agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα Εχω εναν iMac 2011 21.5'' και ειναι BTO με i7. Σημερα λεω κατσε να κανω ενα check τον δισκο ssd Hyper X ταχυτητες. Και βλεπω το εξης Εγραφη 150mb/s και αναγνωση 500mb/s. Μετα απολιγο διαβασμα στο google λενε οτι και καλα ειναι sata 2 κλειδωμενο και οτι θελει αναβαθμιση το efi το τετλευταιο ετσι ωστε να παει σωστα. Τα στοιχεια του mac μου ειναι εδω οσο αναφορα το efi Boot ROM Version: IM121.0047.B23 SMC Version (system): 1.71f22 ΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ?
dkotanid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλε, έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται και νομίζω είσαι up to date..., αλλά ας με διορθώσει κάποιος αν το έχει κάνει. Αν δεις εδώ βγάζει τη version που είναι τρέχουσα για το μοντέλο, ωστόσο για παλαιότερες εκδόσεις OS X . Εσύ έχεις την χχχ.B23. Λογικά φοράς νεότερη έκδοση (>=10.10) γιατί η χχχ.Β21 είναι για παλαιότερη έκδοση OS X. Οπότε καταλήγουμε ότι δεν γίνεται manually να βάλεις όποια θες εσύ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!
agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ενώ αυτό το θέμα εγγραφή στα 150 αλλά διάβασμα στα 500?
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μαλλον αλλου ειναι το πρόβλημα γιατι αν ηταν κλειδωμενο σε sata 2 δεν θα ειχε αυτη την ταχυτητα ανάγνωσης. Το efi περνάει αυτοματα σε καθε update του λειτουργικού. Δεν χρειαζεται να το περασεις manually. Kατεβασε το και δοκιμασε. Αν το εχεις ηδη δεν θα γινει η εγκατασταση https://support.apple.com/kb/dl1380?locale=en_US trim ενεργοποιημένο?
agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι το ενεργοποίηση. Στα settings λέει ότι έχει sata 3
dkotanid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι δίσκος είναι ακριβώς. Στείλε να δούμε! Είναι της apple original από BTO;
atheatos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 https://binaryfruit.com/drivedx Δοκιμασε το trial και πες ποσο ειναι το health
agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τι δίσκος είναι ακριβώς. Στείλε να δούμε! Είναι της apple original από BTO; Ναι είναι bto για αυτό έχει άλλη ρομ Όχι είναι aftermarket market Kingston xyper x ένας balck
agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τα νούμερα που είπα στην αρχή του ποστ δηλαδή 180 έγραφε με 505 ανάγνωση
dkotanid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ίσως να θέλει κάποιο firmware update ο δίσκος.
agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μμμμ και πως γινεται αυτο ? Εδω ειναι η κατασταση του δισκου
dkotanid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι . Το health status μη το δίνεις μεγάλη σημασία, με ένα "erase" θα επανέλθει λογικά 100%-99%. Από μία πρόχειρη αναζήτηση εδώ, βλέπω ότι δε δίνει νέο firmware για OS X και γενικά δεν το έχει στα support το OS X, με ό,τι αυτό σημαίνει. Δες λίγο αν είναι αντίστοιχος με το δικό σου. Έκανα την επιλογή "fury" λίγο αυθαίρετα, θεωρώντας ότι είναι αντίστοιχος του δικού σου! Δες το λίγο.
agelos89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 http://support.kingston.com/us/support/technical/products?model=sh103s3Αυτος εδω ειναι !Επισης εχω και εναν 850 evo αμα ειναι να συνδεσω καποια στιγμη μεσα και εναν sandisk ssd ultra II
dkotanid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ok κατέβασε από εδώ το νέο firmware και πέρασε το! Μεγάλη προσοχή όμως. Κράτα πριν back up, γιατί λογικά θα χάσεις όλα τα δεδομένα και το Λειτουργικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα