nextsak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εχω λογαριασμο στο worldbytez αλλα δεν μπορω να τον ενεργοποιησω στο nas.
s_patrik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ανοιγεις το Download station -> settings -> File Hosting -> Add και βαζεις τους κωδικους σου
nextsak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το εχεις δοκιμασει, η απλα περιγραφεις τη διαδικασια; Η ερωτηση μου ηταν οτι δεν μπορω να το ενεργοποιησω και οχι πως μπορω να το κανω. Ενοειται οτι ξερω τι να κανω , εχω ηδη 2 αλλους host ενεργοποιημενους. Αλλα οσον αφορα το worldbytez στο δικο μου τουλαχιστον nas, δεν ξερω σε σενα, ειναι γκρι και δεν κανει verify τους κωδικους.
s_patrik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω το easybytez και μου δουλευει μια χαρά. Όσο για το worldbytez δεν γνωρίζω. Κάνε ενα κόπο και στειλτους email
nextsak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Και σε μενα easebytez kai uploaded δουλευουν μια χαρα. Εχω μιλησει με synology και περιμενω νεα τους. Κατι γινεται με pyload αλλα δεν ξερω τι να κανω
moredread Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα!! Το easybytez συνεχίζει και δουλευει στο Synology sou? εμένα σταμάτησε. Μήπως εχεις το >host file?
gkas1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, Έχει καταφέρει να ενεργοποιήσει κάποιος το worldbytez στο synology download station ή χρησιμοποιούμε όλοι το jdownloader2 ? Ευχαριστώ Γιώργος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα