ΝοσΠα Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια παω να ανεβάσω μια αγγελία και οταν πατάω να ανεβεί μ λεει πως εχω φτάσει τον μέγιστο αριθμό αγγελιών ενώ ειμαη καινούριος εδω και δεν εχω ούτε μια
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 To email που σου ήρθε για την εγγραφή το έλαβες; Έκανες επιβεβαίωση;
nikos903 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πας στις αγγελίες, πατάς καταχώρηση νέας αγγελίας και εκεί επιλέγεις κατηγορία, μετά θα σου βγάλει παράθυρο και θα γράψεις οτι θες/ανεβάσεις φωτογραφίες και τέλος.
Arisdou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα μπορει κσποιος να μου ςξηγησει πως καταχωρω αγγελια?
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Που κόλλησες; Όπως γράφω και απο πάω πας στις αγγελίες, πατάς καταχώρηση νέας αγγελίας, πατάς την κατηγορία που θες να πάει η αγγελία σου και μετά την γράφεις.
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Πως ανεβάζεις μια αγγελία!? Καλημερα μπορει κσποιος να μου ςξηγησει πως καταχωρω αγγελια? Παιδια παω να ανεβάσω μια αγγελία και οταν πατάω να ανεβεί μ λεει πως εχω φτάσει τον μέγιστο αριθμό αγγελιών ενώ ειμαη καινούριος εδω και δεν εχω ούτε μια Τριπλος λογαριασμος - ενα ατομο φως φαναρι
Simply _crystal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εγω πατάω καταχωρηση νεας αγγελιας, διαλεγω κατηγορια και με πηγαινει στις αγγελίες εκεινης της κατηγοριας χωρις να υπάρχει κάποιο πλαίσιο που να μπορω να γραψω ή να δημιουργησω αγγελία.
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό... Πάτα μια CTRL+F5 μπας και χτυπάει τίποτα. Κλείσε και κανένα adblock ή αν έχεις κανένα παράξενο extension και δοκίμασε πάλι. Αλλιώς μπες στην κατηγορία που θες και πάνω δεξιά έχει και εκεί κουμπί για καταχώρηση αγγελίας. Δοκίμασε και με άλλον browser αν δεν βγάλεις άκρη και με αυτά.
Simply _crystal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 το επιχείρησα με μοζιλα εχοντας adblock και δεν εκανε τιποτα. δοκιμασα chrome μαμισιο χωρις adblock και extensions και πάλι το ίδιο έγινε...
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παράξενο, θα έπρεπε να μπορείς να ανεβάσεις... Απο άλλο υπολογιστή ή απο το κινητό (όχι απο το mobile site, γύρνα το σε desktop απο τέρμα κάτω στην σελίδα) πάλι δεν μπορείς; Αν όχι τότε κάτι θα παίζει με το προφίλ σου και πρέπει να στείλεις σε κάποιον mod μήνυμα να το κοιτάξει.
Simply _crystal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 αρχικά το δοκίμασα με το ΄κινητό μου σε mobile version και αφού δε γινόταν το γύρισα σε desktop mode αλλά και πάλι δεν μπορεσα, γινόταν ακριβώς το ίδιο... Ευχαριστώ για τη βοήθεια παντως!
nikos903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι θα έχει μπλεχτεί τότε, ποιος ξέρει... Βρες εδώ και στείλε. Good luck.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα