Elpanetidio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας, έχω αγοράσει μια Apple TV 4 Jailbroken, αλλά δεν είμαι και τόσο σχετικός. Έχει εγκατεστημένο το Kodi και το Pop Corn time. Βρήκα τρόπο να βλέπω από το Pop Corn Time ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους. Ξέρει κανείς αν μπορείς από το Kodi να έχεις ελληνικούς υπότιτλους; Τα θετικά είναι πως σε σχέση με την Apple Tv 2 που είχα, το μενού είναι πολύ πιο εύχρηστο. Στο Apple TV 2 το μενού ήταν κυριολεκτικά μια ζούγκλα, χανόσουνα. Στο Apple TV 4 ξέρει κανείς αν μπορείς να δεις streaming κανάλια εξωτερικού όπως το HBO? Ξέρεις αν μπορείς να δεις κανάλια τύπου συνδρομητικής τηλεόρασης? Έχει πολλά add ons Sports Devil κλπ, αλλά δεν τα έχω ψάξει αν για παράδειγμα μπορώ να δω ελληνικούς αγώνες. Έχει κανείς γνώσεις επί του θέματος; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
heavyrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Υπαρχουν πολλοι οδηγοι για το πως περνας subtitle addon στο kodi, δες εναν και ακολουθησε τα βηματα ειναι πολυ ευκολο.
Elpanetidio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση έχεις κάποιο link να δω τι εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα