nickname2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αξιζει αυτο εδω?https://www.skroutz.gr/s/3718783/Asrock-H61M-VG4.htmlμαλλον τα εφτυσε η μητρικη μου 1155 και δεν βρισκω τετοιες mobo με τιποτα σημερα πια.Δεν θα ηθελα να δωσω 500ρικο(mobo, i5, ram) για νεο συστημα. Ασε που θα παει χαραμι και ο πολυ καλος i5 3570K.Επισης θα αλλαξω και τροφοδοτικο, επειδη απ' ο.τι μου ειπε ο τεχνικος στο μαγαζι που το πηρα σημερα, δινει 12.5V, αντι 12.1.Αν αξιζει, οταν το καλοκαιρι κουμπωσω πανω και μια Gtx 1060 6gb, θα εχω προβλημα στην αποδοση κλπ?Προσπαθω να τη βγαλω φθηνα με αυτην την mobo(λες κι εχω επιλογες), προκειμενου να παρω την 1060 το καλοκαιρι...λοιπον? ευχαριστω.
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί δεν ψάχνεις εδώ στις αγγελίες; Όλο και κάποια φθηνότερη / καλύτερη θα βρεις (προσοχή όμως μην σου πλασάρουν καμιά καμμένη ). Πέραν αυτού, ποιο είναι ολόκληρο το σύστημα σου; Τροφοδοτικό - μητρική - μνήμες - gpu ? Τι σου κάνει και λες οτι κάηκε; Πως έγινε; Έφαγε κανένα κεραυνό; Ένα πρωί απλά δεν άνοιξε; Ή εκεί που δούλευε έμεινε;
hackerW32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 και τι παει να πει οτι δίνει 12.5βολτ; υπαρχει ενα +-5% σε αυτα τα specs αν δεν κανω λαθος το οριο ειναι 12.6v παρολα αυτα εαν ειναι καμια μουφα turbo-x ναι, αλλαγη επειγόντως επισης και εγω θα σου πρότεινα να παρεις μεταχειρισμένη, αυτο το πραγμα 70 ευρω δεν αξιζει... και δεν βλεπω καμια καλύτερη επιλογη στο skrouz.. 1
nickname2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Φοβαμαι αυτο που ειπατε, μην πετυχω καμια καμμενη μεταχειρισμενη.Το pcακι μου ειναι το εξης:PSU. Corsair GS700Mobo: ASUS P8 z77-V LECPU: i5 3570KRam: ενα ζευγαρι G-skill ripjaw ddr3, 8gb δε θυμαμαι ακριβως το μοντελο.GPU: asus HD 7770Ειχα παρει παλιοτερα ενα cooler master seidon V2, αλλα δεν κουμπωνε στο παλιο μου mid tower. οποτε το αφησα στην ακρη.Μετα απο κανα 5μηνο αποφασιζω να παρω ενα full tower. Ερχεται σπιτι, και ξεκιναω τη μεταφορα των κομματιων. κουμπωνω και την υδροψυξη και παω να το βαλω να παιξει. Ολα κομπλε, η οθονη δεν εδινε σημα. τεσπα δοκιμασα πολλα, (δεν ψαχνω να βρω λυση σε αυτο το thread) ωσπου αποφασισα να το παω σημερα και σε εναν μαστορα και μετα και απο τις δικες του δοκιμες, δεν παιρναν ρευμα ουτε καν οι ram. Μου προτεινε να δοκιμασω κατι σπιτι και αν δεν πιασει, παω για καινουρια mobo.
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όπως λέει και ο hacekrw απο πάνω 12.6 είναι το όριο του ATX, δες το εδώ, μια χαρά είναι σε αυτόν τον τομέα το PSW. Στα brackets της ψήκτρας που πάνε πίσω απο την μητρική υπήρχε μόνωση; Δηλαδή δεν έγινε κανένα βραχυκύκλωμα απο εκεί σωστά; Την δοκίμασες και απάνω στον πάγκο (ξύλινο ) με μια μνήμη και power απο κατσαβίδι ε; Τα πινάκια κομπλέ σωστά; Όσο για μεταχειρισμένη μητρική απλά πάρε απο πωλητή με πολλές αξιολογήσεις και πες του να την δοκιμάσει πρώτα, ρίχνεις τις πιθανότητες για στραβή έτσι
nickname2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Όπως λέει και ο hacekrw απο πάνω 12.6 είναι το όριο του ATX, δες το εδώ, μια χαρά είναι σε αυτόν τον τομέα το PSW. Στα brackets της ψήκτρας που πάνε πίσω απο την μητρική υπήρχε μόνωση; Δηλαδή δεν έγινε κανένα βραχυκύκλωμα απο εκεί σωστά; Την δοκίμασες και απάνω στον πάγκο (ξύλινο ) με μια μνήμη και power απο κατσαβίδι ε; Τα πινάκια κομπλέ σωστά; Όσο για μεταχειρισμένη μητρική απλά πάρε απο πωλητή με πολλές αξιολογήσεις και πες του να την δοκιμάσει πρώτα, ρίχνεις τις πιθανότητες για στραβή έτσι Νικολα, δεν ξερω αυτα τα τεχνικα με πινακια και κατσαβιδια με power μνημες. Θα δοκιμασω να την βαλω χωρις μπαταρια μεσα στο κουτι της 2 μερες, μπααας και φυγει η υγρασια, αααν ειχε. Αν δουλεψει μετα, καλως.
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Βγάλε την ψήκτρα που έβαλες σε πρώτη φάση Αφού απο εκεί άρχισαν τα προβλήματα τουλάχιστον για την ώρα βάλτο μπρος με την στόκ. Μετά το να την πας κάπου έξω απο το κουτί καλό είναι για να δεις αν έχει ακουμπήσει και τίποτα απο πίσω, και όπως και να έχει για να βγει η παραπάνω ψήκτρα θέλει βγάλσιμο όλη η μητρική νομίζω άρα why not. Απλά πρέπει εκεί που θα ακουμπήσει μην είναι αγώγιμο το υλικό. Υγρασία πάντως δύσκολο... Απο την στιγμή που το έκανε με την αλλαγή της ψήκτρας κάτι άλλο παίχτηκε... Κιόλας, τον επεξεργαστή τον έβγαλες να δεις απο κάτω τι γίνεται; Μην έχει στραβώσει τίποτα...
nickname2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 θα το δω μετα στο ΣΚ και θα ποσταρω.
life is music Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 πάντα πριν πάμε να βάλουμε μια μητρική ακουμπάμε το χερι μας πανω στο καλοριφερ γ στην βρύση γ να μην έχουμε στατικό ηλετρισμο επάνω μας δεύτερον ...δευτερον ακολουθα της συμβουλες των παιδιων και ποτε μα ποτε δεν πετας τπτ χωρις να μην εχει εξεντησει ολες της παραμετρους nickname2016
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα