Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Τελικά μάθαμε τι μπουφανάρα πήρε κι αν έβγαλε μ' αυτή τα πολυπόθητα γούστα;

😉

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 05/11/2018 at 10:24, margaritagr said:

Πάντως με τον τίτλο του νήματος μια εταιρεία μου έρχεται στο νου. Canada Goose :D

Αυτό συμβαίνει, συνήθως, επειδή ο κόσμος που μένει στην μεσόγειο δεν ξέρει από άλλες μάρκες πέρα από αυτές που είτε είναι υπέρ-εκτιμημένες (π.χ. αυτή που αναφέρεις), είτε  δεν αξίζουν (π.χ. napapijri). 

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή τώρα βρήκα το μπατζετ ποια μπουφάν να πάρω απ' τα παρακάτω για να είμαι πλήρης;

The north face evolve ii triclimate

The north face mens stretch down jacket

The north face mens evolution ii Zip-in triclimate jacket

Marmot minimalist jacket

Napapijri rainforest winter pocket

Δημοσ.
9 ώρες πριν, arnold94 είπε

Επειδή τώρα βρήκα το μπατζετ ποια μπουφάν να πάρω απ' τα παρακάτω για να είμαι πλήρης;

Marmot minimalist jacket

https://www.fjallraven.eu/fjallraven-mens-greenland-no-1-down-jacket-m-black-f87021/?sku=7323450583972, αυτό να πάρεις το έχω ψάξει κ εγώ πολύ κ έχω καταλήξει εδώ.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά σε small μέγεθος που φοράω να το δοκιμασω και φοβάμαι να το παραγγείλω κ να μην μου κάθεται καλά... Και τα χρηματα είναι πολλά... 

Δημοσ.
On 04/10/2019 at 19:30, 26ska said:

https://www.fjallraven.eu/fjallraven-mens-greenland-no-1-down-jacket-m-black-f87021/?sku=7323450583972, αυτό να πάρεις το έχω ψάξει κ εγώ πολύ κ έχω καταλήξει εδώ.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά σε small μέγεθος που φοράω να το δοκιμασω και φοβάμαι να το παραγγείλω κ να μην μου κάθεται καλά... Και τα χρηματα είναι πολλά... 

καλο θα ηταν να το δοκιμασεις γιατι μετα μπορει να σου κοστισει καμποσο για να το αλλαξεις.εκτος αν παιξεις με size chart του κατασκευαστη.

On 04/10/2019 at 09:53, arnold94 said:

Marmot minimalist jacket

το ειχα πει και θα το ξαναπω.δεν υπαρχει σωστη η λαθος επιλογη. υπαρχει Jacket για συγκεκριμενο λογο.

εχω ήδη 5-6 Jacket τα οποια ειναι ολα για διαφορετικες χρησεις. επισης το τι jacket θα φορεσεις εξαρτατε απο το ποσα layers φορας. Υπάρχουν αδιαβροχα jacket<υπαρχουν αντιανεμικα,υπαρχουν  jacket με ενσωματομενο fleece,jacket με θερμομονωση, jacket με πουπουλο. το καθενα εχει τα συν και τα πλην και απο μοντελο σε μοντελο υπαρχουν διαφορες αναλογως την χρηση. καποιοι παιρνουν πχ ενα λεπτο Jacket για το αντιανεμικο και το αδιαβροχο κομματι και απο μεσα για θερμομονωση φορανε Fleece. αυτο που λεμε ντυσιμο σε layers.

Δημοσ.
Στις 5/11/2018 στις 10:39 ΜΜ, TriLoBiTe είπε

Τελικά μάθαμε τι μπουφανάρα πήρε κι αν έβγαλε μ' αυτή τα πολυπόθητα γούστα;

Στις 3/12/2016 στις 2:52 ΜΜ, Abudi είπε

Κατέληξα παίδες και πήρα το North Face Pibba από στοκάδικο. Θεωρώ οτι θα μείνω ικανοποιημένος. Επίσης μου άρεσε η πληθώρα σε τσέπες που είχε. Ευχαριστώ άπαντες για τις απαντήσεις σας και τη βοήθειά σας. Θα ανατρέχω σ'αυτό το θέμα και για μελλοντικές απορίες.

Στις 4/12/2016 στις 12:24 ΜΜ, Abudi είπε

Σας ανεβάζω και 2 φωτογραφίες από το μπουφάν, αν και ο φωτισμός δεν είναι ιδανικός

Απόκρυψη περιεχομένων

post-210892-0-87914300-1480846987_thumb.jpgpost-210892-0-88006300-1480847019_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.alpamayopro.gr/men-s-montt-3-in-1-hydratic-jacket.htmlΑυτή τη μπουφαναρα πως τη βλέπετε ;Poulinos για πες γνώμη...Πηγα το ειδα,το δοκίμασα κ μου άρεσε πολύ!Τα αξίζει τα λεφτά του;Επισης πιστεύεις θα είναι αρκετό ζεστό και για μηχανάκι;

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://funky-man.gr/product/andriko-mpoufan-parka-ice-tech-g540-black/?ref=bestprice.gr

Τιμή χωμα, το χω από πέρυσι πολύ βολικό ελαφρύ ζεστό λειτουργικό με πολλές τσέπες. Ειδικά το μαύρο φοριέται και έξω από κοστούμι αλλά και casual. Γενικά αυτή η φίρμα είναι πολύ φθηνή για αυτό που προσφερει

Επεξ/σία από nkouboul
Δημοσ.
5 hours ago, 26ska said:

Επισης πιστεύεις θα είναι αρκετό ζεστό και για μηχανάκι;

Στο μηχανάκι βέβαια θες πρώτα προστασία. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/10/2019 at 22:27, 26ska said:

https://www.alpamayopro.gr/men-s-montt-3-in-1-hydratic-jacket.htmlΑυτή τη μπουφαναρα πως τη βλέπετε ;Poulinos για πες γνώμη...Πηγα το ειδα,το δοκίμασα κ μου άρεσε πολύ!Τα αξίζει τα λεφτά του;Επισης πιστεύεις θα είναι αρκετό ζεστό και για μηχανάκι;

a.το κακο με αυτα τα μπουφαν ειναι το θεμα προστασιας οπως ειπαν.Οτι δεν εχει κατι να σε προστατεψει αμα πεσεις κατω.βεβαια καποιες εταιρειες πουλανε ξεχωριστα προστατευτικα για πανω απο τα ρουχα.

αν βγαλουμε αυτο(ασφαλεια) μια χαρα μπουφαν ειναι. λιγο πιο αναλυτικα και εσυ αποφασιζεις.

υπαρχουν μπουφαν που ειναι 3 σε 1 δηλαδη εχουν αποσπωμενο fleece μεσα.αυτο εχει καποια καλα εχει καποια ασχημα.ας το δουμε λιγο καλυτερα.

3-1 .ανα πασα στιγμη βγαζεις το fleece και φορας πιο χοντρο Fleece για παραπανω κρυο. η δεν φορας το Fleece αν εχει καλυτερο καιρο και το θες απλα σαν αδιαβροχο Jacket.το μειονεκτημα το λιγο μεγαλο βαρος το οποιο δεν σε νοιαζει για το μηχανακι. η τιμη τσιμπαει λιγο για 3 σε 1 αλλα οκ εχει λογους που το κανουν ακριβο.ειναι πιο ¨"πολυπλοκο" απο ενα 3 σε 1 της North face Πχ triclimate 

jacket χωρις θερμομονωση.ελαφρυ αδιαβροχο και απλα απο μεσα βαζεις το Fleece που θες εσυ. ισχυει οτι πιο πανω.

Jacket με θερμομονωση πχ primaloft. ελαφρυ γιατι δεν χρησιμοποιει Fleece αλλα πχ Primaloft για την θερμομονωση οποτε πιο ελαφρυ πιο λεπτοπ πιο ανετο. δεν βγαινει η θερμομονωση συνηθως.αν θες πιο ζεστο φορας Fleece.αν ζεστενεσαι δεν μπορειςνα βγαλεις την θερμομονωση. πχ North face plasma(αυτο εχω).

πουπουλο(down) Καλο πουπουλο δηλαδη και οχι του κιλου. πολυ καλη θερμομονωση αλλα συνηθως μπορει να μην ειναι αδιαβροχα οποτε θες κατι σαν αδιαβροχο απο πανω.το πιο ελαφρυ απο ολα και το πιο ανετο. αρκετα μεγαλο κοστος.καποια εχουν και καποια αδιαβροχοποιηση αλλα υπαρχει και οριο. σε μεγαλη βροχη να ξερεις οτι μπορει κανενα απο τα παραπανω να μην αντεξει και να αρχιζει να ποτιζει σιγα σιγα(wetting out απο water saturation). μερικα ειναι με καλυψη DWR finish το οποιο ειναι water repellent.αν ειναι βεβαια goretex απο κατω τοτε ειναι και αδιαβροχο ταυτοχρονα.

On 11/10/2019 at 23:20, nkouboul said:

https://funky-man.gr/product/andriko-mpoufan-parka-ice-tech-g540-black/?ref=bestprice.gr

Τιμή χωμα, το χω από πέρυσι πολύ βολικό ελαφρύ ζεστό λειτουργικό με πολλές τσέπες. Ειδικά το μαύρο φοριέται και έξω από κοστούμι αλλά και casual. Γενικά αυτή η φίρμα είναι πολύ φθηνή για αυτό που προσφερει

παντα ειναι τι χρηση θες.για καποιον απλο χρηστη μπορει ενα τετοιο μπουφαν να μην εχει απολυτως καμια διαφορα με ενα North face των 400 ευρω. στα ακριβα μπουφαν πληρωνεις βαρος,μεμβρανες, τεχνικα κοψιματα,φερμουαρ κατω απο μασχαλες,θερμοκολλημενες ραφες κτλ.

On 12/10/2019 at 08:40, Abudi said:

Αυτό το thread είναι a gift that keeps on giving. Κάθε τόσο λαμβάνω ειδοποιήσεις για αντιδράσεις στο OP🤣

πολλες φορες παιζει φτυαρι.μην το ψαχνεις.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, poulinos είπε

a.το κακο με αυτα τα μπουφαν ειναι το θεμα προστασιας οπως ειπαν.Οτι δεν εχει κατι να σε προστατεψει αμα πεσεις κατω.βεβαια καποιες εταιρειες πουλανε ξεχωριστα προστατευτικα για πανω απο τα ρουχα.

αν βγαλουμε αυτο(ασφαλεια) μια χαρα μπουφαν ειναι. λιγο πιο αναλυτικα και εσυ αποφασιζεις.

υπαρχουν μπουφαν που ειναι 3 σε 1 δηλαδη εχουν αποσπωμενο fleece μεσα.αυτο εχει καποια καλα εχει καποια ασχημα.ας το δουμε λιγο καλυτερα.

3-1 .ανα πασα στιγμη βγαζεις το fleece και φορας πιο χοντρο Fleece για παραπανω κρυο. η δεν φορας το Fleece αν εχει καλυτερο καιρο και το θες απλα σαν αδιαβροχο Jacket.το μειονεκτημα το λιγο μεγαλο βαρος το οποιο δεν σε νοιαζει για το μηχανακι. η τιμη τσιμπαει λιγο για 3 σε 1 αλλα οκ εχει λογους που το κανουν ακριβο.ειναι πιο ¨"πολυπλοκο" απο ενα 3 σε 1 της North face 

Όταν λες ότι έχει λόγους που το κάνουν πιο ακριβό και πιο πολύπλοκο από ένα της northface;Δεν με ενδιαφέρει η προστασία του μπουφάν για το μηχανάκι,έχω μπουφάν μηχανής,αναφέρω το μηχανάκι,για να ρωτήσω αν αντέχει το πολύ κρύο,που είναι σαφώς πιο αισθητό πάνω στο μηχανάκι,από ότι πεζός.Παρεπιπτοντως το πηρα🤟!Ειναι βαρουτσικο πάντως...

Δημοσ.
1 minute ago, 26ska said:

Όταν λες ότι έχει λόγους που το κάνουν πιο ακριβό και πιο πολύπλοκο από ένα της northface;Δεν με ενδιαφέρει η προστασία του μπουφάν για το μηχανάκι,έχω μπουφάν μηχανής,αναφέρω το μηχανάκι,για να ρωτήσω αν αντέχει το πολύ κρύο,που είναι σαφώς πιο αισθητό πάνω στο μηχανάκι,από ότι πεζός.Παρεπιπτοντως το πηρα🤟!Ειναι βαρουτσικο πάντως...

1,6 κιλο περιπου.λογικο γιατι εχει και το Fleece καιτο fleece δεν ειναι ελαφρυ. ειναι πιο ακριβο διοτι 9 τσεπες,διαφορετικο υφασμα.

εδω ενα πιο φτηνο της North face.

https://www.alpamayopro.gr/men-s-evolve-ii-triclimate-jacket.html  (εχει αρκετες διαφορες με το δικο σου)

και εδω ενα ακριβο που ομως δεν ειναι συνθετικο αλλα με πουπουλο και goretex αρα το βαρος πεφτει αρκετααα

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, poulinos είπε

1,6 κιλο περιπου.λογικο γιατι εχει και το Fleece καιτο fleece δεν ειναι ελαφρυ. ειναι πιο ακριβο διοτι 9 τσεπες,διαφορετικο υφασμα.

εδω ενα πιο φτηνο της North face.

https://www.alpamayopro.gr/men-s-evolve-ii-triclimate-jacket.html  (εχει αρκετες διαφορες με το δικο σου)

και εδω ενα ακριβο που ομως δεν ειναι συνθετικο αλλα με πουπουλο και goretex αρα το βαρος πεφτει αρκετααα

Βασικά το ύφασμα είναι αυτό που μου άρεσε πιο πολύ,είναι πιο casual κάπως σε σχέση με το nothface που έχω που είναι πιο sport... Πιστεύω να είναι αρκετά ζεστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...