Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φορητός μου HP DV6000 κάνει το εξής:

Πατάω το on/off να ξεκινήσει, ανάβουν κανονικά όλα τα LED's, προσπαθεί να ξεκινήσει χωρίς να δείχνει τίποτα η οθόνη, ο ανεμιστήρας ακούγεται για λίγο και μετά από λίγο σταματάει, προσπαθεί να διαβάσει για λίγο από το DVD και τελικά μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει μόνο του restart κάνοντας από εκεί και πέρα τον ίδιο κύκλο. Δηλαδή ανεμιστήρας δουλεύει για πολύ λίγο - πάει να διαβάσει από το DVD και ξανά restart.

Θα ήμουν ευγνώμων εάν κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι καμμένη κάρτα γραφικών. Είναι συχνό πρόβλημα σε αυτή τη σειρά της HP. 

Δημοσ.

99,999999%  η κάρτα γραφικών απεβίωσε .....

Αν και σε ένα acer aspire 5520  που μου έκανε τα ίδια ήταν ο δίσκος ,τον άλλαξα και δούλεψε μια χαρά για περίπου δυο χρόνια , όμως  ξαναπαρουσίασε τα ίδια συμπτωματα αλλά τότε τα είχε παιξει η κάρτα (τη δευτερη φορά)

Δημοσ.

99,999999%  η κάρτα γραφικών απεβίωσε .....

Αν και σε ένα acer aspire 5520  που μου έκανε τα ίδια ήταν ο δίσκος ,τον άλλαξα και δούλεψε μια χαρά για περίπου δυο χρόνια , όμως  ξαναπαρουσίασε τα ίδια συμπτωματα αλλά τότε τα είχε παιξει η κάρτα (τη δευτερη φορά)

Το πιθανότερο είναι καμμένη κάρτα γραφικών. Είναι συχνό πρόβλημα σε αυτή τη σειρά της HP. 

Συμφωνώ με τους από πάνω, αυτά τα hp θα καίγεται η κάρτα γραφικών ή θα κλείνουν λόγω υπερθέρμανσης

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας.

Υπάρχει κάποιος έλεγχος που μπορεί να γίνει στην κάρτα γραφικών για διαπίστωση?

πάει πακέτο στο motherboard?  δλδ αλλάζει όλο?

ή μπορεί να αλλαχθεί μόνο η κάρτα γραφικών?

Συμφωνώ με τους από πάνω, αυτά τα hp θα καίγεται η κάρτα γραφικών ή θα κλείνουν λόγω υπερθέρμανσης

έβαλα καινούργια αλοιφή στη CPU και thermal pad στα γραφικά αλλά κάνει ακριβώς τα ίδια.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος έλεγχος που μπορεί να γίνει στην κάρτα γραφικών για διαπίστωση?

πάει πακέτο στο motherboard?  δλδ αλλάζει όλο?

Σύνδεσε το σε εξωτερική οθόνη με vga, αν δε νομίζω να ανοίξει, όμως δεν έχεις να χάσεις κάτι. Η κάρτα γραφικών είναι κολλημένη πάνω στη μητρική και δεν αλλάζει.

Δημοσ.

Σύνδεσε το σε εξωτερική οθόνη με vga, αν δε νομίζω να ανοίξει, όμως δεν έχεις να χάσεις κάτι. Η κάρτα γραφικών είναι κολλημένη πάνω στη μητρική και δεν αλλάζει.

Μα δεν ξεκινάει καθόλου ούτε bios ούτε τίποτα . Ο ανεμιστήρας δουλεύει μόνο για 1 sec μετά σταματάει και μετά από λίγο κάνει reboot. Από εκεί και πέρα κάνει συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις reflow (ζέσταμα του chip των γραφικών) και όσο κρατήσει, γιατί είναι προσωρινή λύση.

Δημοσ.

bye bye GPU ....

Reflow η φθηνότερη ή Reballing η ακριβότερη λύση.

Δεν νομίζω ότι συμφέρει η επισκευή του ...

Βάλτο στις αγγελίες για ανταλλακτικά και συν  αυτά που θα έδινες για επισκευή  παιρνεις ένα άλλο ίδιο ή και καλύτερο....

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια restarts?

Δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταριούλα της μητρικής για κανα 5λεπτο μπας και νιώσει.

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο έχεις ; Αναγράφεται στο κάτω μέρος του laptop ,

http://www.zkarlo.com/blog/wp-content/uploads/2013/01/HPModelNumber.jpg

εαν δεν έχει στοιχεία εκεί , ψάξε στην μπαταρία του για το μοντέλο ( σε πολλά hp κρύβουν το μοντέλο εκεί )

http://www.overclock.net/t/1174647/how-to-find-out-exactly-which-model-of-hp-pavilion-dv6-that-i-have

αλλά με τον επεξεργαστή που έχει λίγα βλέπω τα ψωμιά του :eek:

Δημοσ.

παιδιά η λύση είναι στα παρακάτω βιντεο.

Εγώ προτίμησα την πρώτη λόγω πιο χαμηλών θερμοκρασιών και το laptop μου HP DV6105eu δευλεύει .

Ως πότε; 

Άγνωστες οι βουλές του κυρίου.

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκρισή σας.

Τα σχόλιά σας ήταν το έναυσμα για να τολμήσω.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...