Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ψάχνω κατάστημα που να πουλάει caterpillar pro κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη, έχετε κάτι υπόψιν? 

νομίζω Woodland έχει CAT

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα από αυτά που διαβάζω συμπεραινω ότι μπουφάν π.χ. North Face των 300-350 ευρώ δεν αξίζει για χρήση 90% εντός πόλης και 10% σε βουνο ; 

Οπότε σε αυτή την περίπτωση σε τι λύσεις πάμε;

20 minutes ago, greekmm said:

Άρα από αυτά που διαβάζω συμπεραινω ότι μπουφάν π.χ. North Face των 300-350 ευρώ δεν αξίζει για χρήση 90% εντός πόλης και 10% σε βουνο ; 

a.,υπαρχουν και πιο φτηνα north face.β.κατα καιρους βγαινουν πολλα north face προηγουμενης σεζον.πχ σε mc arthur glen, factory outlet. ειχα πετυχει ,columbia jacket απο 400 ευρω κοντα 100. επισης αναλογως ποσο κρυωνει καποιος α.ειτε παει σε αλλη μαρκα ειτε βαζει fleece και απο πανω  ενα αδιαβροχο.δεν μιλαω για πλαστικο αδιαβροχο αλλα για ποιο σωστο αδιαβροχο.αλλα τυπου ,north face βρισκεις και με 100 150 μεχρι και σε αγγελιες εχω πετυχει να δινουν φτηνοτερα καποια πχ λογω λαθους μεγεθους η επειδη καποιος πηρε κατι αλλο.θελει ψαξιματακι λιγο αλλα παιζουν και προσφορες

και το καλο ντυσιμο παει σε layers ξεκινωντας με θερμο εσωρουχο και οχι με το λευκο φανελακι απο τα jumbo.

28 λεπτά πριν, greekmm είπε

Ότι σου είπε ο poulinos, έχει και πιο φθηνά North Face, εγώ το δικό μου το είχα πάρει γύρω στα 170 σε χειμερινές εκπτώσεις, μια χαρά με έβγαλε κοντά στα 10 χρόνια τώρα, απλά είναι πολύ σπορ και για αυτό πήγα στο fjallraven που είναι πιο casual.Μια κακή αγορά ήταν το napapijri που πήρα, δεν με βόλεψε καθόλου το βγάλσιμο βγάλσιμο του, πεταμένα λεφτά... Ζήτημα να το έχω φορέσει 10 φορές τα 5-6 χρόνια που το έχω. 

6 ώρες πριν, poulinos είπε

ολα εχουν να κανουν με βαση την χρηση που τα θες.αλλο να πας βουνο και να περπατας και αλλο να θες ενα μπουφαν για την πολη.των 10 -20 ευρω στο βουνο θα το πεταξεις στα πρωτα 10 λεπτα.

Ε και που το φοράω στην πόλη τι έγινε? Το αγόρασα δεν το έκλεψα!

3 ώρες πριν, margaritagr είπε

Καταπληκτικό το μπουφάν των 10€ απο τον Κινέζο, φουλ στα καρκινογόνα χρώματα και υλικά με 0 ελέγχους.

Πολυ φθηνό ναι. Τωρα να γράφεις «πολυ καλο» ειναι λιγο αστείο θα έλεγα.

Καρκινογόνα τρόφιμα έχω ακούσει, καρκινογόνο αέρα επίσης, καρκινογόνα ρούχα ειδικά μπουφάν που δεν ακουμπάνε ποτέ το δέρμα δεν έχω ακούσει ποτέ. Τα άλλα τα πανάκριβα που ξέρεις με τι υλικά τα έχουνε φτιάξει ήσουνα μπροστά? Άν ο Κινέζος το βάλει 500 ευρώ θα πας να το αγοράσεις?

Όσο δεν εξαρτάται η σωματική σου ακεραιότητα από τις επιλογές σου σε ρουχισμό, μπορείς να φοράς ότι τζάκετ σου αρέσει, είτε κάνει 10 είτε 1000 ευρώ.

Απο την αλλη, στα "δυσκολα", όπως λένε και οι Νορβηγοί : "there is no bad weather, only bad clothes..."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

columbia, burton, dakine, element, altitude, patagonia, salomon, horsefeather, volkom, volkl, bogner... και ακομη μερικα, που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη! 

πχ ενα φανταστικο μπουφαν κατω απο 200

Επεξ/σία από emperor4her

10 ώρες πριν, poulinos είπε

Προσωπικα σε κανενα  απο τα δυο.απο εκει και περα δες ΑΝ γραφουν τι υλικα βαζουν κτλ.γιατι το Fly που αγοραζαμε καποτε ηταν μπουφαν της μοδας οχι μπουφαν για κρυο.

Καλά, δεν θα πάω και στα βουνά με fly ούτε και θα βγω στους μείον με αυτό. 7-20 βαθμούς είναι μια χαρά πιστεύω.

Κάποτε ένας επισμηνιας μου είχε πει στην Αεροπορία που υπηρετούσα "για ποιο λόγω να πάρεις fly και να είναι εκτεθειμένος ο κωλος σου από πίσω και να κρυώνεις;"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό πώς σας φαίνεται;
https://www.orosimo2.gr/index.php?route=product/product&product_id=6317&skr_prm=WyI5YWUxMDMxMi00ZGUwLTQ5NWItOGRhNy1jOTE4MDE2OGUyZmEiLDE1NzI1NTY1MzU2NDQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Ψάχνω ένα μπουφάν ημίπαλτο στο μήκος, που να μπορεί να φορεθεί όλη τη μέρα και γι'αυτό ν'αφαιρείται η κουκούλα και να είναι κάπως πιο καλό.

Επεξ/σία από Vassilis_24

49 λεπτά πριν, tonkpils είπε

Καλά, δεν θα πάω και στα βουνά με fly ούτε και θα βγω στους μείον με αυτό. 7-20 βαθμούς είναι μια χαρά πιστεύω.

Κάποτε ένας επισμηνιας μου είχε πει στην Αεροπορία που υπηρετούσα "για ποιο λόγω να πάρεις fly και να είναι εκτεθειμένος ο κωλος σου από πίσω και να κρυώνεις;"

Γι αυτό ήταν επισμηνιας..... 

Το fly για συγκεκριμένες συνθήκες είναι το πιο εξυπηρετικό μπουφάν 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...