HaPagan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Αγόρασα τις προάλλες ένα DVD recorder LiteOnIt και ξεκίνησα να αντιγράφω κάποιες ταινίες . Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να αντιγράψω μια ταινία και να αναπαράγεται στο DVD player deck που έχω (ένα samsung) . Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι : 1) Για ripping/συμπίεση το DVD shrink 2) Για burn το Nero 6.3.0.0 Στο Nero έχω δοκιμάσει ώς επιλογές το DVD Copy(αντέγραψα μια ταινία αντεγραμμένη η οποία αναπαραγόταν κανονικότατα) , DVD-Video και DVD UDFISO . Εως τώρα δεν έχω κάποιο θετικό αποτέλεσμα ότι και άν δοκίμασα . Έχετε να προτείνετε κάτι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
marios1957 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 PinnacleInstantCopy. Dvd2One+CopyToDvd
HaPagan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Άυτά τα προγράμματα θέλουν κάποιες ειδικές ρυθμίσεις ;
marios1957 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Αφού μπορώ και τα δουλεύω και εγώ ,ο οποιοσδήποτε μπορεί!
HaPagan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μάλιστα ! Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια και θα ενημερώσω . Ποιό πρόγραμμα burning χρησιμοποιείς ; Τι επιλογή κάνεις για το υπο δημιουργία dvd ; UDFISO;
HaPagan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Παίζει ρόλο η μάρκα του άδειου DVD ; Έχω δοκιμάσει εώς τώρα CREATION και EMTEK και δεν έω δει φως .
marios1957 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2003 http://www.pinnaclesys.com/ProductPage_n.asp?Product_ID=1394&Langue_ID=7 Πληροφορίες... Ρίχτο σε iso(decrypter),κάντο mount(daemon tools) στο εικονικό drive,ψάξε και τα hidden settings(αυξομείωση της ποιότητας του κυρίου τίτλου σε σχέση με τα extras)και με ένα(άντε,δυό-τρία)clicks έχεις έτοιμο ΓΡΑΜΜΕΝΟ dvdr.Βάλε ritek να παίζει σίγουρα ΚΑΙ σε x-box.Αυτά για Pinnacle. Για Dvd2One+CopyToDvd,παραπλήσια,ρίχτο στο σκληρό κλπ και τσεκάρισε το κουτάκι που λέει να γραφτεί... Πάνω από 500 back-up,με Princo 4x λευκά no-logo και Ritek. Παίζουν παντού!
HaPagan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Τελικά βρήκα την υγειά μου με το CloneDVD και το SmartRipper για το rippαρισμα των ταινιών .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.