Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παω να ανεβάσω μια αγγελία και οταν πατάω να ανεβεί μ λεει πως εχω φτάσει τον μέγιστο αριθμό αγγελιών ενώ ειμαη καινούριος εδω και δεν εχω ούτε μια

Δημοσ.

Πας στις αγγελίες, πατάς καταχώρηση νέας αγγελίας και εκεί επιλέγεις κατηγορία, μετά θα σου βγάλει παράθυρο και θα γράψεις οτι θες/ανεβάσεις φωτογραφίες και τέλος.

Δημοσ.

Που κόλλησες; Όπως γράφω και απο πάω πας στις αγγελίες, πατάς καταχώρηση νέας αγγελίας, πατάς την κατηγορία που θες να πάει η αγγελία σου και μετά την γράφεις.

Δημοσ.

Πως ανεβάζεις μια αγγελία!?

Καλημερα μπορει κσποιος να μου ςξηγησει πως καταχωρω αγγελια?

Παιδια παω να ανεβάσω μια αγγελία και οταν πατάω να ανεβεί μ λεει πως εχω φτάσει τον μέγιστο αριθμό αγγελιών ενώ ειμαη καινούριος εδω και δεν εχω ούτε μια

Τριπλος λογαριασμος - ενα ατομο φως φαναρι 

Δημοσ.

εγω πατάω καταχωρηση νεας αγγελιας, διαλεγω κατηγορια και με πηγαινει στις αγγελίες εκεινης της κατηγοριας χωρις να υπάρχει κάποιο πλαίσιο που να μπορω να γραψω ή να δημιουργησω αγγελία.

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό... Πάτα μια CTRL+F5 μπας και χτυπάει τίποτα. Κλείσε και κανένα adblock ή αν έχεις κανένα παράξενο extension και δοκίμασε πάλι.

Αλλιώς μπες στην κατηγορία που θες και πάνω δεξιά έχει και εκεί κουμπί για καταχώρηση αγγελίας.

Δοκίμασε και με άλλον browser αν δεν βγάλεις άκρη και με αυτά.

Δημοσ.

Παράξενο, θα έπρεπε να μπορείς να ανεβάσεις... Απο άλλο υπολογιστή ή απο το κινητό (όχι απο το mobile site, γύρνα το σε desktop απο τέρμα κάτω στην σελίδα) πάλι δεν μπορείς;

Αν όχι τότε κάτι θα παίζει με το προφίλ σου και πρέπει να στείλεις σε κάποιον mod μήνυμα να το κοιτάξει.

Δημοσ.

αρχικά το δοκίμασα με το ΄κινητό μου σε mobile version και αφού δε γινόταν το γύρισα σε desktop mode αλλά και πάλι δεν μπορεσα, γινόταν ακριβώς το ίδιο... Ευχαριστώ για τη βοήθεια παντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...