MechaCorn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εχω την εντύπωση πως ο P20 ειναι small bump over P10. Δεν πρεπει να αξίζει τον κοπο. Οι τιμές εχουν τσιμπήσει, λογικα θα λειπει κλασσικα 800αρα, NFC ουτε για δειγμα, κλειδωμενο bootloader, καραπειραγμενο android... και σε ολα αυτα αμα βαλετε και τον κεφαλικο φορο των κινεζομάγαζων εκλεισε το θεμα. Απλά δεν πλησιάζεις. ps: ξεκολληστε με την Apple. Ουτε trademark εχει τις σχεδιάσεις, ουτε αποκλειστικότητα στα χρώματα... δεν ειναι καν πρωτότυπη για να την επικαλείστε. Τελευταια γενικα ολες οι κινεζοεταιριες πλην της xiaomi κυκλοφορουν κατι πατατες με hybrid design γκαλαξ-αϊφον και αδικαιολογητα υψηλες τιμες. Με αυτην την λογικη ουτε απεξω δεν περναει απο την Ευρωπη/ΗΠΑ. 1
Dr.Spy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου κακοπειραγμένο κατά τη γνώμη μου. Αν το δεις νομίζω ότι θα αποκτήσεις την ίδια εντύπωση. Το θέμα είναι γιατί βγαίνουν τόσα ομοειδή προϊόντα. Βέβαια η meizu σε τρελαίνει. Βγάζει το 5.1.11 για το m2 note και το πιο καινούριο note 3 το παίρνει 20 μέρες αργότερα. Το βασικό είναι ότι 2 χρόνια μετά το m1 note και φυσικά και τα μεταγενέστερα αναβαθμίζονται κανονικά. 1 χρόνο μετά το note 2 σαν καινούριο
Dr.Spy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου κακοπειραγμένο κατά τη γνώμη μου. Αν το δεις νομίζω ότι θα αποκτήσεις την ίδια εντύπωση. Το θέμα είναι γιατί βγαίνουν τόσα ομοειδή προϊόντα. Βέβαια η meizu σε τρελαίνει. Βγάζει το 5.1.11 για το m2 note και το πιο καινούριο note 3 το παίρνει 20 μέρες αργότερα. Το βασικό είναι ότι 2 χρόνια μετά το m1 note και φυσικά και τα μεταγενέστερα αναβαθμίζονται κανονικά. 1 χρόνο μετά το note 2 σαν καινούριο
Alphaleader Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καθόλου κακοπειραγμένο κατά τη γνώμη μου. Αν το δεις νομίζω ότι θα αποκτήσεις την ίδια εντύπωση. Το θέμα είναι γιατί βγαίνουν τόσα ομοειδή προϊόντα. Βέβαια η meizu σε τρελαίνει. Βγάζει το 5.1.11 για το m2 note και το πιο καινούριο note 3 το παίρνει 20 μέρες αργότερα. Το βασικό είναι ότι 2 χρόνια μετά το m1 note και φυσικά και τα μεταγενέστερα αναβαθμίζονται κανονικά. 1 χρόνο μετά το note 2 σαν καινούριο Αγαπητέ Spy, ως κάτοχος Meizu επετρεψε μου να διαφωνήσω. Το Android δεν το πηδηξε απλά επειδη εβαλε τον Launcher της αλλα επειδή αλλαξε πολλά πράγματα παραμέσα στο λειτουργικό και έκοψε ακομα και functions τις οποιες υποτιθεται πως θα ειχανε οι νεες εκδοσεις android. Οπως και το agressive task killing ειναι κάτι που δεν εχει το android αλλα ειναι αποκλειστικα δικη τους υλοποιηση και επηρεαζει την λειτουργικοτητα. Δεν ξέρω, για τον μέσο κινέζο μπορει να φανταζουν πολυ καλα αυτα τα πραγματα. Στα δικα μου μάτια πάντως οχι. Βεβαια μονο στην Κινεζικη αγορά απευθυνεται οπως φαίνεται... οποτε... 1
Alphaleader Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τελευταια γενικα ολες οι κινεζοεταιριες πλην της xiaomi κυκλοφορουν κατι πατατες με hybrid design γκαλαξ-αϊφον και αδικαιολογητα υψηλες τιμες. Με αυτην την λογικη ουτε απεξω δεν περναει απο την Ευρωπη/ΗΠΑ. για μένα το προβλημα δεν ειναι το design, ολα ενα τζαμι μπροστα ειναι με αλουμινιο η γυαλι πισω και κλαιν δλδ. Για μενα το θεματάκι ειναι στο h/w σε συνδυασμο με την τιμή. Εχουν αρπαξει οι τιμές και αμα βάλεις και το κέρδος του μεσαζοντα (κινεζομαγαζου) ξαφνικά δεν ειναι πλέον και τοσο συμφέρουσα αγορα (για μας τουλάχιστον στην Ευρώπη)
haHa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αγαπητέ Spy, ως κάτοχος Meizu επετρεψε μου να διαφωνήσω. Το Android δεν το πηδηξε απλά επειδη εβαλε τον Launcher της αλλα επειδή αλλαξε πολλά πράγματα παραμέσα στο λειτουργικό και έκοψε ακομα και functions τις οποιες υποτιθεται πως θα ειχανε οι νεες εκδοσεις android. Οπως και το agressive task killing ειναι κάτι που δεν εχει το android αλλα ειναι αποκλειστικα δικη τους υλοποιηση και επηρεαζει την λειτουργικοτητα. Δεν ξέρω, για τον μέσο κινέζο μπορει να φανταζουν πολυ καλα αυτα τα πραγματα. Στα δικα μου μάτια πάντως οχι. Βεβαια μονο στην Κινεζικη αγορά απευθυνεται οπως φαίνεται... οποτε... +1 Ειναι πραγματικα μεγαλο προβλημα σε σχεδον ολες τις αμιγως κινεζικες συσκευες(Meizu, xiaomi και καπως τα huawei) που πειραζουν παρα πολυ το android και ειδικα το agressive tasking killing που καθιστα αναξιοπιστες τις συσκευες στο αν θα ερθουν στην ωρα τους τα notifications κλπ.
paparovic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αγαπητέ Spy, ως κάτοχος Meizu επετρεψε μου να διαφωνήσω. Το Android δεν το πηδηξε απλά επειδη εβαλε τον Launcher της αλλα επειδή αλλαξε πολλά πράγματα παραμέσα στο λειτουργικό και έκοψε ακομα και functions τις οποιες υποτιθεται πως θα ειχανε οι νεες εκδοσεις android. Οπως και το agressive task killing ειναι κάτι που δεν εχει το android αλλα ειναι αποκλειστικα δικη τους υλοποιηση και επηρεαζει την λειτουργικοτητα. Δεν ξέρω, για τον μέσο κινέζο μπορει να φανταζουν πολυ καλα αυτα τα πραγματα. Στα δικα μου μάτια πάντως οχι. Βεβαια μονο στην Κινεζικη αγορά απευθυνεται οπως φαίνεται... οποτε... Το FlymeOS είναι κορυφαίο, απλώς θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσει κανείς και κυρίως όχι πηγμένο εγκέφαλο. Όσο για το task killing, υπάρχει whitelist, επιλέγεις την εφαρμογή και voila. Σιγά την πυρηνική φυσική.
sk8harddiefast Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αγαπητέ Spy, ως κάτοχος Meizu επετρεψε μου να διαφωνήσω. Το Android δεν το πηδηξε απλά επειδη εβαλε τον Launcher της αλλα επειδή αλλαξε πολλά πράγματα παραμέσα στο λειτουργικό και έκοψε ακομα και functions τις οποιες υποτιθεται πως θα ειχανε οι νεες εκδοσεις android. Οπως και το agressive task killing ειναι κάτι που δεν εχει το android αλλα ειναι αποκλειστικα δικη τους υλοποιηση και επηρεαζει την λειτουργικοτητα. Δεν ξέρω, για τον μέσο κινέζο μπορει να φανταζουν πολυ καλα αυτα τα πραγματα. Στα δικα μου μάτια πάντως οχι. Βεβαια μονο στην Κινεζικη αγορά απευθυνεται οπως φαίνεται... οποτε... Ειναι πραγματικα μεγαλο προβλημα σε σχεδον ολες τις αμιγως κινεζικες συσκευες(Meizu, xiaomi και καπως τα huawei) που πειραζουν παρα πολυ το android και ειδικα το agressive tasking killing που καθιστα αναξιοπιστες τις συσκευες στο αν θα ερθουν στην ωρα τους τα notifications κλπ. Παιδια.... Ε.... Συγνωμη που διακοπτω. Λεγεται φλασαρισμα και αλλαγη rom. Ειδικα στα Χiaomi οι επιλογες για rom ειναι πολλες και πολυ αξιολογες και οσο ποιο stock γινεται. Επισεις περιτο να σας πω οτι με 230 ευρω πηρα κινητο με hardware του 800 ευρου. Μην φανταστειτε: 10πυρηνο helio x25 3gb ram 64gb rom fingerprint 5,5" amoled σασι αλουμινιου 2 πισω καμερες 13 mpx Και οχι. To miui δεν ειναι το κρακεν. Μια rom απο το xiaomi.eu θα σας πεισει για την σταθεροτητα του! Ειναι λες και εχω ενα iphone απλα με ουτε το 1/3 των χρηματων. Και ειχα iphone. Ενταξει. Δεν ειναι ios αλλα δεν κανει και μια περιουσια! Για την οικονομικη κατασταση που ειμαστε τα κινεζικα (και οχι οι κινεζιες) ειναι μονοδρομος. Και καπου φαινεται οτι το κινεζικο δεν ειναι απαραιτητα κακη ποιοτητα. Ετσι και αλλιως η Xiaomi εχει δηλωσει πως δεν εχει κερδος απο τα κινητα. Αλλου το παει και προσπαθει να καταξιωθει στον χωρο. 1
NickTG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι τώρα δεν έχω χάσει notification. Χρειάστηκε όντως να ασχοληθώ περίπου 5 λεπτά. Δεν θα το έλεγα κάτι τραγικό. 1
sk8harddiefast Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads Για βαλλε υποτιτλους γιατι με ενδιαφερει....
NickTG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μπες και ρίξε μια ματιά. Τα θέματα ανοιχτά είναι, χωρίς εγγραφή. 1
Dr.Spy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Αγαπητέ Spy, ως κάτοχος Meizu επετρεψε μου να διαφωνήσω. Το Android δεν το πηδηξε απλά επειδη εβαλε τον Launcher της αλλα επειδή αλλαξε πολλά πράγματα παραμέσα στο λειτουργικό και έκοψε ακομα και functions τις οποιες υποτιθεται πως θα ειχανε οι νεες εκδοσεις android. Οπως και το agressive task killing ειναι κάτι που δεν εχει το android αλλα ειναι αποκλειστικα δικη τους υλοποιηση και επηρεαζει την λειτουργικοτητα. Δεν ξέρω, για τον μέσο κινέζο μπορει να φανταζουν πολυ καλα αυτα τα πραγματα. Στα δικα μου μάτια πάντως οχι. Βεβαια μονο στην Κινεζικη αγορά απευθυνεται οπως φαίνεται... οποτε... Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο στην παρατήρησή σου. Υπάρχει βέβαια λύση που περιέγραψε σωστά έταιρο μέλος. Αυτή η υλοποίηση είναι όπως κάθε άλλη επιλογή στην κατανάλωση: μας πάει ή όχι. Εμένα που ήρθα από wp με κέρδισε λόγω απλότητας. Μου έδωσε τη δυνατότητα μετά από 3 χρόνια να ξαναμπώ στο Android. Δοκίμασα CM, touchwiz. Δεν μου έκαναν. Δεν είναι λόγος αυτός να μην τα προτιμήσει κάποιος άλλος. Αξίζει πιστεύω να το δει και αυτό.
sk8harddiefast Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μπες και ρίξε μια ματιά. Τα θέματα ανοιχτά είναι, χωρίς εγγραφή. :) Θα κανω εγγραφη μετα. Εχω αρρωστια με τις 4 ροδες αλλα δεν βρισκω ατομα να μοιραστω το παθος μου 1
whoever81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολύ κινεζικό ρε παιδιά τι θα γίνει; Θα βράζει και θα χύνει φίλος. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από whoever81 2
whoever81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τωρα που το σκεφτομαι οτι συσκευη και να ανοιξεις μεσα λεει made in china Ε θα το πω...Τώρα που το σκέφτομαι..είσαι μπροστά από την εποχή σου ρε φίλε. Εξαιρετικά παρατηρητικός θα λέγαμε. Με βαθιά ενόραση και προοπτικές για μεγάλη καριέρα στο χώρο της αντικατασκοπείας ή των ιδιωτικών ντετέκτιβ ερευνών. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από whoever81 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα