Προς το περιεχόμενο

Μπουφανάρα για γερά γούστα

Abudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 hours ago, vagos789 said:

Ψαχνω για δωρο ενα μπουφαν παρα πολυ ζεστο με πολυ λογικη τιμη ομως,δηλαδη οχι κατι γνωστο επωνυμο τυπου canada goose ή north face. 

Κοιταζω κατι superdry παρκά,υπαρχει κατι καλυτερο;

ζεστο πας σε  down jacket.

11 hours ago, Stelaras1993 said:

https://www.duomo.gr/el/moose-knuckles-andriko-mpoufan-nimbus-cloud-cloud-3q-m32mj178n-615496.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADltk2ewHWH57H8D_XA6wR1I4nZJS&gclid=Cj0KCQiA57G5BhDUARIsACgCYnwgUPJx19ccNQpYLU1ae9JXKgeOiAR-354Yz__hNeacKFAXzB2jiw4aAhW7EALw_wcB

το παράγγειλα βρήκα πιο μου κάνει και στην τιμή των 475€ θεωρώ ότι είναι μια καλή τιμή αν δεις κιόλας ότι στο official site παρόμοιο παίζει πάνω από 1000.  90down 10feathers 800αρι. Πώς το βλεπεις; Από όσο έψαξα τα moose knuckles έχουν πάρα πολύ καλές κριτικές τύπου Canada goose. 

δυνατο και ζεστο.απο μεσα σε βλεπω με καλοκαιρινο

8 hours ago, hurin said:

My 2cents, έψαχνα για μπουφάν με down να αναπληρώσω ένα Wolfskin που έφαγε τα ψωμιά του.

600fill δεν κάνει για πάνω από 10 βαθμούς.

αναλογως την ποσοτητα του  down περα απο το αν ειναι 600 800 850 κτλ

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω από πέρυσι το παρακάτω μπουφάν σε λαδί χρώμα το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα. Στην περιοχή μου δεν επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά το έχω φορέσει σε μείον 2-3 βαθμούς με ένα όχι ιδιαίτερα χοντρό φούτερ και μια κοντομάνικη μπλούζα και δεν κατάλαβα τίποτα. Αν το βρείτε σε καλή τιμή αξίζει πολύ. Εγώ το είχα αγοράσει 50€ με παραγγελία από το εξωτερικό.

https://www.skroutz.gr/s/31171018/DC-Culprit-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Puffer-Mayro-ADYJK03125-KVJ0.html

https://www.dcshoes-uk.co.uk/culprit---insulated-hooded-jacket-for-men-3613376565300.html

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1

23 hours ago, intruder99 said:

Έχω από πέρυσι το παρακάτω μπουφάν σε λαδί χρώμα το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα. Στην περιοχή μου δεν επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά το έχω φορέσει σε μείον 2-3 βαθμούς με ένα όχι ιδιαίτερα χοντρό φούτερ και μια κοντομάνικη μπλούζα και δεν κατάλαβα τίποτα. Αν το βρείτε σε καλή τιμή αξίζει πολύ. Εγώ το είχα αγοράσει 50€ με παραγγελία από το εξωτερικό.

https://www.skroutz.gr/s/31171018/DC-Culprit-Andriko-CHeimoniatiko-Mpoufan-Puffer-Mayro-ADYJK03125-KVJ0.html

https://www.dcshoes-uk.co.uk/culprit---insulated-hooded-jacket-for-men-3613376565300.html

προσωπικα εμενα με χαλανε τα puffer.σαν ανθρωπακι michelin. εχουν και down που ειναι πιο λεπτα. βεβαια τα puffer ειχαν γινει και λιγο της μοδας.

16 hours ago, poulinos said:

προσωπικα εμενα με χαλανε τα puffer.σαν ανθρωπακι michelin. εχουν και down που ειναι πιο λεπτα. βεβαια τα puffer ειχαν γινει και λιγο της μοδας.

Δεν εχω παρει ποτε, και ουτε προκειται να παρω. Puffer τα λενε; Οντως, σαν ανθρωπακι michelin. Δηλαδη, μετα λεμε πως υπαρχει κακογουστια, ακαλαισθησια....τι να πω, λες και κυκλοφορουν οι σφιχτερμαν και οι σουγκλακοι εκει εξω....να εισαι νορμαλ στα κιλα, και να σε δειχνει το ρουχο σα χιονανθρωπο....επρεπε να υπαρχει αστυνομια γουστου για τετοια καρακιτσαρια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, mindreader said:

Δεν εχω παρει ποτε, και ουτε προκειται να παρω. Puffer τα λενε; Οντως, σαν ανθρωπακι michelin. Δηλαδη, μετα λεμε πως υπαρχει κακογουστια, ακαλαισθησια....τι να πω, λες και κυκλοφορουν οι σφιχτερμαν και οι σουγκλακοι εκει εξω....να εισαι νορμαλ στα κιλα, και να σε δειχνει το ρουχο σα χιονανθρωπο....επρεπε να υπαρχει αστυνομια γουστου για τετοια καρακιτσαρια!

puffer λεγονται. καποια στιγμη ηταν της μοδας.  ασε τον κοσμο να φορεσει οτι θελει 😛 .και εμενα δεν μου αρεσουν αλλα ας φορεσει ο καθενας οτι θελει.και εγω το θεωρω ασχημο.εχω μπουφαν που αμα το φορεσω ειμαι σαν michelin αλλα ειναι expedition jacket σε φαση το φορας για να πας στους μειον 20 μειον 30.οποτε εκει ειναι υποχρεωτικα ογκωδες .αλλα ναι δεν ειναι για πολη.

γελαω με το αστυνομια γουστου. συνηθως τα puffer ειναι και χαμηλης ποιοτητας down.δηλαδη 600αρια

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

Καλησπερα σε ολους. Εχετε να προτεινεται καποιο μπουφαν που να μπορει να φορεθει πανω απο σακακι? επισης, θερμοκρασιες εδω που ειμαι παιζουν μεχρι και -10 το πρωι και επειδη ειμαι και λιγο κρυουλιαρης τα εχω δει κολλυωμενα. Πηρα περσι ενα απο νορθφεις(δεν θυμαμαι μοντελο σαν αυτο τις προηγουμενης σελιδας μοιαζει), αλλα εκτος του οτι δεν μου κανει για το γραφειο, στα γερα κρυα δεν με καλυπτει.

16 λεπτά πριν, dbrillis είπε

αν ψάχνεις μπουφαν:

https://arcteryx.com/be/en/shop/mens/ralle-down-parka-9156

αλλιως πας για παλτό 

Ρε συ μπουφάν ψάχνει, όχι αμάξι... ακου εκεί 900 ευρώ...

• Confused 1
  • Haha 7

6 ώρες πριν, bill999r είπε

Γνωρίζω το κοινό που απευθύνομαι και κανω προτάσεις συμφωνα με τα εισοδήματα της χωρας που ζει. Αν ζουσε Ελλάδα θα του εδειχνα κάτι αλλο. 

• Like 1
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, dbrillis είπε

Γνωρίζω το κοινό που απευθύνομαι και κανω προτάσεις συμφωνα με τα εισοδήματα της χωρας που ζει. Αν ζουσε Ελλάδα θα του εδειχνα κάτι αλλο. 

Αυτο φαινεται πολυ ωραιο, το μονο που με ενοχλει ισως να το ηθελα λιγο πιο κοντο. Δεν ειναι του στυλ μου τοσο μακρυ(βεβαια αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να εχω αποψη). Εχεις να προτεινεις κατι σε παλτο αλλα κοντο? Εννοω στο μακρος να ειναι σαν σακακι? η εστω λιγο πιο μακρυ?

Επεξ/σία από LabrakisG1992

29 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Αυτο φαινεται πολυ ωραιο, το μονο που με ενοχλει ισως να το ηθελα λιγο πιο κοντο. Δεν ειναι του στυλ μου τοσο μακρυ(βεβαια αν δεν το δοκιμασω δεν μπορω να εχω αποψη). Εχεις να προτεινεις κατι σε παλτο αλλα κοντο? Εννοω στο μακρος να ειναι σαν σακακι? η εστω λιγο πιο μακρυ?

Αγορασα 5-6 κοντα πριν παρω ενα μακρυ. Δεν ηταν και εμενα το στυλ μου αλλα έπρεπε να προσαρμοστω.Αυτο δεν ειναι τοσο μακρύ οσο νομίζεις, εγω κατέληξα σε ακομα πιο μακρυ για τους δυομιση μηνες χειμωνα. Εσυ που εισαι ψηλος θα σου ειναι οκ, δες τις μετρήσεις στο site τους. 

Τα κοντα εχουν πρόβλημα με την βροχή, αν φοράς κοντό πρέπει να φορας και κατι να μην βραχεί το παντελόνι. Επίσης το κοντο πρέπει κατω να το σφιξεις για να μην κρυώνεις κατι που δεν ταιριαζει οταν φοράς κοστουμι απο κατω. 

Ακομα και παλτό πρέπει να τα σκασεις και να παρεις μακρυ, σκεψου στυλ απο τις αμερικάνικες ταινίες απο Νεα Υόρκη που φορανε το μακρυ παλτό πανω απο το κοστούμι. Για εμενα το πρόβλημα με το παλτό ειναι η έλλειψη κουκούλας. Αν κρυωνουν τα αυτια μου, πιανω κρυωμα αμεσως. Οπότε το παλτό θελει μετα και μεγαλο κασκολ. 

Παρε δυο τρια μακρια απο aboutyou, zalando ή κατι τέτοιο, δοκιμασε τα και απλα στειλε τα πίσω αν δεν σου αρέσουν, νομιζω το bever εχει 100 μερες για επιστροφή no questions asked. Για να ειναι το μπουφαν ζεστό αλλα οχι μπόγος, πρέπει να πληρώσεις λιγο παραπανω. 

Τέλος να θυμάσαι οτι θα καταλήξεις να εχεις ενα μπουφαν ή παλτο σε ολα τα μηκη γιατί καλως ή κακως το καθε ενα εχει διαφορετικη χρηση. 

• Thanks 1

On 13/11/2024 at 18:10, LabrakisG1992 said:

Καλησπερα σε ολους. Εχετε να προτεινεται καποιο μπουφαν που να μπορει να φορεθει πανω απο σακακι? επισης, θερμοκρασιες εδω που ειμαι παιζουν μεχρι και -10 το πρωι και επειδη ειμαι και λιγο κρυουλιαρης τα εχω δει κολλυωμενα. Πηρα περσι ενα απο νορθφεις(δεν θυμαμαι μοντελο σαν αυτο τις προηγουμενης σελιδας μοιαζει), αλλα εκτος του οτι δεν μου κανει για το γραφειο, στα γερα κρυα δεν με καλυπτει.

για κατι ωραιο βρες ενα Parka που να ειναι με down. θα ειναι ακριβο αλλα θα σε κρατησει ζεστο και θα δειχνει ωραια.γενικως παρε κατι σε down

On 14/11/2024 at 00:00, bill999r said:

οτι εσυ δεν θες να δωσεις τετοια λεφτα για μπουφαν δεν σημανει οτι καποιος αλλος δεν θελει να τα δωσει. και δεν το λεω με κακια.

και υπαρχουν και πιο ακριβα :P

17 hours ago, dbrillis said:

μα και ελλαδα να μενει δεν ειναι κακο να προτεινεις.αν θελει κατι πιο οικονομικο ας το πει αυτος που ρωταει ή ας δωσει ευρος χρηματων

12 hours ago, LabrakisG1992 said:

πολλα μπουφαν υπαρχουν και σε κοντο και σε πιο μακρυ. και αν δεν ειναι ιδια ειναι παρομοια.απο εκει και περα σιγουρα ενα πιο μακρυ μπουφαν θα σε καλυπτει καλυτερα. γιατι μεσα απο το σακακι δεν νομιζω να εισαι με θερμοεσωρουχα για να πω οτι οκ εχεις σωστο πρωτο layer. η arcteryx βεβαια ειναι απο τις top εταιρειες για αυτο και τετοιες τιμες.

γενικως προτιμησε καλη ποιοτητα σε down πχ 800 850 ωστε να ειναι και ζεστο αλλα και αναλαφρο πανω σου .να μην εισαι σαν ανθρωπακι της michelin

• Thanks 1

3 hours ago, 26ska said:

Άποψη για το down της rab;Σαν πολύ οικονομικό μου φαίνεται για down.

IMG_6451.png

πολυ καλη  εταιρεια και την θεωρω καλυτερη απο north face

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...