Προς το περιεχόμενο

The Mummy (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται πολύ χειρότερο από ότι φοβόμουν. Την πιθανότατα κορυφαία σκηνή (την πτώση του αεροπλάνου) την έδειξαν σχεδόν ολόκληρη για να μαζέψει hype και δεν δείχνουν σχεδόν τίποτε από το υπόλοιπο. Βρωμάει η υπόθεση.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά αν δεν έβλεπα τον τίτλο και έβλεπα μόνο το trailer στο άκυρο, θα νόμιζα ότι είναι νέες περιπέτειες του Ethan Hunt.... Δεν με ψήνει...

Δημοσ.

Alex Kurtzman. εγγυηση.  :-D

Την μουμια ? :devil:

και ομως... δεδομενου οτι ειναι shared universe με τα Universal Monsters οι κεντρικοι ηρωες, και ο Tom θα συμμετασχει και στις αλλες ταινιες, μαλλον θα γινει ο ιδιος η μουμια στο τελος της ταινιας. 

Δημοσ.

Καλουτσικο θα ειναι αλλα...παπαριες  :-D

Eμεις εχουμε συνηθισει τον τρελιαρη τον Fraser και εξωτικα τοπια.Αυτο  μοιαζει σαν να περασε ο Ηθαν Χαντ μια νυχτα στο μουσειο 

• Like 3
Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω. Μια χαρά ηταν η σειρά Mummy με Fraser, Weisz και Hannah. 

Ωραία εξωτική περιπέτεια, με δράση, χιούμορ και ωραίους ηθοποιους. Οκ τα γραφικά δεν ηταν τα καλύτερα, αλλά λίγο πείραζε. Αυτό τωρα, τι το θελαν;

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το The Mummy του 1999 φαίνεται ακόμα και σήμερα πολύ καλύτερο από το παρακάτω έκτρωμα... μέχρι και το κορυφαίο εφέ αντέγραψαν.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

το είδα , καλό ήταν για τα δικά μου δεδομένα, πέρασε ευχάριστα η ώρα , καμία σχέση με την ελεεινή 3η ταινία που κόντεψα να πιω χλωρίνη και φυσικά την έκλεισα πριν τελειώσει. 
απλά πρέπει να σταματήσουν να δίνουν ονόματα παλιών ταινιών για να σταματήσει και η γκρίνια "η παλιά ήταν καλύτερη"
να τα πλασάρουν σαν κάτι τελείως νέο. 
εντομεταξύ ωραίο μ..νί η Sofia Boutella, μοιάζει τρελά με μια γνωστή μου  :-D 

Δημοσ.
εντομεταξύ ωραίο μ..νί η Sofia Boutella, μοιάζει τρελά με μια γνωστή μου   :-D 

να μας την γνωρισεις τοτε.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ηταν γενικά. Ουσιαστικά είχαν πολλές ιδέες , θέλαν να τις στριμωξουν με το ζορι σε μια ταινια κάτι το οποίο ειχε πολύ μέτριο ως κακό αποτέλεσμα.

Όλη η ταινία είναι στημένη ώστε να προβάλλει τον χαρακτήρα του Τομ Κρουζ και την εξέλιξη/συνέχεια του στο " Dark Universe " ( reboot μαζί με άλλους χαρακτήρες όπως ο Δράκουλας, ο Φρανκενστάιν, Dr.Jekyll and Mr.Hyde )

Κρίμα ενώ είχε προοπτικές καλές. Ελπίζω οι επόμενες ταινίες σε αυτό το σύμπαν να είναι πιο αξιόλογες.

Πολύ καλός ο Ράσελ Κρόου στο ρόλο του Dr. Henry Jekyll, ο μόνος που μου έμεινε απο τους χαρακτήρες , θα ηθελα να δω standalone ταινία βασισμένη στον χαρακτήρα του και την "οργάνωση του κατά των τεράτων"

http://screenrant.com/the-mummy-dr-jeckyll-russell-crowe-role/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...