adminaros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Για να αγοράσει κάποιος αλυσιδες πως επιλεγεις μεγεθος ? Το εν λογω αυτοκινητο, ένα τυπικό Yaris, φοράει λάστιχα 175/65 Ρ15 84Η Ψάχνοντας στο σκρουτζ πως επιλεγεις το σωστο μεγεθος για αυτο το ελαστικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σε κάθε σετ έχει απο εξω λίστα με τις διαστάσεις για τις οποίες είναι καταλληλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ελεγα μηπως αγοράσω κατι απο σκωτσεζο-μάγαζο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δες εδω http://eshop.carner.gr/antiolisthitika-alysides Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SocialNetUsr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παίδες, επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία από αλυσίδες τι προτιμάτε αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 προσωπικα θα πηγαινα σε αλυσιδες.συνηθως πιο φτηνες και δοκιμασμενη λυση χρονια την κουβερτα την φοβαμαι γιατι μπορει να σκιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Alex- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα.. Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Θελω να αγορασω για το αυτοκινητο μου αλυσιδες. Ειδα ομως τις χιονοδεστρες. Ειναι πιο ακριβες αλλα κανουνε για ζαντες απο 13-19 ιντσες. Και ηδη εχω καποια ζευγαρια αλυσιδες απο παλαιοτερα αυτοκινητα μου (που δεν κανουνε για το καινουριο). Γιαυτο λοιπον σκεφτηκα τις χιονοδεστρες, διοτι σου μενουνε κιολας. Δεν με πειραζει τοσο το μεγαλυτερο κοστος ,αλλα θελω να ξερω αν εχουνε καλη αποδοση. Τις εχει χρησιμοποιησει καποιος; Γνωμες πλιιιζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimo69 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82&rlz=1C1AOHY_elGR708GR708&oq=%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 χιονοδεστρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οι πανινες ειναι καπως 'universal' αν καταλαβα καλα. Πως ομως καταφερνουν και σφιγγουν γυρω απο το λαστιχο, απο διαφορων ειδων και διαστασεων ελαστικα, διχως να φευγουν κατα την οδηγηση; Αυτορυθμιζονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα