Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω μια σπασμένη οθόνη σε iphone 6. Επειδή αν το πάω με την μια για επισκευή θα μου φύγουν 150 στην καλύτερη, λέω να αγοράσω μόνος μου μια οθόνη απο κανά μαγαζί στην Ομόνοια και απλά να ζητήσω απο κάποιον τεχνικό να μου την αλλάξει.

Το θέμα μου είναι το εξής:

1. Χρειάζεται να αγοράσω μόνο το γυαλί ή και όλο το σετ που εχει και ένα καλωδιάκι κλπ;

2. Πόσο περίπου κοστίζει;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η οθόνη μαζί με το digi έχει ~25€, σκέτο το digi βρίσκεις απο 4-5€, το θέμα όμως είναι οτι η διαδικασία για την αποκόλληση του digi απο την LCD παίρνει πολύ ώρα και θέλει εξοπλισμό, πράγμα που το πληρώνεις, δηλαδή το να πάρεις LCD πακέτο με digi πακέτο λογικά θα σου έρθει πιο φθηνά στην αλλαγή απο το να πάρεις το digi μόνο.

Απο την άλλη αν έχεις original οθόνη και δεν θες να πας σε Κινέζικια (πιθανών απώλεια χρωμάτων ή dead pixels ή παράξενο backlight) τότε πας σε αλλαγή σκέτου τζαμιού.

• Like 1
Δημοσ.

Η οθόνη μαζί με το digi έχει ~25€, σκέτο το digi βρίσκεις απο 4-5€, το θέμα όμως είναι οτι η διαδικασία για την αποκόλληση του digi απο την LCD παίρνει πολύ ώρα και θέλει εξοπλισμό, πράγμα που το πληρώνεις, δηλαδή το να πάρεις LCD πακέτο με digi πακέτο λογικά θα σου έρθει πιο φθηνά στην αλλαγή απο το να πάρεις το digi μόνο.

Απο την άλλη αν έχεις original οθόνη και δεν θες να πας σε Κινέζικια (πιθανών απώλεια χρωμάτων ή dead pixels ή παράξενο backlight) τότε πας σε αλλαγή σκέτου τζαμιού.

Original οθόνη έχω. Απλά διαβάζω και μου λένε ότι πρέπει να πάρω όλο τον εξοπλισμό. Δλδ τζάμι, καλώδιο και LCD.

Σκέτο το τζάμι πόσο κάνει και επίσης, πως θα ξέρω αν πρέπει να πάρω μόνο τζάμι ή όλο το πακέτο;

Δημοσ.

Ανάλογα τι έχει σπάσει παίρνεις και το ανταλλακτικό. Εσένα τι έσπασε; Το γυαλί απο πάνω ή η LCD απο κάτω;

Το γυαλί είναι φθηνό, 4-5€, το θέμα είναι η αλλαγή, σε σκέτο γυαλί είναι δύσκολη, αν το πάρεις πακέτο με την LCD απο την άλλη κάνει μια τσακ βγάζει το παλιό και βάζει το καινούργιο.

Δημοσ.

Ανάλογα τι έχει σπάσει παίρνεις και το ανταλλακτικό. Εσένα τι έσπασε; Το γυαλί απο πάνω ή η LCD απο κάτω;

Το γυαλί είναι φθηνό, 4-5€, το θέμα είναι η αλλαγή, σε σκέτο γυαλί είναι δύσκολη, αν το πάρεις πακέτο με την LCD απο την άλλη κάνει μια τσακ βγάζει το παλιό και βάζει το καινούργιο.

Δεν ξέρω τι παίζει. Το γυαλί έχει ραγίσει, αλλά δεν ξέρω αν εχει επηρεαστεί και κάτι άλλο.

Όλο το πακέτο πόσο στοιχίζει; Ευχάριστω για την βοήθεια. Γιατι διαβάζω πολλά και εχω χαθεί κάπως

Δημοσ.

Η αφή δουλεύει κανονικά δηλαδή; Η εικόνα απο κάτω φαίνεται μια χαρά; Αν ναι τότε μόνο γυαλί έχεις σπάσει.

To 6 είπες έχεις σωστά; Αυτή δηλαδή είναι η lcd σου: link, απλά πριν οτιδήποτε δες να είναι όντως η σωστή lcd.

• Like 1
Δημοσ.

Η αφή δουλεύει κανονικά δηλαδή; Η εικόνα απο κάτω φαίνεται μια χαρά; Αν ναι τότε μόνο γυαλί έχεις σπάσει.

To 6 είπες έχεις σωστά; Αυτή δηλαδή είναι η lcd σου: link, απλά πριν οτιδήποτε δες να είναι όντως η σωστή lcd.

Η εικόνα ειναι οκ. Η αφή που και που δεν πολυδουλεύει.

Δημοσ.

Αν το αλλάξεις πακέτο αλλάζει και η μεμβράνη για την αφή, βέβαια αφού δουλεύει κατα βάση λογικά θα βλέπει σκουπίδια και για αυτό μερικές φορές θα σου κάνει νούμερα. Το αν είναι όμως 100% οκ το digitizer το βλέπεις με το που θα βγάλεις το γυαλί :(

Εσύ τι λες να κάνεις; Θες να αλλάξεις μόνο το γυαλί ή όλο το πακέτο;

• Like 1
Δημοσ.

Αν το αλλάξεις πακέτο αλλάζει και η μεμβράνη για την αφή, βέβαια αφού δουλεύει κατα βάση λογικά θα βλέπει σκουπίδια και για αυτό μερικές φορές θα σου κάνει νούμερα. Το αν είναι όμως 100% οκ το digitizer το βλέπεις με το που θα βγάλεις το γυαλί :(

Εσύ τι λες να κάνεις; Θες να αλλάξεις μόνο το γυαλί ή όλο το πακέτο;

Αν αλλάξω μόνο το γυαλί είναι μονο 4 ευρώ συν κανά 30αρι τα τεχνικά. Φοβάμαι όμως μην μου βγάλει μετά πρόβλημα. Ήδη έχω θέμα με την μπαταρία που ξεφορτίζει απίστευτα γρήγορα και μου είπαν ότι παίζει να φταίει η οθόνη.

Οπότε λέω να πάω ομόνοια, να πάρω κανά κινέζικο πακέτο και ο,τι βγει...

Δημοσ.

Έχω ακούσει για 40ρι σε αλλαγή γυαλιού, τώρα παρακάτω δεν ξέρω, αν βρήκες τόσα καλά είναι. Το αν σου βγάλει πρόβλημα εξαρτάται απο την μεμβράνη μέσα, αν έχει πάθε ζημιά ήδη στον τον διαχωρισμό πρέπει να φανεί, αν δεν έχει ζημιά βέβαια θα είναι κομπλέ μετά. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις χωρίς βγάλσιμο...

Η μπαταρία έπεσε σταδιακά ή μια και καλή; Αν έπεσε με τον καιρό απλά θέλει αλλαγή ή κανένα factory reset, αν έπεσε απότομα μπορεί να έχει και θέμα το κινητό κάπου όντως. Κοίτα μην είναι και απο κανένα update.

Ομόνοια θα έχει αλλά σε τι τιμές... Αν δεν βρεις πάρε απο ali, δέχεται κάρτες κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει για 40ρι σε αλλαγή γυαλιού, τώρα παρακάτω δεν ξέρω, αν βρήκες τόσα καλά είναι. Το αν σου βγάλει πρόβλημα εξαρτάται απο την μεμβράνη μέσα, αν έχει πάθε ζημιά ήδη στον τον διαχωρισμό πρέπει να φανεί, αν δεν έχει ζημιά βέβαια θα είναι κομπλέ μετά. Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις χωρίς βγάλσιμο...

Η μπαταρία έπεσε σταδιακά ή μια και καλή; Αν έπεσε με τον καιρό απλά θέλει αλλαγή ή κανένα factory reset, αν έπεσε απότομα μπορεί να έχει και θέμα το κινητό κάπου όντως. Κοίτα μην είναι και απο κανένα update.

Ομόνοια θα έχει αλλά σε τι τιμές... Αν δεν βρεις πάρε απο ali, δέχεται κάρτες κανονικά.

Η μπαταρία μπορεί να δείχνει 85% να βάζω 4G και μετά απο 2 λεπτά να δείχνει 15%, να το φορτίζω και αμέσως να πάει στο 70%.

Δημοσ.

Αν του κάνεις ένα reset default settings απο τις ρυθμίσεις και δεν στρώσει πάλι όντως την πας για αλλαγή, απλά πρόσεχε πριν το κάνεις γιατί χάνονται πολλά απο μέσα απο το κινητό, κάνει backup πιο πριν σε αυτά που θες καλού κακού.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες να επαναφέρω το θέμα.

Πόσο κοστίζει σε κατάστημα (δε παιζιε να ασχοληθώ μόνος) αλλαγή του "γυαλιού" οθόνης σε iphone 6s και αλλαγή μπαταρίας;

Τονιζω, πως εχει ενα ραγισμα το "γυαλί" και απ'οτι φαίνεται, δεν εππηρέαζει καπου την οθονη. Η αφή λειτουργει κανονικά, τα εικονίδια πισω απ'το σπασιμο λειτουργουν κανονικα-φαινονται κτλ...

Αν εχει και καποιος αποψη απο κατάστημα θεσνικη, ακομη καλυτερα.

Δημοσ.

Παίδες να επαναφέρω το θέμα.

Πόσο κοστίζει σε κατάστημα (δε παιζιε να ασχοληθώ μόνος) αλλαγή του "γυαλιού" οθόνης σε iphone 6s και αλλαγή μπαταρίας;

Τονιζω, πως εχει ενα ραγισμα το "γυαλί" και απ'οτι φαίνεται, δεν εππηρέαζει καπου την οθονη. Η αφή λειτουργει κανονικά, τα εικονίδια πισω απ'το σπασιμο λειτουργουν κανονικα-φαινονται κτλ...

Αν εχει και καποιος αποψη απο κατάστημα θεσνικη, ακομη καλυτερα.

Εγώ ακόμα να το φτιάξω... Στο public αν θυμάμαι καλά γύρω στα 150 μου είπαν. Βρήκα και κάτι άλλες προσφορές, να παρω μονος μου ομως το γυαλί και φοβήθηκα μην πάρω τπτ μάπα και το σταμάτησα. Γενικά κάτω απο 120 δεν βρίσκεις ρε γμτ

Δημοσ.

βρηκα περι τα 95-99ε. 2 καταστήματα που ρώτησα.

Και βλέποντας βιντεάκια, κάνουν σοβαρή δουλειά. Καμια σχέση με σεσουαρ και πατέντες που εκανα γω στο S3.

Αλλα και παλι 100ε δεν ειναι και λιγα :( Πληρώνεις ουσιαστικα τα εργαλεία των επισκευαστών (λογικο, πρεπει να κανουν αποσβεση), μιας και το τζαμακι εχει 5-10ε να φανταστω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...