερω.σε αρκετα βγαινει η κουκουλα ή μαζευεται μεσα στο μπουφαν. δες και για ορειβατικα Parka

On 01/11/2019 at 00:44, Alex2020 said:

Γι αυτό ήταν επισμηνιας..... 

Το fly για συγκεκριμένες συνθήκες είναι το πιο εξυπηρετικό μπουφάν 

ουτε καν value for money δεν Θα εβαζα το fly.ειλικρινα δεν βρισκω λογο να παρεις καποιος αυτο το μπουφαν.αυτο για να μην λερωνεσαι που ειπαν δεν το θεωρω λογο συν οτι εγραψα πιο κατω και λυση. η τεχνολογια προχωραει.τα fly ειναι ακομα Retro:P

On 01/11/2019 at 00:47, vovous said:

τον χλαπατσα ρωτησες?

οπως παντα πολλοι  στρατιωτικοι εχουν ενα λιγο κολλημενο μυαλο οτι ο στρατιωτικος εξοπλισμος ειναι ο καλυτερος.

On 01/11/2019 at 01:11, Mhlogiatros said:

300 ; Ενα  standard μπλε παρε με 20 απο κανα μαγαζι με στρατιωτικα .Εχω ακομα το παλιο μου χοντροπαλτο :P

πηγαινε με αυτο στο βουνο να δεις αν  θα κατεβεις ποτε το βουνο με τα ποδια ή με την διασωση.

On 01/11/2019 at 13:06, margaritagr said:

Υπέροχα μπουφάν έχει η Hilfiger και ειναι μέσα στο μπατζετ σου. 

αν και την συγκαταλεγω στις εταιρειες που χρεωνει αρκετα και το ονομα της παρα τα υπολοιπα.

On 01/11/2019 at 14:00, tonkpils said:

πουθενα:P .απλα ηταν της μοδας και πολλοι το φορουσαν και αναποδα.

On 01/11/2019 at 14:04, Alex2020 said:

Ναι

όταν κάθεσε κάπου μη καθαρά δεν το λερώνεις. Αν φοράς μακρύ η πρέπει να το εηκώνεις σαν να φοράς φουστα και πάλι σε ενοχλεί ή να το πηγαίνεις3 κάθε εβδομάδα καθαριστηριο 

βαλε μια μεμβρανη της salewa με 30 ευρω και ΑΝ λερωθει βαλτην κατω απο το νερο και θα ειναι ετοιμη για χρηση σε 5 λεπτα.ουτε στεγνωμα δεν θελει.

On 01/11/2019 at 21:27, melodicpunk said:

Στοκάδικο στη Γερμανία. Εκει δεν τα λυπούνται οι εκπτωσεις ειναι πραγματικα εκπτωσεις...helly hansen, patagonia, canada goose κλπ αν ψαχνεις τετοιο μπουφαν συμφερει να πας ταξιδι εκει και να το παρεις παρα να το παρεις απο Ελλαδα. 

εξωτερικο παιζουν πολλες εκτπωσεις.οταν ειχα παει στo munich germany https://www.sport-schuster.de/ εμεινα με ανοιχτο το στομα.

• Like 1

Minigun οι απαντήσεις του Polinos. 

Επίσης κάτι που λείπει από το fly είναι που δεν καλύπτει το λαιμό/σβέρκο κάνοντάς το ακόμα πιο useless. Είναι ένα μπουφάν για ήπιο καιρό χωρίς βροχές και ανέμους. Απλά ρώτησα για την διαφορά μεταξύ  Alpha Industries και ενός του 40 ευρου μήπως και όντως το AI έχει τι κάτι παραπάνω...πέρα από το όνομα.

τις 31/10/2019 στις 5:16 ΜΜ,  vrwmiar1Z είπε

Παρήγγειλα North face gtx, σε μαύρο.

Ποιο ακριβώς ;;; Στείλε Link

Για τα Camel Active τι γνώμη έχετε; Υπερτιμημένα; 

Εκπτώσεις σε online shop πότε παίζουν συνήθως και σε ποια; Γιατι π.χ. σε παραδοσιακά καταστήματα τώρα με τις ενδιάμεσες εκτπωσεις τα TNF δεν έχουν ουτε 5% .

14 hours ago, tonkpils said:

Minigun οι απαντήσεις του Polinos. 

Επίσης κάτι που λείπει από το fly είναι που δεν καλύπτει το λαιμό/σβέρκο κάνοντάς το ακόμα πιο useless. Είναι ένα μπουφάν για ήπιο καιρό χωρίς βροχές και ανέμους. Απλά ρώτησα για την διαφορά μεταξύ  Alpha Industries και ενός του 40 ευρου μήπως και όντως το AI έχει τι κάτι παραπάνω...πέρα από το όνομα.

καλο ειναι γενικα να εχει μια κουκουλα το μπουφαν οπως και πιο ψηλο λαιμο αν πραγματι θες να γλυτωσεις κρυο.

13 hours ago, greekmm said:
τις 31/10/2019 στις 5:16 ΜΜ,  vrwmiar1Z είπε

Παρήγγειλα North face gtx, σε μαύρο.

Ποιο ακριβώς ;;; Στείλε Link

Για τα Camel Active τι γνώμη έχετε; Υπερτιμημένα; 

Εκπτώσεις σε online shop πότε παίζουν συνήθως και σε ποια; Γιατι π.χ. σε παραδοσιακά καταστήματα τώρα με τις ενδιάμεσες εκτπωσεις τα TNF δεν έχουν ουτε 5% .

δες με βαση τις αναγκες σου τι θες να παρεις.north face εχω βρει με εκπτωσεις σε αεροδρομιο που ειχε σαν stock ,μετα στο Factory outlet στην πειραιως και επισης στο Mc arthur glenn πως λεγεται αυτο που ειχε ενα καταστημα που ειχε North face και επαιζαν εκπτωσεις.

48 minutes ago, vrwmiar1Z said:

Να ρωτήσω, στα horsefeather τα νούμερα πως πάνε;π. North face παίρνω για να φοράω από κάτω hoodie,Columbia παίρνω xl και από κάτω έχω μόνο κοντομάνικο 

ψαχνεις για size chart της συγκεκριμενης εταιρειας

Για όποιον θέλει κάτι σε νορμάλ τιμή αλλά πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά του μπορεί να δει και εδώ https://www.engelbert-strauss.de/en/thermal-winter-work-jackets/winter-jacket-e-s-motion-ten-3132750-66138-1193.html

Κατά κανόνα είναι ρούχα εργασίας, αλλά έχει μερικά μονόχρωμα μπουφάν που φοριούνται άνετα και καθημερινά. Έχω ενα χοντρό και ένα φθινοπωρινό από αυτούς, και πραγματικά δεν παθαίνουν τίποτα. Το μεγάλο μείον είναι τα ακριβά μεταφορικά, άλλα όλοι όλο και κάποιον έχουμε Γερμανία για να μας φέρει ένα. 

14 hours ago, lary7 said:

Για όποιον θέλει κάτι σε νορμάλ τιμή αλλά πολύ καλή ποιότητα για τα λεφτά του μπορεί να δει και εδώ https://www.engelbert-strauss.de/en/thermal-winter-work-jackets/winter-jacket-e-s-motion-ten-3132750-66138-1193.html

Κατά κανόνα είναι ρούχα εργασίας, αλλά έχει μερικά μονόχρωμα μπουφάν που φοριούνται άνετα και καθημερινά. Έχω ενα χοντρό και ένα φθινοπωρινό από αυτούς, και πραγματικά δεν παθαίνουν τίποτα. Το μεγάλο μείον είναι τα ακριβά μεταφορικά, άλλα όλοι όλο και κάποιον έχουμε Γερμανία για να μας φέρει ένα. 

το εχω ξαναπει και το ξαναλεω οτι οι μεγαλες διαφορες στις τιμες αναμεσα σε ενα Jacket βουνου και ενα jacket για δουλεια/για βολτα οφειλονται σε υλικα και σε βαρος. αν καποιος δεν το θελει για βουνα δεν υπαρχει και μεγαλος λογος να παει σε κατι πολυ ακριβο. πχ North face, salewa κτλ.

Καλησπέρα παιδιά, για την Uniqlo έχετε γνώμη; (παράδειγμα: https://www.uniqlo.com/eu/en/product/men-hybrid-down-coat-421732.html?dwvar_421732_size=SMA002&dwvar_421732_color=COL09&cgid=IDhybrid2171

Το κακό είναι ότι δεν έχω βρεί ακόμα κάποιο κατάστημα εντός των Αθηνών να τα πουλάει ώστε να πάω να δοκιμάσω. Έχετε ιδέα μήπως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...