gdal73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ψάχνομαι για αφορά νέας τηλεόρασης UHD γύρω στις 50''. Έχω καταλήξει σε μια εκ των Sony KD49XD7005 ή amsung UE50KU6000. Οι κύριες χρήσεις της, θα είναι για σύνδεση με το PS4 Prο και η αναπαραγωγή περιεχομένου από το δίκτυο μέσω του kodi. Aπό όσο είδα το kodi μπορεί να κατέβει σαν εφαρμογή στην Sony, κάτι που σαφώς θε με βόλευε, ενώ υπάρχει και ένα Intel NUC με εγκατετημένο το Kodi επάνω του (αμφιβάλλω όμως αν μπορεί να παίξει 4Κ περιοχόμενο - έχει CPU celeron). Υπάρχει κάποια βοήθεια για να καταλλήξω σε μία από τις δύο ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στην κατηγορία τιμής 600-700€. Ευχαριστώ
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που ειδα εγω στην sony ειναι οτι εχει πανελ 10bit οπως εχουν οι πιο ακριβες τηλεορασεις και στην samsung ξεκινανε απο την ks7000... αντιθετως η ku6000 εχει 8 bit πανελ.ας μας διαφωτιση καποιος. Το θεμα ειναι πως ειναι παρα πολυ οικονομικη τηλεοραση για 10 bit πανελ.μηπως εχουμε κολησει ολοι με τις samsung και δεν βλεπουμε παραπερα?αυτην την εβδομαδα ο κουνιαδος μου ηταν ετοιμος να παρει την ks7000 βλεποντας ομως το πανελ της sony που ειναι ιδιο στα μισα λεφτα φρεναραμε και ψαχνομαστε
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ips panel vs va panel.Εσυ αποφασιζεις.
gdal73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον μπεδρεύτηκα πιο πολύ... Μήπως αφού ενφιαφέρομαι κυρίως για το PS4 να πάω στη SONY τελικά;
Rebel21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Στο πάνελ 10bit θα έχεις καλύτερο χρώμα σε πηγές με 10bit δεν είναι κάτι τρομερό.καμία από τις δύο δεν υποστηρίζει hdr στην πραγματικότητα.
chrisgewrgi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μπορω ουτε και εγω να το καταλαβω.μεχρι τωρα διαβαζα οτι καποια τηλεοραση δεν βγαζει σωστο hdr λογο 8 ,bit panel,να υποθεσω δεν επαρκουν τα χρωματα..και θελουμε 10 bit ,πανελ για σωστο ,hdr.πως γινεται τωρα με 10bit πάνελ να λεμε οτι δεν ειναι σωστο? Τι πρεπει να κοιταξω σε μια tv πριν την παρω για να ξερω οτι εχει αληθινο hdr?ειναι και η πιο κρησιμη ερωτηση
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι πρεπει να κοιταξω σε μια tv πριν την παρω για να ξερω οτι εχει αληθινο hdr? Να ανεβασεις κανα 500ρι το μπατζετ σου.
heavyrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Να ανεβασεις κανα 500ρι το μπατζετ σου.Και βαλε!
graphist83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Το HDR10 απαιτει 10bit πανελ οχι το HDR. Απο την αλλη το Dolby vision απαιτει αλλες προδιαγραφες, >Μην μπερδευουμε τα παντα. Για εμενα το IPS ειναι το πιο βασικο μειων...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα